Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   DECRET nr. 219 din 14 iulie 1977  privind conducerea unitara a activitatii de productie a agregatelor minerale pentru constructii, infiintarea Centralei de exploatare industriala a agregatelor minerale pentru constructii Tirgoviste, in subordinea Ministerului Economiei Forestiere si Materialelor de Constructii, precum si trecerea unor unitati in subordinea acestei centrale    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

DECRET nr. 219 din 14 iulie 1977 privind conducerea unitara a activitatii de productie a agregatelor minerale pentru constructii, infiintarea Centralei de exploatare industriala a agregatelor minerale pentru constructii Tirgoviste, in subordinea Ministerului Economiei Forestiere si Materialelor de Constructii, precum si trecerea unor unitati in subordinea acestei centrale

EMITENT: CONSILIUL DE STAT
PUBLICAT: BULETINUL OFICIAL nr. 72 din 18 iulie 1977

Consiliul de Stat al Republicii Socialiste Romania decreteaza:

ART. 1
In scopul infaptuirii unitare a politicii partidului si statului in ramura materialelor de constructii, Ministerul Economiei Forestiere si Materialelor de Constructii indeplineste functia de coodonator unic si raspunde de intreaga activitate de productie a agregatelor minerale pentru constructii.
Ministerul Economiei Forestiere si Materialelor de Constructii isi exercita functia de coordonator unic in activitatea de productie si desfacere a agregatelor minerale pentru constructii fata de toate unitatile socialiste din subordinea organelor centrale sau locale de stat, precum si a organizatiilor cooperatiste si a celorlalte organizatii obstesti.
ART. 2
Ministerul Economiei Forestiere si Materialelor de Constructii are urmatoarele drepturi, raspunderi si sarcini cu privire la unitatile coordonate;
a) efectueaza, impreuna cu Ministerul Minelor, Petrolului si Geologiei, lucrari geologice prin unitatile subordonate sau prin unitatile specializate ale altor organe centrale, in scopul indentificarii de noi rezerve de agregate minerale pentru constructii si stabilirii posibilitatilor de valorificare a acestora;
b) intocmeste, impreuna cu Comitetul de Stat al Planificarii si Ministerul Aprovizionarii Tehnico-Materiale si Controlului Gospodaririi Fondurilor Fixe, proiectele planurilor anuale de dezvoltare economico-sociala si de perspectiva, cu privire la productia agregatelor minerale pentru constructii, in corelare cu necesarul fiecarui judet si al economiei nationale, iar dupa aprobarea acestora ia masuri pentru realizarea lor;
c) asigura dezvoltarea echilibrata pe teritoriul tarii a productiei de agregate minerale pentru constructii, urmarind crearea de unitati puternice si eficiente de exploatare a agregatelor minerale, in scopul reducerii cheltuielilor de productie si a distantei medii de transport;
d) impreuna cu Ministerul Aprovizionarii Tehnico Materiale si Controlului Gospodaririi Fondurilor Fixe si Comitetului de Stat al Planificarii, raspunde de: stabilirea normelor si normativelor de consum si de stoc pentru materii prime, materiale, combustibil si energie, precum si de luarea masurilor necesare pentru reducerea continua a normelor si normativelor de consum; dezvoltarea si incarcarea optima a capacitatilor de productie, folosirea intenisva a masinilor, utilajelor si instalatiilor, elaborarea si urmarirea aplicarii normativelor de intretinere, revizii si reparatii de toate categoriile, precum si a celor privind stocurile minime de piese de schimb necesare functionarii in conditii de siguranta a fondurilor fixe;
e) raspunde, impreuna cu celelalte organe care au in subordine unitati de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii, de calitatea productiei si de infaptuira progresului tehnic si stiintific;
f) raspunde de elaborarea normelor de munca unificate, urmarind realizarea de catre unitatile socialiste a unui nivel ridicat al productivitatii muncii si cresterea continua a eficientei economice;
g) elaboreaza norme si normative tehnice de specialitate;
h) exercita controlul asupra tuturor exploatarilor de agregate minerale pentru constructii precum si tehnologiilor, stabilind conditiile tehnice de exploatare si specializare a productiei;
i) asigura intocmirea documentatiilor tehnice pentru dezvoltarea productiei si modernizarea unitatilor de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii, in conformitate cu sarcinile stabilite prin planurile anuale si prevederile programelor de dezvoltare.
Impreuna cu Consiliul National al Apelor si Ministerul Transporturilor si Telecomunicatiilor, stabileste masurile de productie a podurilor, a celorlalte lucrari hidrotehnice de amenajare si de regularizare a cursurilor de apa in zonele de exploatare a agregatelor.
ART. 3
In cazul in care Ministerul Economiei Forestiere si Materialelor de Constructii, in exercitarea atributiilor sale de organ central coordonator, constata incalcari ale dispozitiilor legale de catre personalul unitatii coordonate are dreptul:
a) sa dispuna luarea, de catre conducatorii unitatilor socialiste coordonate, a masurilor necesare pentru stabilirea raspunderii materiale in cazul provocarii de pagube avutului obstesc si pentru urmarirea recuperarii acestora;
b) sa aplice persoanelor vinovate sanctiunile contraventionale, potrivit legii.
Sanctiunile aplicate si masurile dispuse potrivit prevederilor de la lit. a) si b) vor fi aduse la cunostinta organelor superioare unitatii din care face parte persoana respectiva.
ART. 4
Pe data de 1 septembrie 1977 se infiinteaza Centrala de exploatare industriala a agregatelor minerale pentru constructii Tirgoviste, cu sediul in municipiul Tirgoviste, judetul Dimbovita, in subordinea Ministerului Economiei Forestiere si Materialelor de Constructii, avind ca obiect de activitate productia de agregate mierale pentru constructii, precum si productia de utilaje si piese de schimb specifice.
Centrala exercita functia de coordonator de balanta cu privire la agregatele minerale pentru constructii din specificul sau.
ART. 5
Centrala de exploatare industriala a agregatelor minerale pentru constructii Tirgoviste se organizeaza, potrivit <>Decretului nr. 162/1973 , pe structura Intreprinderii de exploatare industriala a agregatelor minerale pentru constructii Tirgoviste, avind structura organizatorica prevazuta in anexa nr. 1.
Centrala se incadreaza in gradul special de organizare, iar retribuirea personalului tehnic, economic si de alta specialitate se face cu retributiile tarifare corespunzatoare grupei a V-a de ramuri.
ART. 6
Pe data de 1 septembrie 1977, unitatile si subunitatile prevazute in anexa nr. 2 la prezentul decret trec in subordinea Centralei de exploatare industriala a agregatelor minerale pentru constructii Tirgoviste si a intreprinderilor din subordinea acesteia.
De asemenea, trec la Ministerul Economiei Forestiere si Materialelor de Constructii investitiile privind dezvoltarea productiei de agregate minerale pentru constructii, prevazute in planurile ministerelor si consiliilor populare, pe baza protocoalelor ce se vor incheia cu acestea.
Pe aceeasi data obiectivul "Exploatarea mecanizata a balastierei II Calarasi", prevazut in planul de investitii al Ministerului Economiei Forestiere si Materialelor de Constructii pe anii 1977 si 1978, trece in planul Ministerului Industriei Metalurgice.
