Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
5. Producţia animaliera
Numele producãtorului ........................................
┌────────────────────────────────────────┬───────┬─────┬───────────────────────┐
│ Producţia │Rasa/ │Efec-│ Mod de │
│ │Specia │tive │ producţie │
│ │ │ ├──────┬───────┬────────┤
│ │ │ │Ecolo-│În con-│Conven- │
│ │ │ │gic │versie │tional │
├────────────────────────────────────────┴───────┴─────┴──────┴───────┴────────┤
│Producţia de bovine │
├────────────────────────────────────────┬───────┬─────┬──────┬───────┬────────┤
│ Vaci de lapte │ │ │ │ │ │
├────────────────────────────────────────┼───────┼─────┼──────┼───────┼────────┤
│ Juninci rasa de lapte │ │ │ │ │ │
├────────────────────────────────────────┼───────┼─────┼──────┼───────┼────────┤
│ Vaci gestante │ │ │ │ │ │
├────────────────────────────────────────┼───────┼─────┼──────┼───────┼────────┤
│ Juninci gestante │ │ │ │ │ │
├────────────────────────────────────────┼───────┼─────┼──────┼───────┼────────┤
│ Bovine masculi peste 2 ani │ │ │ │ │ │
├────────────────────────────────────────┼───────┼─────┼──────┼───────┼────────┤
│ Bovine masculi între 1-2 ani │ │ │ │ │ │
├────────────────────────────────────────┼───────┼─────┼──────┼───────┼────────┤
│ Bovine masculi între 6 luni - 1 an │ │ │ │ │ │
├────────────────────────────────────────┼───────┼─────┼──────┼───────┼────────┤
│ Viţei sub 6 luni │ │ │ │ │ │
├────────────────────────────────────────┴───────┴─────┴──────┴───────┴────────┤
│Producţia de ovine │
├────────────────────────────────────────┬───────┬─────┬──────┬───────┬────────┤
│ Oi mame │ │ │ │ │ │
├────────────────────────────────────────┼───────┼─────┼──────┼───────┼────────┤
│ Mioare │ │ │ │ │ │
├────────────────────────────────────────┼───────┼─────┼──────┼───────┼────────┤
│ Berbeci │ │ │ │ │ │
├────────────────────────────────────────┼───────┼─────┼──────┼───────┼────────┤
│ Alte ovine │ │ │ │ │ │
├────────────────────────────────────────┼───────┼─────┼──────┼───────┼────────┤
│Producţia de caprine │ │ │ │ │ │
├────────────────────────────────────────┼───────┼─────┼──────┼───────┼────────┤
│ Capre de lapte │ │ │ │ │ │
├────────────────────────────────────────┼───────┼─────┼──────┼───────┼────────┤
│ Tapi de reproducere │ │ │ │ │ │
├────────────────────────────────────────┼───────┼─────┼──────┼───────┼────────┤
│ Alte capre │ │ │ │ │ │
├────────────────────────────────────────┴───────┴─────┴──────┴───────┴────────┤
│Producţia de porcine │
├────────────────────────────────────────┬───────┬─────┬──────┬───────┬────────┤
│ Scroafe de reproducere │ │ │ │ │ │
├────────────────────────────────────────┼───────┼─────┼──────┼───────┼────────┤
│ Vieri │ │ │ │ │ │
├────────────────────────────────────────┼───────┼─────┼──────┼───────┼────────┤
│ Purcei sugari │ │ │ │ │ │
├────────────────────────────────────────┼───────┼─────┼──────┼───────┼────────┤
│ Alţi porci │ │ │ │ │ │
├────────────────────────────────────────┴───────┴─────┴──────┴───────┴────────┤
│Pãsãri │
├────────────────────────────────────────┬───────┬─────┬──────┬───────┬────────┤
│ Gaini ouatoare │ │ │ │ │ │
├────────────────────────────────────────┼───────┼─────┼──────┼───────┼────────┤
│ Pui de carne │ │ │ │ │ │
├────────────────────────────────────────┼───────┼─────┼──────┼───────┼────────┤
│ Rate │ │ │ │ │ │
├────────────────────────────────────────┼───────┼─────┼──────┼───────┼────────┤
│ Bibilici │ │ │ │ │ │
├────────────────────────────────────────┼───────┼─────┼──────┼───────┼────────┤
│ Curcani │ │ │ │ │ │
├────────────────────────────────────────┴───────┴─────┴──────┴───────┴────────┤
│Ecvine │
├────────────────────────────────────────┬───────┬─────┬──────┬───────┬────────┤
│ Cai şi iepe │ │ │ │ │ │
├────────────────────────────────────────┼───────┼─────┼──────┼───────┼────────┤
│ Alte ecvine │ │ │ │ │ │
├────────────────────────────────────────┴───────┴─────┴──────┴───────┴────────┤
│Apicultura │
├────────────────────────────────────────┬───────┬─────┬──────┬───────┬────────┤
│ Numãr de stupi │ │ │ │ │ │
├────────────────────────────────────────┴───────┴─────┴──────┴───────┴────────┤
│Altele │
├────────────────────────────────────────┬───────┬─────┬──────┬───────┬────────┤
│ │ │ │ │ │ │
└────────────────────────────────────────┴───────┴─────┴──────┴───────┴────────┘
Data
..........
Semnatura
............
