Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   DECIZIE nr. 1/1 din 19 martie 2016  privind modificarea şi completarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a Colegiului Medicilor Dentişti din România, adoptat prin Decizia Adunării generale naţionale a Colegiului Medicilor Dentişti din România nr. 5/2007    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 DECIZIE nr. 1/1 din 19 martie 2016 privind modificarea şi completarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a Colegiului Medicilor Dentişti din România, adoptat prin Decizia Adunării generale naţionale a Colegiului Medicilor Dentişti din România nr. 5/2007

EMITENT: COLEGIUL MEDICILOR DENTISTI DIN ROMANIA
PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 909 din 11 noiembrie 2016

    În temeiul art. 531 şi 532 lit. a) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,

    Adunarea generală naţională a Colegiului Medicilor Dentişti din România adoptă următoarea decizie:

    ART. I
    Regulamentul de organizare şi funcţionare a Colegiului Medicilor Dentişti din România, adoptat prin Decizia Adunării generale naţionale a Colegiului Medicilor Dentişti din România nr. 5/2007, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 487 din 20 iulie 2007, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică şi se completează după cum urmează:

    1. Articolul 10 se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "Art. 10. - Colegiul Medicilor Dentişti din România cuprinde toţi medicii dentişti cu drept de liberă practică pe teritoriul României."

    2. La articolul 11, alineatele (3), (5) şi (6) se modifică şi vor avea următorul cuprins:
    "(3) Înscrierea în Colegiul Medicilor Dentişti din România şi eliberarea certificatului de membru se pot face numai pentru medicii dentişti care îndeplinesc condiţiile prevăzute de lege.
    ........................................................................
    (5) Pot deveni la cerere membri ai Colegiului Medicilor Dentişti din România şi medicii dentişti cetăţeni ai unui stat membru al Uniunii Europene, ai unui stat aparţinând Spaţiului Economic European sau ai Confederaţiei Elveţiene, stabiliţi în unul dintre aceste state şi care prestează temporar sau ocazional servicii de medicină dentară în România, cu respectarea prevederilor alin. (3).
    (6) Procedura de eliberare a avizului de practică temporară sau ocazională a profesiei şi de înscriere în Colegiul Medicilor Dentişti din România pentru persoanele prevăzute la art. 496 alin. (1) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, se stabileşte prin decizie a Consiliului naţional."

    3. La articolul 22, alineatul (2) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "(2) Deciziile Adunării generale naţionale se adoptă cu majoritate simplă, în prezenţa a cel puţin două treimi din numărul reprezentanţilor aleşi. În caz de absenţă a delegatului titular ales, acesta este înlocuit cu membrul supleant ales, având drept de vot."

    4. La articolul 23, litera e) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "e) alege comisia centrală de cenzori sau, după caz, aprobă cenzorul contabil autorizat, propus de Consiliul naţional;"

    5. La articolul 29, alineatele (1) şi (2) se modifică şi vor avea următorul cuprins:
    "Art. 29. - (1) Consiliul naţional se întruneşte trimestrial în şedinţe ordinare sau în şedinţe extraordinare, ori de câte ori este nevoie.
    (2) Şedinţele ordinare sunt convocate de către preşedintele Biroului executiv naţional sau de 3 dintre membrii Biroului executiv naţional. Şedinţele au loc, de principiu, în zile de sâmbătă."

    6. La articolul 34, alineatul (2) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "(2) Nerespectarea deciziilor Consiliului naţional constituie abatere de la disciplina de corp profesional şi se sancţionează conform dispoziţiilor prezentului regulament."

    7. La articolul 35, litera o) se abrogă.

    8. Articolul 40 se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "Art. 40. - (1) Corespunzător acestor comisii de lucru ale Consiliului naţional, în cadrul Colegiului Medicilor Dentişti din România se pot înfiinţa departamente.
    (2) Departamentele vor fi coordonate de către membrii Biroului executiv naţional şi vor fi asigurate cu personal tehnic de specialitate sau administrativ în funcţie de organigrama stabilită de Biroul executiv naţional, în limita fondurilor prevăzute în bugetul anual de venituri şi cheltuieli."

    9. Articolul 67 se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "Art. 67. - În limita fondurilor prevăzute în bugetul anual de venituri şi cheltuieli şi în funcţie de necesităţile concrete, Biroul executiv naţional poate angaja personal de specialitate, tehnic şi administrativ."

