Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   CONVENTIE din 30 decembrie 1985  intre Guvernul Republicii Socialiste Romania si Guvernul Uniunii Republicilor Sovietice Socialiste privind trecerile simple ale frontierei de stat    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

CONVENTIE din 30 decembrie 1985 intre Guvernul Republicii Socialiste Romania si Guvernul Uniunii Republicilor Sovietice Socialiste privind trecerile simple ale frontierei de stat

EMITENT: CONSILIUL DE STAT
PUBLICAT: BULETINUL OFICIAL nr. 34 din 6 iunie 1986


Guvernul Republicii Socialiste România şi Guvernul Uniunii Republicilor Sovietice Socialiste,
în dorinta de a adânci şi întãri în continuare relaţiile de prietenie şi de colaborare dintre cele doua tari,
în scopul de a facilita reciproc trecerea frontierei de stat a cetãţenilor ambelor state,
având la baza Tratatul dintre Guvernul Republicii Socialiste România şi Guvernul Uniunii Republicilor Sovietice Socialiste privind regimul frontierei de stat romano-sovietice, colaborarea şi asistenta mutuala în problemele de frontiera, din 27 februarie 1961,
au convenit asupra urmãtoarelor:

ART. 1
1. Cetãţenilor Republicii Socialiste România şi cetãţenilor Uniunii Republicilor Sovietice Socialiste care domiciliazã în localitãţile de frontiera, menţionate în anexa nr. 1 la prezenta convenţie, li se permite, în cadrul trecerilor simple, sa treacã frontiera de stat în urmãtoarele situaţii: a) cu ocazia organizãrii de cãtre pãrţile contractante de acţiuni de masa comune la frontiera - activitãţi politice, cultural-sportive, inaugurarea unor obiective construite în comun, zile naţionale şi festive, serbari şi festivitati traditionale, activitãţi comemorative, dezvelirea unor monumente;
b) intalniri cu rudele cu ocazia unor sarbatori traditionale, cãsãtorii, naşteri, zile de naştere;
c) îmbolnãviri ale rudelor;
d) decesului şi a altor accidente grave cauzate rudelor;
e) acordarea asistenţei medicale urgente, când bolnavul nu o poate primi pe teritoriul tarii sale.
Şederea cetãţenilor pe teritoriul celeilalte pãrţi contractante se limiteazã la localitãţile indicate în permisul pentru o singura trecere a frontierei de stat în ambele pãrţi.
2. Prin rude, în sensul prezentei convenţii, se înţeleg: pãrinţii, copiii, fratiii şi surorile, soţul, sotia, bunicile, strabunicile, bunicii, strabunicii, ginerii, nurorile, cumnatele, cumnatii, matusile, unchii, soacrele, socrii, nepoatele, nepoţii, stranepoatele şi stranepotii.
3. La acţiunile comune de masa organizate la frontiera de stat de cãtre pãrţile contractante, pe baza înţelegerilor la nivelul împuternicirilor de frontiera, pot participa, de asemenea, şi cetãţenii care domiciliazã în limitele judeţelor (raioaelor şi regiunilor) limitrofe cu frontiera de stat.
4. Delegatiile şi grupele de cetãţeni ale Republicii Socialiste România şi Uniunii Republicilor Sovietice Socialiste, în cadrul colaborãrii şi al relaţiilor prieteneşti organizate de organele de partid din judeţele (raioanele şi regiunile) de frontiera, pot trece frontiera de stat prin punctele menţionate în anexa nr. III, conform reglementãrilor existente pentru aceasta categorie de persoane.
ART. 2
Trecerea frontierei de stat în cazurile neprevãzute în prezenta convenţie se va efectua pe baza înţelegerilor speciale.
ART. 3
