Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   ORDIN nr. 2.530 din 12 septembrie 2011  pentru modificarea Ordinului ministrului finanţelor publice nr. 2.722/2010 privind procedurile de selectare a societăţilor profesionale civile de avocaţi din România sau din străinătate pentru acordarea de asistenţă juridică pentru Programul-cadru de emisiuni de titluri de stat pe termen mediu Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 ORDIN nr. 2.530 din 12 septembrie 2011 pentru modificarea Ordinului ministrului finanţelor publice nr. 2.722/2010 privind procedurile de selectare a societăţilor profesionale civile de avocaţi din România sau din străinătate pentru acordarea de asistenţă juridică pentru Programul-cadru de emisiuni de titluri de stat pe termen mediu "Medium Term Notes"

EMITENT: Ministerul Finanţelor Publice
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 648 din 12 septembrie 2011
    În temeiul art. 10 alin. (4) din Hotărârea Guvernului nr. 34/2009 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Finanţelor Publice, cu modificările şi completările ulterioare,
    ministrul finanţelor publice emite următorul ordin:
    ART. UNIC
    Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 2.722/2010 privind procedurile de selectare a societăţilor profesionale civile de avocaţi din România sau din străinătate pentru acordarea de asistenţă juridică pentru Programul-cadru de emisiuni de titluri de stat pe termen mediu "Medium Term Notes", publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 783 din 23 noiembrie 2010, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică după cum urmează:
    1. În anexa nr. 1, la articolul 4 alineatul (2), teza a II-a va avea următorul cuprins:
    "Preţul aferent fiecărei tranzacţii individuale efectuate în conformitate cu Regulamentul S în cadrul programului nu va depăşi 50% din oferta financiară aferentă activării programului şi tranzacţiei inaugurale şi se va încadra în limita alocărilor bugetare. Preţul aferent fiecărei tranzacţii individuale în conformitate cu Regula 144A din Legea valorilor mobiliare din SUA nu va depăşi 50% din oferta financiară declarată câştigătoare pentru revizuirea programului, în conformitate cu regula mai sus menţionată, şi se va încadra în limita alocărilor bugetare."

    2. În anexa nr. 1^1, la articolul 1, alineatul (2) va avea următorul cuprins:
    "(2) Achiziţia serviciilor de asistenţă juridică menţionate la alin. (1) se face de către Ministerul Finanţelor Publice, prin aplicarea unei proceduri competitive proprii, denumită în continuare cerere de oferte, organizată în temeiul art. 16 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 337/2006, cu modificările şi completările ulterioare."

    3. În anexa nr. 1^1, la articolul 4, alineatul (3) va avea următorul cuprins:
    "(3) Preţul aferent tranzacţiilor individuale în cadrul programului efectuate în conformitate cu Regulamentul S nu va depăşi suma de 22.499,50 euro, iar preţul aferent tranzacţiilor individuale în cadrul programului efectuate în conformitate cu Regula 144A din Legea valorilor mobiliare din SUA nu va depăşi 50% din oferta financiară declarată câştigătoare în urma aplicării prezentei proceduri, aferentă revizuirii programului în conformitate cu Regula 144A din Legea valorilor mobiliare din SUA, şi se va încadra în limita alocărilor bugetare."

    4. În anexa nr. 1^1, la articolul 12, alineatul (2) va avea următorul cuprins:
    "(2) Anunţul privind societăţile profesionale civile de avocaţi câştigătoare va fi publicat pe site-ul MFP şi în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, corespunzător valorii maxime ce se estimează că va fi plătită în baza contractului-cadru."

    5. În anexa nr. 1^1, la articolul 15, alineatul (4) va avea următorul cuprins:
    "(4) În cazul în care societăţile de avocaţi selectate în conformitate cu art. 3 alin. (1) din anexa nr. 1 la ordin se află în imposibilitatea prestării serviciilor juridice specificate la art. 1 alin. (3) din anexa nr. 1 la ordin, mandatul pentru tranzacţiile efectuate în conformitate cu Regulamentul S se acordă în urma solicitărilor de cereri de ofertă din partea societăţii/societăţilor, asocierii/asocierilor, respectiv consorţiului/consorţiilor de avocaţi selectate conform prezentei proceduri care oferă preţul cel mai mic, care nu poate depăşi suma de 22.499,50 euro, sau în cazul în care oferta de preţ este egală, celui care a întrunit punctajul cel mai mare la oferta tehnică."