Ministerele, celelalte organe centrale, consiliile populare judetene si al municipiului Bucuresti, la care ramin in subordine unitati de exploatare a agregatelor minerale pentru constructii, sint obligate sa dezvolte si sa modernizeze capacitatile existente, asigurind, cu sprijinul Ministerului Economiei Forestiere si materialelor de Constructii, cresterea productiei si imbunatatirea calitatii agregatelor, astfel ca, intr-un termen cit mai scurt, sa se asigure, din resursele teritoriale ale judetului, intregul necesar al acestuia.
Pe masura clarificarii rezervelor de materii prime, organele centrale de sinteza, impreuna cu ministerele si consiliile populare judetene si al municipiului Bucuresti, odata cu stabilirea lanurilor de stat anuale, vor propune transferarea la Ministerul Economiei Forstiere si Materialelor de Constructii si a altor unitati de productie a agregatelor minerale pentru constructii, cu extractie din riuri sau cariere, precum si sistarea activitatii acestora care nu au eficienta economica.
ART. 7
Activul si pasivul unitatilor prevazute in anexa nr. 2, stabilite prin bilantul ce se va incheia la 31 august 1977 - avindu-se in vedere si parcul inventar al utilajelor aflate in exploatare la 30 iunie 1976 -, indicatorii de plan aferenti pe anii 1977-1978 si cincinalul 1976-1980 si contractele economice in curs de executare, trec la Ministerul Economiei Forestiere si Materialelor de Constructii, pe baza de protocol incheiat intre acesta, celelalte ministere, consilii populare judetene si al municipiului Bucuresti.
ART. 8
Pe data de 1 septembrie 1977 se infiinteaza, in subordinea Centralei de exploatare industriala a agregatelor minerale pentru constructii Tirgoviste, intreprinderile prevazute in anexa nr. 3 la prezentul decret, avind obiectul de activitate, sediile si gradele de organizare prevazute in aceeasi anexa.
ART. 9
Intreprinderile infiintate potrivit art. 8 se organizeaza si functioneaza potrivit prevederilor legale privind organizare si conducerea unitatior socialiste de stat.
Intreprinderile incadrate in gradul I si II de organizare vor utiliza organigrama tip aprobata prin <>Decretul nr. 162/1973 pentru intreprinderi mici, iar cele incadrate in gradele III-VI vor utiliza organigrama tip prevazuta in anexa nr. 4 la prezentul decret, cu exceptia Intreprinderii de exploatare industriala a agregatelor pentru constructii Bragadiru, care va utiliza organigrama tip pentru intreprinderi mici.
ART. 10
Numarul de posturi existent la unitatile si subunitatile prevazute in anexa nr. 2, cel corespunzator activitatii ce se preia de la Intreprinderea de constructii metalice si prefabricate Bucuresti, din subordinea Ministerului Constructiilor Industriale, precum si numarul de posturi prevazut in anexa nr. 5, trec la Centrala de exploatare industriala a agregatelor minerale pentru constructii Tirgoviste, impreuna cu fondul de retribuire aferent, pe baza protocoalelor ce se vor incheia.
Ponderea personalului TESA din unitatile si subunitatile prevazute in anexa nr. 2, care trec la Ministerul Economiei Forestiere si Materialelor de Constructii, este cea aprobata pentru fiecare dintre fiecare dintre ministere, consilii populare judetene si al municipiului Bucuresti, in subordinea carora se afla aceste unitati si subunitati.
Numarul total de posturi si, respectiv, numarul de posturi de executie de specialitate din aparatul central al Ministerului Economiei Forestiere si Materialelor de Constructii, se majoreaza cu 5 posturi de inginer.
Personalul care trece la Ministerul Economiei Forestiere si Materialelor de Constructie si la unitatile subordonate acestuia se considera trasferat in interesul serviciului.
ART. 11
Ministerul Transporturilor si Telecomunicatiilor, Ministerul Industriei Constructiilor de Masini si Ministerul Economiei Forestiere si Materialelor de Constructii vor prezenta Consililului de Ministri, in termen de 90 de zile de la data prezentului decret, programul de asigurare cu mijloace specializate necesare transportului agregatelor minerale pentru constructii si utilaje necesare exploatarii industriale a agregatelor.
ART. 12
Ministerul Industriei Constructiilor de Masini va lua masuri pentru asigurarea utilajelor necesare dezvoltarii productiei de agregate minerale pentru constructii.
Ministerul Constructiilor Industriale, Ministerul Agriculturii si Industriei Alimentare si Ministerul Minelor, Petrolului si Geologiei vor asigura, prin unitatile specializate din subordinea lor, potrivit reglementarilor in vigoare, efectuare reparatiilor capitale si a reparatiilor curente de gradul II ale utilajelor grele: excavatoare, buldozere, autoincarcatoare, gredere, tractoare etc., folosite de catre unitatile de exploatare industriala a agregatelor minerale pentru constructii.
ART. 13
Ministerul Economiei Forestiere si Materialelor de Constructii impreuna cu Comitetul de Stat al Planificarii, Ministerul Aprovizionarii Tehnico Materiale si Controlului Gospodaririi Fondurilor Fixe, Consiliul National al Apelor si titularii de plan vor elabora, pina la 31 august 1977, programul de dezvoltare, coordonat pe teritoriul si corelat cu planurile de amenajare a bazinelor hidrografice, a productiei de agregate minerale pentru constructii pe perioada 1978-1980, iar pina la 30 septembrie 1978 pentru perioada 1981-1985, tinindu-se seama de resursele naturale din albia Dunarii si riurilor, din lacurile de acumulare si roci dure, astfel incit sa se asigure integral necesarul consumatorilor, in conditii de optimizare a transporturilor.
ART. 14
Ministerul Economei Forestiere si Materialelor de Constructii impreuna cu Comitetul de Stat al Planificarii, Ministerul Aprovizionarii Tehnico-Materiale si Controlului Gospodaririi Gondurilor Fixe, Ministerului Minelor, Petrolului si Ministerul Agriculturii si Industriei Alimentare vor analiza periodic si vor intreprinde masuri operative in scopul asigurarii la termen a documentatiei necesare obiectivelor de investitii pentru agregate minerale.
ART. 15
Ministerele, consiliile populare judetene si al municipiului Bucuresti vor asigura in continuare, in camine de nefamilisti aflate in administrarea unitatilor din subordinea lor, in limita locurilor folosite, spatiile necesare pentru personalul din unitatile si subunitatile prevazute in anexa nr. 2 la prezentul decret.
ART. 16
Comitetul de Stat al Planificarii, Ministerul Finantelor, Ministerul Aprovizionarii Tehnico-Materiale si Controlului Gospodaririi Fondurilor Fixe vor propune modificarile ce decurg din aplicarea prevederilor prezentului decret in indicatorii de plan economci si financiari, precum si in volumul si structura bugetului de stat pe anul 1977, cu regasirea integrala a influentelor.
ART. 17
Dispoztiile de la pct. 9 si 10 ale anexei la Decretul Consiliul de Stat nr. 230/1974 privind indeplinirea de catre ministerele cu caracter economic a functiei de organ central coordonator se modifica si vor avea cuprinsul prevazut in anexa nr. 6 la prezentul decret.
Anexele nr. 2 si 3 la Decretul nr. 18/1972 privind infiintarea, organizarea si functionarea Ministerului Economiei Forestiere si Materialelor de Constructii, modificat prin decretul Consiliului de Stat nr. 400/1976 , precum si anexele nr. 1, 2 si 8 la Hotarirea Consiliului de Minsitri nr. 367/1973 privind unele masuri de reorganizare a centralelor industriale, unitatilor asimilate acetora, precum si a unor intreprinderi de stat, se modifica corespunzator prezentului decret.
ART. 18
- Anexele nr. 1-6*) fac parte integranta din prezentul decret.
______________
*)Anexele 1,4,5 se comunica numai institutiilor interesate.