ANEXA 2
────────
la cerinţele de inspecţie
──────────────────────────
MINISTERUL AGRICULTURII, ALIMENTAŢIEI ŞI PÃDURILOR
Direcţia generalã strategii şi politici în agricultura
şi produse derivate
Autoritatea Nationala a Produselor Ecologice
┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ Registrul parcelar - 2002 │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
┌──────────┬─────────┬──────┬───────┬──────┬───────────────────────────────────┐
│Nr. │Denumirea│Supra-│Supra- │Supra-│ Suprafata în agricultura ecologica│
│parcelei │parcelei │fata │fata │fata ├─────┬─────┬───────────────────────┤
│cadastrale│ │cadas-│agri- │în │Cul- │Supra│din care: │
│ │ │trala │cola │agri- │tura │fata ├─────┬─────┬─────┬─────┤
│ │ │ │exploa-│cul- │ │ │Con- │Con- │Con- │Cer- │
│ │ │ │tata*) │tura │ │ │ver- │ver- │ver- │tifi-│
│ │ │ │ │con- │ │ │sie │sie │sie │cat │
│ │ │ │ │ven- │ │ │anul │anul │anul │eco- │
│ │ │ │ │tio- │ │ │ I │ II │ III │logic│
│ │ │ │ │nala │ │ │ │ │ │ │
│ │ ├──────┼───────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
│ │ │ha mp │ ha │ ha │ │ ha │ ha │ ha │ ha │ ha │
├──────────┼─────────┼──────┼───────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
├──────────┼─────────┼──────┼───────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
├──────────┼─────────┼──────┼───────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
├──────────┼─────────┼──────┼───────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
├──────────┼─────────┼──────┼───────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
├──────────┼─────────┼──────┼───────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
├──────────┼─────────┼──────┼───────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
├──────────┼─────────┼──────┼───────┼──────┼─────┼─────┼─────┼─────┼─────┼─────┤
└──────────┴─────────┴──────┴───────┴──────┴─────┴─────┴─────┴─────┴─────┴─────┘
──────────────
*) În cazul în care nu se exploateazã în totalitate parcela cadastrala, indicaţi suprafata exploatatã.
ANEXA 3
────────
la cerinţele de inspecţie
──────────────────────────
MINISTERUL AGRICULTURII, ALIMENTAŢIEI ŞI PÃDURILOR
Direcţia generalã strategii şi politici în agricultura
şi produse derivate
Autoritatea Nationala a Produselor Ecologice
FIŞA DE ÎNREGISTRARE
┌──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
│ a procesatorilor în agricultura ecologica - anul 2002 │
│ (operaţiuni de condiţionare şi/sau de transformare a produselor agricole) │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
Se aproba Vizat
────────── ──────
A.N.P.E. D.G.A.I.A.
Nr. ....... din ......... Nr. ........ din ..........
1. Procesator (persoana fizica/juridicã) ................................ Actul de identitate: seria ................... nr. ...................... Domiciliul/sediul: localitatea ................, judeţul ................, str. ......... nr. ........, telefon ........, fax ......... e-mail .......... Responsabil cu agricultura ecologica: Numele şi prenumele ....................................................... Localitatea de domiciliu ............., judetu ............, str. ......... nr. ......., telefon ........., fax ........, e-mail ........... 2. Angajament Solicit inregistarea şi ma angajez sa respect ansamblul dispoziţiilor naţionale şi comunitare privind producţia ecologica, prepararea, comercializarea şi etichetarea produselor agricole şi a alimentelor în general. Aceste dispoziţii sunt: - <>Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 34/2000 privind produsele agroalimentare ecologice, aprobatã prin <>Legea nr. 38/2001 ; - <>Hotãrârea Guvernului nr. 917/2001 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor <>Ordonanţei de urgenta a Guvernului nr. 34/2000 privind produsele agroalimentare ecologice; - <>Hotãrârea Guvernului nr. 677/2001 privind înfiinţarea Institutului de Bioresurse Alimentare; - Reglementarea Consiliului Europei (CEE) nr. 2092/91 (consolidata) privind modul de producţie ecologica a produselor agricole şi prezentarea sa pe produsele agricole şi alimente; - alte acte normative din domeniu. 3. Alegerea organismului de control autorizat*) Numele organismului de control ales ..................................... Codul organismului de control ...........................................
────────────
*) Numai organismele de control autorizate de A.N.P.E.
4. Specificarea locurilor de transformare şi/sau de condiţionare şi/sau de depozitare şi natura operaţiunilor şi a produselor, prin precizarea locului de procesare
Numele procesatorului ..................................................
┌─────────┬─────────────────┬───────────────────────────────┬──────────────────┐
│Produsul │ Locul de │ Cantitatea estimatã în 2002 │ Natura │
│finit*) │ transformare │ (kg sau litri) │ operaţiunilor**) │
├─────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────────────────┤
├─────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────────────────┤
├─────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────────────────┤
├─────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────────────────┤
├─────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────────────────┤
├─────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────────────────┤
├─────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────────────────┤
├─────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────────────────┤
├─────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────────────────┤
├─────────┼─────────────────┼───────────────────────────────┼──────────────────┤
└─────────┴─────────────────┴───────────────────────────────┴──────────────────┘
──────────────────
**) Produsul care iese din unitate (de exemplu: pâine, branza de oaie, fãina de grâu).
**) Operaţiuni privind: - condiţionarea fãrã transformare (se va nota cu CFT);
- transformarea cu condiţionare (se va nota cu TCC);
- transformarea fãrã condiţionare (se va nota cu TFC).
Data Semnatura
.............. ......................
──────────────────────
Newsletter GRATUIT
Aboneaza-te si primesti zilnic Monitorul Oficial pe email
Comentarii
Fii primul care comenteaza.