    6. În anexa nr. 1^1, la anexa B la procedură, la punctul 3 litera c), teza a II-a va avea următorul cuprins:
    "Pentru calificare, cel puţin 2 dintre membrii nominalizaţi trebuie să fi acordat asistenţă juridică pentru cel puţin o tranzacţie propusă în cadrul criteriilor prevăzute la pct. 4 lit. a.2) şi a.3)."

    7. În anexa nr. 1^1, la anexa B la procedură, la punctul 4, litera a) va avea următorul cuprins:
    "a) oferta tehnică - anexa nr. 1:
    a.1) numărul de programe MTN pentru emitenţi suverani sau unităţi ale administraţiei publice locale, precum şi pentru companii private şi de stat pentru care ofertantul a implementat Regula 144A din Legea valorilor mobiliare din SUA şi pentru care a acordat asistenţă juridică privind legislaţia Statelor Unite ale Americii, în vederea revizuirii documentaţiei unui program implementat sub Regulamentul S;
    a.2) numărul de programe MTN pentru emitenţi suverani sau unităţi ale administraţiei publice locale, precum şi pentru companii de stat pentru care ofertantul a acordat asistenţă juridică privind legislaţia Statelor Unite ale Americii şi a implementat Regula 144A;
    a.3) numărul de tranzacţii finalizate în cadrul unui program MTN şi numărul de tranzacţii individuale finalizate pentru emitenţi suverani sau unităţi ale administraţiei publice locale, precum şi pentru companii de stat, în conformitate cu Regula 144A."

    8. În anexa nr. 1^1, la anexa B la procedură, punctul 8.1 va avea următorul cuprins:
    "8.1. Punctajul ofertei tehnice:
    a) numărul de programe MTN pentru emitenţi suverani sau unităţi ale administraţiei publice locale, precum şi pentru companii private şi de stat pentru care ofertantul a implementat Regula 144A din Legea valorilor mobiliare din SUA şi pentru care a acordat asistenţă juridică privind legislaţia Statelor Unite ale Americii, în vederea revizuirii documentaţiei unui program implementat sub Regulamentul S - câte două puncte pentru fiecare program, dar nu mai mult de 10 puncte;
    b) numărul de programe MTN pentru emitenţi suverani sau unităţi ale administraţiei publice locale, precum şi pentru companii de stat pentru care ofertantul a acordat asistenţă juridică privind legislaţia Statelor Unite ale Americii şi a implementat Regula 144A din Legea valorilor mobiliare din SUA - câte 5 puncte pentru fiecare program implementat, dar nu mai mult de 50 de puncte;
    c) numărul de tranzacţii finalizate în cadrul unui program MTN şi numărul de tranzacţii individuale finalizate pentru emitenţi suverani sau unităţi ale administraţiei publice locale, precum şi pentru companii de stat, în conformitate cu Regula 144A din Legea valorilor mobiliare din SUA - câte 5 puncte pentru fiecare tranzacţie, dar nu mai mult de 40 de puncte."

    9. În anexa nr. 1^1, la anexa B la procedură, la punctul 9, alineatul (3) va avea următorul cuprins:
    "(3) Preţul contractului va fi stabilit în mandat în funcţie de tipul serviciilor de asistenţă juridică solicitate conform art. 1 alin. (3) din anexa nr. 1^1 la ordin. Preţul aferent tranzacţiilor individuale în cadrul programului efectuate în conformitate cu Regulamentul S nu va depăşi suma de 22.499,50 euro, iar preţul aferent tranzacţiilor individuale în cadrul programului efectuate în conformitate cu Regula 144A din Legea valorilor mobiliare din SUA nu va depăşi 50% din oferta financiară declarată câştigătoare în urma aplicării prezentei proceduri, aferentă revizuirii programului în conformitate cu regula mai sus menţionată, şi se va încadra în limita alocărilor bugetare."

    10. În anexa nr. 1^1, la anexa B la procedură, la punctul 10, alineatele (2) şi (4) vor avea următorul cuprins:
    "(2) Mandatul pentru tranzacţiile efectuate în conformitate cu Regula 144A se acordă, după încheierea contractului-cadru de asistenţă juridică, societăţii/societăţilor, asocierii/asocierilor, respectiv consorţiului/consorţiilor de avocaţi selectate, ţinându-se cont de disponibilitatea efectivă a fiecăruia pentru realizarea mandatului solicitat, celui care oferă preţul cel mai mic pe tranzacţie, fără ca acesta să depăşească 50% din oferta financiară declarată câştigătoare în urma aplicării prezentei proceduri, aferentă revizuirii programului în conformitate cu Regula 144A din Legea valorilor mobiliare din SUA, cu încadrarea în limita alocărilor bugetare.
    .......................................................................
(4) În cazul în care societăţile profesionale civile de avocaţi selectate în conformitate cu art. 3 alin. (1) din anexa nr. 1 la ordin se află în imposibilitatea prestării serviciilor juridice specificate la art. 1 alin. (3) din anexa nr. 1 la ordin, mandatul pentru tranzacţiile efectuate în conformitate cu Regulamentul S se acordă, în urma solicitărilor de cereri de ofertă, societăţii/societăţilor, asocierii/asocierilor, respectiv consorţiului/consorţiilor de avocaţi selectate conform prezentei proceduri, care oferă preţul cel mai mic, dar care nu poate depăşi suma de 22.499,50 euro, sau în cazul în care oferta de preţ este egală, celui care a întrunit punctajul cel mai mare la oferta tehnică."