NICOLAE CEAUSESCU
Presedintele
Republicii Socialiste Romania

ANEXA 2

Unitatile si subunitatile de exploatare industriala a agregatelor minerale pentru constructii, de confectii utilaje, piese de schimb si reparatii care trec in subordinea Centralei de exploatare industriala a agregatelor minerale pentru constructii



───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Unitatea sau Localitatea Organul, centrala sau intreprinderea
subunitatea in subordinea careia se afla unitatea
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

I. De la Ministerul Constructiilor Industriale
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Matasaru, Intreprinderea de constructii
Matasaru judetul Dambovita metalice si prefabricate
Bucuresti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Garoafa, Intreprinderea de constructii
Doaga judetul Vrancea metalice si prefabricate
Bucuresti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Prundeni, Intreprinderea de constructii
Zavideni judetul Vilcea metalice si prefabricate
Bucuresti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Apa, Intreprinderea de constructii
Apa judetul Satu Mare metalice si prefabricate
Bucuresti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna suburbana Slatioara, Intreprinderea de constructii
Slatioara orasul Slatina, judetul Olt metalice si prefabricate
Bucuresti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Cringurile, Intreprinderea de constructii
Patroaia II judetul Dimbovita metalice si prefabricate
Bucuresti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatare Municipiul Oradea, Intreprinderea de constructii
Episcopia judetul Bihor metalice si prefabricate
Bihor Bucuresti

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna suburbana Ulmi, Intreprinderea de constructii
Viisoara II municipiul Tirgoviste, metalice si prefabricate
judetul Dimbovita Bucuresti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Aricestii Rahtivani, Intreprinderea de constructii
Tirgsoru judetul Prahova metalice si prefabricate
Nou-Aricesti Bucuresti Intreprinderea de
- Exploatarea Comuna Ghioroc, constructii metalice si
Ghioroc I judetul Arad prefabricate Bucuresti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Conuna Dolhasca, Intreprinderea de constructii
Dolhasca judetul Suceava metalice si prefabricate
Bucuresti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna suburbana Ghimbav, Intreprinderea de constructii
Ghimbav municipiul Brasov, metalice si prefabricate
judetul Brasov Bucuresti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Malnas, Intreprinderea de constructii
Malnas judetul Covasna metalice si prefabricate
Bucuresti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Conmuna Bumbesti-Jiu, Intreprinderea de constructii
Meri judetul Gorj metalice si prefabricate
Bucuresti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Sectia piese Municipiul Bucuresti Intreprinderea de constructii
de schimb si metalice si prefabricate
utilaje pentru Bucuresti
balastiere
Colentina
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Atelierul Municipiul Brasov, Intreprinderea de constructii
de reparatii si judetul Brasov metalice si prefabricate
confectii Bucuresti
Brasov
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Curtisoara , Trustul de constructii
Slatina judetul Olt industriale Craiova
II-Priza Olt
Proaspeti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Cateasca, Trustul de constructii
Catanele- judetul Arges industriale Pitesti
Dutina
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Municipiul Arad, Trustul de constructii
Micalaca judetul Arad industriale Timisoara
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Galicea, Trustul de constructii
Cremenari judetul Vilcea industriale Pitesti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Suseni, Trustul de constructii
Suseni judetul Mures pentru industria chimica Cluj
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Vadu Pasii, Trustul de constructii
Vadu Pasii judetul Buzau industriale Bucuresti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna suburbana Simian, Trustul de constructii
Topolnita III municipiul Drobeta industriale Craiova
Cerneti Turnu Severin,
judetul Mehedinti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Mihailesti, Trustul de constructii
Mihailesti judetul Ilfov industriale si agrozootehnice
Bucuresti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Salcioara, Trustul de constructii
Banesti judetul Dimbovita industriale si agrozootehnice
Bucuresti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Nucet, Trustul de constructii
Nucet judetul Dimbovita industriale si agrozootehnice
Bucuresti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna suburbana Ulmi, Trustul de constructii
Viisoara municipiul Tirgoviste, industriale Bucuresti
judetul Dimbovita
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Paulis, judetul Arad Trustul de constructii
Simbateni pentru industria chimica Cluj
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna suburbana, Trustul de constructii
Balaceanu municipiul Ploiesti, industriale Ploiesti
jud. Prahova
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna suburbana Cordun, Trustul de constructii
Simionesti municipiul Roman, industriale municipiul Gheorghe
jud. Neamt Gheorghiu Dej
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Orasul Beclean, Trustul de constructii
Beclean jud. Bistrita Nasaud industriale Cluj
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna suburbana Cristesti, Trustul de constructii pentru
Cristesti municipiul Tirgu Mures, industria chimica Cluj
jud. Mures
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Stejaru, jud. Tulcea Trustul de constructii
Movila Goala- industriale Constanta
Altin Tepe
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Valea Calugareasca, Trustul de constructii
Dirvaci jud. Prahova industriale Ploiesti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Floresti, Trustul de constructii
Floresti jud. Prahova industriale Ploiesti

