Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   LEGEA nr. 3 din 3 ianuarie 2018  bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2018    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 LEGEA nr. 3 din 3 ianuarie 2018 bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2018

EMITENT: Parlamentul
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 5 din 3 ianuarie 2018
        Parlamentul României adoptă prezenta lege.
    CAP. I
    Dispoziţii generale
    SECŢIUNEA 1
    Dispoziţii generale referitoare la bugetul asigurărilor sociale de stat şi bugetul asigurărilor pentru şomaj pe anul 2018
    ART. 1
    Prezenta lege prevede şi autorizează pentru anul bugetar 2018 veniturile pe capitole şi subcapitole şi la cheltuieli pe destinaţii pentru bugetul asigurărilor sociale de stat, bugetul asigurărilor pentru şomaj, bugetele fondurilor externe nerambursabile, sinteza bugetelor instituţiilor publice finanţate parţial din venituri proprii, precum şi reglementări specifice exerciţiului bugetar al anului 2018.

    SECŢIUNEA a 2-a
    Dispoziţii referitoare la bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2018
    ART. 2
    (1) Sinteza veniturilor şi cheltuielilor bugetare alocate pe surse de finanţare, detaliată la venituri pe capitole şi subcapitole, iar la cheltuieli, pe părţi, capitole şi titluri este prevăzută în anexa nr. 1/03.
    (2) Cheltuielile bugetului asigurărilor sociale de stat, detaliate pe părţi, capitole, subcapitole, paragrafe, titluri de cheltuieli, articole şi alineate, după caz, sunt prevăzute în anexa nr. 2/03.
    (3) Sumele alocate din fonduri externe nerambursabile, detaliate la cheltuieli, pe capitole, subcapitole, paragrafe, titluri, articole şi alineate, după caz, sunt prevăzute în anexa nr. 3/03.

    ART. 3
    (1) Bugetul asigurărilor sociale de stat aferent sistemului public de pensii se stabileşte la venituri în sumă de 62.591.775 mii lei, iar la cheltuieli în sumă de 62.591.775 mii lei.
    (2) Sistemul de asigurare pentru accidente de muncă şi boli profesionale se stabileşte la venituri în sumă de 316.079 mii lei, iar la cheltuieli în sumă de 125.008 mii lei, cu un excedent de 191.071 mii lei.
    (3) Sinteza proiectelor finanţate din fonduri externe nerambursabile şi detalierea pe proiecte şi programul de investiţii publice pe grupe de investiţii şi surse de finanţare, detaliate, sunt prevăzute în anexele nr. 4/03 şi 6/03.
    (4) Sinteza finanţării programelor bugetului asigurărilor sociale de stat cu detalierea fişei programului este prevăzută în anexa nr. 5/03.

    SECŢIUNEA a 3-a
    Dispoziţii referitoare la bugetul asigurărilor pentru şomaj pe anul 2018
    ART. 4
    (1) Sinteza veniturilor şi cheltuielilor bugetare alocate pe surse de finanţare, detaliată la venituri pe capitole şi subcapitole, iar la cheltuieli, pe părţi, capitole şi titluri este prevăzută în anexa nr. 1/04.
    (2) Cheltuielile bugetului asigurărilor pentru şomaj, detaliate pe părţi, capitole, subcapitole, paragrafe, titluri de cheltuieli, articole şi alineate, după caz, sunt prevăzute în anexa nr. 2/04.
    (3) Sumele alocate din fonduri externe nerambursabile, detaliate la cheltuieli, pe capitole, subcapitole, paragrafe, titluri, articole şi alineate, după caz, sunt prevăzute în anexa nr. 3/04.

    ART. 5
    (1) Bugetul asigurărilor pentru şomaj, aferent sistemului asigurărilor pentru şomaj, se stabileşte la venituri în sumă de 1.325.286 mii lei, iar la cheltuieli în sumă de 1.006.429 mii lei cu un excedent de 318.857 mii lei.
    (2) Fondul de garantare pentru plata creanţelor salariale instituit prin Legea nr. 200/2006 privind constituirea şi utilizarea Fondului de garantare pentru plata creanţelor salariale, cu modificările ulterioare, se stabileşte la venituri în sumă de 838.082 mii lei, iar la cheltuieli în sumă de 23.738 mii lei, cu un excedent de 814.344 mii lei.
    (3) Sinteza proiectelor finanţate din fonduri externe nerambursabile şi detalierea pe proiecte şi programul de investiţii publice pe grupe de investiţii şi surse de finanţare, detaliate, sunt prevăzute în anexele nr. 4/04 şi 6/04.
    (4) Sinteza finanţării programelor bugetului asigurărilor pentru şomaj cu detalierea pe fişele programelor este prevăzută în anexa nr. 5/04.
    (5) Sinteza sumelor alocate pentru instituţii publice finanţate parţial din venituri proprii este prevăzută în anexa nr. 7/04.

    CAP. II
    Responsabilităţi în aplicarea prezentei legi şi dispoziţii în gestionarea proiectelor cu finanţare din fonduri externe nerambursabile
    SECŢIUNEA 1
    Responsabilităţi în aplicarea prezentei legi
    ART. 6
    (1) În condiţiile prevăzute de Legea nr. 500/2002 privind finanţele publice, cu modificările şi completările ulterioare, pe parcursul întregului an, ordonatorul principal de credite poate efectua virări de credite de angajament şi de credite bugetare între titlurile şi articolele de cheltuieli din cadrul aceluiaşi capitol sau de la alte capitole, după caz, în vederea asigurării plăţii la scadenţă a cotizaţiilor şi contribuţiilor la organisme internaţionale, a derulării corespunzătoare a programelor finanţate din fonduri ale Uniunii Europene pre- şi postaderare.
    (2) Ordonatorul principal de credite comunică lunar Ministerului Finanţelor Publice modificările efectuate potrivit prevederilor alin. (1).

    ART. 7
        Sunt interzise virările de credite de angajament şi credite bugetare între subdiviziunile de cheltuieli aprobate pentru sistemul public de pensii şi cele pentru sistemul de asigurare pentru accidente de muncă şi boli profesionale.

    ART. 8
        Sunt interzise virările de credite de angajament şi credite bugetare între subdiviziunile de cheltuieli aprobate pentru sistemul asigurărilor pentru şomaj şi cele pentru Fondul de garantare pentru plata creanţelor salariale.

    ART. 9
        Se interzice ordonatorului principal de credite să efectueze virări de credite de angajament şi credite bugetare de la titlul 51 "Transferuri între unităţi ale administraţiei publice" al capitolului 69.03 "Asigurări şi asistenţă socială pentru accidente de muncă şi boli profesionale", al capitolului 68.04 "Asigurări şi asistenţă socială" şi al capitolului 80.04 "Acţiuni generale economice, comerciale şi de muncă" la celelalte titluri ale aceluiaşi capitol sau la alte capitole bugetare, precum şi între alineatele acestui titlu de cheltuieli, după caz.

    SECŢIUNEA a 2-a
    Dispoziţii referitoare la proiecte cu finanţare din fonduri externe nerambursabile aferente cadrului financiar 2014-2020
    ART. 10
    (1) În anul 2018 se autorizează ordonatorul principal de credite să introducă, pe parcursul întregului an, în anexele la bugetul asigurărilor sociale de stat, bugetul asigurărilor pentru şomaj şi în bugetele instituţiilor finanţate parţial din bugetul asigurărilor pentru şomaj, după caz, în condiţiile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 40/2015 privind gestionarea financiară a fondurilor europene pentru perioada de programare 2014-2020, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 105/2016, cu modificările şi completările ulterioare, proiecte noi aferente perioadei de programare bugetară 2014-2020.
    (2) În condiţiile prevăzute de Legea nr. 500/2002, cu modificările şi completările ulterioare, pe parcursul întregului an, se autorizează ordonatorul principal de credite să efectueze virări de credite bugetare între titlurile, articolele şi alineatele de cheltuieli din cadrul aceluiaşi capitol sau de la alte capitole pentru asigurarea creditelor bugetare necesare la titlul 58 "Proiecte cu finanţare din fonduri externe nerambursabile aferente cadrului financiar 2014-2020", pentru finanţarea proiectelor noi finanţate din fonduri nerambursabile postaderare, cu încadrarea în nivelul total al creditelor bugetare aprobate prin bugetul asigurărilor sociale de stat sau bugetul asigurărilor pentru şomaj, după caz.
    (3) Se autorizează ordonatorul principal de credite să introducă în bugetele prevăzute la alin. (1) creditele de angajament necesare implementării proiectelor noi la nivelul prevăzut în contractele/deciziile/ordinele de finanţare/avizele de principiu cu beneficiarii în cadrul programelor aferente perioadei de programare bugetară a Uniunii Europene 2014-2020.
    (4) Se autorizează ordonatorul principal de credite să introducă în fişele proiectelor creditele de angajament şi creditele bugetare potrivit alin. (2) şi (3) necesare implementării proiectelor noi, să majoreze creditele bugetare şi creditele de angajament aferente estimărilor pentru anii 2019-2021 şi anii ulteriori şi, după caz, să modifice Programul de investiţii publice.

    ART. 11
    (1) Ordonatorii de credite finanţaţi parţial din bugetul asigurărilor pentru şomaj care au calitatea de lider al unui parteneriat beneficiar al unui proiect finanţat din fonduri externe nerambursabile pot asigura prin bugetele proprii cofinanţarea publică pentru proiecte în condiţiile stabilite prin acordul de parteneriat, anexă la memorandumul/contractul/ decizia/ordinul de finanţare.
    (2) În cazul proiectelor eligibile pentru finanţare în cadrul programelor/instrumentelor/facilităţilor/mecanismelor care nu sunt gestionate de către autorităţi ale administraţiei publice din România şi ale căror reguli de implementare permit beneficiarilor solicitarea şi obţinerea de prefinanţări/avansuri, finanţarea cheltuielilor se asigură din bugetul propriu în limita necesarului rămas neacoperit de prefinanţările/avansurile primite conform acordurilor de finanţare.
    (3) În bugetul asigurărilor sociale de stat şi bugetul asigurărilor pentru şomaj, la titlul 58 "Proiecte cu finanţare din fonduri externe nerambursabile aferente cadrului financiar 2014-2020", respectiv la capitolele şi subcapitolele corespunzătoare de cheltuieli potrivit destinaţiei acestora, se cuprind şi sumele aferente proiectelor care îndeplinesc criteriile de eligibilitate pentru finanţarea în cadrul programelor/ instrumentelor/facilităţilor/mecanismelor care nu sunt gestionate de către autorităţi ale administraţiei publice din România.
    (4) Se autorizează ordonatorul principal de credite să efectueze, în cursul întregului an, virări de credite bugetare şi credite de angajament în cadrul proiectelor finanţate din fonduri externe nerambursabile postaderare aflate în derulare, inclusiv prin diminuarea cheltuielilor de natura investiţiilor şi majorarea cheltuielilor curente, astfel încât să asigure implementarea corespunzătoare a acestora şi, după caz, să modifice Programul de investiţii publice.
    (5) Proiectele de investiţii finanţate în cadrul perioadei de programare bugetară a Uniunii Europene 2014-2020 se cuprind în buget cu respectarea prevederilor art. 42 din Legea nr. 500/2002, cu modificările şi completările ulterioare.

    ART. 12
    (1) Pentru cota-parte din plăţile efectuate aferente cheltuielilor eligibile a fi rambursate din programe aferente Politicii de coeziune a Uniunii Europene, politicilor comune agricolă şi de pescuit sau din alte programe/instrumente/ facilităţi/mecanisme postaderare, ordonatorul de credite care are calitatea de beneficiar va transmite o solicitare de rambursare autorităţii de management/gestiune a programului/ instrumentului/facilităţii/mecanismului în maximum o lună de la efectuarea plăţii în conformitate cu regulile specifice de eligibilitate a cheltuielilor, precum şi cu prevederile contractului/ deciziei/ordinului de finanţare.
    (2) Sumele aferente rambursărilor de fonduri externe nerambursabile postaderare primite de la Comisia Europeană şi/sau a altor donatori externi se fac venit la bugetele din care au fost finanţate proiectele respective şi se virează la aceste bugete conform reglementărilor Uniunii Europene şi prevederilor legale naţionale ce reglementează fiecare domeniu care intră în sfera de cuprindere a fondurilor externe nerambursabile postaderare de către autorităţile de management/gestiune ori de către alte autorităţi naţionale abilitate în acest sens în cadrul unor programe/facilităţi/mecanisme sau instrumente postaderare, după caz.
    (3) Beneficiarii finanţaţi integral din bugetul asigurărilor sociale de stat sau bugetul asigurărilor pentru şomaj, după caz, care implementează proiecte finanţate în cadrul programelor/ instrumentelor/facilităţilor/mecanismelor care nu sunt gestionate de către autorităţi ale administraţiei publice din România virează în contul de venituri ale acestor bugete sumele primite ca rambursare a cheltuielilor efectuate în cadrul proiectelor respective, în termen de 5 zile lucrătoare de la data încasării acestora.

    ART. 13
    (1) Se interzice ordonatorului principal de credite să efectueze virări de credite bugetare şi de angajament de la titlul 58 "Proiecte cu finanţare din fonduri externe nerambursabile aferente cadrului financiar 2014 - 2020" la celelalte titluri de cheltuieli din cadrul aceluiaşi capitol sau la alte capitole bugetare, cu excepţia virărilor de credite bugetare şi credite de angajament care pot fi efectuate pe tot parcursul anului, după caz, de la titlul 58 "Proiecte cu finanţare din fonduri externe nerambursabile aferente cadrului financiar 2014-2020" la titlul 51 "Transferuri între unităţi ale administraţiei publice", în vederea asigurării sumelor reprezentând contribuţia proprie şi/sau cofinanţarea naţională, aferentă proiectelor finanţate din fonduri externe nerambursabile ale instituţiilor publice finanţate parţial din bugetul asigurărilor pentru şomaj.
    (2) În condiţiile prevăzute de Legea nr. 500/2002, cu modificările şi completările ulterioare, pe parcursul întregului an, se autorizează ordonatorul principal de credite să efectueze virări de credite bugetare şi de credite de angajament neutilizate între titlurile, articolele şi alineatele de cheltuieli din cadrul aceluiaşi capitol sau de la alte capitole pentru asigurarea fondurilor necesare la titlul 58 "Proiecte cu finanţare din fonduri externe nerambursabile aferente cadrului financiar 2014-2020", pentru finanţarea proiectelor aflate în implementare finanţate din fonduri nerambursabile postaderare, cu încadrarea în nivelul total al cheltuielilor aprobate prin bugetul asigurărilor sociale de stat sau bugetul asigurărilor pentru şomaj, după caz.
    (3) Sumele prevăzute pe total la alineatul "Finanţare externă nerambursabilă" nu pot fi diminuate.
    (4) Din sumele prevăzute la titlul 58 "Proiecte cu finanţare din fonduri externe nerambursabile aferente cadrului financiar 2014-2020" se pot efectua cheltuieli curente şi de capital pentru derularea corespunzătoare a proiectelor finanţate de la acest titlu.

    ART. 14
    (1) Se autorizează ordonatorul principal de credite al bugetului asigurărilor sociale de stat şi bugetului asigurărilor pentru şomaj să includă în bugetul fondurilor externe nerambursabile creditele bugetare aferente sumelor primite în cursul anului sau disponibile din anul anterior şi necuprinse în bugetul aprobat pe anul 2018 reprezentând fonduri externe nerambursabile, alţi donatori şi din alte facilităţi postaderare, precum şi creditele de angajament necesare implementării proiectelor la nivelul prevăzut în contractele/deciziile/ ordinele/acordurile de finanţare, atât în bugetul propriu, cât şi al instituţiilor publice finanţate parţial din bugetul asigurărilor pentru şomaj.
    (2) Se autorizează ordonatorul principal de credite să introducă în anexele nr. 4/03 şi 4/04, după caz, creditele bugetare conform prevederilor alin. (1) şi să majoreze creditele de angajament necesare implementării proiectelor la nivelul prevăzut în contractele/deciziile/ordinele/acordurile de finanţare, repartizate pe ani, şi să le comunice, în termen de 10 zile, Ministerului Finanţelor Publice.
    (3) Se autorizează Ministerul Finanţelor Publice ca, pe baza comunicărilor transmise de ordonatorul principal de credite, să aprobe repartizarea pe trimestre a sumelor prevăzute la alin. (1).

    CAP. III
    Dispoziţii finale
    ART. 15
        Câştigul salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2018 este de 4.162 lei.

    ART. 16
        Cuantumul ajutorului de deces se stabileşte, în condiţiile legii, în cazul:
    a) asiguratului sau pensionarului, la 4.162 lei;
    b) unui membru de familie al asiguratului sau al pensionarului, la 2.081 lei.


    ART. 17
        În anul 2018, indicele de corecţie prevăzut la art. 170 din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, cu modificările şi completările ulterioare, este de 1,15.

    ART. 18
        În anul 2018 nu se acordă creditele, respectiv fondurile nerambursabile prevăzute la art. 86 şi 86^1 din Legea nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, cu modificările şi completările ulterioare.

    ART. 19
        În perioada 1 ianuarie-1 iulie 2018 valoarea punctului de pensie este de 1.000 lei.

    ART. 20
    (1) În anul 2018, pentru plata drepturilor la domiciliul beneficiarilor, cheltuielile pentru transmiterea şi achitarea drepturilor finanţate din bugetul asigurărilor sociale de stat şi a celor din bugetul asigurărilor pentru şomaj se stabilesc prin aplicarea coeficientului de 1% asupra sumelor plătite şi se suportă din bugetul din care se finanţează dreptul respectiv.
    (2) În anul 2018, tariful pentru un talon de plată la domiciliul beneficiarilor, în situaţia în care aceştia au optat pentru plata în cont curent sau în cont de card, este de 2,15 lei şi se suportă din bugetul din care se finanţează dreptul respectiv.

    ART. 21
        Ordonatorul principal de credite al bugetului asigurărilor sociale de stat, respectiv al bugetului asigurărilor pentru şomaj are obligaţia să transmită Ministerului Finanţelor Publice detalierea în structură, pe funcţii, a numărului maxim de posturi finanţat în condiţiile legii şi salariul mediu de bază pe funcţii din anul 2018, în termen de 30 de zile de la intrarea în vigoare a prezentei legi.

    ART. 22
        Se autorizează Ministerul Finanţelor Publice, la solicitarea ordonatorului principal de credite, să introducă pe parcursul întregului an, în bugetul asigurărilor sociale de stat, bugetul asigurărilor pentru şomaj, după caz, fişele de investiţii aferente poziţiei "C - Alte cheltuieli de investiţii" în programul de investiţii publice anexă la buget, cu încadrarea în prevederile bugetare aprobate.

    ART. 23
        Se autorizează ordonatorul principal de credite să detalieze la nivel de subcapitol şi paragraf, precum şi la nivel de articol şi alineat creditele de angajament aprobate pe anul 2018 şi să comunice Ministerului Finanţelor Publice, în termen de 15 zile de la intrarea în vigoare a prezentei legi.

    ART. 24
        În anul 2018 creditele bugetare şi creditele de angajament estimate pentru 2019-2021 sunt prezentate Parlamentului şi publicate în Monitorul Oficial al României având valoare orientativă.

    ART. 25
    Anexele nr. 1/03-6/03 şi nr. 1/04-7/04 fac parte integrantă din prezenta lege.

        Această lege a fost adoptată de Parlamentul României, cu respectarea prevederilor art. 65 alin. (2) şi ale art. 76 alin. (2) din Constituţia României, republicată.



                                            PREŞEDINTELE CAMEREI DEPUTAŢILOR
                                                 NICOLAE-LIVIU DRAGNEA

                                                 PREŞEDINTELE SENATULUI
                                        CĂLIN-CONSTANTIN-ANTON POPESCU-TĂRICEANU


        Bucureşti, 3 ianuarie 2018.
        Nr. 3.
    ANEXA 1/03


        MINISTERUL MUNCII ŞI JUSTIŢIEI SOCIALE
                      Sinteza veniturilor şi cheltuielilor alocate
                        pe surse şi pe titluri pe anii 2018-2021