Trecerea frontierei de stat, în cadrul trecerilor simple de cãtre cetãţenii Republicii Socialiste România şi cetãţenii Uniunii Republicilor Sovietice Socialiste, care domiciliazã în localitãţile indicate în anexa nr. I în cazurile prevãzute la subpunctele b), c), d) ale pct. I din art. 1 din prezenta convenţie, se efectueazã pe baza actelor de identitate sau a documentelor care le înlocuiesc şi a permiselor pentru o singura trecere a frontierei (anexa nr. II) ce se elibereazã de cãtre împuterniciţii de frontiera (loctiitorii lor), cu acordul organelor competente ale pãrţilor contractante. Permisul este valabil pentru o singura trecere a frontierei de stat în ambele pãrţi.
2. Cetãţenii Republicii Socialiste România şi cetãţenii Uniunii Republicilor Sovietice Socialiste care au primit invitaţie (chemare) confirmatã de cãtre organele competente ale partii contractante resepctive se adreseazã, pe teritoriul propriu, imputernicitilor de frontiera (loctiitorilor) pentru a li se permite trecerea frontierei de stat.
Temeinicia invitatiei (chemãrii) şi a cererii de trecere a frontierei de stat se verifica de cãtre împuterniciţii de frontiera (loctiitorii lor), fiecare pe teritoriul sau, prin organele competente de stat locale.
Dupã terminarea verificãrilor, împuterniciţii de frontiera, de comun acord, iau hotãrârea corespunzãtoare.
3. Copiilor pana la varsta de 14 ani, pentru cetãţenii romani, şi 16 ani, pentru cetãţenii sovietici, li se permite trecerea frontierei de stat în cadrul trecerilor simple, numai insotiti de pãrinţi sau alte rude şi dacã sunt înscrişi în permisul acestora pentru o singura trecere a frontierei.
4. Termenul de şedere a cetãţenilor pãrţilor contractante în ţara vizitata, din momentul trecerii frontierei de stat, nu trebuie sa depãşeascã 7 zile. În cazuri deosebite, acest termen poate fi prelungit printr-o hotãrâre comuna între împuterniciţii de frontiera (loctiitorii lor).
ART. 4
1. Participarea cetãţenilor pãrţilor contractante la acţiunile de masa comune la frontiera de stat se permite pe baza invitatiei partii organizatoare. Trecerea peste frontiera, în aceste cazuri, se efectueazã astfel:
- conducãtorii grupelor trec frontiera pe baza documentului de identitate şi a permisului pentru o singura trecere a frontierei în ambele pãrţi;
- participanţii la acţiunea comuna trec frontiera pe baza actului de indentitate şi a tabelelor nominale anexate la permisul de trecere a frontierei al conducatorului grupului.
2. Şederea cetãţenilor participanţi la activitatea de masa comuna pe teritoriul partii organizatoare nu trebuie sa depãşeascã durata zilei dacã organele locale competente corespunzãtoare, de comun acord cu împuterniciţii de frontiera, nu au convenit altfel.
ART. 5
1. Trecerea frontierei de stat, în cadrul trecerilor simple, pentru cazurile enunţate la subpunctele a), b), c) d) ale pct. 1 al art. 1 din prezenta convenţie, se efectueazã prin punctele deschise traficului internaţional de cãlãtori şi prin punctele de treceri simple enumerate în anexa nr. III la prezenta convenţie.
2. Trecerea frontierei de stat prin punctele de treceri simple are loc numai pe timpul zilei.
ART. 6
În cazurile în care se impune acordarea asistenţei medicale urgente şi bolnavul nu o poate primi în timp util pe teritoriul propriu, pe baza înţelegerii reciproce a imputernicitilor de frontiera ai pãrţilor contractante, se permite trecerea frontierei de stat a personalului medical sau a bolnavului pe teritoriul celeilalte pãrţi contractante.
Trecerea forntierei de stat în aceste cazuri a personalului medical sau a bolnavului se poate efectua prin orice punct de pe frontiera şi la orice ora din zi sau din noapte, pe baza actului de identitate, urmând ca ulterior sa se întocmeascã permisul pentru o singura trecere, al înapoierea lor pe teritoriul propriu.
În scopul acordãrii ajutorului medical imediat, trecerea frontierei de stat a personalului medical sau a bolnavului se poate efectua şi cu automobilul sau ambarcatiuni cu şi fãrã motor.