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Orasul Valenii de Munte Trustul de constructii
Pod Valeni jud. Prahova industriale Ploiesti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna suburbana Tirgsoru Trustul de constructii
Stancesti Vechi, municipiul Ploiesti industriale Ploiesti
jud. Prahova
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

II De la Ministerul Transporturilor si Telecomunicatiilor
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Suraia Intreprinderea de prefabricate
Suria III judetul Vrancea si materiale pentru constructii
cai ferate Bucuresti din
subordinea Centralei de con-
structii cai ferate Bucuresti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Gradinari, Intreprinderea de prefabricate
Gradinari IV judetul Ilfov si materiale pentru constructii
cai ferate Bucuresti din
subordinea Centralei de con-
structii cai ferate Bucuresti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Breta Romana, Intreprinderea de constructii
Bretea-Strei judetul Hunedoara cai ferate Timisoara din
subordinea Centralei de
constructii cai ferate
Bucuresti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Umbraresti, Grupul de santiere drumuri si
Condrea II judetul Galati poduri din subordinea Centralei
- Exploatarea Comuna Letca, de constructii cai ferate
Letca judetul Salaj Bucuresti
Intreprinderea de constructii
cai ferate din subordinea
Centralei de constructii cai
ferate Bucuresti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna suburbana Berceni, Santierul 12 constructii cai
Corlatesti municipiul Ploiesti, ferate din subordiena
judetul Prahova Centralei de constructii cai
ferate Bucuresti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Orasul Lipova, Intreprinderea de constructii
Lipova judetul Arad cai ferate Timisoara din
subordinea Centralei de
constructii cai ferate
Bucuresti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Alunis, Directia judeteana de drumuri
Alunis judetul Mures si poduri Brasov
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna suburbana Slatioara, Centrala de constructii cai
Slatioara orasul Slatina, judetul Olt ferate Bucuresti.
III-Criva
(investitie)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

III. De la Ministerul Agriculturii si Industriei Alimentare
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Orasul Topoloveni, Trustul de constructii pentru
Topoloveni judetul Arges imbunatatiri funciare
Bucuresti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Farcasele, Trustul de constructii pentru
Stoenesti judetul Olt imbunatatiri funciare Craiova

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Orasul Calafat, Trustul de constructii pentru
Calafat judetul Dolj imbunatatiri funciare Craiova
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Vadu Pasii, Trustul de constructii montaj
Vadu Pasii II judetul Buzau pentru agricultura si industria
alimentara Bucuresti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Pufesti, Trustul de constructii
Pufesti II judetul Vrancea pentru imbunatatiri funciare
Galati
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Savirsin, Trustul de constructii pentru
Conop Savirsin judetul Arad imbunatatiri funciare Timis
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

IV. De la Ministerul Energiei Electrice
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Vacaresti, Trustul electromontaj Bucuresti
Vacaresti judetul Dimbovita
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

V. De la Ministerul Industriei Constructiilor de Masini
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Calinesti, Intreprinderea de constructii
Calinesti judetul Arges speciale, instalatii si montaj
Bucuresti.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

VI. De la Centrala materialelor de constructii Bucuresti din subordinea
Ministerului Economiei Forestiere si Materialelor de Constructii
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Prundeni, Intreprinderea de prefabricate
Calina judetul Vilcea din beton Craiova
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Bors, Intreprinderea de materiale
Sintion judetul Bihor de constructii Oradea
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna suburbana Petresti, Intreprinderea de prefabricate
Ionesti-Gaesti orasul Gaesti, din beton "Progresul" Bucuresti
judetul Dimbovita
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Cornesti, Intreprinderea de materiale
Cornesti-Cheia judetul Cluj de constructii Turda
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Orasul Simeria, Intreprinderea de materiale
Saulesti judetul Hunedoara de constructii Deva
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna suburbana Horia, Intreprinderea de materiale
Cotu Vamesului municipiul Roman, de constructii Roman
judetul Neamt
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