    10. La articolul 70, după alineatul (2) se introduce un nou alineat, alineatul (3), cu următorul cuprins:
    "(3) Denumirea colegiilor teritoriale este cuprinsă în anexa nr. 2, care face parte integrantă din prezentul regulament."

    11. La articolul 76, alineatul (2) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "(2) Deciziile consiliului colegiului teritorial se adoptă în prezenţa a cel puţin două treimi din numărul membrilor săi, cu votul favorabil a jumătate plus unu din numărul total al acestora."

    12. Articolul 98 se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "Art. 98. - (1) La nivelul fiecărui colegiu teritorial se va organiza şi va funcţiona o comisie de disciplină alcătuită din 5 până la 7 membri, dintre care un membru este desemnat de autoritatea de sănătate publică, iar ceilalţi sunt propuşi de biroul executiv local şi votaţi de consiliul colegiului teritorial.
    (2) Membrii comisiilor de disciplină votaţi de consiliul colegiului teritorial trebuie să aibă cel puţin gradul profesional de specialist cu o vechime în specialitate de minimum 7 ani sau o vechime de peste 10 ani în profesie.
    (3) La nivelul Colegiului Medicilor Dentişti din România se va organiza şi va funcţiona Comisia superioară de disciplină, alcătuită din 9 membri, dintre care un membru este desemnat de Ministerul Sănătăţii, iar ceilalţi sunt propuşi de Biroul executiv naţional şi votaţi de Consiliul naţional.
    (4) Membrii Comisiei superioare de disciplină votaţi de Consiliul naţional trebuie să aibă cel puţin gradul profesional de specialist cu o vechime în specialitate de minimum 10 ani sau o vechime de peste 15 ani în profesie.
    (5) Mandatul comisiilor de disciplină este de 4 ani.
    (6) Funcţia de membru al comisiei de disciplină a colegiului teritorial, respectiv de membru al Comisiei superioare de disciplină este incompatibilă cu exercitarea oricărei altei funcţii de conducere sau de control în cadrul Colegiului Medicilor Dentişti din România, cu excepţia exercitării calităţii de membru în adunarea generală a colegiului teritorial şi a mandatului de membru în Adunarea generală naţională.
    (7) Calitatea de membru al comisiei de disciplină a colegiului teritorial nu se poate cumula cu cea de membru al Comisiei superioare de disciplină.
    (8) Procedura de organizare şi desfăşurare a activităţii comisiilor de disciplină se stabileşte prin decizie a Consiliului naţional."

    13. Articolul 99 se abrogă.

    14. Articolele 105 şi 106 se modifică şi vor avea următorul cuprins:
    "Art. 105. - (1) Plângerea împotriva unui medic dentist se adresează colegiului teritorial al cărui membru este acesta. Acesteia i se va da curs numai în cazul în care conţine următoarele elemente de identificare:
    a) numele, prenumele, domiciliul şi calitatea petentului;
    b) numele şi prenumele medicului dentist împotriva căruia se face plângerea;
    c) locul unde s-a săvârşit fapta;
    d) descrierea faptei şi indicarea datei când aceasta a avut loc;
    e) solicitările petentului;
    f) semnătura petentului în original.
    (2) Plângerea se va depune personal, prin reprezentant cu împuternicire specială ori poate fi trimisă prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire.
    (3) Nu se va da curs plângerii comunicate prin poşta electronică, fax ori transmise în copie, ci se va formula doar un răspuns în care se vor invoca prevederile alin. (1) referitoare la condiţiile de valabilitate impuse unei plângeri.
    Art. 106. - (1) Primind plângerea, biroul consiliului colegiului teritorial decide declanşarea sau nedeclanşarea procedurii disciplinare.
    (2) Biroul consiliului poate decide nedeclanşarea procedurii disciplinare:
    a) în cazul în care plângerea nu este de competenţa Colegiului Medicilor Dentişti din România;
    b) atunci când plângerea nu conţine elementele obligatorii, aşa cum sunt definite la art. 105 alin. (1), deşi petentului i s-a pus în vedere ca, în termen de cel mult 10 zile de la primirea comunicării, să facă completările necesare.
    (3) Decizia biroului consiliului local de declanşare a procedurii disciplinare se înaintează comisiei de disciplină, împreună cu plângerea."