    *Font 7 - mii lei -
    ┌────┬────┬────┬────┬───┬───┬──────────────────────────────────────────────────────┬───────────┬────────────┬────────────┬────────────┐
    │Ca- │Sub-│Pa- │Gru-│Ar-│A- │ │ │ │ │ │
    │pi- │ca- │ra- │pa/ │ti-│li-│ Denumire indicator │ Program │ Estimări │ Estimări │ Estimări │
    │tol │pi- │graf│Ti- │col│ne-│ │ 2018 │ 2019 │ 2020 │ 2021 │
    │ │tol │ │tlu │ │at │ │ │ │ │ │
    ├────┴────┴────┴────┴───┴───┼──────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────────┼────────────┼────────────┤
    │ A │ B │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │
    ├───────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────────┼────────────┼────────────┤
    │0001 03 │VENITURI - TOTAL │ 62.907.854│ 71.735.846│ 77.312.425│ 81.681.267│
    │0002 03 │I. VENITURI CURENTE │ 55.498.031│ 63.378.422│ 70.410.285│ 77.995.475│
    │2000 01 │B. CONTRIBUŢII DE ASIGURĂRI │ 55.395.466│ 63.273.498│ 70.303.053│ 77.886.098│
    │2003 │CONTRIBUŢIILE ANGAJATORILOR │ 3.053.612│ 597.246│ 633.400│ 676.189│
    │ 01 │Contribuţii de asigurări sociale de stat datorate de │ 2.745.464│ 262.526│ 259.442│ 259.442│
    │ │angajatori │ │ │ │ │
    │ 04 │Contribuţii de asigurări pentru accidente de muncă şi │ 38.233│ 2.488│ 2.488│ 2.488│
    │ │boli profesionale datorate de angajatori │ │ │ │ │
    │ 09 │Venituri din contribuţia asiguratorie pentru muncă │ 269.915│ 332.232│ 371.470│ 414.259│
    │ │pentru accidente de muncă şi boli profesionale │ │ │ │ │
    │2103 │CONTRIBUŢIILE ASIGURAŢILOR │ 52.341.854│ 62.676.252│ 69.669.653│ 77.209.909│
    │ 01 │Contribuţii de asigurări sociale de stat datorate de │ 59.113.659│ 70.371.592│ 78.300.783│ 86.846.561│
    │ │asiguraţi │ │ │ │ │
    │ 04 │Contribuţii de asigurări sociale datorate de persoane │ 294.700│ 299.623│ 301.441│ 301.441│
    │ │asigurate pe bază de contract de asigurare │ │ │ │ │
    │ 07 │Contribuţii la fondul de pensii, administrat privat │ -7.315.105│ -8.243.563│ -9.181.171│ -10.186.693│
    │ │(se scade) │ │ │ │ │
    │ 10 │Contribuţii ale persoanelor care realizează venituri │ 8.134│ 8.134│ 8.134│ 8.134│
    │ │de natură profesională, altele decât cele de natură │ │ │ │ │
    │ │salarială, plătite de angajatori │ │ │ │ │
    │ 12 │Contribuţii de asigurări sociale de stat datorate de │ 183.654│ 183.654│ 183.654│ 183.654│
    │ │persoane care realizează venituri din activităţi │ │ │ │ │
    │ │independente, activităţi agricole şi asocieri fără │ │ │ │ │
    │ │personalitate juridică │ │ │ │ │
    │ 13 │Contribuţia individuală de asigurări sociale datorată │ 43.757│ 43.757│ 43.757│ 43.757│
    │ │de persoanele care realizează venituri din drepturi │ │ │ │ │
    │ │de proprietate intelectuală │ │ │ │ │
    │ 14 │Contribuţia individuală de asigurări sociale datorată │ 13.055│ 13.055│ 13.055│ 13.055│
    │ │de persoanele care realizează venituri din activităţi │ │ │ │ │
    │ │desfăşurate în baza contractelor/convenţiilor civile │ │ │ │ │
    │ │încheiate potrivit Codului civil, precum şi │ │ │ │ │
    │ │a contractelor de agent │ │ │ │ │
    │2900 03 │C. VENITURI NEFISCALE │ 102.565│ 104.924│ 107.232│ 109.377│
    │3000 03 │CI. VENITURI DIN PROPRIETATE │ 7.931│ 8.383│ 8.861│ 9.304│
    │3103 │VENITURI DIN DOBÂNZI │ 7.931│ 8.383│ 8.861│ 9.304│
    │ 06 │Venituri din dobânzi ale sistemului de asigurări de │ 7.931│ 8.383│ 8.861│ 9.304│
    │ │accidente de muncă şi boli profesionale │ │ │ │ │
    │3300 03 │C2. VÂNZĂRI DE BUNURI ŞI SERVICII │ 94.634│ 96.541│ 98.371│ 100.073│
    │3303 │VENITURI DIN PRESTĂRI DE SERVICII ŞI ALTE ACTIVITĂŢI │ 76.138│ 77.886│ 79.598│ 81.189│
    │ 08 │Venituri din prestări de servicii │ 156│ 168│ 181│ 194│
    │ 11 │Contribuţia pentru bilete de tratament şi odihnă │ 75.475│ 77.211│ 78.910│ 80.488│
    │ 50 │Alte venituri din prestări de servicii şi alte │ 507│ 507│ 507│ 507│
    │ │activităţi │ │ │ │ │
    │3603 │DIVERSE VENITURI │ 18.496│ 18.655│ 18.773│ 18.884│
    │ 01 │Venituri din aplicarea prescripţiei extinctive │ 12.592│ 12.631│ 12.671│ 12.724│
    │ 50 │Alte venituri │ 5.904│ 6.024│ 6.102│ 6.160│
    │4100 03 │IV. SUBVENŢII │ 7.408.802│ 8.357.424│ 6.902.140│ 3.685.792│
    │4200 03 │SUBVENŢII DE LA ALTE NIVELE ALE ADMINISTRAŢIEI PUBLICE│ 7.408.802│ 8.357.424│ 6.902.140│ 3.685.792│
    │4203 │SUBVENŢII DE LA BUGETUL DE STAT │ 7.408.802│ 8.357.424│ 6.902.140│ 3.685.792│
    │ 24 │Subvenţii primite de bugetul asigurărilor sociale de │ 7.408.802│ 8.357.424│ 6.902.140│ 3.685.792│
    │ │stat │ │ │ │ │
    │4803 │SUME PRIMITE DE LA UE/ALŢI DONATORI │ 1.021│ │ │ │
    │ │ÎN CONTUL PLĂŢILOR EFECTUATE ŞI │ │ │ │ │
    │ │PREFINANŢĂRI AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020 │ │ │ │ │
    │ 01 │Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR) │ 1.021│ │ │ │
    │4903 01 │Venituri sistem public de pensii │ 62.591.775│ 71.392.743│ 76.929.606│ 81.255.216│
    │4903 02 │Venituri sistem accidente de muncă şi boli │ 316.079│ 343.103│ 382.819│ 426.051│
    │ │profesionale │ │ │ │ │
    │ 08 │FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE │ 1.021│ │ │ │
    │ │TOTAL VENITURI │ │ │ │ │
    │4808 │SUME PRIMITE DE LA UE/ALŢI DONATORI │ 1.021│ │ │ │
    │ │ÎN CONTUL PLĂŢILOR EFECTUATE ŞI │ │ │ │ │
    │ │PREFINANŢĂRI AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020 │ │ │ │ │
    │ 15 │Alte programe comunitare finanţate în perioada │ 1.021│ │ │ │
    │ │2014-2020 (APC) │ │ │ │ │
    │5000 │TOTAL GENERAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 62.717.804│ 71.543.052│ 77.098.397│ 81.424.007│
    │ │II. Credite bugetare │ 62.717.804│ 71.543.052│ 77.098.397│ 81.424.007│
    │ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 62.706.209│ 71.530.452│ 77.092.297│ 81.417.907│
    │ │II. Credite bugetare │ 62.706.209│ 71.530.452│ 77.092.297│ 81.417.907│
    │ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 238.508│ 228.382│ 239.802│ 251.792│
    │ │II. Credite bugetare │ 238.508│ 228.382│ 239.802│ 251.792│
    │ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 439.380│ 543.283│ 581.473│ 611.428│
    │ │II. Credite bugetare │ 439.380│ 543.283│ 581.473│ 611.428│
    │ 30 │TITLUL III DOBÂNZI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 5.305│ 5.305│ 5.305│ 5.305│
    │ │II. Credite bugetare │ 5.305│ 5.305│ 5.305│ 5.305│
    │ 51 │TITLUL VI TRANSFERURI ÎNTRE UNITĂŢI │ │ │ │ │
    │ │ALE ADMINISTRAŢIEI PUBLICE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 70│ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 70│ │ │ │
    │ 55 │TITLUL VII ALTE TRANSFERURI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 187│ 187│ 187│ 187│
    │ │II. Credite bugetare │ 187│ 187│ 187│ 187│
    │ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALA │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 62.019.276│ 70.752.595│ 76.264.830│ 80.548.495│
    │ │II. Credite bugetare │ 62.019.276│ 70.752.595│ 76.264.830│ 80.548.495│
    │ 58 │TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI │ │ │ │ │
    │ │EXTERNE NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI │ │ │ │ │
    │ │FINANCIAR 2014-2020 │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 3.183│ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 3.183│ │ │ │
    │ 59 │TITLUL XI ALTE CHELTUIELI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 300│ 700│ 700│ 700│
    │ │II. Credite bugetare │ 300│ 700│ 700│ 700│
    │ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 11.595│ 12.600│ 6.100│ 6.100│
    │ │II. Credite bugetare │ 11.595│ 12.600│ 6.100│ 6.100│
    │ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 11.595│ 12.600│ 6.100│ 6.100│
    │ │II. Credite bugetare │ 11.595│ 12.600│ 6.100│ 6.100│
    │5003 │BUGETUL ASIGURĂRILOR SOCIALE DE STAT │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 62.716.783│ 71.543.052│ 77.098.397│ 81.424.007│
    │ │II. Credite bugetare │ 62.716.783│ 71.543.052│ 77.098.397│ 81.424.007│
    │ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 62.705.188│ 71.530.452│ 77.092.297│ 81.417.907│
    │ │II. Credite bugetare │ 62.705.188│ 71.530.452│ 77.092.297│ 81.417.907│
    │ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 238.508│ 228.382│ 239.802│ 251.792│
    │ │II. Credite bugetare │ 238.508│ 228.382│ 239.802│ 251.792│
    │ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 439.380│ 543.283│ 581.473│ 611.428│
    │ │II. Credite bugetare │ 439.380│ 543.283│ 581.473│ 611.428│
    │ 30 │TITLUL III DOBÂNZI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 5.305│ 5.305│ 5.305│ 5.305│
    │ │II. Credite bugetare │ 5.305│ 5.305│ 5.305│ 5.305│
    │ 51 │TITLUL VI TRANSFERURI ÎNTRE UNITĂŢI │ │ │ │ │
    │ │ALE ADMINISTRAŢIEI PUBLICE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 70│ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 70│ │ │ │
    │ 55 │TITLUL VII ALTE TRANSFERURI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 187│ 187│ 187│ 187│
    │ │II. Credite bugetare │ 187│ 187│ 187│ 187│
    │ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALA │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 62.019.276│ 70.752.595│ 76.264.830│ 80.548.495│
    │ │II. Credite bugetare │ 62.019.276│ 70.752.595│ 76.264.830│ 80.548.495│
    │ 58 │TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI │ │ │ │ │
    │ │EXTERNE NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI │ │ │ │ │
    │ │FINANCIAR 2014-2020 │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 2.162│ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 2.162│ │ │ │
    │ 59 │TITLUL XI ALTE CHELTUIELI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 300│ 700│ 700│ 700│
    │ │II. Credite bugetare │ 300│ 700│ 700│ 700│
    │ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 11.595│ 12.600│ 6.100│ 6.100│
    │ │II. Credite bugetare │ 11.595│ 12.600│ 6.100│ 6.100│
    │ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 11.595│ 12.600│ 6.100│ 6.100│
    │ │II. Credite bugetare │ 11.595│ 12.600│ 6.100│ 6.100│
    │6800 03 │Partea a III-a CHELTUIELI SOCIAL-CULTURALE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 62.716.783│ 71.543.052│ 77.098.397│ 81.424.007│
    │ │II. Credite bugetare │ 62.716.783│ 71.543.052│ 77.098.397│ 81.424.007│
    │ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 62.705.188│ 71.530.452│ 77.092.297│ 81.417.907│
    │ │II. Credite bugetare │ 62.705.188│ 71.530.452│ 77.092.297│ 81.417.907│
    │ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 238.508│ 228.382│ 239.802│ 251.792│
    │ │II. Credite bugetare │ 238.508│ 228.382│ 239.802│ 251.792│
    │ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 439.380│ 543.283│ 581.473│ 611.428│
    │ │II. Credite bugetare │ 439.380│ 543.283│ 581.473│ 611.428│
    │ 30 │TITLUL III DOBÂNZI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 5.305│ 5.305│ 5.305│ 5.305│
    │ │II. Credite bugetare │ 5.305│ 5.305│ 5.305│ 5.305│
    │ 51 │TITLUL VI TRANSFERURI ÎNTRE UNITĂŢI │ │ │ │ │
    │ │ALE ADMINISTRAŢIEI PUBLICE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 70│ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 70│ │ │ │
    │ 55 │TITLUL VII ALTE TRANSFERURI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 187│ 187│ 187│ 187│
    │ │II. Credite bugetare │ 187│ 187│ 187│ 187│
    │ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALĂ │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 62.019.276│ 70.752.595│ 76.264.830│ 80.548.495│
    │ │II. Credite bugetare │ 62.019.276│ 70.752.595│ 76.264.830│ 80.548.495│
    │ 59 │TITLUL XI ALTE CHELTUIELI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 300│ 700│ 700│ 700│
    │ │II. Credite bugetare │ 300│ 700│ 700│ 700│
    │ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 11.595│ 12.600│ 6.100│ 6.100│
    │ │II. Credite bugetare │ 11.595│ 12.600│ 6.100│ 6.100│
    │ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 11.595│ 12.600│ 6.100│ 6.100│
    │ │II. Credite bugetare │ 11.595│ 12.600│ 6.100│ 6.100│
    │6803 │ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ SOCIALĂ │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 62.591.775│ 71.392.743│ 76.929.606│ 81.255.216│
    │ │II. Credite bugetare │ 62.591.775│ 71.392.743│ 76.929.606│ 81.255.216│
    │ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 62.580.280│ 71.380.243│ 76.923.606│ 81.249.216│
    │ │II. Credite bugetare │ 62.580.280│ 71.380.243│ 76.923.606│ 81.249.216│
    │ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 229.717│ 219.718│ 231.138│ 243.128│
    │ │II. Credite bugetare │ 229.717│ 219.718│ 231.138│ 243.128│
    │ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 437.385│ 541.126│ 579.194│ 609.149│
    │ │II. Credite bugetare │ 437.385│ 541.126│ 579.194│ 609.149│
    │ 30 │TITLUL III DOBÂNZI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 5.300│ 5.300│ 5.300│ 5.300│
    │ │II. Credite bugetare │ 5.300│ 5.300│ 5.300│ 5.300│
    │ 55 │TITLUL VII ALTE TRANSFERURI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 187│ 187│ 187│ 187│
    │ │II. Credite bugetare │ 187│ 187│ 187│ 187│
    │ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALA │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 61.905.279│ 70.613.312│ 76.107.187│ 80.390.852│
    │ │II. Credite bugetare │ 61.905.279│ 70.613.312│ 76.107.187│ 80.390.852│
    │ 58 │TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE │ │ │ │ │
    │ │NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020 │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 2.162│ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 2.162│ │ │ │
    │ 59 │TITLUL XI ALTE CHELTUIELI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 250│ 600│ 600│ 600│
    │ │II. Credite bugetare │ 250│ 600│ 600│ 600│
    │ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 11.495│ 12.500│ 6.000│ 6.000│
    │ │II. Credite bugetare │ 11.495│ 12.500│ 6.000│ 6.000│
    │ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 11.495│ 12.500│ 6.000│ 6.000│
    │ │II. Credite bugetare │ 11.495│ 12.500│ 6.000│ 6.000│
    │6903 │ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ SOCIALĂ PENTRU ACCIDENTE DE │ │ │ │ │
    │ │MUNCĂ ŞI BOLI PROFESIONALE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 125.008│ 150.309│ 168.791│ 168.791│
    │ │II. Credite bugetare │ 125.008│ 150.309│ 168.791│ 168.791│
    │ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 124.908│ 150.209│ 168.691│ 168.691│
    │ │II. Credite bugetare │ 124.908│ 150.209│ 168.691│ 168.691│
    │ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 8.791│ 8.664│ 8.664│ 8.664│
    │ │II. Credite bugetare │ 8.791│ 8.664│ 8.664│ 8.664│
    │ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 1.995│ 2.157│ 2.279│ 2.279│
    │ │II. Credite bugetare │ 1.995│ 2.157│ 2.279│ 2.279│
    │ 30 │TITLUL III DOBÂNZI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 5│ 5│ 5│ 5│
    │ │II. Credite bugetare │ 5│ 5│ 5│ 5│
    │ 51 │TITLUL VI TRANSFERURI ÎNTRE UNITĂŢI │ │ │ │ │
    │ │ALE ADMINISTRAŢIEI PUBLICE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 70│ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 70│ │ │ │
    │ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALA │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 113.997│ 139.283│ 157.643│ 157.643│
    │ │II. Credite bugetare │ 113.997│ 139.283│ 157.643│ 157.643│
    │ 59 │TITLUL XI ALTE CHELTUIELI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 50│ 100│ 100│ 100│
    │ │II. Credite bugetare │ 50│ 100│ 100│ 100│
    │ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 100│ 100│ 100│ 100│
    │ │II. Credite bugetare │ 100│ 100│ 100│ 100│
    │ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 100│ 100│ 100│ 100│
    │ │II. Credite bugetare │ 100│ 100│ 100│ 100│
    │9903 │EXCEDENT/DEFICIT │ 191.071│ 192.794│ 214.028│ 257.260│
    │9903 10 │Excedent/Deficit sistem public de pensii │ │ │ │ │
    │9903 11 │Excedent/Deficit sistem accidente de muncă şi boli │ 191.071│ 192.794│ 214.028│ 257.260│
    │ │profesionale │ │ │ │ │
    │5008 │FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 1.021│ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 1.021│ │ │ │
    │ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 1.021│ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 1.021│ │ │ │
    │ 58 │TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE │ │ │ │ │
    │ │NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020 │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 1.021│ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 1.021│ │ │ │
    │6808 │ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ SOCIALĂ │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 1.021│ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 1.021│ │ │ │
    │ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 1.021│ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 1.021│ │ │ │
    │ 58 │TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE │ │ │ │ │
    │ │NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020 │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 1.021│ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 1.021│ │ │ │
    └───────────────────────────┴──────────────────────────────────────────────────────┴───────────┴────────────┴────────────┴────────────┘


    ANEXA 2/03


        MINISTERUL MUNCII ŞI JUSTIŢIEI SOCIALE
                  Bugetul pe capitole, subcapitole, paragrafe, titluri
                 de cheltuieli, articole şi alineate pe anii 2018-2021
                (sume alocate din Bugetul asigurărilor sociale de stat)

    
                                                                                                                       - mii lei -
    ┌────┬────┬────┬────┬───┬───┬──────────────────────────────────────────────────────┬──────────┬──────────┬──────────┬──────────┐
    │Ca- │Sub-│Pa- │Gru-│Ar-│A- │ │ Program │ Estimări │ Estimări │ Estimări │
    │pi- │ca- │ra- │pa/ │ti-│li-│ Denumire indicator │ 2018 │ 2019 │ 2020 │ 2021 │
    │tol │pi- │graf│Ti- │col│ne-│ │ │ │ │ │
    │ │tol │ │tlu │ │at │ │ │ │ │ │
    ├────┴────┴────┴────┴───┴───┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
    │ A │ B │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │
    ├───────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
    │5003 │BUGETUL ASIGURĂRILOR SOCIALE DE STAT │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │62.716.783│71.543.052│77.098.397│81.424.007│
    │ │II. Credite bugetare │62.716.783│71.543.052│77.098.397│81.424.007│
    │ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │62.705.188│71.530.452│77.092.297│81.417.907│
    │ │II. Credite bugetare │62.705.188│71.530.452│77.092.297│81.417.907│
    │ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 238.508│ 228.382│ 239.802│ 251.792│
    │ │II. Credite bugetare │ 238.508│ 228.382│ 239.802│ 251.792│
    │ 01 │Cheltuieli salariale în bani │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 226.176│ │ │ │
    │ 01 │Salarii de bază │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 211.177│ │ │ │
    │ 05 │Sporuri pentru condiţii de muncă │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 7.630│ │ │ │
    │ 06 │Alte sporuri │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 513│ │ │ │
    │ 12 │Indemnizaţii plătite unor persoane din afara │ │ │ │ │
    │ │unităţii │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 205│ │ │ │
    │ 13 │Indemnizaţii de delegare │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 265│ │ │ │
    │ 30 │Alte drepturi salariale în bani │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 6.386│ │ │ │
    │ 02 │Cheltuieli salariale în natură │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 4.988│ │ │ │
    │ 06 │Vouchere de vacanţă │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 4.988│ │ │ │
    │ 03 │Contribuţii │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 7.344│ │ │ │
    │ 01 │Contribuţii de asigurări sociale de stat │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 2.139│ │ │ │
    │ 02 │Contribuţii de asigurări de şomaj │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 73│ │ │ │
    │ 03 │Contribuţii de asigurări sociale de sănătate │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 740│ │ │ │
    │ 04 │Contribuţii de asigurări pentru accidente de muncă şi │ │ │ │ │
    │ │boli profesionale │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 28│ │ │ │
    │ 06 │Contribuţii pentru concedii şi indemnizaţii │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 150│ │ │ │
    │ 07 │Contribuţia asiguratorie pentru muncă │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 4.214│ │ │ │
    │ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 439.380│ 543.283│ 581.473│ 611.428│
    │ │II. Credite bugetare │ 439.380│ 543.283│ 581.473│ 611.428│
    │ 01 │Bunuri şi servicii │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 35.961│ │ │ │
    │ 01 │Furnituri de birou │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 3.967│ │ │ │
    │ 02 │Materiale pentru curăţenie │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 129│ │ │ │
    │ 03 │Încălzit, iluminat şi forţă motrică │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 6.150│ │ │ │
    │ 04 │Apă, canal şi salubritate │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 724│ │ │ │
    │ 05 │Carburanţi şi lubrifianţi │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 670│ │ │ │
    │ 06 │Piese de schimb │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 307│ │ │ │
    │ 07 │Transport │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 14│ │ │ │
    │ 08 │Poştă, telecomunicaţii, radio, tv, internet │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 6.680│ │ │ │
    │ 09 │Materiale şi prestări de servicii cu caracter │ │ │ │ │
    │ │funcţional │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 300│ │ │ │
    │ 30 │Alte bunuri şi servicii pentru întreţinere şi │ │ │ │ │
    │ │funcţionare │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 17.020│ │ │ │
    │ 02 │Reparaţii curente │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 510│ │ │ │
    │ 03 │Hrană │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 170│ │ │ │
    │ 01 │Hrană pentru oameni │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 170│ │ │ │
    │ 04 │Medicamente şi materiale sanitare │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 520│ │ │ │
    │ 01 │Medicamente │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 70│ │ │ │
    │ 02 │Materiale sanitare │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 100│ │ │ │
    │ 03 │Reactivi │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 300│ │ │ │
    │ 04 │Dezinfectanţi │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 50│ │ │ │
    │ 05 │Bunuri de natura obiectelor de inventar │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 632│ │ │ │
    │ 03 │Lenjerie şi accesorii de pat │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 120│ │ │ │
    │ 30 │Alte obiecte de inventar │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 512│ │ │ │
    │ 06 │Deplasări, detaşări, transferări │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 1.050│ │ │ │
    │ 01 │Deplasări interne, detaşări, transferări │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 710│ │ │ │
    │ 02 │Deplasări în străinătate │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 340│ │ │ │
    │ 11 │Cărţi, publicaţii şi materiale documentare │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 75│ │ │ │
    │ 12 │Consultanţă şi expertiză │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 5│ │ │ │
    │ 13 │Pregătire profesională │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 165│ │ │ │
    │ 14 │Protecţia muncii │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 74│ │ │ │
    │ 25 │Cheltuieli judiciare şi extrajudiciare derivate din │ │ │ │ │
    │ │acţiuni în reprezentarea intereselor statului, │ │ │ │ │
    │ │potrivit dispoziţiilor legale │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 6.005│ │ │ │
    │ 30 │Alte cheltuieli │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 394.213│ │ │ │
    │ 01 │Reclamă şi publicitate │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 30│ │ │ │
    │ 02 │Protocol şi reprezentare │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 26│ │ │ │
    │ 03 │Prime de asigurare non-viaţă │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 285│ │ │ │
    │ 04 │Chirii │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 2.148│ │ │ │
    │ 06 │Prestări servicii pentru transmiterea drepturilor │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 391.131│ │ │ │
    │ 09 │Executarea silită a creanţelor bugetare │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 17│ │ │ │
    │ 30 │Alte cheltuieli cu bunuri şi servicii │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 576│ │ │ │
    │ 30 │TITLUL III DOBÂNZI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 5.305│ 5.305│ 5.305│ 5.305│
    │ │II. Credite bugetare │ 5.305│ 5.305│ 5.305│ 5.305│
    │ 03 │Alte dobânzi │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 5.305│ │ │ │
    │ 02 │Dobânda datorată trezoreriei statului │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 5.305│ │ │ │
    │ 51 │TITLUL VI TRANSFERURI ÎNTRE UNITĂŢI ALE ADMINISTRAŢIEI│ │ │ │ │
    │ │PUBLICE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 70│ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 70│ │ │ │
    │ 01 │Transferuri curente │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 70│ │ │ │
    │ 21 │Transferuri din sumele alocate sistemului de asigurări│ │ │ │ │
    │ │pentru accidente de muncă şi boli profesionale, către │ │ │ │ │
    │ │fondul naţional unic de asigurări sociale de sănătate,│ │ │ │ │
    │ │reprezentând contribuţia de asigurări sociale de │ │ │ │ │
    │ │sănătate pentru persoanele aflate în concediu medical │ │ │ │ │
    │ │din cauza de accident de muncă sau boală profesională │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 60│ │ │ │
    │ 44 │Transferuri din sumele alocate sistemului de asigurări│ │ │ │ │
    │ │pentru accidente de muncă şi boli profesionale, către │ │ │ │ │
    │ │bugetul fondului naţional unic de asigurări sociale de│ │ │ │ │
    │ │sănătate, pentru concedii şi indemnizaţii datorate │ │ │ │ │
    │ │persoanelor aflate în incapacitate temporară de muncă │ │ │ │ │
    │ │din cauza de accident de muncă sau boală profesională │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 10│ │ │ │
    │ 55 │TITLUL VII ALTE TRANSFERURI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 187│ 187│ 187│ 187│
    │ │II. Credite bugetare │ 187│ 187│ 187│ 187│
    │ 02 │B. Transferuri curente în străinătate (către │ │ │ │ │
    │ │organizaţii internaţionale) │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 187│ │ │ │
    │ 01 │Contribuţii şi cotizaţii la organisme internaţionale │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 187│ │ │ │
    │ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALĂ │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │62.019.276│70.752.595│76.264.830│80.548.495│
    │ │II. Credite bugetare │62.019.276│70.752.595│76.264.830│80.548.495│
    │ 01 │Asigurări sociale │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │60.931.402│ │ │ │
    │ 02 │Ajutoare sociale │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 1.087.874│ │ │ │
    │ 01 │Ajutoare sociale în numerar │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 729.077│ │ │ │
    │ 02 │Ajutoare sociale în natură │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 358.797│ │ │ │
    │ 58 │TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE │ │ │ │ │
    │ │NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020 │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 2.162│ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 2.162│ │ │ │
    │ 15 │Alte programe comunitare finanţate în perioada │ │ │ │ │
    │ │2014-2020 │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 2.162│ │ │ │
    │ 01 │Finanţarea naţională │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 681│ │ │ │
    │ 02 │Finanţare externă nerambursabilă │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 1.021│ │ │ │
    │ 03 │Cheltuieli neeligibile │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 460│ │ │ │
    │ 59 │TITLUL XI ALTE CHELTUIELI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 300│ 700│ 700│ 700│
    │ │II. Credite bugetare │ 300│ 700│ 700│ 700│
    │ 17 │Despăgubiri civile │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 300│ │ │ │
    │ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 11.595│ 12.600│ 6.100│ 6.100│
    │ │II. Credite bugetare │ 11.595│ 12.600│ 6.100│ 6.100│
    │ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 11.595│ 12.600│ 6.100│ 6.100│
    │ │II. Credite bugetare │ 11.595│ 12.600│ 6.100│ 6.100│
    │ 01 │Active fixe │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 8.595│ │ │ │
    │ 02 │Maşini, echipamente şi mijloace de transport │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 7.375│ │ │ │
    │ 03 │Mobilier, aparatura birotică şi alte active corporale │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 920│ │ │ │
    │ 30 │Alte active fixe │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 300│ │ │ │
    │ 03 │Reparaţii capitale aferente activelor fixe │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 3.000│ │ │ │
    │6800 03 │Partea a III-a CHELTUIELI SOCIAL-CULTURALE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │62.716.783│71.543.052│77.098.397│81.424.007│
    │ │II. Credite bugetare │62.716.783│71.543.052│77.098.397│81.424.007│
    │ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │62.705.188│71.530.452│77.092.297│81.417.907│
    │ │II. Credite bugetare │62.705.188│71.530.452│77.092.297│81.417.907│
    │ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 238.508│ 228.382│ 239.802│ 251.792│
    │ │II. Credite bugetare │ 238.508│ 228.382│ 239.802│ 251.792│
    │ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 439.380│ 543.283│ 581.473│ 611.428│
    │ │II. Credite bugetare │ 439.380│ 543.283│ 581.473│ 611.428│
    │ 30 │TITLUL III DOBÂNZI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 5.305│ 5.305│ 5.305│ 5.305│
    │ │II. Credite bugetare │ 5.305│ 5.305│ 5.305│ 5.305│
    │ 51 │TITLUL VI TRANSFERURI ÎNTRE UNITĂŢI ALE ADMINISTRAŢIEI│ │ │ │ │
    │ │PUBLICE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 70│ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 70│ │ │ │
    │ 55 │TITLUL VII ALTE TRANSFERURI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 187│ 187│ 187│ 187│
    │ │II. Credite bugetare │ 187│ 187│ 187│ 187│
    │ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALĂ │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │62.019.276│70.752.595│76.264.830│80.548.495│
    │ │II. Credite bugetare │62.019.276│70.752.595│76.264.830│80.548.495│
    │ 59 │TITLUL XI ALTE CHELTUIELI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 300│ 700│ 700│ 700│
    │ │II. Credite bugetare │ 300│ 700│ 700│ 700│
    │ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 11.595│ 12.600│ 6.100│ 6.100│
    │ │II. Credite bugetare │ 11.595│ 12.600│ 6.100│ 6.100│
    │ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 11.595│ 12.600│ 6.100│ 6.100│
    │ │II. Credite bugetare │ 11.595│ 12.600│ 6.100│ 6.100│
    │6803 │ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ SOCIALĂ │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │62.591.775│71.392.743│76.929.606│81.255.216│
    │ │II. Credite bugetare │62.591.775│71.392.743│76.929.606│81.255.216│
    │ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │62.580.280│71.380.243│76.923.606│81.249.216│
    │ │II. Credite bugetare │62.580.280│71.380.243│76.923.606│81.249.216│
    │ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 229.717│ 219.718│ 231.138│ 243.128│
    │ │II. Credite bugetare │ 229.717│ 219.718│ 231.138│ 243.128│
    │ 01 │Cheltuieli salariale în bani │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 217.841│ │ │ │
    │ 01 │Salarii dă bază │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 203.741│ │ │ │
    │ 05 │Sporuri pentru condiţii de muncă │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 7.230│ │ │ │
    │ 06 │Alte sporuri │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 500│ │ │ │
    │ 12 │Indemnizaţii plătite unor persoane din afara unităţii │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 190│ │ │ │
    │ 13 │Indemnizaţii de delegare │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 250│ │ │ │
    │ 30 │Alte drepturi salariale în bani │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 5.930│ │ │ │
    │ 02 │Cheltuieli salariale în natură │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 4.814│ │ │ │
    │ 06 │Vouchere de vacanţă │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 4.814│ │ │ │
    │ 03 │Contribuţii │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 7.062│ │ │ │
    │ 01 │Contribuţii de asigurări sociale de stat │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 2.057│ │ │ │
    │ 02 │Contribuţii de asigurări de şomaj │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 70│ │ │ │
    │ 03 │Contribuţii de asigurări sociale de sănătate │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 705│ │ │ │
    │ 04 │Contribuţii de asigurări pentru accidente de muncă şi │ │ │ │ │
    │ │boli profesionale │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 26│ │ │ │
    │ 06 │Contribuţii pentru concedii şi indemnizaţii │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 145│ │ │ │
    │ 07 │Contribuţia asiguratorie pentru muncă │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 4.059│ │ │ │
    │ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 437.385│ 541.126│ 579.194│ 609.149│
    │ │II. Credite bugetare │ 437.385│ 541.126│ 579.194│ 609.149│
    │ 01 │Bunuri şi servicii │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 34.735│ │ │ │
    │ 01 │Furnituri de birou │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 3.900│ │ │ │
    │ 02 │Materiale pentru curăţenie │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 125│ │ │ │
    │ 03 │Încălzit, iluminat şi forţă motrică │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 6.000│ │ │ │
    │ 04 │Apă, canal şi salubritate │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 700│ │ │ │
    │ 05 │Carburanţi şi lubrifianţi │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 500│ │ │ │
    │ 06 │Piese de schimb │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 300│ │ │ │
    │ 07 │Transport │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 10│ │ │ │
    │ 08 │Poştă, telecomunicaţii, radio, tv, internet │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 6.600│ │ │ │
    │ 09 │Materiale şi prestări de servicii cu caracter │ │ │ │ │
    │ │funcţional │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 300│ │ │ │
    │ 30 │Alte bunuri şi servicii pentru întreţinere şi │ │ │ │ │
    │ │funcţionare │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 16.300│ │ │ │
    │ 02 │Reparaţii curente │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 500│ │ │ │
    │ 03 │Hrană │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 170│ │ │ │
    │ 01 │Hrană pentru oameni │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 170│ │ │ │
    │ 04 │Medicamente şi materiale sanitare │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 520│ │ │ │
    │ 01 │Medicamente │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 70│ │ │ │
    │ 02 │Materiale sanitare │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 100│ │ │ │
    │ 03 │Reactivi │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 300│ │ │ │
    │ 04 │Dezinfectanţi │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 50│ │ │ │
    │ 05 │Bunuri de natura obiectelor de inventar │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 620│ │ │ │
    │ 03 │Lenjerie şi accesorii de pat │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 120│ │ │ │
    │ 30 │Alte obiecte de inventar │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 500│ │ │ │
    │ 06 │Deplasări, detaşări, transferări │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 1.000│ │ │ │
    │ 01 │Deplasări interne, detaşări, transferări │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 700│ │ │ │
    │ 02 │Deplasări în străinătate │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 300│ │ │ │
    │ 11 │Cărţi, publicaţii şi materiale documentare │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 70│ │ │ │
    │ 12 │Consultanţă şi expertiză │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 5│ │ │ │
    │ 13 │Pregătire profesională │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 150│ │ │ │
    │ 14 │Protecţia muncii │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 70│ │ │ │
    │ 25 │Cheltuieli judiciare şi extrajudiciare derivate din │ │ │ │ │
    │ │acţiuni în reprezentarea intereselor statului, │ │ │ │ │
    │ │potrivit dispoziţiilor legale │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 6.000│ │ │ │
    │ 30 │Alte cheltuieli │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 393.545│ │ │ │
    │ 01 │Reclamă şi publicitate │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 30│ │ │ │
    │ 02 │Protocol şi reprezentare │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 22│ │ │ │
    │ 03 │Prime de asigurare non-viaţă │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 225│ │ │ │
    │ 04 │Chirii │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 2.088│ │ │ │
    │ 06 │Prestări servicii pentru transmiterea drepturilor │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 390.653│ │ │ │
    │ 09 │Executarea silită a creanţelor bugetare │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 17│ │ │ │
    │ 30 │Alte cheltuieli cu bunuri şi servicii │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 510│ │ │ │
    │ 30 │TITLUL III DOBÂNZI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 5.300│ 5.300│ 5.300│ 5.300│
    │ │II. Credite bugetare │ 5.300│ 5.300│ 5.300│ 5.300│
    │ 03 │Alte dobânzi │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 5.300│ │ │ │
    │ 02 │Dobânda datorată trezoreriei statului │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 5.300│ │ │ │
    │ 55 │TITLUL VII ALTE TRANSFERURI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 187│ 187│ 187│ 187│
    │ │II. Credite bugetare │ 187│ 187│ 187│ 187│
    │ 02 │B. Transferuri curente în străinătate (către │ │ │ │ │
    │ │organizaţii internaţionale) │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 187│ │ │ │
    │ 01 │Contribuţii şi cotizaţii la organisme internaţionale │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 187│ │ │ │
    │ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALĂ │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │61.905.279│70.613.312│76.107.187│80.390.852│
    │ │II. Credite bugetare │61.905.279│70.613.312│76.107.187│80.390.852│
    │ 01 │Asigurări sociale │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │60.859.042│ │ │ │
    │ 02 │Ajutoare sociale │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 1.046.237│ │ │ │
    │ 01 │Ajutoare sociale în numerar │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 702.000│ │ │ │
    │ 02 │Ajutoare sociale în natură │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 344.237│ │ │ │
    │ 58 │TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE │ │ │ │ │
    │ │NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020 │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 2.162│ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 2.162│ │ │ │
    │ 15 │Alte programe comunitare finanţate în perioada │ │ │ │ │
    │ │2014-2020 │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 2.162│ │ │ │
    │ 01 │Finanţarea naţională │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 681│ │ │ │
    │ 02 │Finanţarea externă nerambursabilă │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 1.021│ │ │ │
    │ 03 │Cheltuieli neeligibile │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 460│ │ │ │
    │ 59 │TITLUL XI ALTE CHELTUIELI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 250│ 600│ 600│ 600│
    │ │II. Credite bugetare │ 250│ 600│ 600│ 600│
    │ 17 │Despăgubiri civile │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 250│ │ │ │
    │ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 11.495│ 12.500│ 6.000│ 6.000│
    │ │II. Credite bugetare │ 11.495│ 12.500│ 6.000│ 6.000│
    │ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 11.495│ 12.500│ 6.000│ 6.000│
    │ │II. Credite bugetare │ 11.495│ 12.500│ 6.000│ 6.000│
    │ 01 │Active fixe │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 8.495│ │ │ │
    │ 02 │Maşini, echipamente şi mijloace de transport │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 7.350│ │ │ │
    │ 03 │Mobilier, aparatura birotică şi alte active corporale │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 845│ │ │ │
    │ 30 │Alte active fixe │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 300│ │ │ │
    │ 03 │Reparaţii capitale aferente activelor fixe │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 3.000│ │ │ │
    │ 03 │Pensii şi ajutoare pentru bătrâneţe │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │60.859.042│ │ │ │
    │ 04 │Asistenţă acordată persoanelor în vârstă │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 344.237│ │ │ │
    │ 09 │Ajutoare pentru urmaşi │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 702.000│ │ │ │
    │ 15 │Prevenirea excluderii sociale │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 187│ │ │ │
    │ 50 │Alte cheltuieli în domeniul prevenirii excluderii │ │ │ │ │
    │ │sociale │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 187│ │ │ │
    │ 50 │Alte cheltuieli în domeniul asigurărilor şi │ │ │ │ │
    │ │asistenţei sociale │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 686.309│ │ │ │
    │ 02 │Cheltuieli cu transmiterea şi plata drepturilor │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 390.653│ │ │ │
    │ 03 │Alte cheltuieli de administrare fond │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 295.656│ │ │ │
    │6903 │ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ SOCIALĂ PENTRU ACCIDENTE DE │ │ │ │ │
    │ │MUNCĂ ŞI BOLI PROFESIONALE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 125.008│ 150.309│ 168.791│ 168.791│
    │ │II. Credite bugetare │ 125.008│ 150.309│ 168.791│ 168.791│
    │ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 124.908│ 150.209│ 168.691│ 168.691│
    │ │II. Credite bugetare │ 124.908│ 150.209│ 168.691│ 168.691│
    │ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 8.791│ 8.664│ 8.664│ 8.664│
    │ │II. Credite bugetare │ 8.791│ 8.664│ 8.664│ 8.664│
    │ 01 │Cheltuieli salariale în bani │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 8.335│ │ │ │
    │ 01 │Salarii de bază │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 7.436│ │ │ │
    │ 05 │Sporuri pentru condiţii de muncă │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 400│ │ │ │
    │ 06 │Alte sporuri │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 13│ │ │ │
    │ 12 │Indemnizaţii plătite unor persoane din afara unităţii │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 15│ │ │ │
    │ 13 │Indemnizaţii de delegare │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 15│ │ │ │
    │ 30 │Alte drepturi salariale în bani │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 456│ │ │ │
    │ 02 │Cheltuieli salariale în natură │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 174│ │ │ │
    │ 06 │Vouchere de vacanţă │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 174│ │ │ │
    │ 03 │Contribuţii │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 282│ │ │ │
    │ 01 │Contribuţii de asigurări sociale de stat │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 82│ │ │ │
    │ 02 │Contribuţii de asigurări de şomaj │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 3│ │ │ │
    │ 03 │Contribuţii de asigurări sociale de sănătate │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 35│ │ │ │
    │ 04 │Contribuţii de asigurări pentru accidente de muncă şi │ │ │ │ │
    │ │boli profesionale │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 2│ │ │ │
    │ 06 │Contribuţii pentru concedii şi indemnizaţii │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 5│ │ │ │
    │ 07 │Contribuţia asiguratorie pentru muncă │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 155│ │ │ │
    │ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 1.995│ 2.157│ 2.279│ 2.279│
    │ │II. Credite bugetare │ 1.995│ 2.157│ 2.279│ 2.279│
    │ 01 │Bunuri şi servicii │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 1.226│ │ │ │
    │ 01 │Furnituri de birou │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 67│ │ │ │
    │ 02 │Materiale pentru curăţenie │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 4│ │ │ │
    │ 03 │Încălzit, iluminat şi forţă motrică │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 150│ │ │ │
    │ 04 │Apă, canal şi salubritate │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 24│ │ │ │
    │ 05 │Carburanţi şi lubrifianţi │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 170│ │ │ │
    │ 06 │Piese de schimb │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 7│ │ │ │
    │ 07 │Transport │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 4│ │ │ │
    │ 08 │Poştă, telecomunicaţii, radio, tv, internet │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 80│ │ │ │
    │ 30 │Alte bunuri şi servicii pentru întreţinere şi │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 720│ │ │ │
    │ │funcţionare │ │ │ │ │
    │ 02 │Reparaţii curente │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 10│ │ │ │
    │ 05 │Bunuri de natura obiectelor de inventar │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 12│ │ │ │
    │ 30 │Alte obiecte de inventar │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 12│ │ │ │
    │ 06 │Deplasări, detaşări, transferări │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 50│ │ │ │
    │ 01 │Deplasări interne, detaşări, transferări │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 10│ │ │ │
    │ 02 │Deplasări în străinătate │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 40│ │ │ │
    │ 11 │Cărţi, publicaţii şi materiale documentare │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 5│ │ │ │
    │ 13 │Pregătire profesională │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 15│ │ │ │
    │ 14 │Protecţia muncii │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 4│ │ │ │
    │ 25 │Cheltuieli judiciare şi extrajudiciare derivate din │ │ │ │ │
    │ │acţiuni în reprezentarea intereselor statului, │ │ │ │ │
    │ │potrivit dispoziţiilor legale │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 5│ │ │ │
    │ 30 │Alte cheltuieli │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 668│ │ │ │
    │ 02 │Protocol şi reprezentare │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 4│ │ │ │
    │ 03 │Prime de asigurare non-viaţă │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 60│ │ │ │
    │ 04 │Chirii │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 60│ │ │ │
    │ 06 │Prestări servicii pentru transmiterea drepturilor │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 478│ │ │ │
    │ 30 │Alte cheltuieli cu bunuri şi servicii │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 66│ │ │ │
    │ 30 │TITLUL III DOBÂNZI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 5│ 5│ 5│ 5│
    │ │II. Credite bugetare │ 5│ 5│ 5│ 5│
    │ 03 │Alte dobânzi │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 5│ │ │ │
    │ 02 │Dobânda datorată trezoreriei statului │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 5│ │ │ │
    │ 51 │TITLUL VI TRANSFERURI ÎNTRE UNITĂŢI ALE ADMINISTRAŢIEI│ │ │ │ │
    │ │PUBLICE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 70│ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 70│ │ │ │
    │ 01 │Transferuri curente │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 70│ │ │ │
    │ 21 │Transferuri din sumele alocate sistemului de asigurări│ │ │ │ │
    │ │pentru accidente de muncă şi boli profesionale, către │ │ │ │ │
    │ │fondul naţional unic de asigurări sociale de sănătate,│ │ │ │ │
    │ │reprezentând contribuţia de asigurări sociale de │ │ │ │ │
    │ │sănătate pentru persoanele aflate în concediu medical │ │ │ │ │
    │ │din cauza de accident de muncă sau boală profesională │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 60│ │ │ │
    │ 44 │Transferuri din sumele alocate sistemului de asigurări│ │ │ │ │
    │ │pentru accidente de muncă şi boli profesionale, către │ │ │ │ │
    │ │bugetul fondului naţional unic de asigurări sociale de│ │ │ │ │
    │ │sănătate, pentru concedii şi indemnizaţii datorate │ │ │ │ │
    │ │persoanelor aflate în incapacitate temporară de muncă │ │ │ │ │
    │ │din cauza de accident de muncă sau boală profesională │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 10│ │ │ │
    │ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALĂ │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 113.997│ 139.283│ 157.643│ 157.643│
    │ │II. Credite bugetare │ 113.997│ 139.283│ 157.643│ 157.643│
    │ 01 │Asigurări sociale │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 72.360│ │ │ │
    │ 02 │Ajutoare sociale │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 41.637│ │ │ │
    │ 01 │Ajutoare sociale în numerar │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 27.077│ │ │ │
    │ 02 │Ajutoare sociale în natură │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 14.560│ │ │ │
    │ 59 │TITLUL XI ALTE CHELTUIELI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 50│ 100│ 100│ 100│
    │ │II. Credite bugetare │ 50│ 100│ 100│ 100│
    │ 17 │Despăgubiri civile │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 50│ │ │ │
    │ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 100│ 100│ 100│ 100│
    │ │II. Credite bugetare │ 100│ 100│ 100│ 100│
    │ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 100│ 100│ 100│ 100│
    │ │II. Credite bugetare │ 100│ 100│ 100│ 100│
    │ 01 │Active fixe │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 100│ │ │ │
    │ 02 │Maşini, echipamente şi mijloace de transport │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 25│ │ │ │
    │ 03 │Mobilier, aparatura birotică şi alte active corporale │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 75│ │ │ │
    │ 03 │Pensii şi ajutoare pentru bătrâneţe │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 72.360│ │ │ │
    │ 05 │Asistenţă socială în caz de boli şi invalidităţi │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 37.684│ │ │ │
    │ 01 │Asistenţă socială în caz de boli │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 14.213│ │ │ │
    │ 02 │Asistenţă sociala în caz de invaliditate │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 23.471│ │ │ │
    │ 07 │Asigurări pentru şomaj │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 90│ │ │ │
    │ 09 │Ajutoare pentru urmaşi │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 3.983│ │ │ │
    │ 50 │Alte cheltuieli în domeniul asigurărilor şi │ │ │ │ │
    │ │asistenţei sociale │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 10.891│ │ │ │
    │ 02 │Cheltuieli cu transmiterea şi plata drepturilor │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 478│ │ │ │
    │ 03 │Alte cheltuieli de administrare fond │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 10.413│ │ │ │
    └───────────────────────────┴──────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴──────────┴──────────┴──────────┘