VII. De la consiliile populare judetene si al municipiului Bucuresti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Sectia de Orasul Sebes, judetul Alba Intreprinderea judeteana de
sortare Lancram constructii montaj Alba,
Bai municipiul Alba Iulia
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Sintimbru, Intreprinderea judeteana de
Sintimbru - judetul Alba constructii montaj Alba,
Cotul Mures municipiul Alba Iulia
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Ghioroc, Trustul judetean de constructii-
Ghioroc II judetul Arad montaj Timis, municipiul
Timisoara
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatara Comuna suburbana Fintinele, Intreprinderea judeteana de
Fintinele municipiul Arad, constructii-montaj Arad,
judetul Arad municipiul Arad.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Municipiul Arad, Intreprinderea judeteana de
Micalaca judetul Arad constructii -montaj Arad,
municipiul Arad
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Merisani, Intreprinderea de constructii,
Borlesti judetul Arges prefabricate, agregate si betoane
"Granitul" Bucuresti din
subordinea Centralei de
constructii-montaj Bucuresti.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna suburbana Stefanesti, Intreprinderea de constructii
Golesti municipiul Pitesti, prefabricate, agregate si
judetul Arges betoane "Granitul Bucuresti din
subordinea Centralei de
constructii-montaj Bucuresti.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna suburbana Maracineni, Trustul judetean de constructii-
Gropeni municipiul Pitesti, montaj Arges, municipiul Pitesti
judetul Arges
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Orbeni, Intreprinderea judeteana de
Orbeni judetul Bacau industrie locala Bacau,
municipiul Bacau.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Urechesti, Intreprinderea judeteana de
Urechesti I judetul Bacau industrie locala Bacau,
municipiul Bacau.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Faraoani, Intreprinderea judeteana de
Faraoani judetul Bacau industrie locala Bacau,
I si II municipiul Bacau.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Beresti-Tazlau, Intreprinderea judeteana de
Bosoteni judetul Bacau industrie locala Bacau,
municipiul Bacau.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Orasul Tirgu Ocna, Intreprinderea judeteana de
Velnita judetul Bacau industrie locala Bacau,
municipiul Bacau.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Sectia Municipiul Bacau, Intreprinderea judeteana de
confectii judetul Bacau industrie locala Bacau,
si prelucrari municipiul Bacau.
mecanice,
turnatorie
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Formatia de Municipiul Bacau, Intreprinderea judeteana de
lucru foraje judetul Bacau industrie locala Bacau,
municipiul Bacau.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Formatia de Orasul Moinesti, Intreprinderea judeteana de
lucru confectii judetul Bacau industrie locala Bacau,
si prelucari municipiul Bacau.
mecanice
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Sieu-Magherus, Intreprinderea judeteana de
Saratel judetul Bistrita Nasaud industrie locala Bistrita
Nasaud, orasul Bistrita
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Chiuza, Intreprinderea judeteana de
Sasarm judetul Bistrita Nasaud industrie locala Bistrita
Nasaud, orasul Bistrita
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Petru Rares, Intreprinderea judeteana de
Retegat judetul Bistrita Basaud industrie locala Bistrita
Nasaud, orasul Bistrita
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Burcea, Intreprinderea judeteana de
Bucecea judetul Botosani industrie locala Botosani,
municipiul Botosani,
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Cristian, Trustul judetean de
Cristian judetul Brasov constructii montaj Brasov,
municipiul Brasov
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Atelierul Comuna Racos, Intreprinderea judeteana de
cariere calcar judetul Brasov industrie locala Brasov,
extractie si municipiul Brasov
prelucrare Racos
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Formatia de Comuna Racos, Intreprinderea judeteana de
lucru scorie judetul Brasov industrie locala Brasov,
bazaltica Racos municipiul Brasov
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna suburbana Ghimbav, Trustul judetean de constructii
Stupini municipiul Brasov, montaj Brasov, municipiul
judetul Brasov Bucuresti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Veresti, Intreprinderea judeteana de
Vernesti judetul Buzau constructii montaj Buzau,
municipiul Buzau
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Nehoiu, Directia judeteana de
Setu judetul Buzau drumuri si poduri Buzau,
municipiul Buzau.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Veresti, Intreprinderea judeteana de
Cindesti judetul Buzau industrie locala Buzau
municipiul Buzau
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Vipersti, Intreprinderea judeteana de
Viperesti judetul Buzau industrie locala Buzau
municipiul Buzau
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Sacu, Intreprinderea judeteana de
Sacu judetul Caras Severin constructii-montaj Caras-
Severin, municipiul Resita
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Naidas, Intreprinderea judeteana de
Naidas judetul Caras Severin industrie locala Caras-Severin,
municipiul Resita.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Orasul Moldova Noua, Intreprinderea judeteana de
Moldova judetul Caras Severin industrie locala Caras-Severin,
municipiul Resita.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Luna, Trustul judetean de constructii-
Grigoresti judetul Cluj montaj Cluj municipiul
Cluj-Napoca.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatara Comuna Mihail Kogalniceanu, Intreprinderea de prefabricate
Sitorman judetul Constanta si materiale de constructii
comuna Mihail Kogalniceanu,
municipiul Constanta
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Mihail Kogalniceanu, Intreprinderea de prefabricate
Sibioara judetul Constanta si materiale de constructii,
comuna Mihail Kogalniceanu,
municipiul Constanta.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Orasul Cernavoda, Intreprinderea de prefabricate
Cernovada judetul Constanta din beton si materiale de
constructii, Constanta
municipiul Constanta.

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Mihail Kogalniceanu, Trustul de constructii-montaj
Sibioara judetul Constanta municipiul Constanta
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Orasul Sfintul Gheorghe, Intreprinderea judeteana de
Chilieni judetul Covasna constructii-montaj Covasna,
orasul Sfintu Gheorghe
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Unitatea de Orasul Sfintul Gheorghe, Intreprinderea judeteana de
productie judetul Constanta constructii-montaj Covasna,
"Bazaltul" orasul Sfintu Gheorghe
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Orasul Titu, Intreprinderea de constructii
Fusea I judetul Dimbovita prefabricate agregate si
betoane "Granitul" Bucuresti
din subordinea Centralei de
constructii -montaj Bucuresti.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Orasul Titu, Intreprinderea de constructii
Fusea II judetul Dimbovita prefabricate agregate si
betoane "Granitul" Bucuresti
din subordinea Centralei de
constructii -montaj Bucuresti.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna suburbana Petresti, Intreprinderea de constructii
Ionesti orasul Gaesti, prefabricate agregate si
judetul Dimbovita betoane "Granitul" Bucuresti
din subordinea Centralei de
constructii -montaj Bucuresti.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Cringurile, Intreprinderea de constructii
Patroaia judetul Dimbovita prefabricate agregate si
betoane "Granitul" Bucuresti
din subordinea Centralei de
constructii -montaj Bucuresti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Dragomiresti, Intreprinderea judeteana de
Dragomiresti judetul Dimbovita constructii-montaj Dimbovita,
municipiul Tirgoviste
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Umbranesti, Trustul judetean de constructii-
Condrea I judetul Galati montaj Galati,
municipiul Galati.