    15. Articolele 108 şi 109 se modifică şi vor avea următorul cuprins:
    "Art. 108. - (1) Anchetarea abaterii disciplinare se face cu imparţialitate.
    (2) În baza deciziei biroului consiliului de declanşare a procedurii disciplinare, medicul dentist împotriva căruia s-a formulat plângerea va fi informat cu privire la obiectul anchetei disciplinare prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, transmisă la sediul profesional al acestuia ori la domiciliu, comunicându-i-se o copie a plângerii şi eventualele înscrisuri ataşate, termenul până la care poate depune în scris apărările sale şi termenul la care se poate prezenta pentru a fi audiat şi pentru a formula toate apărările pe care le consideră utile.
    (3) Medicul dentist cercetat va putea da explicaţii scrise. Refuzul de a da curs convocării în faţa comisiei nu împiedică desfăşurarea anchetei.
    (4) Cu cel puţin 7 zile înaintea datei fixate pentru convocare, medicul dentist poate stabili de comun acord cu comisia o altă dată pentru convocarea sa.
    (5) În cazul în care se constată că sesizarea a fost formulată după expirarea termenului prevăzut de lege, comisia de disciplină va pronunţa o decizie de respingere a plângerii ca tardiv introdusă, fără a mai pronunţa o soluţie asupra fondului plângerii.
    Art. 109. - (1) Ancheta disciplinară va fi efectuată direct de către comisia de disciplină sau prin intermediul unui referent împuternicit dintre membrii comisiei sau de un alt medic dentist în specialitatea medicului reclamat.
    (2) Faţă de natura cauzei, comisia de disciplină poate solicita opinii de specialitate în condiţiile prevăzute de procedura de organizare şi desfăşurare a activităţii comisiilor de disciplină adoptată prin decizie a Consiliului naţional.
    (3) Persoana care a făcut sesizarea va fi audiată şi, dacă este cazul, examinată în cauza respectivă."

    16. Articolele 112-114 se modifică şi vor avea următorul cuprins:
    "Art. 112. - După efectuarea cercetării disciplinare, comisia de disciplină stabileşte printr-o decizie una dintre următoarele soluţii:
    a) stinge acţiunea disciplinară, dacă fapta nu constituie abatere disciplinară;
    b) aplică una dintre sancţiunile prevăzute de lege;
    c) stinge acţiunea disciplinară, dacă persoana care a făcut plângerea, în mod nejustificat, deşi a fost informată, nu se prezintă la audierea ori examinarea stabilită de comisia de disciplină sau nu îşi precizează în scris poziţia faţă de solicitările comisiei de disciplină.
    Art. 113. - Decizia adoptată în soluţionarea cauzei va cuprinde:
    a) numărul deciziei şi data pronunţării;
    b) componenţa completului;
    c) descrierea pe scurt a faptei;
    d) prezentarea măsurilor de cercetare a faptei (declaraţiile părţilor, martorii care au fost audiaţi, înscrisurile, documentele cercetate şi reţinute în soluţionarea cauzei etc.);
    e) soluţia pronunţată, inclusiv motivarea în drept a acesteia;
    f) temeiul legal al adoptării soluţiei;
    g) termenul de contestare şi instanţa competentă;
    h) semnătura preşedintelui comisiei şi ştampila colegiului.
    Art. 114. - (1) Contestaţia se depune la comisia de disciplină care, în termen de 3 zile, este obligată să o trimită Comisiei superioare de disciplină, împreună cu dosarul cauzei.
    (2) Contestaţia se formulează în scris şi va conţine, în mod obligatoriu, cel puţin următoarele elemente:
    a) numele şi prenumele contestatorului;
    b) domiciliul contestatorului;
    c) obiectul contestaţiei;
    d) motivarea contestaţiei;
    e) mijloacele de probă pe care se sprijină contestaţia;
    f) semnătura contestatorului în original.
    (3) Contestaţia este suspensivă de executare.
    (4) Sunt nule contestaţiile depuse direct la Comisia superioară de disciplină.
    (5) În situaţia în care se apreciază că în contestaţie nu sunt cuprinse toate elementele prevăzute la alin. (2), se va solicita contestatorului să completeze contestaţia în termen de maximum 5 zile de la comunicare. În cazul în care contestatorul nu se conformează solicitării sau dacă contestaţia nu conţine elementele prevăzute la alin. (2) lit. a) şi b), contestaţia va fi respinsă.
    (6) Prin contestaţie nu pot fi invocate aspecte care nu au făcut obiectul plângerii ce a stat la baza declanşării anchetei disciplinare."