    ANEXA 3/03


        MINISTERUL MUNCII ŞI JUSTIŢIEI SOCIALE
                  Bugetul pe capitole, subcapitole, paragrafe, titluri
                 de cheltuieli, articole şi alineate pe anii 2018-2021
                   (sume alocate din fonduri externe nerambursabile)

    
                                                                                                                       - mii lei -
    ┌────┬────┬────┬────┬───┬───┬──────────────────────────────────────────────────────┬──────────┬──────────┬──────────┬──────────┐
    │Ca- │Sub-│Pa- │Gru-│Ar-│A- │ │ Program │ Estimări │ Estimări │ Estimări │
    │pi- │ca- │ra- │pa/ │ti-│li-│ Denumire indicator │ 2018 │ 2019 │ 2020 │ 2021 │
    │tol │pi- │graf│Ti- │col│ne-│ │ │ │ │ │
    │ │tol │ │tlu │ │at │ │ │ │ │ │
    ├────┴────┴────┴────┴───┴───┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
    │ A │ B │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │
    ├───────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
    │5008 │FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 1.021│ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 1.021│ │ │ │
    │ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 1.021│ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 1.021│ │ │ │
    │ 58 │TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE │ │ │ │ │
    │ │NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020 │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 1.021│ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 1.021│ │ │ │
    │ 15 │Alte programe comunitare finanţate în perioada │ │ │ │ │
    │ │2014-2020 │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 1.021│ │ │ │
    │ 02 │Finanţare externă nerambursabilă │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 1.021│ │ │ │
    │6808 │ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ SOCIALĂ │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 1.021│ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 1.021│ │ │ │
    │ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 1.021│ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 1.021│ │ │ │
    │ 58 │TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE │ │ │ │ │
    │ │NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020 │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 1.021│ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 1.021│ │ │ │
    │ 15 │Alte programe comunitare finanţate în perioada │ │ │ │ │
    │ │2014-2020 │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 1.021│ │ │ │
    │ 02 │Finanţare externă nerambursabilă │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 1.021│ │ │ │
    │ 50 │Alte cheltuieli în domeniul asigurărilor şi │ │ │ │ │
    │ │asistenţei sociale │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 1.021│ │ │ │
    │ 50 │Alte cheltuieli în domeniul asistenţei sociale │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 1.021│ │ │ │
    └───────────────────────────┴──────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴──────────┴──────────┴──────────┘




    ANEXA 4/03


        Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale
    I. Credite de angajament
    II. Credit bugetar

                                        SINTEZA
                  proiectelor finanţate/propuse la finanţare în cadrul
     programelor aferente Politicii de Coeziune a U.E., Politicilor Comune Agricola
         şi de Pescuit, precum şi altor facilităţi şi instrumente postaderare

    
                                                                                                                                            - mii lei -
     ┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
     │ Cod Denumirea program/ Valoarea Realizări Realizări Execuţie Program Estimări Estimări Estimări Anii │
     │ instrument/facilitate totală până în 2016 preliminată 2018 2019 2020 2021 următori│
     │ anul 2015 2017 │
     └────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
      5000 TOTAL GENERAL
      I. Credite de angajament 3.183 0 0 0 3.183 0 0 0 0
      II. Credite bugetare 3.183 0 0 0 3.183 0 0 0 0
      68035815 Alte programe comunitare finanţate în perioada 2014-2020
      I. Credite de angajament 2.162 0 0 0 2.162 0 0 0 0
      II. Credite bugetare 2.162 0 0 0 2.162 0 0 0 0
      68035815 Alte programe comunitare finanţate în perioada 2014-2020
      12040 Interoperabilitatea Europeană pentru Instituţiile de Asigurări Sociale din România (ESSIR)
      I. Credite de angajament 2.162 0 0 0 2.162 0 0 0 0
      II. Credite bugetare 2.162 0 0 0 2.162 0 0 0 0
      68035815
      6803581501 Finanţarea naţională
      I. Credite de angajament 681 0 0 0 681 0 0 0 0
      II. Credite bugetare 681 0 0 0 681 0 0 0 0
      68035815
      6803581502 Finanţare externă nerambursabilă
      I. Credite de angajament 1.021 0 0 0 1.021 0 0 0 0
      II. Credite bugetare 1.021 0 0 0 1.021 0 0 0 0
      68035815
      6803581503 Cheltuieli neeligibile
      I. Credite de angajament 460 0 0 0 460 0 0 0 0
      II. Credite bugetare 460 0 0 0 460 0 0 0 0
      68085815 Alte programe comunitare finanţate în perioada 2014-2020
      I. Credite de angajament 1.021 0 0 0 1.021 0 0 0 0
      II. Credite bugetare 1.021 0 0 0 1.021 0 0 0 0
      68085815 Alte programe comunitare finanţate în perioada 2014-2020
      12040 Interoperabilitatea Europeană pentru Instituţiile de Asigurări Sociale din România (ESSIR)
      I. Credite de angajament 1.021 0 0 0 1.021 0 0 0 0
      II. Credite bugetare 1.021 0 0 0 1.021 0 0 0 0
      68085815
      6808581502 Finanţare externă nerambursabilă
      I. Credite de angajament 1.021 0 0 0 1.021 0 0 0 0
      II. Credite bugetare 1.021 0 0 0 1.021 0 0 0 0


    ANEXA 4/03/01


        Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale
        Program/facilitate/instrument: 86 Alte programe comunitare finanţate în perioada 2014-2020
    I. Credite de angajament
    II. Credit bugetar

                                    FIŞA PROIECTULUI
                         finanţat/ propus la finanţare în cadrul
         programelor aferente Politicii de Coeziune a U.E., Politicii Agricole
         Comune şi de Pescuit şi a altor facilităţi şi instrumente postaderare

    
                                                                                                                                            - mii lei -
     ┌────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
     │ Denumirea şi codul proiectului/ Valoarea Realizări Realizări Execuţie Program Estimări Estimări Estimări Anii │
     │ surse de finanţare totală până în 2016 preliminată 2018 2019 2020 2021 următori│
     │ anul 2015 2017 │
     └────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
      Proiectul: 12040 Interoperabilitatea Europeană pentru Instituţiile de Asigurări Sociale din România (ESSIR)
      Fond de finanţare: 44 Alte programe comunitare finanţate în perioada 2014-2020
      5000 TOTAL GENERAL
      I. Credite de angajament 3.183 0 0 0 3.183 0 0 0 0
      II. Credite bugetare 3.183 0 0 0 3.183 0 0 0 0
      5003 BUGETUL ASIGURĂRILOR SOCIALE DE STAT
      I. Credite de angajament 2.162 0 0 0 2.162 0 0 0 0
      II. Credite bugetare 2.162 0 0 0 2.162 0 0 0 0
      6803 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ SOCIALĂ
      I. Credite de angajament 2.162 0 0 0 2.162 0 0 0 0
      II. Credite bugetare 2.162 0 0 0 2.162 0 0 0 0
      680358 TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020
      I. Credite de angajament 2.162 0 0 0 2.162 0 0 0 0
      II. Credite bugetare 2.162 0 0 0 2.162 0 0 0 0
      68035815 Alte programe comunitare finanţate în perioada 2014-2020
      I. Credite de angajament 2.162 0 0 0 2.162 0 0 0 0
      II. Credite bugetare 2.162 0 0 0 2.162 0 0 0 0
      6803581501 Finanţarea naţională
      I. Credite de angajament 681 0 0 0 681 0 0 0 0
      II. Credite bugetare 681 0 0 0 681 0 0 0 0
      6803581502 Finanţare externă nerambursabilă
      I. Credite de angajament 1.021 0 0 0 1.021 0 0 0 0
      II. Credite bugetare 1.021 0 0 0 1.021 0 0 0 0
      6803581503 Cheltuieli neeligibile
      I. Credite de angajament 460 0 0 0 460 0 0 0 0
      II. Credite bugetare 460 0 0 0 460 0 0 0 0
      5008 FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE
      I. Credite de angajament 1.021 0 0 0 1.021 0 0 0 0
      II. Credite bugetare 1.021 0 0 0 1.021 0 0 0 0
      6808 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ SOCIALĂ
      I. Credite de angajament 1.021 0 0 0 1.021 0 0 0 0
      II. Credite bugetare 1.021 0 0 0 1.021 0 0 0 0
      680858 TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020
      I. Credite de angajament 1.021 0 0 0 1.021 0 0 0 0
      II. Credite bugetare 1.021 0 0 0 1.021 0 0 0 0
      68085815 Alte programe comunitare finanţate în perioada 2014-2020
      I. Credite de angajament 1.021 0 0 0 1.021 0 0 0 0
      II. Credite bugetare 1.021 0 0 0 1.021 0 0 0 0
      6808581502 Finanţare externă nerambursabilă
      I. Credite de angajament 1.021 0 0 0 1.021 0 0 0 0
      II. Credite bugetare 1.021 0 0 0 1.021 0 0 0 0




    ANEXA 5/03


                             SINTEZA FINANŢĂRII PROGRAMELOR

     - mii lei -
      Cod ordonator Prog. Denumire Realizări Execuţie Program Estimări Estimări Estimări TOTAL
                                                  până 2016 preliminată 2018 2019 2020 2021
                                                               2017
      01 13574005 Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale
                              TOTAL CHELTUIELI
                              I. Credite de angajament 62.717.804 71.543.052 77.098.397 81.424.007 292.783.260
                              II. Credite bugetare 62.717.804 71.543.052 77.098.397 81.424.007 292.783.260
                              Buget asigurări sociale de stat
                              I. Credite de angajament 62.716.783 71.543.052 77.098.397 81.424.007 292.782.239
                              II. Credite bugetare 62.716.783 71.543.052 77.098.397 81.424.007 292.782.239
                              Fonduri externe nerambursabile
                              I. Credite de angajament 1.021 1.021
                              II. Credite bugetare 1.021 1.021
                       1851 PROGRAM
                       1851 Dezvoltarea şi creşterea sustenabilităţii sistemului asigurărilor sociale
                       1851 TOTAL PROGRAM
                       1851 I. Credite de angajament 62.717.804 71.543.052 77.098.397 81.424.007 292.783.260
                       1851 II. Credite bugetare 62.717.804 71.543.052 77.098.397 81.424.007 292.783.260
                       1851 Buget asigurări sociale de stat
                       1851 I. Credite de angajament 62.716.783 71.543.052 77.098.397 81.424.007 292.782.239
                       1851 II. Credite bugetare 62.716.783 71.543.052 77.098.397 81.424.007 292.782.239
                       1851 Fonduri externe nerambursabile
                       1851 I. Credite de angajament 1.021 1.021
                       1851 II. Credite bugetare 1.021 1.021