ART. 7
În cazuri deosebite, împuterniciţii de frontiera, de comun acord, pot sa emita permis cetãţeanului care locuieşte (domiciliazã) sau care se deplaseaza în localitatea menţionatã în anexa nr. I sau sa-şi dea acordul pentru trecerea frontierei de stat prin punctele nemenţionate în anexa nr. III.
ART. 8
1. Cetãţenii Republicii Socialiste România şi cetãţenii Uniunii Republicilor Sovietice Socialiste care trec frontiera de stat în cadrul trecerilor simple prin punctele menţionate în anexa nr. III sunt supuşi controlului graniceresc şi vamal în conformitate cu legislaţia fiecãrei pãrţi contractante.
2. Obiectele de uz personal, cadourile, valuta şi mijloacele de plata pot fi introduse sau scoase din ţara de cãtre cetãţenii romani şi sovietici care trec frontiera de stat în cadrul trecerilor simple, cu respectarea legislaţiei vamale a fiecãrei pãrţi contractante.
3. Controlul bagajelor de mana ale persoanelor care trec frontiera de stat în cadrul trecerilor simple se efectueazã în punctele deschise traficului internaţional de cãlãtori şi în punctele pentru treceri simple de cãtre organele vamale, iar în locurile unde nu exista puncte vamale - de cãtre organele de graniceri, în conformitate cu prevederile legale ale pãrţilor contractante.
Obiectele, valuta şi valorile transportate prin încãlcarea legislaţiei pãrţilor contractante nu vor fi admise la trecerea frontierei de stat.
ART. 9
1. Cetãţenii care trec frontiera de stat în cadrul trecerilor simple se iau în evidenta şi se scot din evidenta la organele competente ale pãrţilor contractante, în conformitate cu legislaţia tarii vizitate.
2. În cazul pierderii permisului pentru o singura trecere a frontierei de stat, posesorul acestuia trebuie sa înştiinţeze imediat despre aceasta cea mai apropiatã subunitatile de graniceri a pãrţilor contractante pe teritoriul cãreia aceasta a fost pierdut.
3. Cetãţenii Republicii Socialiste România şi cetãţenii Uniunii Republicilor Sovietice Socialiste, care se gasec pe teritoriul celeilalte pãrţi contractante în baza prezentei convenţii, sunt obligaţi sa respecte legile tarii primitoare şi sa stimeze tradiţiile şi obiceiurile acesteia.
ART. 10
Cetãţenii uneia dintre pãrţi care incalca prevederile prezentei convenţii pierd dreptul de şedere în continuare pe teritoriul celeilalte pãrţi şi vor fi predati reprezentanţilor granicerilor proprii, cu indicarea motivelor despre înapoierea înainte de termen, sau pot fi traşi la rãspundere, conform legilor tarii primitoare, informandu-se imediat împuternicirii de frontiera ai pãrţilor contractante.
ART. 11
Pãrţile contractante pot suspenda temporar trecerea peste frontiera de stat în cazul apariţiei unei boli infectioase şi deosebit de periculoase.
În aceasta situaţie, împuterniciţii de frontiera ai pãrţilor contractante imediat se vor informa reciproc despre închiderea temporarã a punctelor de trecere a frontierei de stat, evoluţia de parcurs a situaţiei şi despre încetarea restrictiilor temporare.
ART. 12
Prezenta convenţie va intra în vigoare la data schimbului de note prin care pãrţile contractante îşi fac cunoscut reciproc ca au îndeplinit procedurile necesare în conformitate cu legislaţia fiecãrei pãrţi pentru intrarea în vigoare a acestei convenţii.
ART. 13
Prezenta convenţie se încheie pe termen de 10 ani şi va fi prelungitã în mod automat, pe noi perioade de câte 5 ani, în cazul în care nici una dintre pãrţile contractante nu face cunoscut, cu 6 luni înainte de expirarea perioadei de valabilitate a prezentei convenţii, dorinta sa de a inceta valabilitatea acesteia.