    17. După articolul 114, se introduc patru noi articole, articolele 114^1-114^4, cu următorul cuprins:
    "Art. 114^1. - (1) Soluţionând contestaţia, dacă aceasta a fost depusă în termenul prevăzut de lege şi dacă cuprinde motivele pe care se întemeiază, Comisia superioară de disciplină analizează cauza sub toate aspectele cu care a fost sesizată, iar după administrarea tuturor probelor apreciate ca fiind necesare, pronunţă o decizie prin care poate:
    a) să anuleze decizia pronunţată de comisia de disciplină a colegiului teritorial, dacă aceasta a fost nelegal pronunţată, şi, pe cale de consecinţă, să dispună refacerea procedurii disciplinare la nivel teritorial, cu respectarea prevederilor legale;
    b) să respingă contestaţia şi să menţină dispoziţiile deciziei pronunţate la nivelul comisiei de disciplină a colegiului teritorial;
    c) să admită, în tot sau în parte, contestaţia şi să dispună anularea, în tot sau în parte, a deciziei pronunţate la nivelul comisiei de disciplină a colegiului teritorial, pronunţându-se pe fond asupra obiectului plângerii.
    (2) Dacă contestatorul nu şi-a motivat contestaţia şi nu a dat curs solicitării de precizare a motivelor contestaţiei, Comisia superioară de disciplină va respinge contestaţia ca nelegal formulată.
    (3) Dacă contestatorul nu a formulat contestaţia în termen de 15 zile de la comunicarea deciziei comisiei de disciplină a colegiului teritorial, Comisia superioară de disciplină va respinge contestaţia ca tardiv formulată.
    Art. 114^2. - Decizia Comisiei superioare de disciplină va conţine elementele prevăzute la art. 113.
    Art. 114^3. - Dacă s-a formulat o plângere împotriva unui membru al unui organ de conducere de la nivel naţional sau local, altul decât adunarea generală a colegiului teritorial, ori împotriva unui membru al comisiei de disciplină a colegiului teritorial, dosarul disciplinar se soluţionează de Comisia superioară de disciplină.
    Art. 114^4. - Dacă s-a formulat o plângere atât împotriva unui membru al unui organ de conducere, altul decât adunarea generală a colegiului teritorial, cât şi împotriva unui medic dentist care nu ocupă o funcţie în cadrul colegiului, se vor forma două dosare, după cum urmează:
    a) un dosar care se va soluţiona de către Comisia superioară de disciplină pentru faptele ce îl privesc pe medicul dentist membru al unui organ de conducere;
    b) al doilea dosar care se va soluţiona de către comisia de disciplină a colegiului teritorial, pentru medicul dentist care nu ocupă o funcţie de conducere."

    18. La articolul 121, alineatul (3) se modifică şi va avea următorul cuprins:
    "(3) În cazuri motivate, persoanele prevăzute la alin. (2) pot delega un alt membru al biroului executiv al colegiului teritorial să participe cu drept de vot la şedinţele Consiliului naţional, în cazul municipiului Bucureşti putând fi delegat în acest sens inclusiv un alt membru al consiliului colegiului teritorial."

    19. După anexă, care devine anexa nr. 1, se introduce o nouă anexă, anexa nr. 2, având cuprinsul prevăzut în anexa care face parte integrantă din prezenta decizie.

    ART. II
    Orice alte dispoziţii contrare reglementate prin decizii ale organelor de conducere ale Colegiului Medicilor Dentişti din România se abrogă.
    ART. III
    Dispoziţiile art. I pct. 14-17 intră în vigoare în termen de 30 de zile de la publicarea prezentei decizii în Monitorul Oficial al României, Partea I.
    ART. IV
    Prezenta decizie se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

            Preşedintele Colegiului Medicilor Dentişti din România,
                               Ecaterina Ionescu

    Bucureşti, 19 martie 2016.
    Nr. 1/1.