    ANEXA 5/03/01


                                    Fişa Programului

    
                                                                                                                                    - mii lei -
      Cod ordonator Cod Cod Realizări Execuţie Program Estimări Estimări Estimări TOTAL
                       program indicator până 2016 preliminată 2018 2019 2020 2021
                                                          2017
      01 13574005 Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale
                       1851 PROGRAM :
                                             Dezvoltarea şi creşterea sustenabilităţii sistemului asigurărilor sociale
                                             PRIORITATEA : 1
                                             PARTENERI :
                                             DESCRIERE :
                                             Programul are în vedere reforma sistemului public de pensii (primul pilon) prin extinderea sferei de
                                             cuprindere în sistem a tuturor categoriilor de contribuabili, crearea unei redistribuiri echitabile
                                             prin relaţionarea directă a drepturilor de pensie cu nivelul contribuţiilor plătite, mărirea
                                             progresivă a vârstelor de pensionare şi a stagiului de cotizare, promovarea unor forme flexibile de
                                             pensionare, majorarea punctului de pensie conform programului de guvernare; Continuarea pilonului II
                                             de pensii, al fondurilor de pensii administrate privat, în scopul de a asigura o pensie privată ce
                                             suplimentează veniturile din pensia din sistemul public
                                             Data începerii:
                                             Data închiderii:
                                             FINANŢARE:
                                             TOTAL - eligibil:
                                             I. Credite de angajament 62.717.804 71.543.052 77.098.397 81.424.007 292.783.260
                                             II. Credite bugetare 62.717.804 71.543.052 77.098.397 81.424.007 292.783.260
                                             Indicatori de finanţare
                                             Buget asigurări sociale de stat
                                5003 BUGETUL ASIGURĂRILOR SOCIALE DE STAT
                                5003 I. Credite de angajament 62.716.783 71.543.052 77.098.397 81.424.007 292.782.239
                                5003 II. Credite bugetare 62.716.783 71.543.052 77.098.397 81.424.007 292.782.239
                                6803 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ SOCIALĂ
                                6803 I. Credite de angajament 62.591.775 71.392.743 76.929.606 81.255.216 292.169.340
                                6803 II. Credite bugetare 62.591.775 71.392.743 76.929.606 81.255.216 292.169.340
                                680310 TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL
                                680310 I. Credite de angajament 229.717 219.718 231.138 243.128 923.701
                                680310 II. Credite bugetare 229.717 219.718 231.138 243.128 923.701
                                680320 TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII
                                680320 I. Credite de angajament 437.385 541.126 579.194 609.149 2.166.854
                                680320 II. Credite bugetare 437.385 541.126 579.194 609.149 2.166.854
                                680330 TITLUL III DOBÂNZI
                                680330 I. Credite de angajament 5.300 5.300 5.300 5.300 21.200
                                680330 II. Credite bugetare 5.300 5.300 5.300 5.300 21.200
                                680355 TITLUL VII ALTE TRANSFERURI
                                680355 I. Credite de angajament 187 187 187 187 748
                                680355 II. Credite bugetare 187 187 187 187 748
                                680357 TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALĂ
                                680357 I. Credite de angajament 61.905.279 70.613.312 76.107.187 80.390.852 289.016.630
                                680357 II. Credite bugetare 61.905.279 70.613.312 76.107.187 80.390.852 289.016.630
                                680358 TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020
                                680358 I. Credite de angajament 2.162 2.162
                                680358 II. Credite bugetare 2.162 2.162
                                680359 TITLUL XI ALTE CHELTUIELI
                                680359 I. Credite de angajament 250 600 600 600 2.050
                                680359 II. Credite bugetare 250 600 600 600 2.050
                                680371 TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE
                                680371 I. Credite de angajament 11.495 12.500 6.000 6.000 35.995
                                680371 II. Credite bugetare 11.495 12.500 6.000 6.000 35.995
                                6903 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ SOCIALĂ PENTRU ACCIDENTE DE MUNCĂ ŞI BOLI PROFESIONALE
                                6903 I. Credite de angajament 125.008 150.309 168.791 168.791 612.899
                                6903 II. Credite bugetare 125.008 150.309 168.791 168.791 612.899
                                690310 TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL
                                690310 I. Credite de angajament 8.791 8.664 8.664 8.664 34.783
                                690310 II. Credite bugetare 8.791 8.664 8.664 8.664 34.783
                                690320 TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII
                                690320 I. Credite de angajament 1.995 2.157 2.279 2.279 8.710
                                690320 II. Credite bugetare 1.995 2.157 2.279 2.279 8.710
                                690330 TITLUL III DOBÂNZI
                                690330 I. Credite de angajament 5 5 5 5 20
                                690330 II. Credite bugetare 5 5 5 5 20
                                690351 TITLUL VI TRANSFERURI ÎNTRE UNITĂŢI ALE ADMINISTRAŢIEI PUBLICE
                                690351 I. Credite de angajament 70 70
                                690351 II. Credite bugetare 70 70
                                690357 TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALĂ
                                690357 I. Credite de angajament 113.997 139.283 157.643 157.643 568.566
                                690357 II. Credite bugetare 113.997 139.283 157.643 157.643 568.566
                                690359 TITLUL XI ALTE CHELTUIELI
                                690359 I. Credite de angajament 50 100 100 100 350
                                690359 II. Credite bugetare 50 100 100 100 350
                                690371 TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE
                                690371 I. Credite de angajament 100 100 100 100 400
                                690371 II. Credite bugetare 100 100 100 100 400
                                             Fonduri externe nerambursabile
                                5008 FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE
                                5008 I. Credite de angajament 1.021 1.021
                                5008 II. Credite bugetare 1.021 1.021
                                6808 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ SOCIALĂ
                                6808 I. Credite de angajament 1.021 1.021
                                6808 II. Credite bugetare 1.021 1.021
                                680858 TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020
                                680858 I. Credite de angajament 1.021 1.021
                                680858 II. Credite bugetare 1.021 1.021
                                             Rata de finanţare din:
                                             Fonduri eligibile:
                                             I. Credite de angajament 100 100 100 100 100
                                             II. Credite bugetare 100 100 100 100 100
                                             REZULTATE AŞTEPTATE:
                                             Reducerea marginalizării sociale a categoriilor de populaţie cărora li se adresează programul;
                                             Asigurarea accesului unui număr cât mai mare de beneficiari ai sistemului public de pensii la tratament
                                             balnear pentru recuperarea capacităţii fizice şi intelectuale;
      01 13574005 1851 Indicatori de fundamentare
                                             EFICIENŢĂ
                                5840 Valoarea punctului de pensie stabilit prin programul de guvernare
                                                             1.000 1.100 1.265 1.400 1.775
                                5841 Indicele anual de modificare a contribuţiilor la fondurile administrate privat
                                                               5,1 3,75 3,75 3,75 3,75
                                             REZULTAT
                                5842 raport între valoarea punctului de pensie şi câştigul salarial mediu brut utilizat la fundamentarea BASS
                                                                                      0,31 0,35 0,35 0,35
                                5843 indicele anual de creştere a numărului de participanţi la fondurile de pensii administrate privat
                                                               4,3 4,5 5 5 5
                                             COMENTARII:


    ANEXA 6/03


        MINISTRUL MUNCII ŞI JUSTIŢIEI SOCIALE
                            PROGRAMUL DE INVESTIŢII PUBLICE

    
                                                                                                                  -mii lei-
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    I - Credite de angajament TOTAL Cheltuieli Cheltuieli Program Estimări Estimări Estimări Estimări
    II - Credite bugetare efectuate preliminate 2018 2019 2020 2021 anii
    CAPITOL/GRUPA/SURSA până la 2017 ulteriori
                                                 31.12.2016
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
              0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    TOTAL GENERAL
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    5000 TOTAL GENERAL I 50.905 7.160 7.350 11.595 12.600 6.100 6.100
                                    II 50.905 7.160 7.350 11.595 12.600 6.100 6.100
    5003 BUGETUL ASIGURĂRILOR I 50.905 7.160 7.350 11.595 12.600 6.100 6.100
    SOCIALE DE STAT II 50.905 7.160 7.350 11.595 12.600 6.100 6.100
     500371 TITLUL XIII ACTIVE I 50.905 7.160 7.350 11.595 12.600 6.100 6.100
     NEFINANCIARE II 50.905 7.160 7.350 11.595 12.600 6.100 6.100
     50037101 Active fixe I 39.105 4.011 4.699 8.595 11.600 5.100 5.100
                                    II 39.105 4.011 4.699 8.595 11.600 5.100 5.100
     5003710102 Maşini, echipamente I 31.319 2.070 3.799 7.375 10.025 4.025 4.025
     şi mijloace de transport II 31.319 2.070 3.799 7.375 10.025 4.025 4.025
     5003710103 Mobilier, aparatură I 3.988 343 500 920 1.075 575 575
     birotică şi alte active II 3.988 343 500 920 1.075 575 575
     corporale
     5003710130 Alte active fixe I 3.798 1.598 400 300 500 500 500
                                    II 3.798 1.598 400 300 500 500 500
     50037103 Reparaţii capitale I 11.800 3.149 2.651 3.000 1.000 1.000 1.000
     aferente activelor fixe II 11.800 3.149 2.651 3.000 1.000 1.000 1.000
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    C - Alte cheltuieli de investiţii
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    5000 TOTAL GENERAL I 50.905 7.160 7.350 11.595 12.600 6.100 6.100
                                    II 50.905 7.160 7.350 11.595 12.600 6.100 6.100
    5003 BUGETUL ASIGURĂRILOR I 50.905 7.160 7.350 11.595 12.600 6.100 6.100
    SOCIALE DE STAT II 50.905 7.160 7.350 11.595 12.600 6.100 6.100
     500371 TITLUL XIII ACTIVE I 50.905 7.160 7.350 11.595 12.600 6.100 6.100
     NEFINANCIARE II 50.905 7.160 7.350 11.595 12.600 6.100 6.100
     50037101 Active fixe I 39.105 4.011 4.699 8.595 11.600 5.100 5.100
                                    II 39.105 4.011 4.699 8.595 11.600 5.100 5.100
     5004510101 Transferuri către I 3.535 505 489 951 530 530 530
     instituţii publice II 3.535 505 489 951 530 530 530
     500471 TITLUL XIII ACTIVE I 27.579 792 4.440 4.000 6.115 6.115 6.117
     NEFINANCIARE II 27.579 792 4.440 4.000 6.115 6.115 6.117
     50047101 Active fixe I 15.084 296 2.290 2.437 3.353 3.353 3.355
                                    II 15.084 296 2.290 2.437 3.353 3.353 3.355
     5003710102 Maşini, echipamente I 31.319 2.070 3.799 7.357 10.025 4.025 4.025
     şi mijloace de transport II 31.319 2.070 3.799 7.357 10.025 4.025 4.025
     5003710103 Mobilier, aparatură I 3.988 343 500 920 1.075 575 575
     birotică şi alte active II 3.988 343 500 920 1.075 575 575
     corporale
     50037103 Reparaţii capitale I 11.800 3.149 2.651 3.000 1.000 1.000 1.000
     aferente activelor fixe II 11.800 3.149 2.651 3.000 1.000 1.000 1.000
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    b. Dotări independente
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    5000 TOTAL GENERAL I 35.307 2.413 4.299 8.295 11.100 4.600 4.600
                                    II 35.307 2.413 4.299 8.295 11.100 4.600 4.600
    5003 BUGETUL ASIGURĂRILOR I 35.307 2.413 4.299 8.295 11.100 4.600 4.600
    SOCIALE DE STAT II 35.307 2.413 4.299 8.295 11.100 4.600 4.600
     500371 TITLUL XIII ACTIVE I 35.307 2.413 4.299 8.295 11.100 4.600 4.600
     NEFINANCIARE II 35.307 2.413 4.299 8.295 11.100 4.600 4.600
     50037101 Active fixe I 35.307 2.413 4.299 8.295 11.100 4.600 4.600
                                    II 35.307 2.413 4.299 8.295 11.100 4.600 4.600
     5003710102 Maşini, echipamente I 31.319 2.070 3.799 7.357 10.025 4.025 4.025
     şi mijloace de transport II 31.319 2.070 3.799 7.357 10.025 4.025 4.025
     5003710103 Mobilier, aparatură I 3.988 343 500 920 1.075 575 575
     birotică şi alte active II 3.988 343 500 920 1.075 575 575
     corporale
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    e. Alte cheltuieli asimilate investiţiilor
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    5000 TOTAL GENERAL I 3.798 1.598 400 300 500 500 500
                                    II 3.798 1.598 400 300 500 500 500
    5003 BUGETUL ASIGURĂRILOR I 3.798 1.598 400 300 500 500 500
    SOCIALE DE STAT II 3.798 1.598 400 300 500 500 500
     500371 TITLUL XIII ACTIVE I 3.798 1.598 400 300 500 500 500
     NEFINANCIARE II 3.798 1.598 400 300 500 500 500
     50037101 Active fixe I 3.798 1.598 400 300 500 500 500
                                    II 3.798 1.598 400 300 500 500 500
     5003710130 Alte active fixe I 3.798 1.598 400 300 500 500 500
                                    II 3.798 1.598 400 300 500 500 500
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    f. Cheltuieli de expertiză, proiectare, asistenţă tehnică, pentru probe tehnologice şi teste şi predare la beneficiar
    şi de execuţie privind reparaţiile capitale, precum şi alte categorii de lucrări de intervenţii, cu excepţia celor
    incluse la lit. d), astfel cum sunt definite de legislaţia în vigoare, inclusiv cheltuielile necesare pentru obţinerea
    avizelor, autorizaţiilor şi acordurilor prevăzute de lege
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    5000 TOTAL GENERAL I 11.800 3.149 2.651 3.000 1.000 1.000 1.000
                                    II 11.800 3.149 2.651 3.000 1.000 1.000 1.000
    5003 BUGETUL ASIGURĂRILOR I 11.800 3.149 2.651 3.000 1.000 1.000 1.000
    SOCIALE DE STAT II 11.800 3.149 2.651 3.000 1.000 1.000 1.000
     500371 TITLUL XIII ACTIVE I 11.800 3.149 2.651 3.000 1.000 1.000 1.000
     NEFINANCIARE II 11.800 3.149 2.651 3.000 1.000 1.000 1.000
     50037103 Reparaţii capitale I 11.800 3.149 2.651 3.000 1.000 1.000 1.000
     aferente activelor fixe II 11.800 3.149 2.651 3.000 1.000 1.000 1.000
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
     TOTAL CAPITOL 68 - ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ SOCIALĂ
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    6800 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 50.383 7.138 7.250 11.495 12.500 6.000 6.000
    SOCIALĂ II 50.383 7.138 7.250 11.495 12.500 6.000 6.000
    6803 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 50.383 7.138 7.250 11.495 12.500 6.000 6.000
    SOCIALĂ II 50.383 7.138 7.250 11.495 12.500 6.000 6.000
     680371 TITLUL XII ACTIVE I 50.383 7.138 7.250 11.495 12.500 6.000 6.000
     NEFINANCIARE II 50.383 7.138 7.250 11.495 12.500 6.000 6.000
     68037101 Active fixe I 38.583 3.989 4.599 8.495 11.500 5.000 5.000
                                    II 38.583 3.989 4.599 8.495 11.500 5.000 5.000
     6803710102 Maşini, echipamente I 31.097 2.048 3.699 7.350 10.000 4.000 4.000
     şi mijloace de transport II 31.097 2.048 3.699 7.350 10.000 4.000 4.000
     6803710102 Mobilier, aparatură I 3.688 343 500 845 1.000 500 500
     birotică şi alte active II 3.688 343 500 845 1.000 500 500
     corporale
     6803710130 Alte active fixe I 3.798 1.598 400 300 500 500 500
                                    II 3.798 1.598 400 300 500 500 500
     68037103 Reparaţii capitale I 11.800 3.149 2.651 3.000 1.000 1.000 1.000
     aferente activelor fixe II 11.800 3.149 2.651 3.000 1.000 1.000 1.000
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
     TOTAL CAPITOL 69 - ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ SOCIALĂ PENTRU ACCIDENTE DE MUNCĂ ŞI BOLI PROFESIONALE
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    6900 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 522 22 100 100 100 100 100
    SOCIALĂ PENTRU ACCIDENTE DE II 522 22 100 100 100 100 100
    MUNCĂ ŞI BOLI PROFESIONALE
    6903 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 522 22 100 100 100 100 100
    SOCIALĂ PENTRU ACCIDENTE DE II 522 22 100 100 100 100 100
    MUNCĂ ŞI BOLI PROFESIONALE
     690371 TITLUL XIII ACTIVE I 522 22 100 100 100 100 100
     NEFINANCIARE II 522 22 100 100 100 100 100
     69037101 Active fixe I 522 22 100 100 100 100 100
                                    II 522 22 100 100 100 100 100
     6903710102 Maşini, echipamente I 222 22 100 25 25 25 25
     şi mijloace de transport II 222 22 100 25 25 25 25
     6903710103 Mobilier, aparatură I 300 75 75 75 75
     birotică şi alte active II 300 75 75 75 75
     corporale
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
     C - Alte cheltuieli de investiţii
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    6800 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 50.383 7.138 7.250 11.495 12.500 6.000 6.000
    SOCIALĂ II 50.383 7.138 7.250 11.495 12.500 6.000 6.000
    6803 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 50.383 7.138 7.250 11.495 12.500 6.000 6.000
    SOCIALĂ II 50.383 7.138 7.250 11.495 12.500 6.000 6.000
     680371 TITLUL XIII ACTIVE I 50.383 7.138 7.250 11.495 12.500 6.000 6.000
     NEFINANCIARE II 50.383 7.138 7.250 11.495 12.500 6.000 6.000
     68037101 Active fixe I 38.583 3.989 4.599 8.495 11.500 5.000 5.000
                                    II 38.583 3.989 4.599 8.495 11.500 5.000 5.000
     6803710102 Maşini, echipamente I 31.097 2.048 3.699 7.350 10.000 4.000 4.000
     şi mijloace de transport II 31.097 2.048 3.699 7.350 10.000 4.000 4.000
     6803710103 Mobilier, aparatură I 3.688 343 500 845 1.000 500 500
     birotică şi alte active II 3.688 343 500 845 1.000 500 500
     corporale
     6803710130 Alte active fixe I 3.798 1.598 400 300 500 500 500
                                    II 3.798 1.598 400 300 500 500 500
     65047103 Reparaţii capitale I 11.800 3.149 2.651 3.000 1.000 1.000 1.000
     aferente activelor fixe II 11.800 3.149 2.651 3.000 1.000 1.000 1.000
    6900 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢA I 522 22 100 100 100 100 100
    SOCIALĂ PENTRU ACCIDENTE DE II 522 22 100 100 100 100 100
    MUNCĂ ŞI BOLI PROFESIONALE
    6903 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢA I 522 22 100 100 100 100 100
    SOCIALĂ PENTRU ACCIDENTE DE II 522 22 100 100 100 100 100
    MUNCĂ ŞI BOLI PROFESIONALE
     690371 TITLUL XIII ACTIVE I 522 22 100 100 100 100 100
     NEFINANCIARE II 522 22 100 100 100 100 100
     69037101 Active fixe I 522 22 100 100 100 100 100
                                    II 522 22 100 100 100 100 100
     6903710102 Maşini, I 222 22 100 25 25 25 25
     echipamente şi II 222 22 100 25 25 25 25
     mijloace de transport
     6804710103 Mobilier, I 300 75 75 75 75
     aparatură birotică şi II 300 75 75 75 75
     alte active corporale
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


    ANEXA 6/03/01


        MINISTERUL MUNCII ŞI JUSTIŢIEI SOCIALE
        COD OBIECTIV 2
                                                   FIŞA
                                  OBIECTIVULUI/PROIECTULUI/CATEGORIEI DE INVESTIŢII
                                              b.Dotări independente

    
     Tipul cheltuielii: C - Alte cheltuieli de investiţii
    ────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
     D. EŞALONAREA VALORII RĂMASE DE FINANŢAT ŞI SURSELE DE FINANŢARE
     I - Credite de angajament
     II - Credite bugetare
                                                                                                                           - mii lei -
    ────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
     Surse de finanţare şi I/II TOTAL Cheltuieli Cheltuieli Program Estimări Estimări Estimări Estimări
     costuri de finanţare efectuate până preliminate 2018 2019 2020 2021 anii ulteriori
                                               la 31.12.2016 2017
    ────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
             0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
    ────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    5000 TOTAL GENERAL I 35.307 2.413 4.299 8.295 11.100 4.600 4.600
                             II 35.307 2.413 4.299 8.295 11.100 4.600 4.600
    6800 ASIGURĂRI ŞI I 34.785 2.391 4.199 8.195 11.000 4.500 4.500
    ASISTENŢĂ SOCIALĂ II 34.785 2.391 4.199 8.195 11.000 4.500 4.500
    6803 ASIGURĂRI ŞI I 34.785 2.391 4.199 8.195 11.000 4.500 4.500
    ASISTENŢĂ SOCIALĂ II 34.785 2.391 4.199 8.195 11.000 4.500 4.500
     680371 TITLUL XII I 34.785 2.391 4.199 8.195 11.000 4.500 4.500
     ACTIVE NEFINANCIARE II 34.785 2.391 4.199 8.195 11.000 4.500 4.500
     68937101 Active fixe I 34.785 2.391 4.199 8.195 11.000 4.500 4.500
                             II 34.785 2.391 4.199 8.195 11.000 4.500 4.500
     6803710102 Maşini, I 31.097 2.048 3.699 7.350 10.000 4.000 4.000
     echipamente şi mijloace II 31.097 2.048 3.699 7.350 10.000 4.000 4.000
     de transport
     6803710103 Mobilier, I 3.688 343 500 845 1.000 500 500
     aparatură birotică şi II 3.688 343 500 845 1.000 500 500
     alte active corporale
    6900 ASIGURĂRI ŞI I 522 22 100 100 100 100 100
    ASISTENŢĂ SOCIALĂ II 522 22 100 100 100 100 100
    PENTRU ACCIDENTE DE
    MUNCĂ ŞI BOLI PROFESIONALE
    6903 ASIGURĂRI ŞI I 522 22 100 100 100 100 100
    ASISTENŢĂ SOCIALĂ II 522 22 100 100 100 100 100
    PENTRU ACCIDENTE DE
    MUNCĂ ŞI BOLI PROFESIONALE
     690371 TITLUL XIII I 522 22 100 100 100 100 100
     ACTIVE NEFINANCIARE II 522 22 100 100 100 100 100
     69037101 Active fixe I 522 22 100 100 100 100 100
                             II 522 22 100 100 100 100 100
     6903710102 Maşini, I 222 22 100 25 25 25 25
     echipamente şi mijloace II 222 22 100 25 25 25 25
     de transport
     6903710103 Mobilier, I 300 75 75 75 75
     aparatură birotică şi II 300 75 75 75 75
     alte active corporale
    ────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



        MINISTERUL MUNCII ŞI JUSTIŢIEI SOCIALE
        COD OBIECTIV 5
                                                   FIŞA
                               OBIECTIVULUI/PROIECTULUI/CATEGORIEI DE INVESTIŢII
    e. Alte cheltuieli asimilate investiţiilor

    
      Tipul cheltuielii: C - Alte cheltuieli de investiţii
    ────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
      D. EŞALONAREA VALORII RĂMASE DE FINANŢAT ŞI SURSELE DE FINANŢARE
      I - Credite de angajament
      II - Credite bugetare
                                                                                                                           - mii lei -
    ────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
     Surse de finanţare şi I/II TOTAL Cheltuieli Cheltuieli Program Estimări Estimări Estimări Estimări
     costuri de finanţare efectuate până preliminate 2018 2019 2020 2021 anii ulteriori
                                               la 31.12.2016 2017
    ────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
             0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
    ────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    5000 TOTAL GENERAL I 3.798 1.598 400 300 500 500 500
                             II 3.798 1.598 400 300 500 500 500
    6800 ASIGURĂRI ŞI I 3.798 1.598 400 300 500 500 500
    ASISTENŢĂ SOCIALĂ II 3.798 1.598 400 300 500 500 500
    6803 ASIGURĂRI ŞI I 3.798 1.598 400 300 500 500 500
    ASISTENŢĂ SOCIALĂ II 3.798 1.598 400 300 500 500 500
     680371 TITLUL XIII I 3.798 1.598 400 300 500 500 500
     ACTIVE NEFINANCIARE II 3.798 1.598 400 300 500 500 500
     68037101 Active fixe I 3.798 1.598 400 300 500 500 500
                             II 3.798 1.598 400 300 500 500 500
     6803710130 Alte active I 3.798 1.598 400 300 500 500 500
     fixe II 3.798 1.598 400 300 500 500 500
    ────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────



        MINISTERUL MUNCII ŞI JUSTIŢIEI SOCIALE
        COD OBIECTIV 1078
                                         FIŞA
                      OBIECTIVULUI/PROIECTULUI/CATEGORIEI DE INVESTIŢII
    f. Cheltuieli de expertiză, proiectare, asistenţă tehnică, pentru probe tehnologice şi teste şi predare la beneficiar şi de execuţie privind reparaţiile capitale, precum şi alte categorii de lucrări de intervenţii, cu excepţia celor incluse la lit. d), aşa cum sunt definite de legislaţia în vigoare, inclusiv cheltuielile necesare pentru obţinerea avizelor, autorizaţiilor şi acordurilor prevăzute de lege

    
     Tipul cheltuielii: C - Alte cheltuieli de investiţii
    ────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
     D. EŞALONAREA VALORII RĂMASE DE FINANŢAT ŞI SURSELE DE FINANŢARE
     I - Credite de angajament
     II - Credite bugetare
                                                                                                                           - mii lei -
    ────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
     Surse de finanţare şi I/II TOTAL Cheltuieli Cheltuieli Program Estimări Estimări Estimări Estimări
     costuri de finanţare efectuate până preliminate 2018 2019 2020 2021 anii ulteriori
                                                la 31.12.2016 2017
    ────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
             0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
    ────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    5000 TOTAL GENERAL I 11.800 3.149 2.651 3.000 1.000 1.000 1.000
                               II 11.800 3.149 2.651 3.000 1.000 1.000 1.000
    6800 ASIGURĂRI ŞI I 11.800 3.149 2.651 3.000 1.000 1.000 1.000
    ASISTENŢĂ SOCIALĂ II 11.800 3.149 2.651 3.000 1.000 1.000 1.000
    6803 ASIGURĂRI ŞI I 11.800 3.149 2.651 3.000 1.000 1.000 1.000
    ASISTENŢĂ SOCIALĂ II 11.800 3.149 2.651 3.000 1.000 1.000 1.000
     680371 TITLUL XIII I 11.800 3.149 2.651 3.000 1.000 1.000 1.000
     ACTIVE NEFINANCIARE II 11.800 3.149 2.651 3.000 1.000 1.000 1.000
     68037103 Reparaţii I 11.800 3.149 2.651 3.000 1.000 1.000 1.000
     capitale aferente II 11.800 3.149 2.651 3.000 1.000 1.000 1.000
     activelor fixe
    ────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


    ANEXA 1/04


        MINISTERUL MUNCII ŞI JUSTIŢIEI SOCIALE
                                            SINTEZA
                  veniturilor şi cheltuielilor alocate pe surse şi pe titluri
                                      pe anii 2018- 2021

