ANEXA 1
NIVELUL
pînã la care se acorda avansuri bãneşti unitãţilor agricole socialiste,
membrilor cooperativelor agricole de producţie şi producãtorilor agricoli
particulari, pentru producţia contractatã a se livra la fondul de stat
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Procent fata de valoarea producţiei
crt. contractate a se livra la fondul
de stat
Produsul ────────────────────────────────────
Unitãţi agricole Unitãţi agricole
de stat cooperatiste
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Grîu şi alte cereale paioase
- neirigat 32 28
- irigat 31 29
2. Porumb boabe şi sorg
- neirigat 32 35
- irigat 31 37
3. Floarea-soarelui
- neirigat 39 39
- irigat 39 39
4. Soia, mazare, fasole, linte
- neirigat 39 39
- irigat 37 37
5. Sfecla de zahãr
- neirigat 33 33
- irigat 25 25
6. Orez 40 40
7. Legume 21 21
8. Cartofi 30 34
9. Struguri 40 40
10. Fructe 32 35
11. Tutun - 25
12. Hamei 40 40
13. În, cinepa, bumbac 40 40
14. Plante medicinale şi aromatice 25 25
15. Lapte 30 35
16. Animale pentru tãiere
- bovine 57 57
- porcine 55 55
- ovine 49 49
- pãsãri 46 46
- iepuri 40 40
17. Oua 34 34
18. Lina 48 50
19. Gogosi de mãtase 38 40
20. Miere de albine 30 30
______________________________________________________________________________
ANEXA 2
EŞALONAREA
avansurilor bãneşti în funcţie de efectuarea cheltuielilor de producţie
────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Unitãţi agricole de stat Unitãţi agricole crt. cooperatiste
───────────────────────────────────────────────
Produsul Pro- Se esaloneaza Se esaloneaza
cent ──────────────────────────────────────────────
de anul trimestrul Pro- anul trimestrul
avans ante- ───────────── cent ante- ────────-───
rior I II III IV de rior I II III IV
avans
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Grîu şi alte cereale
paioase
- neirigat 32 18 4 10 - - 28 11 5 12 - -
- irigat 31 17 5 9 - - 29 11 5 13 - -
2. Porumb boabe şi sorg
- neirigat 32 - 13 14 5 - 35 - 16 15 4 -
- irigat 31 - 10 15 6 - 37 - 16 16 5 -
3. Floarea-soarelui
- neirigat 39 - 14 19 6 - 39 - 14 19 6 -
- irigat 39 - 14 19 6 - 39 - 14 19 6 -
4. Soia, mazare, fasole,
linte
- neirigat 39 - 18 15 6 - 39 - 18 15 6 -
- irigat 37 - 16 15 6 - 37 - 16 15 6 -
5. Sfecla de zahãr
- neirigat 33 - 17 12 4 - 33 - 17 12 4 -
- irigat 25 - 13 8 4 - 25 - 13 8 4 -
6. Orez 40 - 12 22 6 - 40 - 12 22 6 -
7. Legume 21 6 5 7 3 - 21 6 5 7 3 -
8. Cartofi 30 - 15 10 5 - 34 - 17 11 6 -
9. Struguri 40 - 18 14 8 - 40 - 18 14 8 -
10. Fructe 32 - 14 9 9 - 35 - 15 11 9 -
11. Tutun - - - - - - 25 - 7 13 5 -
12. Hamei 40 - 15 16 9 - 40 - 15 16 9 -
13. În, cinepa şi bumbac 40 - 12 23 5 - 40 - 12 23 5 -
14. Plante medicinale şi
aromatice - - - - - - 25 - 9 10 6 -
15. Lapte 30 - - - - - 35 - - - - -
16. Oua 34 - - - - - 34 - - - - -
17. Lina 48 20 28 - - - 50 25 25 - - -
18. Gogosi de mãtase 38 - 10 20 8 - 40 - 10 20 10 -
19. Miere de albine 30 - 15 15 - - 30 - 10 20 - -
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Procent de avans Eşalonarea pe structura
de greutate
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
20. Animale şi pãsãri pentru
tãiere la unitãţi de stat şi
cooperatiste La contractare 10%
- bovine 57 150 kg 12%
250 kg 20%
340 kg 15%
- porcine 55 10-15 kg (la contractare) 20%
35 kg 15%
60 kg 20%
- ovine 49 10-12 kg (la contractare) 15%
20 kg 15%
25 kg 19%
- pãsãri 46 incubatie 10%
0,5 kg 26%
1,0 kg 10%
- iepuri 40 1,0 kg 20%
2,0 kg 20%
─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
ANEXA 3
EŞALONAREA CREDITELOR
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Nr. Procent de Eşalonarea creditelor
crt. Produsul eşalonare
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
1. Tineret bovin de reproducţie care 57 150 kg 20%
urmeazã sa treacã la turma de baza 250 kg 22%
340 kg 15%
2. Tineret porcin de reproducţie 55 15 kg 20%
35 kg 15%
60 kg 20%
3. Porcine adulte pentru reproducţie 55 - -
4. Tineret ovin de reproducţie care 49 12 kg 15%
urmeazã sa treacã la turma de baza 20 kg 15%
25 kg 19%
5. Puicute de reproducţie 46 la incubatie 10%
0,5 kg 26%
1,0 kg 10%
6. Culturi furajere 32 trimestrul I 10%
trimestrul II 17%
trimestrul III 5%
7. Struguri care se vinifica în unitate 40 trimestrul I 14%
trimestrul II 18%
trimestrul III 8%
8. Material de plantat ( pepiniere) 40 An I 25%
An II 15%
9. Activitãţi de mica industrie ( materii,
materiale etc. ) 50 - -
──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
─────────────────────