Convenţia a fost încheiatã la 30 decembrie 1985 la Bucureşti, în doua exemplare, fiecare în limba romana şi în limba rusa, ambele texte având aceeaşi valoare.

Din împuternicirea Guvernului
Republicii Socialiste România,
general-locotenent
Constantin Calinoiu


Din împuternicirea Guvernului
Uniunii
Republicilor Sovietice
Socialiste,
E. M. Teajelnikov




ANEXA 1

TABEL
cu localitãţile ai cãror cetãţeni au dreptul sa treacã frontiera de stat romano-sovietica în cadrul trecerilor simple

Localitãţi din R.S.R.

Judeţul Satu Mare

1. Halmeu 8. Dragaseni 15. Valea Seaca 22. Calinesti-Oas
2. Badesti 9. Batarci 16. Camarzana 23. Negresti-Oas
3. Cidreag 10. Comlausa 17. Turt 24. Certeze
4. Dobot 11. Sirlau 18. Tirsolt 25. Moiseni
5. Mesteacan 12. Tamaseni 19. Aliceni
6. Porumbesti 13. Tarna Mare 20. Bixad
7. Turulung 14. Bocicau 21. Boinesti

Judeţul Maramures

1. Remeti 9. Sugau 17. Rozavlea
2. Piatra 10. Rona 18. Valea Viseului
3. Teceu Mic 11. Bocicoiu Mare 19. Bistra
4. Sapanta 12. Craciunesti 20. Crasna Viseului
5. Campulung la Tisa 13. Lunca la Tisa 21. Poienile de sub Munte
6. Sarasau 14. Tisa 22. Ruscova
7. Sighetu Marmatiei 15. Petrov 23. Leordina
8. Vadu Izei 16. Barsan 24. Viseu de Sus
25. Borsa

Judeţul Suceava

1. Izvoarele Sucevei 11. Paltin 21. Galanesti 31. Siret
2. Brodina 12. Zalomestra 22. Voitinel 32. Padureni
3. Ulma 13. Straja 23. Hurjuieni 33. Balcauti
4. Costileva 14. Putna 24. Fratautii 34. Negostina
Vechi
5. Lipcina 15. Vicovu 25. Maneuti 35. Gropeni
de Sus
6. Magura 16. Vicvu 26. Musenita 36. Dornesti
de Jos
7. Nisipitu 17. Horodnic 27. Climauti 37. Radauti
8. Dubiusca 18. Bilca 28. Vicsani 38. Calafindesti
9. Sadau 19. Fratautii 29. Bancesti 39. Marginea
Noi
10. Falcau 20. Costisa 30. Vascauti 40. Gramesti

Judeţul Botosani

1. Mihaileni 20. Baranca 40. Cotusca 60. Lehnesti
2. Candesti 21. Suhurau 41. Avram Iancu 61. Mihalaseni
3. Parau Negru 22. Lisna 42. Cotu Miculinti 62. Stanca
4. Rogojesti 23. Oroftiana 43. Crasnaleuca 63. Stefanesti
5. Vitcani 24. Plevna 44. Ghireni 64. Româneşti
6. Dersca 25. Smardan 45. Nicolae 65. Damideni
Balcescu
7. Lozna 26. Hudesti 46. Nichiteni 66. Sarata
8. Strateni 27. Alba 47. Mihail 67. Calarasi
Kogalniceanu
9. Hiliseu 28. Baranca 48. Horia 68. Libertatea
(Horia,Closca
şi Crisan) 29. Mlenauti 49. Mitoc 69. Santa Mare
10. Corjauti 30. Darabani 50. Avrameni 70. Badarai
11. Iezer 31. Paltinis 51. Liveni 71. Berza
12. Dorohoi 32. Cuzlau 52. Loturi 72. Bogdanesti
13. Ibanesti 33. Horodistea 53. Iorga 73.Ringhilesti
14. Pomirla 34. Slobozia 54. Manoleasa 74. Iliseni
15. Racovat 35. Radauti-Prut 55. Bold
16. Cristinesti 36. Rediu 56. Sadoveni
17. Dragalina 37. Miorcani 57. Zahoreni
18. Fundu Hertii 38. Viisoara 58. Ripiceni
19. Poiana 39. Cuza Voda 59. Cinghiniia