    
                                                                                                                           - mii lei -
    ┌────┬────┬────┬────┬───┬───┬──────────────────────────────────────────────────────┬───────────┬────────────┬────────────┬────────────┐
    │Ca- │Sub-│Pa- │Gru-│Ar-│A- │ │ │ │ │ │
    │pi- │ca- │ra- │pa/ │ti-│li-│ Denumire indicator │ Program │ Estimări │ Estimări │ Estimări │
    │tol │pi- │graf│Ti- │col│ne-│ │ 2018 │ 2019 │ 2020 │ 2021 │
    │ │tol │ │tlu │ │at │ │ │ │ │ │
    ├────┴────┴────┴────┴───┴───┼──────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────────┼────────────┼────────────┤
    │ A │ B │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │
    ├───────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────────┼────────────┼────────────┤
    │0001 04 │VENITURI - TOTAL │ 2.163.368│ 2.413.249│ 2.688.215│ 2.911.213│
    │0002 04 │I.VENITURI CURENTE │ 2.105.605│ 2.336.524│ 2.611.490│ 2.911.213│
    │2000 04 │B.CONTRIBUŢII DE ASIGURĂRI │ 2.094.905│ 2.325.624│ 2.600.290│ 2.899.813│
    │2004 │CONTRIBUŢIILE ANGAJATORILOR │ 2.006.323│ 2.325.624│ 2.600.290│ 2.899.813│
    │ 02 │Contribuţii de asigurări pentru şomaj datorate de │ 88.581│ │ │ │
    │ │angajatori │ │ │ │ │
    │ 06 │Contribuţia angajatorilor la fondul de garantare │ 28.337│ │ │ │
    │ │pentru plata creanţelor salariale │ │ │ │ │
    │ 10 │Venituri din contribuţia asiguratorie pentru munca │ 1.079.660│ 1.328.928│ 1.485.880│ 1.657.036│
    │ │pentru şomaj │ │ │ │ │
    │ 11 │Venituri din contribuţia asiguratorie pentru munca │ 809.745│ 996.696│ 1.114.410│ 1.242.777│
    │ │pentru fondul de garantare pentru plata creanţelor │ │ │ │ │
    │ │salariale │ │ │ │ │
    │2104 │CONTRIBUŢIILE ASIGURAŢILOR │ 88.582│ │ │ │
    │ 02 │Contribuţii de asigurări pentru şomaj datorate de │ 88.582│ │ │ │
    │2900 04 │asiguraţi │ │ │ │ │
    │3000 04 │C. VENITURI NEFISCALE │ 10.700│ 10.900│ 11.200│ 11.400│
    │3104 │C1. VENITURI DIN PROPRIETĂŢI │ 1.143│ 1.231│ 1.320│ 1.346│
    │ 03 │VENITURI DIN DOBÂNZI │ 1.143│ 1.231│ 1.320│ 1.346│
    │3600 04 │Alte venituri din dobânzi │ 1.143│ 1.231│ 1.320│ 1.346│
    │3604 │C2. VÂNZĂRI DE BUNURI ŞI SERVICII DIVERSE VENITURI │ 9.557│ 9.669│ 9.880│ 10.054│
    │ 50 │DIVERSE VENITURI │ 9.557│ 9.669│ 9.880│ 10.054│
    │4804 │Alte venituri │ 9.557│ 9.669│ 9.880│ 10.054│
    │ │SUME PRIMITE DE LA UE/ALŢI DONATORI ÎN CONTUL PLĂŢILOR│ 57.763│ 76.725│ 76.725│ │
    │ │EFECTUATE ŞI PREFINANŢĂRI AFERENTE CADRULUI FINANCIAR │ │ │ │ │
    │ │2014 - 2020 │ │ │ │ │
    │ 01 │Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR) │ 57.763│ 76.725│ 76.725│ │
    │4904 01 │Venituri sistem asigurări pentru şomaj │ 1.325.286│ 1.416.553│ 1.573.805│ 1.668.436│
    │4904 02 │Venituri fond garantare pentru plata creanţelor │ 838.082│ 996.696│ 1.114.410│ 1.242.777│
    │ │salariale │ │ │ │ │
    │ 08 │FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE │ 282│ │ │ │
    │ │TOTAL VENITURI │ │ │ │ │
    │4808 │SUME PRIMITE DE LA UE/ALŢI DONATORI ÎN CONTUL PLĂŢILOR│ 282│ │ │ │
    │ │EFECTUATE ŞI PREFINANŢĂRI AFERENTE CADRULUI FINANCIAR │ │ │ │ │
    │ │2014 - 2020 │ │ │ │ │
    │ 15 │Alte programe comunitare finanţate în perioada 2014- │ 282│ │ │ │
    │ │2020 (APC) │ │ │ │ │
    │5000 │TOTAL GENERAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 1.030.449│ 1.059.432│ 1.067.462│ 985.473│
    │ │II. Credite bugetare │ 1.030.449│ 1.059.432│ 1.067.462│ 985.473│
    │ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 1.025.449│ 1.053.232│ 1.061.262│ 979.273│
    │ │II. Credite bugetare │ 1.025.449│ 1.053.232│ 1.061.262│ 979.273│
    │ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 118.149│ 119.855│ 125.848│ 132.141│
    │ │II. Credite bugetare │ 118.149│ 119.855│ 125.848│ 132.141│
    │ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 38.017│ 38.885│ 40.871│ 40.897│
    │ │II. Credite bugetare │ 38.017│ 38.885│ 40.871│ 40.897│
    │ 30 │TITLUL III DOBÂNZI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 100│ 200│ 200│ 200│
    │ │II. Credite bugetare │ 100│ 200│ 200│ 200│
    │ 40 │TITLUL IV SUBVENŢII │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 4.569│ 4.583│ 530│ 530│
    │ │II. Credite bugetare │ 4.569│ 4.583│ 530│ 530│
    │ 51 │TITLUL VI TRANSFERURI ÎNTRE UNITĂŢI ALE ADMINISTRAŢIEI│ │ │ │ │
    │ │PUBLICE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 118.566│ 118.567│ 115.483│ 115.483│
    │ │II. Credite bugetare │ 118.566│ 118.567│ 115.483│ 115.483│
    │ 55 │TITLUL VII ALTE TRANSFERURI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 50│ 100│ 100│ 100│
    │ │II. Credite bugetare │ 50│ 100│ 100│ 100│
    │ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALĂ │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 652.369│ 654.694│ 657.814│ 662.404│
    │ │II. Credite bugetare │ 652.369│ 654.694│ 657.814│ 662.404│
    │ 58 │TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE │ │ │ │ │
    │ │NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014 - 2020│ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 70.282│ 93.000│ 93.000│ 86│
    │ │II. Credite bugetare │ 70.282│ 93.000│ 93.000│ 86│
    │ 59 │TITLUL IX ALTE CHELTUIELI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 23.347│ 23.348│ 23.348│ 23.348│
    │ │II. Credite bugetare │ 23.347│ 23.348│ 23.348│ 23.348│
    │ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 5.000│ 6.200│ 6.200│ 6.200│
    │ │II. Credite bugetare │ 5.000│ 6.200│ 6.200│ 6.200│
    │ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 5.000│ 6.200│ 6.200│ 6.200│
    │ │II. Credite bugetare │ 5.000│ 6.200│ 6.200│ 6.200│
    │5004 │BUGETUL ASIGURĂRILOR PENTRU ŞOMAJ │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 1.030.167│ 1.059.432│ 1.067.462│ 985.473│
    │ │II. Credite bugetare │ 1.030.167│ 1.059.432│ 1.067.462│ 985.473│
    │ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 1.025.167│ 1.053.232│ 1.061.262│ 979.273│
    │ │II. Credite bugetare │ 1.025.167│ 1.053.232│ 1.061.262│ 979.273│
    │ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 118.149│ 119.855│ 125.848│ 132.141│
    │ │II. Credite bugetare │ 118.149│ 119.855│ 125.848│ 132.141│
    │ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 38.017│ 38.885│ 40.871│ 40.897│
    │ │II. Credite bugetare │ 38.017│ 38.885│ 40.871│ 40.897│
    │ 30 │TITLUL III DOBÂNZI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 100│ 200│ 200│ 200│
    │ │II. Credite bugetare │ 100│ 200│ 200│ 200│
    │ 40 │TITLUL IV SUBVENŢII │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 4.569│ 4.583│ 4.598│ 4.614│
    │ │II. Credite bugetare │ 4.569│ 4.583│ 4.598│ 4.614│
    │ 51 │TITLUL VI TRANSFERURI ÎNTRE UNITĂŢI ALE ADMINISTRAŢIEI│ │ │ │ │
    │ │PUBLICE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 118.566│ 118.567│ 115.483│ 115.483│
    │ │II. Credite bugetare │ 118.566│ 118.567│ 115.483│ 115.483│
    │ 55 │TITLUL VII ALTE TRANSFERURI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 50│ 100│ 100│ 100│
    │ │II. Credite bugetare │ 50│ 100│ 100│ 100│
    │ 57 │TITLUL IX ASISTENŢA SOCIALĂ │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 652.369│ 654.694│ 657.814│ 662.404│
    │ │II. Credite bugetare │ 652.369│ 654.694│ 657.814│ 662.404│
    │ 58 │TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE │ │ │ │ │
    │ │NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014 - 2020│ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 70.000│ 93.000│ 93.000│ 86│
    │ │II. Credite bugetare │ 70.000│ 93.000│ 93.000│ 86│
    │ 59 │TITLUL X ALTE CHELTUIELI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 23.347│ 23.348│ 23.348│ 23.348│
    │ │II. Credite bugetare │ 23.347│ 23.348│ 23.348│ 23.348│
    │ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 5.000│ 6.200│ 6.200│ 6.200│
    │ │II. Credite bugetare │ 5.000│ 6.200│ 6.200│ 6.200│
    │ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 5.000│ 6.200│ 6.200│ 6.200│
    │ │II. Credite bugetare │ 5.000│ 6.200│ 6.200│ 6.200│
    │6400 04 │Partea a III-a CHELTUIELI SOCIAL- CULTURALE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 728.081│ 705.906│ 692.336│ 698.629│
    │ │II. Credite bugetare │ 728.081│ 705.906│ 692.336│ 698.629│
    │ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 723.081│ 699.706│ 686.136│ 692.429│
    │ │II. Credite bugetare │ 723.081│ 699.706│ 686.136│ 692.429│
    │ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 118.149│ 119.855│ 125.848│ 132.141│
    │ │II. Credite bugetare │ 118.149│ 119.855│ 125.848│ 132.141│
    │ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 37.071│ 37.985│ 39.946│ 39.946│
    │ │II. Credite bugetare │ 37.071│ 37.985│ 39.946│ 39.946│
    │ 30 │TITLUL III DOBÂNZI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 100│ 200│ 200│ 200│
    │ │II. Credite bugetare │ 100│ 200│ 200│ 200│
    │ 40 │TITLUL IV SUBVENŢII │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 4.050│ 4.050│ 4.050│ 4.050│
    │ │II. Credite bugetare │ 4.050│ 4.050│ 4.050│ 4.050│
    │ 51 │TITLUL VI TRANSFERURI ÎNTRE UNITĂŢI ALE ADMINISTRAŢIEI│ │ │ │ │
    │ │PUBLICE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 117.447│ 113.602│ 110.518│ 110.518│
    │ │II. Credite bugetare │ 117.447│ 113.602│ 110.518│ 110.518│
    │ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALĂ │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 422.917│ 400.666│ 382.226│ 382.226│
    │ │II. Credite bugetare │ 422.917│ 400.666│ 382.226│ 382.226│
    │ 59 │TITLUL X ALTE CHELTUIELI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 23.347│ 23.348│ 23.348│ 23.348│
    │ │II. Credite bugetare │ 23.347│ 23.348│ 23.348│ 23.348│
    │ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 5.000│ 6.200│ 6.200│ 6.200│
    │ │II. Credite bugetare │ 5.000│ 6.200│ 6.200│ 6.200│
    │ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 5.000│ 6.200│ 6.200│ 6.200│
    │ │II. Credite bugetare │ 5.000│ 6.200│ 6.200│ 6.200│
    │6404 │CHELTUIELILE FONDULUI DE GARANTARE PENTRU PLATA │ │ │ │ │
    │ │CREANŢELOR SALARIALE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 23.738│ 23.790│ 23.844│ 23.900│
    │ │II. Credite bugetare │ 23.738│ 23.790│ 23.844│ 23.900│
    │ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 23.738│ 23.790│ 23.844│ 23.900│
    │ │II. Credite bugetare │ 23.738│ 23.790│ 23.844│ 23.900│
    │ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 1.068│ 1.119│ 1.173│ 1.229│
    │ │II. Credite bugetare │ 1.068│ 1.119│ 1.173│ 1.229│
    │ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 323│ 323│ 323│ 323│
    │ │II. Credite bugetare │ 323│ 323│ 323│ 323│
    │ 59 │TITLUL XI ALTE CHELTUIELI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 22.347│ 22.348│ 22.348│ 22.348│
    │ │II. Credite bugetare │ 22.347│ 22.348│ 22.348│ 22.348│
    │6504 │ÎNVĂŢĂMÂNT │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 35.735│ 36.597│ 37.471│ 37.521│
    │ │II. Credite bugetare │ 35.735│ 36.597│ 37.471│ 37.521│
    │ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 35.680│ 35.897│ 36.771│ 36.812│
    │ │II. Credite bugetare │ 35.680│ 35.897│ 36.771│ 36.812│
    │ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 780│ 817│ 856│ 897│
    │ │II. Credite bugetare │ 780│ 817│ 856│ 897│
    │ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 7.050│ 7.130│ 7.865│ 7.865│
    │ │II. Credite bugetare │ 7.050│ 7.130│ 7.865│ 7.865│
    │ 40 │TITLUL IV SUBVENŢII │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 4.050│ 4.050│ 4.050│ 4.050│
    │ │II. Credite bugetare │ 4.050│ 4.050│ 4.050│ 4.050│
    │ 51 │TITLUL VI TRANSFERURI INTRE UNITĂŢI ALE │ │ │ │ │
    │ │ADMINISTRAŢIEI PUBLICE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 22.000│ 22.000│ 22.000│ 22.000│
    │ │II. Credite bugetare │ 22.000│ 22.000│ 22.000│ 22.000│
    │ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALA │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 1.800│ 1.900│ 2.000│ 2.000│
    │ │II. Credite bugetare │ 1.800│ 1.900│ 2.000│ 2.000│
    │ 58 │TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE │ │ │ │ │
    │ │NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020 │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 4.050│ 4.050│ 4.050│ 4.050│
    │ │II. Credite bugetare │ 4.050│ 4.050│ 4.050│ 4.050│
    │ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 55│ 700│ 700│ 700│
    │ │II. Credite bugetare │ 55│ 700│ 700│ 700│
    │ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 55│ 700│ 700│ 700│
    │ │II. Credite bugetare │ 55│ 700│ 700│ 700│
    │6804 │ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ SOCIALA │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 668.608│ 645.519│ 631.021│ 637.217│
    │ │II. Credite bugetare │ 668.608│ 645.519│ 631.021│ 637.217│
    │ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 663.663│ 640.019│ 625.521│ 631.717│
    │ │II. Credite bugetare │ 663.663│ 640.019│ 625.521│ 631.717│
    │ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 116.301│ 117.919│ 123.819│ 130.015│
    │ │II. Credite bugetare │ 116.301│ 117.919│ 123.819│ 130.015│
    │ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 29.698│ 30.532│ 31.758│ 31.758│
    │ │II. Credite bugetare │ 29.698│ 30.532│ 31.758│ 31.758│
    │ 30 │TITLUL III DOBÂNZI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 100│ 200│ 200│ 200│
    │ │II. Credite bugetare │ 100│ 200│ 200│ 200│
    │ 51 │TITLUL VI TRANSFERURI INTRE UNITĂŢI ALE │ │ │ │ │
    │ │ADMINISTRAŢIEI PUBLICE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 95.447│ 91.602│ 88.518│ 88.518│
    │ │II. Credite bugetare │ 95.447│ 91.602│ 88.518│ 88.518│
    │ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALA │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 421.117│ 398.766│ 380.226│ 380.226│
    │ │II. Credite bugetare │ 421.117│ 398.766│ 380.226│ 380.226│
    │ 59 │TITLUL XI ALTE CHELTUIELI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 1.000│ 1.000│ 1.000│ 1.000│
    │ │II. Credite bugetare │ 1.000│ 1.000│ 1.000│ 1.000│
    │ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 4.945│ 5.500│ 5.500│ 5.500│
    │ │II. Credite bugetare │ 4.945│ 5.500│ 5.500│ 5.500│
    │ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 4.945│ 5.500│ 5.500│ 5.500│
    │ │II. Credite bugetare │ 4.945│ 5.500│ 5.500│ 5.500│
    │8000 04 │Partea a V-a ACŢIUNI ECONOMICE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 302.086│ 353.526│ 375.126│ 286.844│
    │ │II. Credite bugetare │ 302.086│ 353.526│ 375.126│ 286.844│
    │8004 │ACŢIUNI GENERALE ECONOMICE, COMERCIALE ŞI DE MUNCĂ │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 302.086│ 353.526│ 375.126│ 286.844│
    │ │II. Credite bugetare │ 302.086│ 353.526│ 375.126│ 286.844│
    │ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 302.086│ 353.526│ 375.126│ 286.844│
    │ │II. Credite bugetare │ 302.086│ 353.526│ 375.126│ 286.844│
    │ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 946│ 900│ 925│ 951│
    │ │II. Credite bugetare │ 946│ 900│ 925│ 951│
    │ 40 │TITLUL IV SUBVENŢII │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 519│ 533│ 548│ 564│
    │ │II. Credite bugetare │ 519│ 533│ 548│ 564│
    │ 51 │TITLUL VI TRANSFERURI ÎNTRE UNITĂŢI ALE ADMINISTRAŢIEI│ │ │ │ │
    │ │PUBLICE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 1.119│ 4.965│ 4.965│ 4.965│
    │ │II. Credite bugetare │ 1.119│ 4.965│ 4.965│ 4.965│
    │ 55 │TITLUL VII ALTE TRANSFERURI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 50│ 100│ 100│ 100│
    │ │II. Credite bugetare │ 50│ 100│ 100│ 100│
    │ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALĂ │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 229.452│ 254.028│ 275.588│ 280.178│
    │ │II. Credite bugetare │ 229.452│ 254.028│ 275.588│ 280.178│
    │ 58 │TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE │ │ │ │ │
    │ │NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020 │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 70.000│ 93.000│ 93.000│ 86│
    │ │II. Credite bugetare │ 70.000│ 93.000│ 93.000│ 86│
    │8904 01 │Cheltuieli sistem asigurări pentru şomaj │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 1.006.429│ 1.035.642│ 1.043.618│ 961.573│
    │ │II. Credite bugetare │ 1.006.429│ 1.035.642│ 1.043.618│ 961.573│
    │8904 02 │Cheltuieli fond garantare pentru plata creanţelor │ │ │ │ │
    │ │salariale │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 23.738│ 23.790│ 23.844│ 23.900│
    │ │II. Credite bugetare │ 23.738│ 23.790│ 23.844│ 23.900│
    │9904 │EXCEDENT/DEFICIT │ 1.133.201│ 1.353.817│ 1.620.753│ 1.925.740│
    │9904 10 │Excedent/Deficit sistem asigurări pentru şomaj │ 318.857│ 380.911│ 530.187│ 706.863│
    │9904 11 │Excedent/Deficit fond garantare pentru plata │ 814.344│ 972.906│ 1.090.566│ 1.218.877│
    │ │creanţelor salariale │ │ │ │ │
    │5008 │FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 282│ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 282│ │ │ │
    │ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 282│ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 282│ │ │ │
    │ 58 │TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN │ │ │ │ │
    │ │FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE │ │ │ │ │
    │ │AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020 │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 282│ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 282│ │ │ │
    │8008 │ACŢIUNI GENERALE ECONOMICE, COMERCIALE DE MUNCĂ │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 282│ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 282│ │ │ │
    │ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 282│ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 282│ │ │ │
    │ 58 │TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN │ │ │ │ │
    │ │FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE │ │ │ │ │
    │ │AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020 │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 282│ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 282│ │ │ │
    └───────────────────────────┴──────────────────────────────────────────────────────┴───────────┴────────────┴────────────┴────────────┘


    ANEXA 2/04


        MINISTERUL MUNCII ŞI JUSTIŢIEI SOCIALE
          Bugetul pe capitole, subcapitole, paragrafe, titluri de cheltuieli,
                         articole şi alineate pe anii 2018-2021
                  (sume alocate din Bugetul asigurărilor pentru şomaj)