    11. În anexa nr. 1^1, la anexa B la procedură, anexa nr. 1 la caietul de sarcini va avea următorul cuprins:
    "    ANEXA 1

    la caietul de sarcini
    OFERTA TEHNICĂ
    Ofertant: ................
    ..........................
    ..........................

┌────┬─────────────────────┬───────────┐
│ │ │Nr. │
│ │ │programe │
│Nr. │ │MTN/ │
│crt.│Criterii │tranzacţii │
│ │ │care │
│ │ │îndeplinesc│
│ │ │criteriul │
├────┼─────────────────────┼───────────┤
│ │Numărul de programe │ │
│ │MTN pentru emitenţi │ │
│ │suverani sau unităţi │ │
│ │ale administraţiei │ │
│ │publice locale, │ │
│ │precum şi pentru │ │
│ │companii private şi │ │
│ │de stat pentru care │ │
│ │ofertantul a │ │
│ │implementat Regula │ │
│ │144A din Legea │ │
│1. │valorilor mobiliare │ │
│ │din SUA şi pentru │ │
│ │care a │ │
│ │acordat asistenţă │ │
│ │juridică privind │ │
│ │legislaţia Statelor │ │
│ │Unite ale Americii, │ │
│ │în vederea │ │
│ │revizuirii │ │
│ │documentaţiei unui │ │
│ │program implementat │ │
│ │sub Regulamentul S │ │
├────┼─────────────────────┼───────────┤
│ │Numărul de programe │ │
│ │MTN pentru emitenţi │ │
│ │suverani sau unităţi │ │
│ │ale administraţiei │ │
│ │publice locale, │ │
│ │precum şi pentru │ │
│ │companii de stat │ │
│ │pentru care │ │
│2. │ofertantul a acordat │ │
│ │asistenţă juridică │ │
│ │privind legislaţia │ │
│ │Statelor Unite ale │ │
│ │Americii şi a │ │
│ │implementat Regula │ │
│ │144A din Legea │ │
│ │valorilor mobiliare │ │
│ │din SUA │ │
├────┼─────────────────────┼───────────┤
│ │Numărul de tranzacţii│ │
│ │finalizate în cadrul │ │
│ │unui program MTN şi │ │
│ │numărul de tranzacţii│ │
│ │individuale │ │
│ │finalizate pentru │ │
│ │emitenţi suverani sau│ │
│ │unităţi ale │ │
│3. │administraţiei │ │
│ │publice │ │
│ │locale, precum şi │ │
│ │pentru companii de │ │
│ │stat în conformitate │ │
│ │cu Regula 144A din │ │
│ │Legea │ │
│ │valorilor mobiliare │ │
│ │din SUA │ │
└────┴─────────────────────┴───────────┘

    Componenţa echipei de avocaţi:
    .........................
    .........................
    .........................
    .........................
    Semnătura
    ................"

    12. În anexa nr. 1^1, la anexa C la procedură, punctul 3.2 va avea următorul cuprins:
    "3.2. Beneficiarul se obligă să plătească prestatorului preţul convenit în cazul în care, în baza mandatului acordat, prestatorul asigură prestarea de servicii juridice precizate la pct. 3.1. Preţul aferent fiecărei tranzacţii individuale în conformitate cu Regula 144A din Legea valorilor mobiliare din SUA nu va depăşi 50% din oferta financiară declarată câştigătoare pentru revizuirea programului în conformitate cu regula mai sus menţionată. Preţul aferent fiecărei tranzacţii individuale efectuate în conformitate cu Regulamentul S în cadrul programului nu va depăşi suma de 22.499,50 euro."




                    Ministrul finanţelor publice,
                    Gheorghe Ialomiţianu

    Bucureşti, 12 septembrie 2011.
    Nr. 2.530.

    --------

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016