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Runcu, Intreprinderea judeteana de
Runcu judetul Gorj industrie locala Gorj,
municipiul Tirgu Jiu
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Pestisani, Intreprinderea judeteana de
Pestisani judetul Gorj industrie locala Gorj,
municipiul Tirgu Jiu
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Orasul Tirgu Carbunesti, Intreprinderea judeteana de
Tirgu judetul Gorj industrie locala Gorj,
Carbunesti municipiul Tirgu Jiu
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Barbatesti, Intreprinderea judeteana de
Barbatesti judetul Gorj industrie locala Gorj,
municipiul Tirgu Jiu
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Saulesti, Intreprinderea judeteana de
Saulesti judetul Gorj industrie locala Gorj,
municipiul Tirgu Jiu
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Tintareni, Intreprinderea judeteana de
Tintareni judetul Gorj industrie locala Gorj,
municipiul Tirgu Jiu
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Tusnad, Intreprinderea judeteana de
Tusnad judetul Harghita industrie locala Harghita,
orasul Miercurea Ciuc
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Siculeni, Intreprinderea judeteana de
Racu judetul Harghita industrie locala Harghita,
orasul Miercurea Ciuc
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Siculeni, Intreprinderea judeteana de
Bradesti judetul Harghita industrie locala Harghita,
orasul Miercurea Ciuc
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Ilia, Intreprinderea judeteana de
Ilia judetul Hunedoara industrie locala Hunedoara,
municipiul Deva

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Orasul simeria, Intreprinderea judeteana de
Simeria judetul Hunedoara industrie locala Hunedoara,
municipiul Deva
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Sarmizegetusa, Intreprinderea judeteana de
Sarmizegetusa judetul Hunedoara industrie locala Hunedoara,
municipiul Deva
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Cornetu, Intreprinderea de constructii,
Cornetu judetul Ilfov prefabricate, agregate si
betoane, "Granitul" Bucuresti
din subordinea Centralei de
constructii montaj Bucuresti.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Adunatii-Copaceni, Intreprinderea de constructii,
Copaceni judetul Ilfov prefabricate, agregate si
betoane, "Granitul" Bucuresti
din subordinea Centralei de
constructii montaj Bucuresti.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Gradinari, Grupul judetean de intreprinderi
Gradinari I judetul Ilfov de industrie locala Ilfov,
municipiul Bucuresti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Gradinari, Trustul judetean de constructii
Gradinari II judetul Ilfov montaj Ilfov, municipiul
Bucuresti.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Atelierul de Satul Tincabesti, Grupul intreprinderilor de
confectii comuna Snagov, industrie locala Ilfov,
metalice si judetul Ilfov municipiul Bucuresti
turnatorie
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Atelierul de Municipiul Giurgiu, Grupul intreprinderilor de
confectii judetul Ilfov 11 industrie locala Ilfov,
metalice municipiul Bucuresti.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Formatia de Comuna Curcani, Grupul intreprinderilor
lucru confectii judetul Ilfov de industrie locala Ilfov,
metalcie municipiul Bucuresti.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Formatia de Comuna Fundulea, Grupul intreprinderilor
lucru confectii judetul Ilfob de industrie locala Ilfov,
metalice municipiul Bucuresti.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Atelierul de Comuna Manasia, Grupul intreprinderilor
confectii judetul Ilfov de industrie locala Ilfov,
metalice municipiul Bucuresti.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Izvoru Bizii, Intreprinderea judeteana de
Topolnita judetul Mehedinti industrie locala Mehedinti,
I-Dudas municipiul Drobeta
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Izvoru Birzii, Intreprinderea judeteana
Topolnita judetul Mehedinti de constructii montaj Mehedinti,
II-Harghita municipiul Drobeta
Turnu Severin
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Ungheni, Trustul judetean de constructii
Moresti judetul Mures montaj Mures, municipiul
Tirgu Mures

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Singeorgiu de Padure, Trustul judetean de constructii
Singeorgiu judetul Mures montaj Mures, municipiul
Mures Tirgu Mures
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatara Comuna Gornesti, Trustul judetean de constructii
Peris judetul Mures montaj Mures,
municipiul Tirgu Mures
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Gheraesti, Trustul de constructii montaj
Gheraesti judetul Neamt Iasi, municipiul Iasi
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Dulcesti, Intreprinderea judeteana de
Corhana judetul Neamt constructii-montaj Neamt,
municipiul Piatra Neamt
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Vinatori, Intreprinderea judeteana de
Vinatori judetul Neamt constructii-montaj Neamt,
municipiul Piatra Neamt
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Orasul Slatina, Intreprinderea judeteana de
Glocociov judetul Olt constructii montaj Olt,
orasul Slatina
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna suburbana Intreprinderea judeteana
Slatioara I- Slatioara, de constructii montaj Olt,
Criva orasul Slatina, orasul Slatina
judetul Olt
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna suburbana Trustul judetean de constructii
Slatioara II- Slatioara, montaj Dolj, municipiul Craiova
Criva orasul Slatina,
judetul Olt
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Stoenesti, Intreprinderea judeteana
Stoenesti I judetul Olt de industrie locala Olt,
orasul Slantina
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Gostavatu, Intreprinderea judeteana
Gostavatu judetul Olt de constructii-montaj Olt,
orasul Slatina
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Stoenesti, Directia judeteana de drumuri
Stoenesti II judetul Olt si poduri Olt, orasul Slatina

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Izbiceni, Intreprinderea judeteana
Izbiceni judetul Olt de industrie locala Olt,
orasul Slatina.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Orasul Breaza, Intreprinderea "23 August"
Nistoresti judetul Prahova Cimpina din cadrul Grupului
judetean de intreprinderi
de industrie locala Prahova,
municipiul Ploiesti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Tinosu, Fabrica de materiale de
Pisculesti judetul Prahova constructii "Drum nou"
Bucov din cadrul Grupului
judetean de intreprinderi
de industrie locala Prahova,
municipiul Ploiesti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Aricestii Rahtivani, Intreprinderea judeteana de
Aricesti judetul Prahova constructii-montaj Prahova,
municipiul Ploiesti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Orasul Comarnic, Intreprinderea judeteana de
Comarnic judetul Prahova industrie locala Prahova,
municipiul Ploiesti.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna suburbana Bucov, Intreprinderea judeteana de
Bucov municipiul Ploiesti, industrie locala Prahova,
judetul Prahova municipiul Ploiesti.