    
                                                                                                                              - mii lei -
    ┌────┬────┬────┬────┬───┬───┬──────────────────────────────────────────────────────┬───────────┬────────────┬────────────┬────────────┐
    │Ca- │Sub-│Pa- │Gru-│Ar-│A- │ │ │ │ │ │
    │pi- │ca- │ra- │pa/ │ti-│li-│ Denumire indicator │ Program │ Estimări │ Estimări │ Estimări │
    │tol │pi- │graf│Ti- │col│ne-│ │ 2018 │ 2019 │ 2020 │ 2021 │
    │ │tol │ │tlu │ │at │ │ │ │ │ │
    ├────┴────┴────┴────┴───┴───┼──────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────────┼────────────┼────────────┤
    │ A │ B │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │
    ├───────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────┼───────────┼────────────┼────────────┼────────────┤
    │5004 │BUGETUL ASIGURĂRILOR PENTRU ŞOMAJ │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 1.030.167│ 1.059.432│ 1.067.462│ 985.473│
    │ │II.Credite bugetare │ 1.030.167│ 1.059.432│ 1.067.462│ 985.473│
    │ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 1.025.167│ 1.053.232│ 1.061.262│ 979.273│
    │ │II.Credite bugetare │ 1.025.167│ 1.053.232│ 1.061.262│ 979.273│
    │ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 118.149│ 119.855│ 125.848│ 132.141│
    │ │II.Credite bugetare │ 118.149│ 119.855│ 125.848│ 132.141│
    │ 01 │Cheltuieli salariale în bani │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 110.476│ │ │ │
    │ 01│Salarii de bază │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 104.004│ │ │ │
    │ 12│Indemnizaţii plătite unor persoane din afara │ │ │ │ │
    │ │unităţii │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 5.712│ │ │ │
    │ 13│Indemnizaţii de delegare │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 260│ │ │ │
    │ 30│Alte drepturi salariale în bani │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 500│ │ │ │
    │ 02 │Cheltuieli salariale în natură │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 3.913│ │ │ │
    │ 04│Locuinţa de serviciu folosită de salariat şi │ │ │ │ │
    │ │familia sa │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 20│ │ │ │
    │ 06│Vouchere de vacanţă │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 3.893│ │ │ │
    │ 03 │Contribuţii │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 3.760│ │ │ │
    │ 01│Contribuţii de asigurări sociale de stat │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 1.104│ │ │ │
    │ 02│Contribuţii de asigurări de şomaj │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 37│ │ │ │
    │ 03│Contribuţii de asigurări sociale de sănătate │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 365│ │ │ │
    │ 04│Contribuţii de asigurări pentru accidente de │ │ │ │ │
    │ │muncă şi boli profesionale │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 12│ │ │ │
    │ 06│Contribuţii pentru concedii şi indemnizaţii │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 61│ │ │ │
    │ 07│Contribuţia asiguratorie pentru muncă │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 2.181│ │ │ │
    │ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 38.017│ 38.885│ 40.871│ 40.897│
    │ │II.Credite bugetare │ 38.017│ 38.885│ 40.871│ 40.897│
    │ 01 │Bunuri şi servicii │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 24.664│ │ │ │
    │ 01│Furnituri de birou │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 518│ │ │ │
    │ 02│Materiale pentru curăţenie │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 109│ │ │ │
    │ 03│încălzit, iluminat şi forţa motrică │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 4.650│ │ │ │
    │ 04│Apă, canal şi salubritate │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 410│ │ │ │
    │ 05│Carburanţi şi lubrifianţi │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 475│ │ │ │
    │ 06│Piese de schimb │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 190│ │ │ │
    │ 08│Posta, telecomunicaţii, radio, tv, internet │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 1.990│ │ │ │
    │ 09│Materiale şi prestări de servicii cu caracter │ │ │ │ │
    │ │funcţional │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 13.437│ │ │ │
    │ 30│Alte bunuri şi servicii pentru întreţinere şi │ │ │ │ │
    │ │funcţionare │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 2.885│ │ │ │
    │ 02 │Reparaţii curente │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 590│ │ │ │
    │ 05 │Bunuri de natura obiectelor de inventar │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 250│ │ │ │
    │ 30│Alte obiecte de inventar │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 250│ │ │ │
    │ 06 │Deplasări, detaşări, transferări │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 790│ │ │ │
    │ 01│Deplasări interne, detaşări, transferări │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 610│ │ │ │
    │ 02│Deplasări în străinătate │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 180│ │ │ │
    │ 11 │Cărţi, publicaţii şi materiale documentare │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 28│ │ │ │
    │ 13 │Pregătire profesională │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 23│ │ │ │
    │ 14 │Protecţia muncii │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 27│ │ │ │
    │ 25 │Cheltuieli judiciare şi extrajudiciare derivate din │ │ │ │ │
    │ │acţiuni în reprezentarea intereselor statului, │ │ │ │ │
    │ │potrivit dispoziţiilor legale │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 19│ │ │ │
    │ 30 │Alte cheltuieli │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 11.626│ │ │ │
    │ 02│Protocol şi reprezentare │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 10│ │ │ │
    │ 03│Prime de asigurare non-viaţă │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 60│ │ │ │
    │ 04│Chirii │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 6.300│ │ │ │
    │ 06│Prestări servicii pentru transmiterea drepturilor │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 3.362│ │ │ │
    │ 09│Executarea silită a creanţelor bugetare │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 58│ │ │ │
    │ 30│Alte cheltuieli cu bunuri şi servicii │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 1.836│ │ │ │
    │ 30 │TITLUL III DOBÂNZI │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 100│ 200│ 200│ 200│
    │ │II.Credite bugetare │ 100│ 200│ 200│ 200│
    │ 03 │Alte dobânzi │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 100│ │ │ │
    │ 02│Dobânda datorată trezoreriei statului │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 100│ │ │ │
    │ 40 │TITLUL IV SUBVENŢII │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 4.569│ 4.583│ 4.598│ 4.614│
    │ │II.Credite bugetare │ 4.569│ 4.583│ 4.598│ 4.614│
    │ 09 │Plăţi către angajatori pentru formarea profesională │ │ │ │ │
    │ │a angajaţilor │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 4.050│ │ │ │
    │ 19 │Plăţi pentru stimularea creerii de locuri de muncă │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 519│ │ │ │
    │ 51 │TITLUL VI TRANSFERURI INTRE UNITĂŢI │ │ │ │ │
    │ │ALE ADMINISTRAŢIEI PUBLICE │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 118.566│ 118.567│ 115.483│ 115.483│
    │ │II.Credite bugetare │ 118.566│ 118.567│ 115.483│ 115.483│
    │ 01 │Transferuri curente │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 118.566│ │ │ │
    │ 01│Transferuri către instituţii publice │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 22.000│ │ │ │
    │ 17│Transferuri din bugetul asigurărilor pentru şomaj │ │ │ │ │
    │ │către bugetul asigurărilor sociale de stat │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 92.373│ │ │ │
    │ 18│Transferuri din bugetul asigurărilor pentru şomaj │ │ │ │ │
    │ │către bugetele locale pt. finanţarea programelor │ │ │ │ │
    │ │pentru ocuparea temporară a forţei de muncă şi │ │ │ │ │
    │ │subvenţionarea locurilor de muncă │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 1.119│ │ │ │
    │ 19│Transferuri din bugetul asiguraţilor pentru şomaj │ │ │ │ │
    │ │către bugetul fondului naţional unic de asigurări │ │ │ │ │
    │ │sociale de sănătate │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 3.025│ │ │ │
    │ 20│Transferuri din bugetul asigurărilor pentru şomaj │ │ │ │ │
    │ │către bugetul asigurărilor sociale de stat │ │ │ │ │
    │ │reprezentând asigurare pentru accidente de muncă │ │ │ │ │
    │ │şi boli profesionale pentru şomeri pc durata │ │ │ │ │
    │ │practicii profesionale │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 49│ │ │ │
    │ 55 │TITLUL VII ALTE TRANSFERURI │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 50│ 100│ 100│ 100│
    │ │II.Credite bugetare │ 50│ 100│ 100│ 100│
    │ 02 │B. Transferuri curente în străinătate (către │ │ │ │ │
    │ │organizaţii internaţionale) │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 50│ │ │ │
    │ 01│Contribuţii şi cotizaţii la organisme internaţionale │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 50│ │ │ │
    │ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALĂ │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 652.369│ 654.694│ 657.814│ 662.404│
    │ │II.Credite bugetare │ 652.369│ 654.694│ 657.814│ 662.404│
    │ 01 │Asigurări sociale │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 413.883│ │ │ │
    │ 02 │Ajutoare sociale │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 238.486│ │ │ │
    │ 01│Ajutoare sociale în numerar │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 236.686│ │ │ │
    │ 02│Ajutoare sociale în natură │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 1.800│ │ │ │
    │ 58 │TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN │ │ │ │ │
    │ │FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE │ │ │ │ │
    │ │AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020 │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 70.000│ 93.000│ 93.000│ 86│
    │ │II.Credite bugetare │ 70.000│ 93.000│ 93.000│ 86│
    │ 02 │Programe din Fondul Social European (FSE) │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 69.419│ │ │ │
    │ 01│Finanţarea naţională │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 10.656│ │ │ │
    │ 02│Finanţarea externă nerambursabilă │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 57.763│ │ │ │
    │ 03│Cheltuieli neeligibile │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 1.000│ │ │ │
    │ 15 │Alte programe comunitare finanţate în perioada │ │ │ │ │
    │ │2014-2020 │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 581│ │ │ │
    │ 01│Finanţarea naţională │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 188│ │ │ │
    │ 02│Finanţarea externă nerambursabilă │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 282│ │ │ │
    │ 03│Cheltuieli neeligibile │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 111│ │ │ │
    │ 59 │TITLUL XI ALTE CHELTUIELI │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 23.347│ 23.348│ 23.348│ 23.348│
    │ │II.Credite bugetare │ 23.347│ 23.348│ 23.348│ 23.348│
    │ 17 │Despăgubiri civile │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 1.000│ │ │ │
    │ 25 │Sume aferente plaţii creanţelor salariale │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 22.347│ │ │ │
    │ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 5.000│ 6.200│ 6.200│ 6.200│
    │ │II.Credite bugetare │ 5.000│ 6.200│ 6.200│ 6.200│
    │ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 5.000│ 6.200│ 6.200│ 6.200│
    │ │II.Credite bugetare │ 5.000│ 6.200│ 6.200│ 6.200│
    │ 01 │Active fixe │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 1.585│ │ │ │
    │ 02│Maşini, echipamente şi mijloace de transport │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 1.385│ │ │ │
    │ 30│Alte active fixe │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 200│ │ │ │
    │ 03 │Reparaţii capitale aferente activelor fixe │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 3.415│ │ │ │
    │6400 04 │Partea a III-a CHELTUIELI SOCIAL-CULTURALE │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 728.081│ 705.906│ 692.336│ 698.629│
    │ │II.Credite bugetare │ 728.081│ 705.906│ 692.336│ 698.629│
    │ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 723.081│ 699.706│ 686.136│ 692.429│
    │ │II.Credite bugetare │ 723.081│ 699.706│ 686.136│ 692.429│
    │ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 118.149│ 119.855│ 125.848│ 132.141│
    │ │II.Credite bugetare │ 118.149│ 119.855│ 125.848│ 132.141│
    │ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 37.071│ 37.985│ 39.946│ 39.946│
    │ │II.Credite bugetare │ 37.071│ 37.985│ 39.946│ 39.946│
    │ 30 │TITLUL III DOBÂNZI │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 100│ 200│ 200│ 200│
    │ │II.Credite bugetare │ 100│ 200│ 200│ 200│
    │ 40 │TITLUL IV SUBVENŢII │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 4.050│ 4.050│ 4.050│ 4.050│
    │ │II.Credite bugetare │ 4.050│ 4.050│ 4.050│ 4.050│
    │ 51 │TITLUL VI TRANSFERURI ÎNTRE UNITĂŢI │ │ │ │ │
    │ │ALE ADMINISTRAŢIEI PUBLICE │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 117.447│ 113.602│ 110.518│ 110.518│
    │ │II.Credite bugetare │ 117.447│ 113.602│ 110.518│ 110.518│
    │ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALĂ │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 422.917│ 400.666│ 382.226│ 382.226│
    │ │II.Credite bugetare │ 422.917│ 400.666│ 382.226│ 382.226│
    │ 59 │TITLUL XI ALTE CHELTUIELI │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 23.347│ 23.348│ 23.348│ 23.348│
    │ │II.Credite bugetare │ 23.347│ 23.348│ 23.348│ 23.348│
    │ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 5.000│ 6.200│ 6.200│ 6.200│
    │ │II.Credite bugetare │ 5.000│ 6.200│ 6.200│ 6.200│
    │ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 5.000│ 6.200│ 6.200│ 6.200│
    │ │II.Credite bugetare │ 5.000│ 6.200│ 6.200│ 6.200│
    │6404 │CHELTUIELILE FONDULUI DE GARANTARE │ │ │ │ │
    │ │PENTRU PLATA CREANŢELOR SALARIALE │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 23.738│ 23.790│ 23.844│ 23.900│
    │ │II.Credite bugetare │ 23.738│ 23.790│ 23.844│ 23.900│
    │ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 23.738│ 23.790│ 23.844│ 23.900│
    │ │II.Credite bugetare │ 23.738│ 23.790│ 23.844│ 23.900│
    │ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 1.068│ 1.119│ 1.173│ 1.229│
    │ │II.Credite bugetare │ 1.068│ 1.119│ 1.173│ 1.229│
    │ 01 │Cheltuieli salariale în bani │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 988│ │ │ │
    │ 01│Salarii de bază │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 988│ │ │ │
    │ 02 │Cheltuieli salariale în natură │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 44│ │ │ │
    │ 06│Vouchere de vacanţă │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 44│ │ │ │
    │ 03 │Contribuţii │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 36│ │ │ │
    │ 01│Contribuţii de asigurări sociale de stat │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 11│ │ │ │
    │ 02│Contribuţii de asigurări de şomaj │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 1│ │ │ │
    │ 03│Contribuţii de asigurări sociale de sănătate │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 3│ │ │ │
    │ 04│Contribuţii de asigurări pentru accidente de │ │ │ │ │
    │ │muncă şi boli profesionale │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 1│ │ │ │
    │ 06│Contribuţii pentru concedii şi indemnizaţii │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 1│ │ │ │
    │ 07│Contribuţia asiguratorie pentru muncă │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 19│ │ │ │
    │ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 323│ 323│ 323│ 323│
    │ │II.Credite bugetare │ 323│ 323│ 323│ 323│
    │ 01 │Bunuri şi servicii │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 100│ │ │ │
    │ 09│Materiale şi prestări de servicii cu caracter │ │ │ │ │
    │ │funcţional │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 100│ │ │ │
    │ 30 │Alte cheltuieli │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 223│ │ │ │
    │ 06│Prestări servicii pentru transmiterea drepturilor │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 223│ │ │ │
    │ 59 │TITLUL XI ALTE CHELTUIELI │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 22.347│ 22.348│ 22.348│ 22.348│
    │ │II.Credite bugetare │ 22.347│ 22.348│ 22.348│ 22.348│
    │ 25 │Sume aferente plăţii creanţelor salariale │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 22.347│ │ │ │
    │ 01 │Asigurări pentru plata creanţelor salariale │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 22.347│ │ │ │
    │ 02 │Cheltuieli de gestionare ale fondului de garantare │ │ │ │ │
    │ │a creanţelor salariale │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 1.391│ │ │ │
    │ 01 │Cheltuieli cu transmiterea şi plata drepturilor │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 223│ │ │ │
    │ 02 │Alte cheltuieli de administrare fond │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 1.168│ │ │ │
    │6504 │ÎNVĂŢĂMÂNT │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 35.735│ 36.597│ 37.471│ 37.512│
    │ │II.Credite bugetare │ 35.735│ 36.597│ 37.471│ 37.512│
    │ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 35.680│ 35.897│ 36.771│ 36.812│
    │ │II.Credite bugetare │ 35.680│ 35.897│ 36.771│ 36.812│
    │ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 780│ 817│ 856│ 897│
    │ │II.Credite bugetare │ 780│ 817│ 856│ 897│
    │ 01 │Cheltuieli salariale în bani │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 726│ │ │ │
    │ 01│Salarii de bază │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 716│ │ │ │
    │ 13│Indemnizaţii de delegare │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 10│ │ │ │
    │ 02 │Cheltuieli salariale în natură │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 29│ │ │ │
    │ 06│Vouchere de vacanţă │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 29│ │ │ │
    │ 03 │Contribuţii │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 25│ │ │ │
    │ 01│Contribuţii de asigurări sociale de stat │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 3│ │ │ │
    │ 02│Contribuţii de asigurări de şomaj │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 1│ │ │ │
    │ 03│Contribuţii de asigurări sociale de sănătate │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 3│ │ │ │
    │ 04│Contribuţii de asigurări pentru accidente de │ │ │ │ │
    │ │muncă şi boli profesionale │ 1│ │ │ │
    │ 06│Contribuţii pentru concedii şi indemnizaţii │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 1│ │ │ │
    │ 07│Contribuţia asiguratorie pentru muncă │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 16│ │ │ │
    │ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 7.050│ 7.130│ 7.865│ 7.865│
    │ │II.Credite bugetare │ 7.050│ 7.130│ 7.865│ 7.865│
    │ 01 │Bunuri şi servicii │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 6.395│ │ │ │
    │ 01│Furnituri de birou │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 18│ │ │ │
    │ 02│Materiale pentru curăţenie │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 9│ │ │ │
    │ 03│Încălzit, iluminat şi forţa motrică │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 850│ │ │ │
    │ 04│Apa, canal şi salubritate │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 60│ │ │ │
    │ 05│Carburanţi şi lubrifianţi │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 25│ │ │ │
    │ 06│Piese de schimb │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 10│ │ │ │
    │ 08│Poşta, telecomunicaţii, radio, tv, internet │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 90│ │ │ │
    │ 09│Materiale şi prestări de servicii cu caracter │ │ │ │ │
    │ │funcţional │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 4.448│ │ │ │
    │ 30│Alte bunuri şi servicii pentru întreţinere şi │ │ │ │ │
    │ │funcţionare │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 885│ │ │ │
    │ 02 │Reparaţii curente │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 90│ │ │ │
    │ 05 │Bunuri de natura obiectelor de inventar │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 50│ │ │ │
    │ 30│Alte obiecte de inventar │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 50│ │ │ │
    │ 06 │Deplasări, detaşări, transferări │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 10│ │ │ │
    │ 01│Deplasări interne, detaşări, transferări │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 10│ │ │ │
    │ 11 │Cărţi, publicaţii şi materiale documentare │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 10│ │ │ │
    │ 13 │Pregătire profesională │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 5│ │ │ │
    │ 30 │Alte cheltuieli │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 490│ │ │ │
    │ 04│Chirii │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 400│ │ │ │
    │ 30│Alte cheltuieli cu bunuri şi servicii │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 90│ │ │ │
    │ 40 │TITLUL IV SUBVENŢII │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 4.050│ 4.050│ 4.050│ 4.050│
    │ │II.Credite bugetare │ 4.050│ 4.050│ 4.050│ 4.050│
    │ 09 │Plăţi către angajatori pentru formarea profesională │ │ │ │ │
    │ │a angajaţilor │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 4.050│ │ │ │
    │ 51 │TITLUL VI TRANSFERURI ÎNTRE UNITĂŢI │ │ │ │ │
    │ │ALE ADMINISTRAŢIEI PUBLICE │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 22.000│ 22.000│ 22.000│ 22.000│
    │ │II.Credite bugetare │ 22.000│ 22.000│ 22.000│ 22.000│
    │ 01 │Transferuri curente │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 22.000│ │ │ │
    │ 01│Transferuri către instituţii publice │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 22.000│ │ │ │
    │ 57 │TITLUL IX ASISTENŢA SOCIALĂ │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 1.800│ 1.900│ 2.000│ 2.000│
    │ │II.Credite bugetare │ 1.800│ 1.900│ 2.000│ 2.000│
    │ 02 │Ajutoare sociale │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 1.800│ │ │ │
    │ 02│Ajutoare sociale în natură │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 1.800│ │ │ │
    │ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 55│ 700│ 700│ 700│
    │ │II.Credite bugetare │ 55│ 700│ 700│ 700│
    │ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 55│ 700│ 700│ 700│
    │ │II.Credite bugetare │ 55│ 700│ 700│ 700│
    │ 01 │Active fixe │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 55│ │ │ │
    │ 02│Maşini, echipamente şi mijloace de transport │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 55│ │ │ │
    │ 07 │Învăţământ nedefinibil prin nivel │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 22.000│ │ │ │
    │ 01 │Centre de specializare, perfecţionare, calificare şi │ │ │ │ │
    │ │recalificare │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 22.000│ │ │ │
    │ 50 │Alte cheltuieli în domeniul învăţământului │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 13.735│ │ │ │
    │6804 │ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢA SOCIALĂ │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 668.608│ 645.519│ 631.021│ 637.217│
    │ │II.Credite bugetare │ 668.608│ 645.519│ 631.021│ 637.217│
    │ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 663.663│ 640.019│ 625.521│ 631.717│
    │ │II.Credite bugetare │ 663.663│ 640.019│ 625.521│ 631.717│
    │ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 116.301│ 117.919│ 123.819│ 130.015│
    │ │II.Credite bugetare │ 116.301│ 117.919│ 123.819│ 130.015│
    │ 01 │Cheltuieli salariale în bani │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 108.762│ │ │ │
    │ 01│Salarii de bază │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 102.300│ │ │ │
    │ 12│Indemnizaţii plătite unor persoane din afara │ │ │ │ │
    │ │unităţii │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 5.712│ │ │ │
    │ 13│Indemnizaţii de delegare │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 250│ │ │ │
    │ 30│Alte drepturi salariale în bani │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 500│ │ │ │
    │ 02 │Cheltuieli salariale în natură │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 3.840│ │ │ │
    │ 04│Locuinţa de serviciu folosită de salariat şi familia │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 20│ │ │ │
    │ 06│Vouchere de vacanţă │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 3.820│ │ │ │
    │ 03 │Contribuţii │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 3.699│ │ │ │
    │ 01│Contribuţii de asigurări sociale de stat │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 1.090│ │ │ │
    │ 02│Contribuţii de asigurări de şomaj │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 35│ │ │ │
    │ 03│Contribuţii de asigurări sociale de sănătate │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 359│ │ │ │
    │ 04│Contribuţii de asigurări pentru accidente de │ │ │ │ │
    │ │muncă şi boli profesionale │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 10│ │ │ │
    │ 06│Contribuţii pentru concedii şi indemnizaţii │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 59│ │ │ │
    │ 07│Contribuţia asiguratorie pentru muncă │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 2.146│ │ │ │
    │ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 29.698│ 30.532│ 31.758│ 31.758│
    │ │II.Credite bugetare │ 29.698│ 30.532│ 31.758│ 31.758│
    │ 01 │Bunuri şi servicii │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 18.169│ │ │ │
    │ 01│Furnituri de birou │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 500│ │ │ │
    │ 02│Materiale pentru curăţenie │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 100│ │ │ │
    │ 03│Încălzit, iluminat şi forţă motrică │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 3.800│ │ │ │
    │ 04│Apă, canal şi salubritate │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 350│ │ │ │
    │ 05│Carburanţi şi lubrifianţi │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 450│ │ │ │
    │ 06│Piese de schimb │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 180│ │ │ │
    │ 08│Poştă, telecomunicaţii, radio, tv, internet │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 1.900│ │ │ │
    │ 09│Materiale şi prestări de servicii cu caracter │ │ │ │ │
    │ │funcţional │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 8.889│ │ │ │
    │ 30│Alte bunuri şi servicii pentru întreţinere şi │ │ │ │ │
    │ │funcţionare │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 2.000│ │ │ │
    │ 02 │Reparaţii curente │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 500│ │ │ │
    │ 05 │Bunuri de natura obiectelor de inventar │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 200│ │ │ │
    │ 30│Alte obiecte de inventar │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 200│ │ │ │
    │ 06 │Deplasări, detaşări, transferări │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 780│ │ │ │
    │ 01│Deplasări interne, detaşări, transferări │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 600│ │ │ │
    │ 02│Deplasări în străinătate │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 180│ │ │ │
    │ 11 │Cărţi, publicaţii şi materiale documentare │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 18│ │ │ │
    │ 13 │Pregătire profesională │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 18│ │ │ │
    │ 14 │Protecţia muncii │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 27│ │ │ │
    │ 25 │Cheltuieli judiciare şi extrajudiciare derivate din │ │ │ │ │
    │ │acţiuni în reprezentarea intereselor statului, │ │ │ │ │
    │ │potrivit dispoziţiilor legale │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 19│ │ │ │
    │ 30 │Alte cheltuieli │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 9.967│ │ │ │
    │ 02│Protocol şi reprezentare │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 10│ │ │ │
    │ 03│Prime de asigurare non-viaţă │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 60│ │ │ │
    │ 04│Chirii │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 5.900│ │ │ │
    │ 06│Prestări servicii pentru transmiterea drepturilor │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 3.139│ │ │ │
    │ 09│Executarea silita a creanţelor bugetare │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 58│ │ │ │
    │ 30│Alte cheltuieli cu bunuri şi servicii │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 800│ │ │ │
    │ 30 │TITLUL III DOBÂNZI │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 100│ 200│ 200│ 200│
    │ │II.Credite bugetare │ 100│ 200│ 200│ 200│
    │ 03 │Alte dobânzi │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 100│ │ │ │
    │ 02│Dobânda datorată trezoreriei statului │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 100│ │ │ │
    │ 51 │TITLUL VI TRANSFERURI ÎNTRE UNITĂŢI ALE ADMINISTRAŢIEI│ │ │ │ │
    │ │PUBLICE │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 95.447│ 91.602│ 88.518│ 88.518│
    │ │II.Credite bugetare │ 95.447│ 91.602│ 88.518│ 88.518│
    │ 01 │Transferuri curente │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 95.447│ │ │ │
    │ 17│Transferuri din bugetul asigurărilor pentru şomaj │ │ │ │ │
    │ │către bugetul asigurărilor sociale de stat │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 92.373│ │ │ │
    │ 19│Transferuri din bugetul asigurărilor pentru şomaj │ │ │ │ │
    │ │către bugetul fondului naţional unic de asigurări │ │ │ │ │
    │ │sociale de sănătate │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 3.025│ │ │ │
    │ 20│Transferuri din bugetul asigurărilor pentru şomaj │ │ │ │ │
    │ │către bugetul asigurărilor sociale de stat │ │ │ │ │
    │ │reprezentând asigurare pentru accidente de muncă │ │ │ │ │
    │ │şi boli profesionale pentru şomeri pe durata │ │ │ │ │
    │ │practicii profesionale │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 49│ │ │ │
    │ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALĂ │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 421.117│ 398.766│ 380.223│ 380.226│
    │ │II.Credite bugetare │ 421.117│ 398.766│ 380.223│ 380.226│
    │ 01 │Asigurări sociale │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 413.883│ │ │ │
    │ 02 │Ajutoare sociale │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 7.234│ │ │ │
    │ 01│Ajutoare sociale în numerar │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 7.234│ │ │ │
    │ 59 │TITLUL XI ALTE CHELTUIELI │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 1.000│ 1.000│ 1.000│ 1.000│
    │ │II.Credite bugetare │ 1.000│ 1.000│ 1.000│ 1.000│
    │ 17 │Despăgubiri civile │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 1.000│ │ │ │
    │ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 4.945│ 5.500│ 5.500│ 5.500│
    │ │II.Credite bugetare │ 4.945│ 5.500│ 5.500│ 5.500│
    │ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ │ │ │ │
    │ │I.Credite de angajament │ 4.945│ 5.500│ 5.500│ 5.500│
    │ │II.Credite bugetare │ 4.945│ 5.500│ 5.500│ 5.500│
    │ 01 │Active fixe │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 1.530│ │ │ │
    │ 02│Maşini, echipamente şi mijloace de transport │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 1.330│ │ │ │
    │ 30│Alte active fixe │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 200│ │ │ │
    │ 03 │Reparaţii capitale aferente activelor fixe │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 3.415│ │ │ │
    │ 07 │Asigurări pentru şomaj │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 509.330│ │ │ │
    │ 15 │Prevenirea excluderii sociale │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 7.234│ │ │ │
    │ 50 │Alte cheltuieli în domeniul prevenirii excluderii │ │ │ │ │
    │ │sociale │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 7.234│ │ │ │
    │ 50 │Alte cheltuieli în domeniul asigurărilor şi │ │ │ │ │
    │ │asistentei sociale │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 152.044│ │ │ │
    │ 02 │Cheltuieli cu transmiterea şi plata drepturilor │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 3.139│ │ │ │
    │ 03 │Alte cheltuieli de administrare fond │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 148.905│ │ │ │
    │8000 04 │Partea a V-a ACŢIUNI ECONOMICE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 302.086│ 353.526│ 375.126│ 286.844│
    │ │II. Credite bugetare │ 302.086│ 353.526│ 375.126│ 286.844│
    │8004 │ACŢIUNI GENERALE ECONOMICE, COMERCIALE ŞI DE MUNCĂ │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 302.086│ 353.526│ 375.126│ 286.844│
    │ │II. Credite bugetare │ 302.086│ 353.526│ 375.126│ 286.844│
    │ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 302.086│ 353.526│ 375.126│ 286.844│
    │ │II. Credite bugetare │ 302.086│ 353.526│ 375.126│ 286.844│
    │ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 946│ 900│ 925│ 951│
    │ │II. Credite bugetare │ 946│ 900│ 925│ 951│
    │ 30 │Alte cheltuieli │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 946│ │ │ │
    │ 30│Alte cheltuieli cu bunuri şi servicii │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 946│ │ │ │
    │ 40 │TITLUL IV SUBVENŢII │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 519│ 533│ 548│ 564│
    │ │II. Credite bugetare │ 519│ 533│ 548│ 564│
    │ 19 │Plaţi pentru stimularea creerii de locuri de muncă │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 519│ │ │ │
    │ 51 │TITLUL VI TRANSFERURI ÎNTRE UNITĂŢI ALE ADMINISTRAŢIEI│ │ │ │ │
    │ │PUBLICE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 1.119│ 4.965│ 4.965│ 4.965│
    │ │II. Credite bugetare │ 1.119│ 4.965│ 4.965│ 4.965│
    │ 01 │Transferuri curente │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 1.119│ │ │ │
    │ 18│Transferuri din bugetul asigurărilor pentru şomaj │ │ │ │ │
    │ │către bugetele locale pt. finanţarea programelor │ │ │ │ │
    │ │pentru ocuparea temporară a forţei de muncă şi │ │ │ │ │
    │ │subvenţionarea locurilor de muncă │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 1.119│ │ │ │
    │ 55 │TITLUL VII ALTE TRANSFERURI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 50│ 100│ 100│ 100│
    │ │II. Credite bugetare │ 50│ 100│ 100│ 100│
    │ 02 │B. Transferuri curente în străinatate (către │ │ │ │ │
    │ │organizaţii internaţionale) │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 50│ │ │ │
    │ 01│Contribuţii şi cotizaţii la organisme internaţionale │ │ │ │ │
    │ │II.Credite bugetare │ 50│ │ │ │
    │ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALĂ │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 229.452│ 254.028│ 275.588│ 280.178│
    │ │II. Credite bugetare │ 229.452│ 254.028│ 275.588│ 280.178│
    │ 02 │Ajutoare sociale │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 229.452│ │ │ │
    │ 01│Ajutoare sociale în numerar │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 229.452│ │ │ │
    │ 58 │TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE │ │ │ │ │
    │ │NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI FINANCIAR │ │ │ │ │
    │ │2014-2020 │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 70.000│ 93.000│ 93.000│ 86│
    │ │II. Credite bugetare │ 70.000│ 93.000│ 93.000│ 86│
    │ 02 │Programe din Fondul Social European (FSE) │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 69.419│ │ │ │
    │ 01│Finanţarea naţională │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 10.656│ │ │ │
    │ 02│Finanţarea externă nerambursabilă │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 57.763│ │ │ │
    │ 03│Cheltuieli neeligibile │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 1.000│ │ │ │
    │ 15 │Alte programe comunitare finanţate în perioada │ │ │ │ │
    │ │2014-2020 │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 581│ │ │ │
    │ 01│Finanţarea naţională │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 188│ │ │ │
    │ 02│Finanţare externă nerambursabilă │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 282│ │ │ │
    │ 03│Cheltuieli neeligibile │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 111│ │ │ │
    │ 02 │Acţiuni generale de muncă │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 302.086│ │ │ │
    │ 04 │Măsuri active pentru combaterea şomajului │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 2.065│ │ │ │
    │ 05 │Stimularea creării de locuri de muncă │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 229.971│ │ │ │
    │ 30 │Alte acţiuni generale de muncă │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 70.050│ │ │ │
    │8904 01 │Cheltuieli sistem asigurări pentru şomaj │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 1.006.429│ 1.035.642│ 1.043.618│ 961.573│
    │ │II. Credite bugetare │ 1.006.429│ 1.035.642│ 1.043.618│ 961.573│
    │8904 02 │Cheltuieli fond garantare pentru plata creanţelor │ │ │ │ │
    │ │salariale │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 23.738│ 23.790│ 23.844│ 23.900│
    │ │II. Credite bugetare │ 23.738│ 23.790│ 23.844│ 23.900│
    └───────────────────────────┴──────────────────────────────────────────────────────┴───────────┴────────────┴────────────┴────────────┘


    ANEXA 3/04


        MINISTERUL MUNCII ŞI JUSTIŢIEI SOCIALE
                  Bugetul pe capitole, subcapitole, paragrafe, titluri
                 de cheltuieli, articole şi alineate pe anii 2018-202ă
                   (sume alocate din fonduri externe nerambursabile)

    
                                                                                                                       - mii lei -
    ┌────┬────┬────┬────┬───┬───┬──────────────────────────────────────────────────────┬──────────┬──────────┬──────────┬──────────┐
    │Ca- │Sub-│Pa- │Gru-│Ar-│A- │ │ Program │ Estimări │ Estimări │ Estimări │
    │pi- │ca- │ra- │pa/ │ti-│li-│ Denumire indicator │ 2018 │ 2019 │ 2020 │ 2021 │
    │tol │pi- │graf│Ti- │col│ne-│ │ │ │ │ │
    │ │tol │ │tlu │ │at │ │ │ │ │ │
    ├────┴────┴────┴────┴───┴───┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
    │ A │ B │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │
    ├───────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼──────────┼──────────┼──────────┤
    │5008 │FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 282│ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 282│ │ │ │
    │ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 282│ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 282│ │ │ │
    │ 58 │TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE │ │ │ │ │
    │ │NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020 │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 282│ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 282│ │ │ │
    │ 15 │Alte programe comunitare finanţate în perioada │ │ │ │ │
    │ │2014-2020 │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 282│ │ │ │
    │ 02│Finanţare externă nerambursabilă │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 282│ │ │ │
    │8008 │ACŢIUNI GENERALE ECONOMICE, COMERCIALE ŞI DE MUNCĂ │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 282│ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 282│ │ │ │
    │ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 282│ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 282│ │ │ │
    │ 58 │TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE │ │ │ │ │
    │ │NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020 │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 282│ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 282│ │ │ │
    │ 15 │Alte programe comunitare finanţate în perioada │ │ │ │ │
    │ │2014-2020 │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 282│ │ │ │
    │ 02│Finanţare externă nerambursabilă │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 282│ │ │ │
    │ 01 │Acţiuni generale economice şi comerciale │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 282│ │ │ │
    │ 30 │Alte cheltuieli pentru acţiuni generale economice şi │ │ │ │ │
    │ │comerciale │ │ │ │ │
    │ │II. Credite bugetare │ 282│ │ │ │
    └───────────────────────────┴──────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴──────────┴──────────┴──────────┘


    ANEXA 4/04


        MINISTERUL MUNCII ŞI JUSTIŢIEI SOCIALE
    I. Credite de angajament
    II. Credite bugetare

                                        SINTEZA
                  proiectelor finanţate/propuse la finanţare în cadrul
                   programelor aferente Politicii de Coeziune a U.E.,
                  Politicilor Comune Agricolă şi de Pescuit, precum şi
                      altor facilităţi şi instrumente postaderare

    
                                                                                                                - mii lei -
    ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┐
    │Cod Denumirea program/ Valoarea Realizări Realizări Execuţie Pro- Estimări Estimări Estimări Anii │
    │ instrument/facilitate totală până în 2016 prelimi- gram 2019 2020 2021 următori │
    │ anul 2015 minată 2018 │
    │ 2017 │
    └───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘
     5000 TOTAL GENERAL
     I. Credite de angajament 277.137 15.336 23 5.410 70.282 93.000 93.000 86 0
     II. Credite bugetare 277.137 15.336 23 5.410 70.282 93.000 93.000 86 0