Judeţul Iaşi

1. Tabara 16. Popricani 31. Podu Jijiei 46. Comarna
2. Buruienesti 17. Tiganasi 32. Cilibiu 47. Costuleni
3. Bivolari 18. Carniceni 33. Bosia 48. Macarasti
4. Andrieseni 19. Victoria 34. Coada Stancii 49. Prisacani
5. Traian 20. Sculeni 35. Manzatesti 50. Moreni
6. Solonet 21. Luceni 36. Ungheni 51. Grozesti
7. Trifesti 22. Icuseni 37. Iaşi 52. Salageni
8. Lunca Prutului 23. Stanca 38. Aroneanu 53. Raducaneni
9. Radeni 24. Medeleni 39. Dorobant 54. Mosna
10. Poscani 25. Frasuleni 40. Tutora 55. Bohotin
11. Zaboloteni 26. Sendreni 41. Chiperesti 56. Isaiia
12. Vladimira 27. Golaiesti 42. Orpseni 57. Gorban
13. Probota 28. Gradinari 43. Osoi 58. Gura
Bohotin
14. Perieni 29. Cotu lui 44. Holboca 59. Podu
Ivan Hagiului
15. Balteni 30. Petresti 45. Tomesti 60. Zberoaia
61. Cozmesti

Judeţul Vaslui

1. Ghermanesti 10. Padureni 19. Broscosesti 28. Bogdanesti
2. Albita 11. Stanilesti 20. Lunca Veche 29. Riznesti
3. Risesti 12. Saratu 21. Vetrisoara 30. Bozia
4. Soparleni 13. Gura Vaii 22. Bumbata 31. Copaceana
5. Arsura 14. Poganesti 23. Berezeni 32. Murgeni
6. Fundatura 15. Chersacosu 24. Musata 33. Blagesti
7. Mihail 16. Lunca Banului 25. Ranceni 34. Carja
Kogalniceanu
8. Pihnesti 17. Raducan 26. Stuhulet 35. Malauseni
9. Husi 18. Otetoaia 27. Falciu

Judeţul Galaţi

1. Cavadinesti 7. Oancea 12. Mastacani 17. Sivita
2. Vadeni 8. Roscani 13. Foltesti 18. Tatarca
3. Ganesti 9. Targu Bujor 14. Stoicani 19. Vanatori
4. Suceveni 10. Vladesti 15. Frumusita 20. Odaia manolache
5. Rogojeni 11. Branesti 16. Tulucesti 21. Galaţi
6. Baneasa

Judeţul Tulcea

1. Grindu 9. Niculitel 16. Salceni 23. C. A. Rosetti
2. 23 August 10. Somova 17. Plauru 24. Periprava
3. Luncavita 11. Parches 18. Patlageanca 25. Letea
4. Vacareni 12. Mineri 19. 1 Mai 26. Sfistovca
5. Garvan 13. Tulcea 20. Chilia Veche 27. Cardon
6. Rachelu 14. Crisan 21. Tatanir 28. Sulina
7. Isaccea 15. Ceatalchioi 22. Ostrovu Tataru 29. Sfantu Gheorghe
8. Revarsarea