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Albesti-Paleologu, Intreprinderea judeteana
Albesti - judetul Prahova de industrie locala Prahova,
Paleologu municipiul Ploiesti.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Orasul Jibou, Intreprinderea judeteana de
Petricica judetul Salaj constructii montaj Salaj,
Varului orasul Zalau
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Somes-Odorheiu, Intreprinderea judeteana de
Somes-Odorhei judetul Slaj industrie locala Salaj,
orasul Zalau
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Benesat, Intreprinderea judeteana de
Benesat judetul Slaj industrie locala Salaj,
(inclusiv orasul Zalau
prefabricate
si confectii
metalice)
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Racovita, Intreprinderea judeteana de
Bradul-Olt judetul Sibiu industrie locala Sibiu,
municipiul Sibiu
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Seica Mare, Intreprinderea judeteana de
Seica Mare judetul Sibiu industrie locala Sibiu,
municipiul Sibiu
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Atel, Intreprinderea judeteana de
Atel judetul Sibiu industrie locala Sibiu,
municipiul Sibiu
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Racovita, Intreprinderea judeteana de
Sebes-Olt judetul Sibiu industrie locala Sibiu,
municipiul Sibiu
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Valea Moldovei, Intreprinderea judeteana de
Berchisesti judetul Suceava industrie locala Suceava
I si II municipiul Suceava
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Belint, Intreprinderea de industrie
Chizatau judetul Timis locala "Extraceram", Timisoara,
municipiul Timisoara.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Belint, Trustul judetean de constructii
Belint judetul Timis montaj Timis,
municipiul Timisoara
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Gavojdia, Intreprinderea de industrie
Lugojel judetul Timis locala "Extraceram", Timisoara,
municipiul Timisoara.
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Turcoaia, Intreprinderea judeteana de
Iglicioara judetul Tulcea industrie locala Tulcea,
municipiul Tulcea
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Orasul Macin, Intreprinderea judeteana de
Bididia judetul Tulcea industrie locala Tulcea,
municipiul Tulcea
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Sarichioi, Intreprinderea judeteana de
Zebil- judetul Tulcea industrie locala Tulcea,
Sarichioi municipiul Tulcea
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Somova, Intreprinderea judeteana de
Somova judetul Tulcea industrie locala Tulcea,
municipiul Tulcea
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Orasul Macin, Intreprinderea judeteana de
Vitelaru judetul Tulcea industrie locala Tulcea,
municipiul Tulcea
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Greci, Intreprinderea judeteana de
Ghinaultu judetul Tulcea industrie locala Tulcea,
municipiul Tulcea
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Mihai Bravu, Intreprinderea judeteana de
Denis-Tepe judetul Tulcea industrie locala Tulcea,
municipiul Tulcea
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Greci, Intreprinderea judeteana de
Frasin judetul Tulcea industrie locala Tulcea,
municipiul Tulcea
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Greci, Intreprinderea judeteana de
Imbulzita judetul Tulcea industrie locala Tulcea,
municipiul Tulcea
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Municipiul Rimnicu Vilcea, Intreprinderea judeteana de
Riureni judetul Vilcea constructii montaj Vilcea,
municipiul Rimnicu Vilcea
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Ionesti, Intreprinderea judeteana de
Ionesti judetul Vilcea industrie locala Vilcea,
municipiul Rimnicu Vilcea
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Formatia de Comuna Cazanesti, Intreprinderea judeteana de
lucru judetul Vilcea industrie locala Vilcea,
turnatorie municipiul Rimnicu Vilcea
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Formatia de Municipiul Rimnicu Intreprinderea judeteana de
lucru confectii Vilcea, judetul Vilcea industrie locala Vilcea,
metalice municipiul Rimnicu Vilcea
Punctul de lucru aparate de
clorinare Municipiul Rimnicu
Vilcea, judetul Vilcea
Intreprinderea judeteana de
industrie locala Vilcea,
municipiul Rimnicu Vilcea
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Punctul de Municipiul Rimnicu Intreprinderea judeteana de
lucru aparate Vilcea, judetul Vilcea industrie locala Vilcea,
de clorinare municipiul Rimnicu Vilcea
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Formatia de Orasul Dragasani, Intreprinderea judeteana de
lucru prelu- judetul Vilcea industrie locala Vilcea,
carea metalelor municipiul Rimnicu Vilcea
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Orasul Adjud, Intreprinderea judeteana de
Adjudu Vechi- judetul Vrancea industrie locala Vrancea,
Podu Turcului municipiul Focsani
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Pufesti, Intreprinderea judeteana de
Pufesti judetul Vrancea industrie locala Vrancea,
municipiul Focsani
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Suraia, Intreprinderea judeteana de
Suraia II judetul Vrancea industrie locala Vrancea,
municipiul Focsani
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Comuna Suraia, Intreprinderea judeteana de
Suraia I judetul Vrancea constructii-montaj Vrancea,
municipiul Focsani
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
- Exploatarea Orasul Marasesti, Intreprinderea judeteana de
Padureni-Putna judetul Vrancea industrie locala Vrancea,
municipiul Focsani
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────




NOTA: Impreuna cu unitatile mentionate mai sus se trec la Ministerul Economiei Forestiere si Materialelor de Constructii si subunitati de intretinere si reparatii utilaje, din subordiena ministerelor si consiliilor populare judetene, care deservesc exploatarile respective si care se vor stabili prin protocoale.