    ANEXĂ
    (Anexa nr. 2 la regulament)

                        Denumirea colegiilor teritoriale

┌────┬──────────────────────────────┬─────────────────────────────────────────┐
│Nr. │ Unitatea │ │
│crt.│ administrativ-teritorială │ Denumirea colegiului teritorial │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 1.│ Judeţul Alba │Colegiul Medicilor Dentişti Alba │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 2.│ Judeţul Arad │Colegiul Medicilor Dentişti Arad │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 3.│ Judeţul Argeş │Colegiul Medicilor Dentişti Argeş │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 4.│ Judeţul Bacău │Colegiul Medicilor Dentişti Bacău │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 5.│ Judeţul Bihor │Colegiul Medicilor Dentişti Bihor │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 6.│ Judeţul Bistriţa-Năsăud │Colegiul Medicilor Dentişti Bistriţa- │
│ │ │Năsăud │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 7.│ Judeţul Botoşani │Colegiul Medicilor Dentişti Botoşani │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 8.│ Judeţul Braşov │Colegiul Medicilor Dentişti Braşov │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 9.│ Judeţul Brăila │Colegiul Medicilor Dentişti Brăila │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 10.│ Municipiul Bucureşti │Colegiul Medicilor Dentişti Bucureşti │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 11.│ Judeţul Buzău │Colegiul Medicilor Dentişti Buzău │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 12.│ Judeţul Caraş-Severin │Colegiul Medicilor Dentişti Caraş-Severin│
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 13.│ Judeţul Călăraşi │Colegiul Medicilor Dentişti Călăraşi │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 14.│ Judeţul Cluj │Colegiul Medicilor Dentişti Cluj │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 15.│ Judeţul Constanţa │Colegiul Medicilor Dentişti Constanţa │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 16.│ Judeţul Covasna │Colegiul Medicilor Dentişti Covasna │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 17.│ Judeţul Dâmboviţa │Colegiul Medicilor Dentişti Dâmboviţa │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 18.│ Judeţul Dolj │Colegiul Medicilor Dentişti Dolj │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 19.│ Judeţul Galaţi │Colegiul Medicilor Dentişti Galaţi │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 20.│ Judeţul Giurgiu │Colegiul Medicilor Dentişti Giurgiu │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 21.│ Judeţul Gorj │Colegiul Medicilor Dentişti Gorj │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 22.│ Judeţul Harghita │Colegiul Medicilor Dentişti Harghita │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 23.│ Judeţul Hunedoara │Colegiul Medicilor Dentişti Hunedoara │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 24.│ Judeţul Ialomiţa │Colegiul Medicilor Dentişti Ialomiţa │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 25.│ Judeţul Iaşi │Colegiul Medicilor Dentişti Iaşi │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 26.│ Judeţul Ilfov │Colegiul Medicilor Dentişti Ilfov │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 27.│ Judeţul Maramureş │Colegiul Medicilor Dentişti Maramureş │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 28.│ Judeţul Mehedinţi │Colegiul Medicilor Dentişti Mehedinţi │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 29.│ Judeţul Mureş │Colegiul Medicilor Dentişti Mureş │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 30.│ Judeţul Neamţ │Colegiul Medicilor Dentişti Neamţ │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 31.│ Judeţul Olt │Colegiul Medicilor Dentişti Olt │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 32.│ Judeţul Prahova │Colegiul Medicilor Dentişti Prahova │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 33.│ Judeţul Satu Mare │Colegiul Medicilor Dentişti Satu Mare │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 34.│ Judeţul Sălaj │Colegiul Medicilor Dentişti Sălaj │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 35.│ Judeţul Sibiu │Colegiul Medicilor Dentişti Sibiu │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 36.│ Judeţul Suceava │Colegiul Medicilor Dentişti Suceava │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 37.│ Judeţul Teleorman │Colegiul Medicilor Dentişti Teleorman │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 38.│ Judeţul Timiş │Colegiul Medicilor Dentişti Timiş │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 39.│ Judeţul Tulcea │Colegiul Medicilor Dentişti Tulcea │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 40.│ Judeţul Vaslui │Colegiul Medicilor Dentişti Vaslui │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 41.│ Judeţul Vâlcea │Colegiul Medicilor Dentişti Vâlcea │
├────┼──────────────────────────────┼─────────────────────────────────────────┤
│ 42.│ Judeţul Vrancea │Colegiul Medicilor Dentişti Vrancea │
└────┴──────────────────────────────┴─────────────────────────────────────────┘


                                    ------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016