Localitãţi din U.R.S.S.
Zacarpatscaia Oblasti

1. Zabolotie 19. Gorbki 37. Dubrovca 55. Cobileteaia
2. Devicinoe 20. Cernaia 38. Runea Poleana
3. Bratovo 21. Hija 39. Teresva 56. Lug
4. Zatisovca 22. Novoselita 40. Belovarti 57. Rososca
5. Diacovo 23. Criva 41. Grusevo 58. Casovscaia
6. Klinovoe 24. Veleatin 42. Dubrava Poleana
7. Klinovetcaia Gora 25. Moderos 43. Pescera 59. Hmelev
8. Novoe Klinovoe 26. Saian 44. Topcino 60. Delovoe
9. Cepa 27. Racos 45. Podisor 61. Criglii
10. Ghetinea 28. Viscovo 46. Solotvina 62. Costilevka
11. Iulivti 29. Iablonovca 47. Belaia Terkovi 63. Olhavatii
12. Holmovet 30. Bustina 48. Strednoe Vodeanoe 64. Vidricica
13. Cernotissov 31. Vonigovo 49. Verhnee Vodoanoe 65. Bogdan
14. Sasovo 32. Ruscoe Pole 50. Dobric 66. Breboaia
15. Tecovo 33. Tiacev 51. Strimba 67. Lughi
16. Gudeia 34. Tiacevca 52. Vodita 68. Goverla
17. Corolevo 35. Bedevlea 53. Plaiut 69. Tisciora
18. Vereata 36. Glineanii 54. Valikii Bicikov

Ivano - Francovscaia - Oblasti

1. Zelenaia 4. Valila 7. Gramatnoe 10. Grineava
2. Sebeni 5. Liudonet 8. Gropa 11. Golosina
3. Burcut 6. Praboinovca 9. Mocrinet 12. Dotceana

Cernoviteaia Oblasti

1. Nijinii Ialovet 16. Crasnosora 31. Porubnoe 46. Molnita
2. Percalab 17. Lekicii 32. Gorbovti 47. Novoselita
3. Sarata 18. Ijivti 33. Verhnie Sinevti 48. Marsinti
4. Andrecovscoe 19. Nijnie Petrovet 34. Nijnie Sinevti 49. Tarasovti
5. Verhnii Ialovet 20. Corcivti 35. Bucovka 50. Vancinet
6. Sepot 21. Cupca 36. Poleana 51. Vancicovti
7. Seleatin 22. Belaia Crinita 37. Tureatca 52. Novoivancovti
8. Ploscaia 23. Stãrii Volcinet 38. Culicovca 53. Kosticiani
9. Galitecva 24. Kamenea 39. Deacovti 54. Dumeni
10. Ruscaia 25. vadul-Siret 40. Ternavca 55. Dranita
11. Lopusno 26. Cerepcovti 41. Gherta 56. Negrinti
12. Dolsnii Sepot 27. Bagrinovca 42. Moghilevca 57. Kosuleani
13. Petrovet 28. Dubovca 43. Slobodca 58. Mamaliga
14. Falcov (Falkeu) 29. Novii Volcinet 44. Velicoselie 59. Stalinovti
15. Crasonoilsc 30. Sterce 45. Lunca 60. Podvornoe

Moldovscaia S.S.R.