ANEXA 3

INTREPRINDERILE
ce se infiinteaza, obiectul de activitate si sediul


───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Denumirea Sediul Obiectul de activitate
crt. unitatii unitatii
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1
Intreprinderea de exploatare Municipiul Tirgoviste, Productia de agregate
industriala a agregatelor judetul Dimbovita minerale pentru constructii,
minerale pentru constructii precum si productia de
Tirgoviste*) utilaje si piese de
schimb specifice

- Sectia de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Tirgsor

- Sectia de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Nistoresti

- Sectia de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Viisoara

- Sectia de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Ionesti-Gaesti

- Sectia de exploatarea
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Fusea

- Sectia de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Patroaia
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
2.
Intreprinderea de exploatare Municipiul Alba Iulia, Extragerea, prelucrarea
industriala a agregatelor judetul Alba agregatelor minerale
minerale pentru constructii pentru constructii si
Alba Iulia executarea de utilaje,
piese de schimb si
reparatii utilaje
specifice

- Sectia de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Sintimbru Mures

- Sectia de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Saulesti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
3.
Intreprinderea de exploatare Municipiul Brasov, Extragerea, prelucrarea
industriala a agregatelor judetul Brasov agregatelor minerale pentru
minerale pentru constructii constructii si executarea
Brasov de utilaje, piese de schimb
si reparatii utilaje
specifice
- Sectia de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Ghimbav

- Sectia de exploatare
industriala a agregatelor
minerale Chilieni

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
4.
Intrerpinderea de exploatare Comuna Garoafa, Extragerea, prelucrarea
industriala a agregatelor judetul Vrancea agregatelor minerale pentru
minerale pentru constructii constructii si executarea de
Doaga utilaje, piese de schimb si
reparatii utilaje specifice
- Sectia de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Condrea

- Sectia de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Suraia

- Sectia de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Pufesti

- Sectia de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Padureni

- Sectia de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Doaga

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
5.
Intreprinderea de exploatare Orasul Dragasani, Extragerea, prelucrarea
industriala a agregatelor judetul Vilcea agregatelor minerale pentru
minerale pentru constructii constructii si executarea de
Dragasani utilaje, piese de schimb si
reparatii utilaje specifice
- Sectia de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Borlesti

- Sectia de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Topoloveni

- Sectia de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Calina

- Atelierul de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Golesti
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
6.
Intrerpinderea de exploatare Comuna Ghioroc, Extragerea, prelucrarea
industriala a agregatelor judetul Arad agregatelor minerale pentru
minerale pentru constructii constructii si executarea de
Ghioroc utilaje, piese de schimb si
reparatii utilaje specifice
- Sectia de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Ghioroc

- Sectia de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Fintinele

- Sectia de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Sacu

- Atelierul de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Lugojel
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
7.
Intreprinderea de exploatare Comuna suburbana Extragerea, prelucrarea
industriala agregatelor Bragadiru, municipiul agregatelor minerale pentru
minerale pentru constructii Bucuresti constructii si executarea de
Bragadiru utilaje, piese de schimb si
reparatii utilaje specifice

- Sectia de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Gradinari

- Sectia de confectionat
piese si reparatii Colentina
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
8.
Intreprinderea de exploatare Comuna Odoreu - Extragerea, prelucrarea
industriala a agregatelor Satu Mare agregatelor minerale pentru
minerale pentru constructii constructii si executarea de
Odoreu-Satu Mare utilaje, piese de schimb si
reparatii utilaje specifice
- Sectia de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Episcopia Bihor

- Sectia de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Benesat

- Atelierul de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Apa

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
9.
Intreprinderea de exploatare Municipiul Roman, Extragerea, prelucrarea
industriala a agregatelor judetul Neamt agregatelor minerale pentru
minerale pentru constructii constructii si executarea de
Roman utilaje, piese de schimb si
reparatii utilaje specifice
- Sectia de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Cotu Vamesului

- Sectia de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Faraoani

- Sectia de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Dolhasca

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
10.
Intreprinderea de exploatare Municipiul Slatina, Extragerea, prelucrarea
industriala a agregatelor judetul Olt agregatelor minerale pentru
minerale pentru constructii constructii si executarea de
Slatina utilaje, piese de schimb si

- Sectia de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Topolnita

- Sectia de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Slatina

- Sectia de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Stoenesti

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
11
Intreprinderea de exploatare Municipiul Turda, Extragerea, prelucrarea
industriala a agregatelor judetul Cluj agregatelor minerale pentru
minerale pentru constructii constructii si executarea de
Turda utilaje, piese de schimb si
reparatii utilaje specifice
- Sectia de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Singeorgiu

- Sectia de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Gligoresti

───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
12
Intreprinderea de exploatare Municipiul Tulcea, Extragerea, prelucrarea
industriala a agregatelor judetul Tulcea agregatelor minerale pentru
minerale pentru constructii constructii si executarea de
Tulcea utilaje, piese de schimb si
reparatii utilaje specifice
- Sectia de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Sibioara, cu:

- Atelierul de exploatare
industriala agregatelor
minerale pentru constructii
Sibioara

- Atelierul de exploatare
industriala agregatelor
minerale pentru constructii
Sitorman

- Atelierul de exploatare
industriala agregatelor
minerale pentru constructii
Cernavoda

- Sectia de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Turcoaia

- Sectia de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Buzau

- Sectia de exploatare
industriala a agregatelor
minerale pentru constructii
Zebil
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



ANEXA 6

TEXTELE MODIFICATE DIN ANEXA LA DECRETUL
CONSILIULUI DE STAT NR. 230/1974 privind
indeplinirea de catre ministerele cu caracter
economic a functiei de organ central coordonator


──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Denumirea ministerului Ramurile sau domeniile de
crt. activitate supuse coordonarii
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

9. Ministerul Constructiilor - Constructii industriale
Industriale

10. Ministerul Economiei - Industria materialelor de
Forestiere si Materialelor constructii (inclusiv industria
de Constructii portelanului si faiantei de
constructii, cu exceptia
subramurilor prevazute
la pct. 1 si 5)

- Industria de extragere si
prelucrare a agregatelor minerale
pentru constructii

- Industria de exploatare si
prelucrare a lemnului

- Industria celulozei si hirtiei

- Silvicultura
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


____________________
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016