1. Criva 41. Serghieni 80. Isaicani 117. Cania
2. Drepcauti 42. Bisericani 81. Barboeni 118. Cantemir
3. Lipcani 43. Guhnesti 82. Grozesti 119. Epureni
4. Sireuti 44. Kot 83. Zberoaia 120. Stoianovca
5. Slobodka-Sireuti 45. Moara-Domneasche 84. Balauresti 121. Novaia
6. Pererita 46. Viisoara 85. Nemteni Stoianovca
7. Tetcani 47. Chetris 86. Kotu Morii 122. Gheltos
8. Bezeda 48. Kalinesti 87. Obileni 123. Cotesti
9. Bogdanesti 49. Gancesti 88. Sarateni 124. Constantinovca
10. Gremesti 50. Drujineni 89. Ivanovca 125. Badicu Ruscoe
11. Loparnic 51. Starie Kozimeni 90. Leuseni 126. Badicu
12. Burlanesti 52. Novie Kozimeni 91. Kalmatui Moldvscoe
13. Viisoara 53. Pruneni 92. Feteasca 127. Chircani
14. Novii Badraj 54. Valea-Rusului 93. Dancu 128. Novaia Larga
15. Brizeni 55. Lucaceni 94. Cioara 129. Staraia Larga
16. Stãrii Badraj 56. Goresti 95. Marchet 130. Cucoara
17. Gheredevka 57. Vranesti 96. Poganesti 131. Paic
18. Karpaci 58. Novaia Grubna 97. Semenovca 132. Baur
19. Novie Kuconesti 59. Tacsobeni 98. Horjesti 133. Tretesti
20. Starie Kuconesti 60. Gherman 99. Kokoceni 134. Zirnesti
21. Scerbaca 61. Floreni 100. Minjir 135. Verhnie
22. Dumeni 62. Sculeni 101. Pobeda Andrusi
23. Varatic 63. Blindesti 102. Sarata 136. Nijnie Andrusi
24. Novie Duruitori 64. Medeleni Rezesi 137. Roşu
25. Kostesti 65. Petresti 103. Tochile 138. Cagul
26. Duruitori 66. Semeni Radukani 139. Starie
27. Procsurcani 67. Zagorancea 104. Matasari Chirgani
28. Domascani 68. Ungheni 105. Sirma 140. Pascani
29. Pascauti 69. Elizavetovka 106. Leovo 141. Manta
30. Petrusani 70. Novaia Nicolaevca 107. Romanovca 42. Vadu lui Isac
31. Reteani 71. Nijnie Buzdugani 108. Filipeni 43. Colibas
32. Reteani Vasileuti 72. Verhnie Buzdugani 109. Novie 44. Brinza
33. Branesti 73. Valea Mare Ganaseni 45. Valeni
34. Avrameni 74. Starie Moreni 110. Nicolaevca 146. Slobozia Mare
35. Kubani 75. Novie 111. Vilcele 147. Chislita Prut
36. Butesti Moreni 112. Toceni 148. Djurdjulesti
37. Lipovet 76. Sicovet 113. Antonovca
38. Bolotino 77. Kostuleni 114. Leca
39. Starie Clococeni 78. Macarasti 115. Porumbesti
40. Starie Tomesti 79. Frasinesti 116. Novie Porumbesti

Odescaia Oblasti

1. Reni 6. Novonecrasovca 11. Safiani 16. Kilia
2. Dolinscoe 7. Larjanca 12. Staronecrasovca 17. Salmanovchie Hutora
3. Limanscoe 8. Matrosca 13. Kotovskii 18. Lischi Pervie
4. Orlovca 9. Brosca 14. Chislita 19. Lischi Vtorie
5. Novoseliscoe 10. Izmail 15. Maiachi 20. Bazarciuc
21. Vilcovo






ANEXA 2

PERMIS
pentru o singura trecere a frontierei de stat romano-sovietice în ambele pãrţi

Cetãţeanului(ei) ................................
Data naşterii ....................................
Domiciliat(a)/(adresa exactã).................. i s-a permis trecerea frontierei ........... la ........... pana la/(numele şi adresa exactã)......../ (numele copiilor care cãlãtoresc cu pãrinţii (tutorele) sau alte rude peste frontiere)

Împuternicitul de frontiera al R.S.R. ................................
(gradul, numele de familie)

Locul ştampilei .................................
(locul şi data emiterii)



NOTA:
Pe formular trebuie sa fie textul şi în limba rusa, dimensiuniel permisului 21X15 cm, culoarea - hârtie alba.



ANEXA 3

TABEL
cu punctele pentru treceri simple

1. Halmeu-Diakovo 10. Stanca-Costesti
2. Tarna Mare - Hija 11. Sculeni - Skileani
3. Campulung la Tisa - Teresva 12. Ungheni - Ungheni
4. Izvoarele Sucevei - Sepot 13. Albita - Leuseni
5. Ulma - Russkaia 14. Falciu - Stoianovka
6. Vicovu de Sus - Krasnoilsk 15. Oancea - Kagul
7. Vicsani - Bagrinovca 16. Galaţi - Giurgiulesti
8. Siret - Porumbnoe 17. Plaur - Ismail
9. Racovat - Gherta 18. Chilia Veche - Chilia




--------
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016