     65045602 Programe din Fondul Social European (FSE)
     I. Credite de angajament 1.370 1.292 0 78 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 1.370 1.292 0 78 0 0 0 0 0

     65045602 Programe din Fondul Social European (FSE)

     6139 Dezvoltarea abilităţilor profesionale pentru reintegrarea şomerilor în viaţa activă în
               regiunile Sud Muntenia şi Sud Vest
     I. Credite de angajament 664 586 0 78 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 664 586 0 78 0 0 0 0 0

     65045602 Programe din Fondul Social European (FSE)

     6578 Sustenabilitate în mediul rural prin investiţia în resurse umane
     I. Credite de angajament 706 706 0 0 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 706 706 0 0 0 0 0 0 0

     65045602
     6504560201 Finanţarea naţională
     I. Credite de angajament 111 111 0 0 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 111 111 0 0 0 0 0 0 0

     65045602
     6504560202 Finanţarea externă nerambursabilă
     I. Credite de angajament 1.180 1.180 0 0 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 1.180 1.180 0 0 0 0 0 0 0

     65045602
     6504560203 Cheltuieli neeligibile
     I. Credite de angajament 79 1 0 78 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 79 1 0 78 0 0 0 0 0

     65045802 Programe din Fondul Social European (FSE)
     I. Credite de angajament 1.400 0 0 1.400 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 1.400 0 0 1.400 0 0 0 0 0

     65045802 Programe din Fondul Social European (FSE)

     8212 Fluxuri moderne la SPO
     I. Credite de angajament 1.400 0 0 1.400 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 1.400 0 0 1.400 0 0 0 0 0

     65045802
     6504580201 Finanţarea naţională
     I. Credite de angajament 300 0 0 300 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 300 0 0 300 0 0 0 0 0

     65045802
     6504580202 Finanţarea externă nerambursabilă
     I. Credite de angajament 1.000 0 0 1.000 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 1.000 0 0 1.000 0 0 0 0 0

     65045802
     6504580203 Cheltuieli neeligibile
     I. Credite de angajament 100 0 0 100 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 100 0 0 100 0 0 0 0 0

     80045602 Programe din Fondul Social European (FSE)
     I. Credite de angajament 16.444 14.044 0 2.400 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 16.444 14.044 0 2.400 0 0 0 0 0

     80045602 Programe din Fondul Social European (FSE)

     3867 SEROP - Servicii de ocupare Performanţe - elaborarea, implementarea şi evaluarea strategiei de aliniere a calităţii
     I. Credite de angajament 5.064 4.938 0 126 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 5.064 4.938 0 126 0 0 0 0 0

     80045602 Programe din Fondul Social European (FSE)

     6156 SMISPO - îmbunătăţirea sistemului managerial şi informaţional al SPO
     I. Credite de angajament 7.030 4.774 0 2.256 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 7.030 4.774 0 2.256 0 0 0 0 0

     80045602 Programe din Fondul Social European (FSE)

     6578 Sustenabilitate în mediul rural prin investiţia în resurse umane
     I. Credite de angajament 4.350 4.332 0 18 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 4.350 4.332 0 18 0 0 0 0 0

     80045602
     8004560201 Finanţarea naţională
     I. Credite de angajament 5.152 5.152 0 0 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 5.152 5.152 0 0 0 0 0 0 0

     80045602
     8004560202 Finanţarea externă nerambursabilă
     I. Credite de angajament 8.476 8.476 0 0 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 8.476 8.476 0 0 0 0 0 0 0

     80045602
     8004560203 Cheltuieli neeligibile
     I. Credite de angajament 2.816 416 0 2.400 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 2.816 416 0 2.400 0 0 0 0 0

     80045802 Programe din Fondul Social European (FSE)
     I. Credite de angajament 256.610 0 0 1.105 69.419 93.000 93.000 86 0
     II. Credite bugetare 256.610 0 0 1.105 69.410 93.000 93.000 86 0

     80045802 Programe din Fondul Social European (FSE)

     12041 INTESPO - Înregistrarea Tinerilor în Evidenţele Serviciului Public de Ocupare
     I. Credite de angajament 253.208 0 0 1.056 68.240 91.438 92.388 86 0
     II. Credite bugetare 253.208 0 0 1.056 68.240 91.438 92.388 86 0

     80045802 Programe din Fondul Social European (FSE)

     12042 Măsuri Integrate de Combatere a Excluziunii Sociale în comunităţile marginalizate din Municipiul Alba Iulia - MICESA
     I. Credite de angajament 3.402 0 0 49 1.179 1.562 612 0 0
     II. Credite bugetare 3.402 0 0 49 1.179 1.562 612 0 0

     80045802
     8004580201 Finanţarea naţională
     I. Credite de angajament 39.923 0 0 286 10.656 14.484 14.484 13 0
     II. Credite bugetare 39.923 0 0 286 10.656 14.484 14.484 13 0

     80045802
     8004580202 Finanţarea externă nerambursabilă
     I. Credite de angajament 215.687 0 0 819 57.763 78.516 78.516 73 0
     II. Credite bugetare 215.687 0 0 819 57.763 78.516 78.516 73 0

     80045802
     8004580203 Cheltuieli neeligibile
     I. Credite de angajament 1.000 0 0 0 1.000 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 1.000 0 0 0 1.000 0 0 0 0

     80045815 Alte programe comunitare finanţate în perioada 2014-2020
     I. Credite de angajament 590 0 9 0 581 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 590 0 9 0 581 0 0 0 0

     80045815 Alte programe comunitare finanţate în perioada 2014-2020

     12062 Interoperabilitatea Europeană pentru Instituţiile de Asigurări Sociale din România (ESSIR)
     I. Credite de angajament 590 0 9 0 581 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 590 0 9 0 581 0 0 0 0

     80045815
     8004581501 Finanţarea naţională
     I. Credite de angajament 197 0 9 0 188 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 197 0 9 0 188 0 0 0 0

     80045815
     8004581502 Finanţare externă nerambursabilă
     I. Credite de angajament 282 0 0 0 282 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 282 0 0 0 282 0 0 0 0

     80045815
     8004581503 Cheltuieli neeligibile
     I. Credite de angajament 111 0 0 0 111 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 111 0 0 0 111 0 0 0 0

     80045816 Alte facilităţi şi instrumente postaderare
     I. Credite de angajament 84 0 14 70 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 84 0 14 70 0 0 0 0 0

     80045816 Alte facilităţi şi instrumente postaderare

     12061 YOUR FIRST EURES JOB
     I. Credite de angajament 84 0 14 70 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 84 0 14 70 0 0 0 0 0

     80045816
     8004581601 Finanţarea naţională
     I. Credite de angajament 9 0 1 8 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 9 0 1 8 0 0 0 0 0

     80045816
     8004581602 Finanţare externă nerambursabilă
     I. Credite de angajament 75 0 13 62 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 75 0 13 62 0 0 0 0 0

     80085815 Alte programe comunitare finanţate în perioada 2014-2020
     I. Credite de angajament 639 0 0 357 282 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 639 0 0 357 282 0 0 0 0

     80085815 Alte programe comunitare finanţate în perioada 2014-2020

     12062 Interoperabilitatea Europeană pentru Instituţiile de Asigurări Sociale din România (ESSIR)
     I. Credite de angajament 639 0 0 357 282 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 639 0 0 357 282 0 0 0 0

     80085815
     8008581501 Finanţarea naţională
     I. Credite de angajament 357 0 0 357 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 357 0 0 357 0 0 0 0 0

     80085815
     8008581502 Finanţare externă nerambursabilă
     I. Credite de angajament 282 0 0 0 282 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 282 0 0 0 282 0 0 0 0


    ANEXA 4/04/01


        Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale
        Program/facilitate/instrument: 03 Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU)
    I. Credite de angajament
    II. Credit bugetar

                                     FIŞA PROIECTULUI
             finanţat/propus la finanţare în cadrul programelor aferente
              Politicii de Coeziune a U.E., Politicii Agricole Comune şi
             de Pescuit şi a altor facilităţi şi instrumente postaderare

    
                                                                                                         - mii lei -
    ┌────────────────────────────────┬──────────┬─────────┬──────┬────────┬──────┬────────┬────────┬────────┬─────────┐
    │Denumirea şi codul proiectului/ │ Valoarea │Realizări│Reali-│Execuţie│ Pro- │Estimări│Estimări│Estimări│ Anii │
    │ surse │ totală │ până în │ zări │prelimi-│ gram │ 2019 │ 2020 │ 2021 │următori │
    │ de finanţare │ │anul 2015│ 2016 │ nată │ 2018 │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │ 2017 │ │ │ │ │ │
    └────────────────────────────────┴──────────┴─────────┴──────┴────────┴──────┴────────┴────────┴────────┴─────────┘
     Proiectul: 3867 SEROP - Servicii de ocupare Performanţe - elaborarea, implementarea şi evaluarea
                           strategiei de aliniere a calităţii
     Fond de finanţare: 02 Fondul Social European (FSE)

     5000 TOTAL GENERAL
     I. Credite de angajament 5.064 4.938 0 126 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 5.064 4.938 0 126 0 0 0 0 0

     5004 BUGETUL ASIGURĂRILOR PENTRU ŞOMAJ
     I. Credite de angajament 5.064 4.938 0 126 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 5.064 4.938 0 126 0 0 0 0 0

     8004 ACŢIUNI GENERALE ECONOMICE, COMERCIALE ŞI DE MUNCĂ
     I. Credite de angajament 5.064 4.938 0 126 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 5.064 4.938 0 126 0 0 0 0 0

     800456 TITLUL VIII PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE (FEN) POSTADERARE
     I. Credite de angajament 5.064 4.938 0 126 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 5.064 4.938 0 126 0 0 0 0 0

     80045602 Programe din Fondul Social European (FSE)
     I. Credite de angajament 5.064 4.938 0 126 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 5.064 4.938 0 126 0 0 0 0 0

     8004560201 Finanţarea naţională
     I. Credite de angajament 2.559 2.559 0 0 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 2.559 2.559 0 0 0 0 0 0 0

     8004560202 Finanţarea externă nerambursabilă
     I. Credite de angajament 1.963 1.963 0 0 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 1.963 1.963 0 0 0 0 0 0 0

     8004560203 Cheltuieli neeligibile
     I. Credite de angajament 542 416 0 126 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 542 416 0 126 0 0 0 0 0


        Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale
        Program/facilitate/instrument: 03 Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU)
    I. Credite de angajament
    II. Credit bugetar

                                     FIŞA PROIECTULUI
             finanţat/propus la finanţare în cadrul programelor aferente
              Politicii de Coeziune a U.E., Politicii Agricole Comune şi
             de Pescuit şi a altor facilităţi şi instrumente postaderare

    
                                                                                                         - mii lei -
    ┌────────────────────────────────┬──────────┬─────────┬──────┬────────┬──────┬────────┬────────┬────────┬─────────┐
    │Denumirea şi codul proiectului/ │ Valoarea │Realizări│Reali-│Execuţie│ Pro- │Estimări│Estimări│Estimări│ Anii │
    │ surse │ totală │ până în │ zări │prelimi-│ gram │ 2019 │ 2020 │ 2021 │următori │
    │ de finanţare │ │anul 2015│ 2016 │ nată │ 2018 │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │ 2017 │ │ │ │ │ │
    └────────────────────────────────┴──────────┴─────────┴──────┴────────┴──────┴────────┴────────┴────────┴─────────┘
     Proiectul: 6139 Dezvoltarea abilităţilor profesionale pentru reintegrarea şomerilor în viaţa activă în
                          regiunile Sud Muntenia şi Sud Vest
     Fond de finanţare: 02 Fondul Social European (FSE)

     5000 TOTAL GENERAL
     I. Credite de angajament 664 586 0 78 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 664 586 0 78 0 0 0 0 0

     5004 BUGETUL ASIGURĂRILOR PENTRU ŞOMAJ
     I. Credite de angajament 664 586 0 78 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 664 586 0 78 0 0 0 0 0

     6504 ÎNVĂŢĂMÂNT
     I. Credite de angajament 664 586 0 78 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 664 586 0 78 0 0 0 0 0

     650456 TITLUL VIII PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE (FEN) POSTADERARE
     I. Credite de angajament 664 586 0 78 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 664 586 0 78 0 0 0 0 0

     65045602 Programe din Fondul Social European (FSE)
     I. Credite de angajament 664 586 0 78 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 664 586 0 78 0 0 0 0 0

     6504560201 Finanţarea naţională
     I. Credite de angajament 4 4 0 0 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 4 4 0 0 0 0 0 0 0

     6504560202 Finanţarea externă nerambursabilă
     I. Credite de angajament 581 581 0 0 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 581 581 0 0 0 0 0 0 0

     6504560203 Cheltuieli neeligibile
     I. Credite de angajament 79 1 0 78 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 79 1 0 78 0 0 0 0 0


        Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale
        Program/facilitate/instrument: 03 Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU)
    I. Credite de angajament
    II. Credit bugetar

                                     FIŞA PROIECTULUI
             finanţat/propus la finanţare în cadrul programelor aferente
              Politicii de Coeziune a U.E., Politicii Agricole Comune şi
             de Pescuit şi a altor facilităţi şi instrumente postaderare

    
                                                                                                         - mii lei -
    ┌────────────────────────────────┬──────────┬─────────┬──────┬────────┬──────┬────────┬────────┬────────┬─────────┐
    │Denumirea şi codul proiectului/ │ Valoarea │Realizări│Reali-│Execuţie│ Pro- │Estimări│Estimări│Estimări│ Anii │
    │ surse │ totală │ până în │ zări │prelimi-│ gram │ 2019 │ 2020 │ 2021 │următori │
    │ de finanţare │ │anul 2015│ 2016 │ nată │ 2018 │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │ 2017 │ │ │ │ │ │
    └────────────────────────────────┴──────────┴─────────┴──────┴────────┴──────┴────────┴────────┴────────┴─────────┘
     Proiectul: 6156 SMISPO - îmbunătăţirea sistemului managerial şi informaţional al SPO
     Fond de finanţare: 02 Fondul Social European (FSE)

     5000 TOTAL GENERAL
     I. Credite de angajament 7.030 4.774 0 2.256 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 7.030 4.774 0 2.256 0 0 0 0 0

     5004 BUGETUL ASIGURĂRILOR PENTRU ŞOMAJ
     I. Credite de angajament 7.030 4.774 0 2.256 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 7.030 4.774 0 2.256 0 0 0 0 0

     8004 ACŢIUNI GENERALE ECONOMICE, COMERCIALE ŞI DE MUNCĂ
     I. Credite de angajament 7.030 4.774 0 2.256 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 7.030 4.774 0 2.256 0 0 0 0 0

     800456 TITLUL VIII PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE (FEN) POSTADERARE
     I. Credite de angajament 7.030 4.774 0 2.256 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 7.030 4.774 0 2.256 0 0 0 0 0

     80045602 Programe din Fondul Social European (FSE)
     I. Credite de angajament 7.030 4.774 0 2.256 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 7.030 4.774 0 2.256 0 0 0 0 0

     8004560201 Finanţarea naţională
     I. Credite de angajament 1.744 1.744 0 0 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 1.744 1.744 0 0 0 0 0 0 0

     8004560202 Finanţarea externă nerambursabilă
     I. Credite de angajament 3.030 3.030 0 0 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 3.030 3.030 0 0 0 0 0 0 0

     8004560203 Cheltuieli neeligibile
     I. Credite de angajament 2.256 0 0 2.256 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 2.256 0 0 2.256 0 0 0 0 0


        Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale
        Program/facilitate/instrument: 03 Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU)
    I. Credite de angajament
    II. Credit bugetar

                                     FIŞA PROIECTULUI
             finanţat/propus la finanţare în cadrul programelor aferente
              Politicii de Coeziune a U.E., Politicii Agricole Comune şi
             de Pescuit şi a altor facilităţi şi instrumente postaderare

    
                                                                                                         - mii lei -
    ┌────────────────────────────────┬──────────┬─────────┬──────┬────────┬──────┬────────┬────────┬────────┬─────────┐
    │Denumirea şi codul proiectului/ │ Valoarea │Realizări│Reali-│Execuţie│ Pro- │Estimări│Estimări│Estimări│ Anii │
    │ surse │ totală │ până în │ zări │prelimi-│ gram │ 2019 │ 2020 │ 2021 │următori │
    │ de finanţare │ │anul 2015│ 2016 │ nată │ 2018 │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │ 2017 │ │ │ │ │ │
    └────────────────────────────────┴──────────┴─────────┴──────┴────────┴──────┴────────┴────────┴────────┴─────────┘
     Proiectul: 6578 Sustenabilitate în mediul rural prin investiţia în resurse umane
     Fond de finanţare: 02 Fondul Social European (FSE)

     5000 TOTAL GENERAL
     I. Credite de angajament 5.056 5.038 0 18 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 5.056 5.038 0 18 0 0 0 0 0

     5004 BUGETUL ASIGURĂRILOR PENTRU ŞOMAJ
     I. Credite de angajament 5.056 5.038 0 18 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 5.056 5.038 0 18 0 0 0 0 0

     6504 ÎNVĂŢĂMÂNT
     I. Credite de angajament 706 706 0 0 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 706 706 0 0 0 0 0 0 0

     650456 TITLUL VIII PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE (FEN) POSTADERARE
     I. Credite de angajament 706 706 0 0 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 706 706 0 0 0 0 0 0 0

     65045602 Programe din Fondul Social European (FSE)
     I. Credite de angajament 706 706 0 0 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 706 706 0 0 0 0 0 0 0

     6504560201 Finanţarea naţională
     I. Credite de angajament 107 107 0 0 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 107 107 0 0 0 0 0 0 0

     6504560202 Finanţarea externă nerambursabilă
     I. Credite de angajament 599 599 0 0 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 599 599 0 0 0 0 0 0 0

     8004 ACŢIUNI GENERALE ECONOMICE, COMERCIALE ŞI DE MUNCĂ
     I. Credite de angajament 4.350 4.332 0 18 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 4.350 4.332 0 18 0 0 0 0 0

     800456 TITLUL VIII PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE (FEN) POSTADERARE
     I. Credite de angajament 4.350 4.332 0 18 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 4.350 4.332 0 18 0 0 0 0 0

     80045602 Programe din Fondul Social European (FSE)
     I. Credite de angajament 4.350 4.332 0 18 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 4.350 4.332 0 18 0 0 0 0 0

     8004560201 Finanţarea naţională
     I. Credite de angajament 849 849 0 0 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 849 849 0 0 0 0 0 0 0

     8004560202 Finanţarea externă nerambursabilă
     I. Credite de angajament 3.483 3.483 0 0 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 3.483 3.483 0 0 0 0 0 0 0

     8004560203 Cheltuieli neeligibile
     I. Credite de angajament 18 0 0 18 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 18 0 0 18 0 0 0 0 0


        Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale
        Program/facilitate/instrument: 81 Programul Operaţional Capital Uman
    I. Credite de angajament
    II. Credit bugetar

                                     FIŞA PROIECTULUI
             finanţat/propus la finanţare în cadrul programelor aferente
              Politicii de Coeziune a U.E., Politicii Agricole Comune şi
             de Pescuit şi a altor facilităţi şi instrumente postaderare

    
                                                                                                         - mii lei -
    ┌────────────────────────────────┬──────────┬─────────┬──────┬────────┬──────┬────────┬────────┬────────┬─────────┐
    │Denumirea şi codul proiectului/ │ Valoarea │Realizări│Reali-│Execuţie│ Pro- │Estimări│Estimări│Estimări│ Anii │
    │ surse │ totală │ până în │ zări │prelimi-│ gram │ 2019 │ 2020 │ 2021 │următori │
    │ de finanţare │ │anul 2015│ 2016 │ nată │ 2018 │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │ 2017 │ │ │ │ │ │
    └────────────────────────────────┴──────────┴─────────┴──────┴────────┴──────┴────────┴────────┴────────┴─────────┘
     Proiectul: 8212 Fluxuri moderne în SPO
     Fond de finanţare: 02 Fondul Social European (FSE)

     5000 TOTAL GENERAL
     I. Credite de angajament 1.400 0 0 1.400 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 1.400 0 0 1.400 0 0 0 0 0

     5004 BUGETUL ASIGURĂRILOR PENTRU ŞOMAJ
     I. Credite de angajament 1.400 0 0 1.400 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 1.400 0 0 1.400 0 0 0 0 0

     6504 ÎNVĂŢĂMÂNT
     I. Credite de angajament 1.400 0 0 1.400 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 1.400 0 0 1.400 0 0 0 0 0

     650458 TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020
     I. Credite de angajament 1.400 0 0 1.400 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 1.400 0 0 1.400 0 0 0 0 0

     65045802 Programe din Fondul Social European (FSE)
     I. Credite de angajament 1.400 0 0 1.400 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 1.400 0 0 1.400 0 0 0 0 0

     6504580201 Finanţarea naţională
     I. Credite de angajament 300 0 0 300 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 300 0 0 300 0 0 0 0 0

     6504580202 Finanţarea externă nerambursabilă
     I. Credite de angajament 1.000 0 0 1.000 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 1.000 0 0 1.000 0 0 0 0 0

     6504580203 Cheltuieli neeligibile
     I. Credite de angajament 100 0 0 100 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 100 0 0 100 0 0 0 0 0


        Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale
        Program/facilitate/instrument: 81 Programul Operaţional Capital Uman
    I. Credite de angajament
    II. Credit bugetar

                                     FIŞA PROIECTULUI
             finanţat/propus la finanţare în cadrul programelor aferente
              Politicii de Coeziune a U.E., Politicii Agricole Comune şi
             de Pescuit şi a altor facilităţi şi instrumente postaderare

    
                                                                                                         - mii lei -
    ┌────────────────────────────────┬──────────┬─────────┬──────┬────────┬──────┬────────┬────────┬────────┬─────────┐
    │Denumirea şi codul proiectului/ │ Valoarea │Realizări│Reali-│Execuţie│ Pro- │Estimări│Estimări│Estimări│ Anii │
    │ surse │ totală │ până în │ zări │prelimi-│ gram │ 2019 │ 2020 │ 2021 │următori │
    │ de finanţare │ │anul 2015│ 2016 │ nată │ 2018 │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │ 2017 │ │ │ │ │ │
    └────────────────────────────────┴──────────┴─────────┴──────┴────────┴──────┴────────┴────────┴────────┴─────────┘
     Proiectul: 12041 INTESPO - Înregistrarea Tinerilor în Evidenţele Serviciului Public de Ocupare
     Fond de finanţare: 02 Fondul Social European (FSE)

     5000 TOTAL GENERAL
     I. Credite de angajament 253.208 0 0 1.056 68.240 91.438 92.388 86 0
     II. Credite bugetare 253.208 0 0 1.056 68.240 91.438 92.388 86 0

     5004 BUGETUL ASIGURĂRILOR PENTRU ŞOMAJ
     I. Credite de angajament 253.208 0 0 1.056 68.240 91.438 92.388 86 0
     II. Credite bugetare 253.208 0 0 1.056 68.240 91.438 92.388 86 0

     8004 ACŢIUNI GENERALE ECONOMICE, COMERCIALE ŞI DE MUNCĂ
     I. Credite de angajament 253.208 0 0 1.056 68.240 91.438 92.388 86 0
     II. Credite bugetare 253.208 0 0 1.056 68.240 91.438 92.388 86 0

     800458 TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020
     I. Credite de angajament 253.208 0 0 1.056 68.240 91.438 92.388 86 0
     II. Credite bugetare 253.208 0 0 1.056 68.240 91.438 92.388 86 0

     80045802 Programe din Fondul Social European (FSE)
     I. Credite de angajament 253.208 0 0 1.056 68.240 91.438 92.388 86 0
     II. Credite bugetare 253.208 0 0 1.056 68.240 91.438 92.388 86 0

     8004580201 Finanţarea naţională
     I. Credite de angajament 39.413 0 0 279 10.479 14.250 14.392 13 0
     II. Credite bugetare 39.413 0 0 279 10.479 14.250 14.392 13 0

     8004580202 Finanţarea externă nerambursabilă
     I. Credite de angajament 212.795 0 0 777 56.761 77.188 77.996 73 0
     II. Credite bugetare 212.795 0 0 777 56.761 77.188 77.996 73 0

     8004580203 Cheltuieli neeligibile
     I. Credite de angajament 1.000 0 0 0 1.000 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 1.000 0 0 0 1.000 0 0 0 0


        Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale
        Program/facilitate/instrument: 81 Programul Operaţional Capital Uman
    I. Credite de angajament
    II. Credit bugetar

                                     FIŞA PROIECTULUI
             finanţat/propus la finanţare în cadrul programelor aferente
              Politicii de Coeziune a U.E., Politicii Agricole Comune şi
             de Pescuit şi a altor facilităţi şi instrumente postaderare

    
                                                                                                         - mii lei -
    ┌────────────────────────────────┬──────────┬─────────┬──────┬────────┬──────┬────────┬────────┬────────┬─────────┐
    │Denumirea şi codul proiectului/ │ Valoarea │Realizări│Reali-│Execuţie│ Pro- │Estimări│Estimări│Estimări│ Anii │
    │ surse │ totală │ până în │ zări │prelimi-│ gram │ 2019 │ 2020 │ 2021 │următori │
    │ de finanţare │ │anul 2015│ 2016 │ nată │ 2018 │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │ 2017 │ │ │ │ │ │
    └────────────────────────────────┴──────────┴─────────┴──────┴────────┴──────┴────────┴────────┴────────┴─────────┘
     Proiectul: 12042 Măsuri Integrate de Combatere a Excluziunii Sociale în comunităţile marginalizate din
                         Municipiul Alba Iulia - MICESA
     Fond de finanţare: 02 Fondul Social European (FSE)

     5000 TOTAL GENERAL
     I. Credite de angajament 3.402 0 0 49 1.179 1.562 612 0 0
     II. Credite bugetare 3.402 0 0 49 1.179 1.562 612 0 0

     5004 BUGETUL ASIGURĂRILOR PENTRU ŞOMAJ
     I. Credite de angajament 3.402 0 0 49 1.179 1.562 612 0 0
     II. Credite bugetare 3.402 0 0 49 1.179 1.562 612 0 0

     8004 ACŢIUNI GENERALE ECONOMICE, COMERCIALE ŞI DE MUNCĂ
     I. Credite de angajament 3.402 0 0 49 1.179 1.562 612 0 0
     II. Credite bugetare 3.402 0 0 49 1.179 1.562 612 0 0

     800458 TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020
     I. Credite de angajament 3.402 0 0 49 1.179 1.562 612 0 0
     II. Credite bugetare 3.402 0 0 49 1.179 1.562 612 0 0

     80045802 Programe din Fondul Social European (FSE)
     I. Credite de angajament 3.402 0 0 49 1.179 1.562 612 0 0
     II. Credite bugetare 3.402 0 0 49 1.179 1.562 612 0 0

     8004580201 Finanţarea naţională
     I. Credite de angajament 510 0 0 7 177 234 92 0 0
     II. Credite bugetare 510 0 0 7 177 234 92 0 0

     8004580202 Finanţarea externă nerambursabilă
     I. Credite de angajament 2.892 0 0 42 1.002 1.328 520 0 0
     II. Credite bugetare 2.892 0 0 42 1.002 1.328 520 0 0


        Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale
        Program/facilitate/instrument: 86 Alte programe comunitare finanţate în perioada 2014-2020
    I. Credite de angajament
    II. Credit bugetar

                                     FIŞA PROIECTULUI
             finanţat/propus la finanţare în cadrul programelor aferente
              Politicii de Coeziune a U.E., Politicii Agricole Comune şi
             de Pescuit şi a altor facilităţi şi instrumente postaderare

    
                                                                                                         - mii lei -
    ┌────────────────────────────────┬──────────┬─────────┬──────┬────────┬──────┬────────┬────────┬────────┬─────────┐
    │Denumirea şi codul proiectului/ │ Valoarea │Realizări│Reali-│Execuţie│ Pro- │Estimări│Estimări│Estimări│ Anii │
    │ surse │ totală │ până în │ zări │prelimi-│ gram │ 2019 │ 2020 │ 2021 │următori │
    │ de finanţare │ │anul 2015│ 2016 │ nată │ 2018 │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │ 2017 │ │ │ │ │ │
    └────────────────────────────────┴──────────┴─────────┴──────┴────────┴──────┴────────┴────────┴────────┴─────────┘
     Proiectul: 12062 Interoperabilitatea Europeană pentru Instituţiile de Asigurări Sociale din România (ESSIR)
                         Municipiul Alba Iulia - MICESA
     Fond de finanţare: 44 Alte programe comunitare finanţate în perioada 2014-2020

     5000 TOTAL GENERAL
     I. Credite de angajament 1.229 0 9 357 863 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 1.229 0 9 357 863 0 0 0 0

     5004 BUGETUL ASIGURĂRILOR PENTRU ŞOMAJ
     I. Credite de angajament 590 0 9 0 581 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 590 0 9 0 581 0 0 0 0

     8004 ACŢIUNI GENERALE ECONOMICE, COMERCIALE ŞI DE MUNCĂ
     I. Credite de angajament 590 0 9 0 581 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 590 0 9 0 581 0 0 0 0

     800458 TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020
     I. Credite de angajament 590 0 9 0 581 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 590 0 9 0 581 0 0 0 0

     80045815 Alte programe comunitare finanţate în perioada 2014-2020
     I. Credite de angajament 590 0 9 0 581 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 590 0 9 0 581 0 0 0 0

     8004581501 Finanţarea naţională
     I. Credite de angajament 197 0 9 0 188 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 197 0 9 0 188 0 0 0 0

     8004581502 Finanţarea externă nerambursabilă
     I. Credite de angajament 282 0 0 0 282 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 282 0 0 0 282 0 0 0 0

     8004581503 Cheltuieli neeligibile
     I. Credite de angajament 111 0 0 0 111 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 111 0 0 0 111 0 0 0 0

     5008 FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE
     I. Credite de angajament 639 0 0 357 282 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 639 0 0 357 282 0 0 0 0

     8008 ACŢIUNI GENERALE ECONOMICE, COMERCIALE ŞI DE MUNCĂ
     I. Credite de angajament 639 0 0 357 282 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 639 0 0 357 282 0 0 0 0

     800858 TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020
     I. Credite de angajament 639 0 0 357 282 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 639 0 0 357 282 0 0 0 0

     80085815 Alte programe comunitare finanţate în perioada 2014-2020
     I. Credite de angajament 639 0 0 357 282 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 639 0 0 357 282 0 0 0 0

     8008581501 Finanţarea naţională
     I. Credite de angajament 357 0 0 357 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 357 0 0 357 0 0 0 0 0

     8008581502 Finanţarea externă nerambursabilă
     I. Credite de angajament 282 0 0 0 282 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 282 0 0 0 282 0 0 0 0


        Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale
        Program/facilitate/instrument: 99 Alte programe / facilităţi
    I. Credite de angajament
    II. Credit bugetar

                                     FIŞA PROIECTULUI
             finanţat/propus la finanţare în cadrul programelor aferente
              Politicii de Coeziune a U.E., Politicii Agricole Comune şi
             de Pescuit şi a altor facilităţi şi instrumente postaderare

    
                                                                                                         - mii lei -
    ┌────────────────────────────────┬──────────┬─────────┬──────┬────────┬──────┬────────┬────────┬────────┬─────────┐
    │Denumirea şi codul proiectului/ │ Valoarea │Realizări│Reali-│Execuţie│ Pro- │Estimări│Estimări│Estimări│ Anii │
    │ surse │ totală │ până în │ zări │prelimi-│ gram │ 2019 │ 2020 │ 2021 │următori │
    │ de finanţare │ │anul 2015│ 2016 │ nată │ 2018 │ │ │ │ │
    │ │ │ │ │ 2017 │ │ │ │ │ │
    └────────────────────────────────┴──────────┴─────────┴──────┴────────┴──────┴────────┴────────┴────────┴─────────┘
     Proiectul: 12061 YOUR FIRST EURES JOB
     Fond de finanţare: 15 Alte facilităţi şi instrumente postaderare

     5000 TOTAL GENERAL
     I. Credite de angajament 84 0 14 70 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 84 0 14 70 0 0 0 0 0

     5004 BUGETUL ASIGURĂRILOR PENTRU ŞOMAJ
     I. Credite de angajament 84 0 14 70 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 84 0 14 70 0 0 0 0 0

     8004 ACŢIUNI GENERALE ECONOMICE, COMERCIALE ŞI DE MUNCĂ
     I. Credite de angajament 84 0 14 70 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 84 0 14 70 0 0 0 0 0

     800458 TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI FINANCIAR 2014-2020
     I. Credite de angajament 84 0 14 70 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 84 0 14 70 0 0 0 0 0

     80045816 Alte facilităţi şi instrumente postaderare
     I. Credite de angajament 84 0 14 70 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 84 0 14 70 0 0 0 0 0

     8004581601 Finanţarea naţională
     I. Credite de angajament 9 0 1 8 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 9 0 1 8 0 0 0 0 0

     8004581602 Finanţarea externă nerambursabilă
     I. Credite de angajament 75 0 13 62 0 0 0 0 0
     II. Credite bugetare 75 0 13 62 0 0 0 0 0


    ANEXA 5/04


                             SINTEZA FINANŢĂRII PROGRAMELOR

                                                                                                                            - mii lei -
    Cod ordonator Prog. Denumire Realizări Execuţie Program Estimări Estimări Estimări TOTAL
                                                           până 2016 preliminată 2018 2019 2020 2021
                                                                           2017
    21 11370190 Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale
                          TOTAL CHELTUIELI
                          I. Credite de angajament 1.030.449 1.059.432 1.067.462 985.473 4.142.816
                          II. Credite bugetare 1.030.449 1.059.432 1.067.462 985.473 4.142.816
                          Buget fond şomaj
                          I. Credite de angajament 1.030.167 1.059.432 1.067.462 985.473 4.142.534
                          II. Credite bugetare 1.030.167 1.059.432 1.067.462 985.473 4.142.534
                          Fonduri externe nerambursabile
                          I. Credite de angajament 282 282
                          II. Credite bugetare 282 282
                   1853 PROGRAM
                   1853 Măsuri active destinate stimulării ocupării forţei de muncă
                   1853 TOTAL PROGRAM
                   1853 I. Credite de angajament 343.170 395.048 417.483 329.201 1.484.902
                   1853 II. Credite bugetare 343.170 395.048 417.483 329.201 1.484.902
                   1853 Buget fond şomaj
                   1853 I. Credite de angajament 343.170 395.048 417.483 329.201 1.484.902
                   1853 II. Credite bugetare 343.170 395.048 417.483 329.201 1.484.902
                   1854 PROGRAM
                   1854 Măsuri pasive acordate şomerilor
                   1854 TOTAL PROGRAM
                   1854 I. Credite de angajament 512.469 486.738 464.929 464.929 1.929.065
                   1854 II. Credite bugetare 512.469 486.738 464.929 464.929 1.929.065
                   1854 Buget fond şomaj
                   1854 I. Credite de angajament 512.469 486.738 464.929 464.929 1.929.065
                   1854 II. Credite bugetare 512.469 486.738 464.929 464.929 1.929.065
                   1855 PROGRAM
                   1855 Management şi administraţia
                   1855 TOTAL PROGRAM
                   1855 I. Credite de angajament 150.790 153.856 161.206 167.443 633.295
                   1855 II. Credite bugetare 150.790 153.856 161.206 167.443 633.295
                   1855 Buget fond şomaj
                   1855 I. Credite de angajament 150.790 153.856 161.206 167.443 633.295
                   1855 II. Credite bugetare 150.790 153.856 161.206 167.443 633.295
                   1856 PROGRAM
                   1856 Fondul de garantare pentru plata creanţelor salariale
                   1856 TOTAL PROGRAM
                   1856 I. Credite de angajament 23.738 23.790 23.844 23.900 95.272
                   1856 II. Credite bugetare 23.738 23.790 23.844 23.900 95.272
                   1856 Buget fond şomaj
                   1856 I. Credite de angajament 23.738 23.790 23.844 23.900 95.272
                   1856 II. Credite bugetare 23.738 23.790 23.844 23.900 95.272
                   1857 PROGRAM
                   1857 European Interoperability for Social Security Institutions in România
                   1857 TOTAL PROGRAM
                   1857 I. Credite de angajament 282 282
                   1857 II. Credite bugetare 282 282
                   1857 Fonduri externe nerambursabile
                   1857 I. Credite de angajament 282 282
                   1857 II. Credite bugetare 282 282


    ANEXA 5/04/01


                                    Fişa Programului

                                                                                                                  - mii lei -
                   Cod
    Cod ordonator program Cod Realizări până Execuţie Program Estimări Estimări Estimări Total
                            indicator 2016 preliminată 2018 2019 2020 2021
                                                               2017
    21 11370190 Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale
                   1853 PROGRAM:
                                        Măsuri active destinate stimulării ocupării forţei de muncă
                                        PRIORITATEA: 1
                                        PARTENERI:
                                        DESCRIERE:
                                        Programul îşi propune să sporească şansele de ocupare a persoanelor înregistrate în evidenţele
                                        ANOFM, prin acordarea de măsuri personalizate, adaptate profilului individual
                                        Data începerii:
                                        Data închiderii:
                                        FINANŢARE:
                                        TOTAL - eligibil:
                                        I. Credite de angajament 343.170 395.048 417.483 329.201 1.484.902
                                        II. Credite bugetare 343.170 395.048 417.483 329.201 1.484.902
                                        Indicatori de finanţare
                                        Buget fond şomaj
                          5004 BUGETUL ASIGURĂRILOR PENTRU ŞOMAJ
                          5004 I. Credite de angajament 343.170 395.048 417.483 329.201 1.484.902
                          5004 II. Credite bugetare 343.170 395.048 417.483 329.201 1.484.902
                          6504 ÎNVĂŢĂMÂNT
                          6504 I. Credite de angajament 33.900 34.080 34.915 34.915 137.810
                          6504 II. Credite bugetare 33.900 34.080 34.915 34.915 137.810
                          650420 TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII
                          650420 I. Credite de angajament 6.050 6.130 6.865 6.865 25.910
                          650420 II. Credite bugetare 6.050 6.130 6.865 6.865 25.910
                          650440 TITLUL IV SUBVENŢII
                          650440 I. Credite de angajament 4.050 4.050 4.050 4.050 16.200
                          650440 II. Credite bugetare 4.050 4.050 4.050 4.050 16.200
                          650451 TITLUL VI TRANSFERURI ÎNTRE UNITĂŢI ALE ADMINISTRAŢIEI PUBLICE
                          650451 I. Credite de angajament 22.000 22.000 22.000 22.000 88.000
                          650451 II. Credite bugetare 22.000 22.000 22.000 22.000 88.000
                          650457 TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALĂ
                          650457 I. Credite de angajament 1.800 1.900 2.000 2.000 7.700
                          650457 II. Credite bugetare 1.800 1.900 2.000 2.000 7.700
                          6804 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ SOCIALĂ
                          6804 I. Credite de angajament 7.234 7.542 7.542 7.542 29.860
                          6804 II. Credite bugetare 7.234 7.542 7.542 7.542 29.860
                          680457 TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALĂ
                          680457 I. Credite de angajament 7.234 7.542 7.542 7.542 29.860
                          680457 II. Credite bugetare 7.234 7.542 7.542 7.542 29.860
                          8004 ACŢIUNI GENERALE ECONOMICE, COMERCIALE ŞI DE MUNCĂ
                          8004 I. Credite de angajament 302.036 353.426 375.026 286.744 1.317.232
                          8004 II. Credite bugetare 302.036 353.426 375.026 286.744 1.317.232
                          800420 TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII
                          800420 I. Credite de angajament 946 900 925 951 3.722
                          800420 II. Credite bugetare 946 900 925 951 3.722
                          800440 TITLUL IV SUBVENŢII
                          800440 I. Credite de angajament 519 533 548 564 2.164
                          800440 II. Credite bugetare 519 533 548 564 2.164
                          800451 TITLUL VI TRANSFERURI ÎNTRE UNITĂŢI ALE ADMINISTRAŢIEI PUBLICE
                          800451 I. Credite de angajament 1.119 4.965 4.965 4.965 16.014
                          800451 II. Credite bugetare 1.119 4.965 4.965 4.965 16.014
                          800457 TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALĂ
                          800457 I. Credite de angajament 229.452 254.028 275.588 280.178 1.039.246
                          800457 II. Credite bugetare 229.452 254.028 275.588 280.178 1.039.246
                          800458 TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE AFERENTE
                                        CADRULUI FINANCIAR 2014-2020
                          800458 I. Credite de angajament 70.000 93.000 93.000 86 256.086
                          800458 II. Credite bugetare 70.000 93.000 93.000 86 256.086
                                        Rata de finanţare din:
                                        Fonduri eligibile:
                                        I. Credite de angajament 100 100 100 100
                                        II. Credite bugetare 100 100 100 100
                                        REZULTATE AŞTEPTATE:
                                        Indicatori de fundamentare
                                        REZULTAT
                          5844 Gradul de ocupare al tuturor persoanelor
                                        în căutarea unui loc de muncă aflate în
                                        evidenţa ANOFM 36 38 40 42
                          5845 Ponderea tinerilor cu vârsta mai mică de
                                        25 de ani care ocupă un loc de muncă,
                                        participă la un curs de formare
                                        profesională, încheie un contract de
                                        ucenicie la locul de muncă sau încheie
                                        un contract de stagiu 68 73 75 77
                                        COMENTARII:
                   1854 PROGRAM:
                                        Măsuri pasive acordate şomerilor
                                        PRIORITATEA: 1
                                        PARTENERI:
                                        DESCRIERE:
                                        Indemnizaţia de şomaj şi venitul de completare se acordă persoanelor care nu au un loc
                                        de muncă, nu realizează venituri şi care îndeplinesc condiţiile prevăzute de
                                        legislaţia pentru acordarea acestora
                                        Data începerii:
                                        Data închiderii:
                                        FINANŢARE:
                                        TOTAL - eligibil:
                                        I. Credite de angajament 512.469 486.738 464.929 464.929 1.929.065
                                        II. Credite bugetare 512.469 486.738 464.929 464.929 1.929.065
                                        Indicatori de finanţare
                                        Buget fond şomaj
                          5004 BUGETUL ASIGURĂRILOR PENTRU ŞOMAJ
                          5004 I. Credite de angajament 512.469 486.738 464.929 464.929 1.929.065
                          5004 II. Credite bugetare 512.469 486.738 464.929 464.929 1.929.065
                          6804 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ SOCIALĂ
                          6804 I. Credite de angajament 512.469 486.738 464.929 464.929 1.929.065
                          6804 II. Credite bugetare 512.469 486.738 464.929 464.929 1.929.065
                          680420 TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII
                          680420 I. Credite de angajament 3.139 3.912 3.727 3.727 14.505
                          680420 II. Credite bugetare 3.139 3.912 3.727 3.727 14.505
                          680451 TITLUL VI TRANSFERURI ÎNTRE UNITĂŢI ALE ADMINISTRAŢIEI PUBLICE
                          680451 I. Credite de angajament 95.447 91.602 88.518 88.518 364.085
                          680451 II. Credite bugetare 95.447 91.602 88.518 88.518 364.085
                          680457 TITLUL IX ASISTENŢA SOCIALĂ
                          680457 I. Credite de angajament 413.883 391.224 372.684 372.684 1.550.475
                          680457 II. Credite bugetare 413.883 391.224 372.684 372.684 1.550.475
                                        Rata de finanţare din:
                                        Fonduri eligibile:
                                        I. Credite de angajament 100 100 100 100
                                        II. Credite bugetare 100 100 100 100
                                        REZULTATE AŞTEPTATE:
                                        Indicatori de fundamentare
                                        REZULTAT
                          5846 Ponderea şomerilor indemnizaţi
                                        în total şomeri % 20 20 20 20 20
                                        COMENTARII:
                   1855 PROGRAM:
                                        Management şi administraţia
                                        PRIORITATEA: 1
                                        PARTENERI:
                                        DESCRIERE:
                                        Din bugetul asigurărilor pentru şomaj sunt asigurate cheltuielile de organizare şi funcţionare
                                        a ANOFM şi structurilor sale teritoriale
                                        Data începerii:
                                        Data închiderii:
                                        FINANŢARE:
                                        TOTAL - eligibil:
                                        I. Credite de angajament 150.790 153.856 161.206 167.443 633.295
                                        II. Credite bugetare 150.790 153.856 161.206 167.443 633.295
                                        Indicatori de finanţare
                                        Buget fond şomaj
                          5004 BUGETUL ASIGURĂRILOR PENTRU ŞOMAJ
                          5004 I. Credite de angajament 150.790 153.856 161.206 167.443 633.295
                          5004 II. Credite bugetare 150.790 153.856 161.206 167.443 633.295
                          6504 ÎNVĂŢĂMÂNT
                          6504 I. Credite de angajament 1.835 2.517 2.556 2.597 9.505
                          6504 II. Credite bugetare 1.835 2.517 2.556 2.597 9.505
                          650410 TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL
                          650410 I. Credite de angajament 780 817 856 897 3.350
                          650410 II. Credite bugetare 780 817 856 897 3.350
                          650420 TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII
                          650420 I. Credite de angajament 1.000 1.000 1.000 1.000 4.000
                          650420 II. Credite bugetare 1.000 1.000 1.000 1.000 4.000
                          650471 TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE
                          650471 I. Credite de angajament 55 700 700 700 2.155
                          650471 II. Credite bugetare 55 700 700 700 2.155
                          6804 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ SOCIALĂ
                          6804 I. Credite de angajament 148.905 151.239 158.550 164.746 623.440
                          6804 II. Credite bugetare 148.905 151.239 158.550 164.746 623.440
                          680410 TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL
                          680410 I. Credite de angajament 116.301 117.919 123.819 130.015 488.054
                          680410 II. Credite bugetare 116.301 117.919 123.819 130.015 488.054
                          680420 TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII
                          680420 I. Credite de angajament 26.559 26.620 28.031 28.031 109.241
                          680420 II. Credite bugetare 26.559 26.620 28.031 28.031 109.241
                          680430 TITLUL III DOBÂNZI
                          680430 I. Credite de angajament 100 200 200 200 700
                          680430 II. Credite bugetare 100 200 200 200 700
                          680459 TITLUL XI ALTE CHELTUIELI
                          680459 I. Credite de angajament 1.000 1.000 1.000 1.000 4.000
                          680459 II. Credite bugetare 1.000 1.000 1.000 1.000 4.000
                          680471 TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE
                          680471 I. Credite de angajament 4.945 5.500 5.500 5.500 21.445
                          680471 II. Credite bugetare 4.945 5.500 5.500 5.500 21.445
                          8004 ACŢIUNI GENERALE ECONOMICE, COMERCIALE ŞI DE MUNCĂ
                          8004 I. Credite de angajament 50 100 100 100 350
                          8004 II. Credite bugetare 50 100 100 100 350
                          800455 TITLUL VII ALTE TRANSFERURI
                          800455 I. Credite de angajament 50 100 100 100 350
                          800455 II. Credite bugetare 50 100 100 100 350
                                        Rata de finanţare din:
                                        Fonduri eligibile:
                                        I. Credite de angajament 100 100 100 100
                                        II. Credite bugetare 100 100 100 100
                                        REZULTATE AŞTEPTATE:
                                        COMENTARII:
                   1856 PROGRAM:
                                        Fondul de garantare pentru plata creanţelor salariate
                                        PRIORITATEA: 1
                                        PARTENERI:
                                        DESCRIERE:
                                        Din Fondul de garantare se asigură plata creanţelor salariate ce rezultă din contractele
                                        individuale de muncă şi colective de muncă încheiate de salariaţi cu angajatori aflaţi
                                        în insolvenţă
                                        Data începerii:
                                        Data închiderii:
                                        FINANŢARE:
                                        TOTAL - eligibil:
                                        I. Credite de angajament 23.738 23.790 23.844 23.900 95.272
                                        II. Credite bugetare 23.738 23.790 23.844 23.900 95.272
                                        Indicatori de finanţare
                                        Buget fond şomaj
                          5004 BUGETUL ASIGURĂRILOR PENTRU ŞOMAJ
                          5004 I. Credite de angajament 23.738 23.790 23.844 23.900 95.272
                          5004 II. Credite bugetare 23.738 23.790 23.844 23.900 95.272
                          6404 CHELTUIELILE FONDULUI DE GARANTARE PENTRU PLATA CREANŢELOR SALARIALE
                          6404 I. Credite de angajament 23.738 23.790 23.844 23.900 95.272
                          6404 II. Credite bugetare 23.738 23.790 23.844 23.900 95.272
                          640410 TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL
                          640410 I. Credite de angajament 1.068 1.119 1.173 1.229 4.589
                          640410 II. Credite bugetare 1.068 1.119 1.173 1.229 4.589
                          640420 TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII
                          640420 I. Credite de angajament 323 323 323 323 1.292
                          640420 II. Credite bugetare 323 323 323 323 1.292
                          640459 TITLUL XI ALTE CHELTUIELI
                          640459 I. Credite de angajament 22.347 22.348 22.348 22.348 89.391
                          640459 II. Credite bugetare 22.347 22.348 22.348 22.348 89.391
                                        Rata de finanţare din:
                                        Fonduri eligibile:
                                        I. Credite de angajament 100 100 100 100
                                        II. Credite bugetare 100 100 100 100
                                        REZULTATE AŞTEPTATE:
                                        COMENTARII:
                   1857 PROGRAM:
                                        European Interoperability for Social Security Institutions in România
                                        PRIORITATEA: 1
                                        PARTENERI:
                                        DESCRIERE:
                                        EESSI este un proiect din domeniul tehnologiei informaţiei şi a comunicaţiilor care constă în
                                        principal, în dezvoltarea unui sistem informatic ce conectează administraţiile statelor membre
                                        responsabile de securitate socială pentru schimburile electronice de date
                                        Data începerii:
                                        Data închiderii:
                                        FINANŢARE:
                                        TOTAL - eligibil:
                                        I. Credite de angajament 282 282
                                        II. Credite bugetare 282 282
                                        Indicatori de finanţare
                                        Fonduri externe nerambursabile
                          5008 FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE
                          5008 I. Credite de angajament 282 282
                          5008 II. Credite bugetare 282 282
                          8008 ACŢIUNI GENERALE ECONOMICE, COMERCIALE ŞI DE MUNCĂ
                          8008 I. Credite de angajament 282 282
                          8008 II. Credite bugetare 282 282
                          800858 TITLUL X PROIECTE CU FINANŢARE DIN FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE AFERENTE CADRULUI
                                        FINANCIAR 2014-2020
                          800858 I. Credite de angajament 282 282
                          800858 II. Credite bugetare 282 282
                                        Rata de finanţare din:
                                        Fonduri eligibile:
                                        I. Credite de angajament 100
                                        II. Credite bugetare 100
                                        REZULTATE AŞTEPTATE:
                                        COMENTARII:


    ANEXA 6/04


        MINISTERUL MUNCII ŞI JUSTIŢIEI SOCIALE
                            PROGRAMUL DE INVESTIŢII PUBLICE

                                                                                                                 - mii lei -
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    I - Credite de angajament TOTAL Cheltuieli Cheltuieli Program Estimări Estimări Estimări Estimări
    II - Credite bugetare efectuate preliminate 2018 2019 2020 2021 anii
    CAPITOL/GRUPA/SURSA până la 2017 ulteriori
                                                 31.12.2016
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
              0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    TOTAL GENERAL
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    5000 TOTAL GENERAL I 34.021 4.929 1.951 5.811 6.910 6.910 6.910 600
                                    II 34.021 4.929 1.951 5.811 6.910 6.910 6.910 600
    5004 BUGETUL ASIGURĂRILOR I 34.021 4.929 1.951 5.811 6.910 6.910 6.910 600
    PENTRU ŞOMAJ II 34.021 4.929 1.951 5.811 6.910 6.910 6.910 600
    500451 TITLUL VI TRANSFERURI I 4.381 489 951 811 710 710 710
    ÎNTRE UNITĂŢI ALE II 4.381 489 951 811 710 710 710
    ADMINISTRAŢIEI PUBLICE
    50045101 Transferuri curente I 4.381 489 951 811 710 710 710
                                    II 4.381 489 951 811 710 710 710
    5004510101 Transferuri către I 4.381 489 951 811 710 710 710
    instituţii publice II 4.381 489 951 811 710 710 710
    500471 TITLUL XIII ACTIVE I 29.640 4.440 1.000 5.000 6.200 6.200 6.200 600
    NEFINANCIARE II 29.640 4.440 1.000 5.000 6.200 6.200 6.200 600
    50047101 Active fixe I 13.007 2.290 432 1.585 2.700 2.700 2.700 600
                                    II 13.007 2.290 432 1.585 2.700 2.700 2.700 600
    5004710101 Construcţii I 2.630 630 500 500 500 500
                                    II 2.630 630 500 500 500 500
    5004710102 Maşini, echipamente I 4.948 1.493 170 1.385 600 600 600 100
    şi mijloace de transport II 4.948 1.493 170 1.385 600 600 600 100
    5004710103 Mobilier, aparatură I 2.159 167 192 600 600 600
    birotică şi alte active II 2.159 167 192 600 600 600
    corporale
    5004710130 Alte active fixe I 3.270 70 200 1.000 1.000 1.000
                                    II 3.270 70 200 1.000 1.000 1.000
    50047103 Reparaţii capitale I 16.633 2.150 568 3.415 3.500 3.500 3.500
    aferente activelor fixe II 16.633 2.150 568 3.415 3.500 3.500 3.500
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    C - Alte cheltuieli de investiţii
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    5000 TOTAL GENERAL I 34.021 4.929 1.951 5.811 6.910 6.910 6.910 600
                                    II 34.021 4.929 1.951 5.811 6.910 6.910 6.910 600
    5004 BUGETUL ASIGURĂRILOR I 34.021 4.929 1.951 5.811 6.910 6.910 6.910 600
    PENTRU ŞOMAJ II 34.021 4.929 1.951 5.811 6.910 6.910 6.910 600
    500451 TITLUL VI TRANSFERURI I 4.381 489 951 811 710 710 710
    ÎNTRE UNITĂŢI ALE II 4.381 489 951 811 710 710 710
    ADMINISTRAŢIEI PUBLICE
    50045101 Transferuri curente I 4.381 489 951 811 710 710 710
                                    II 4.381 489 951 811 710 710 710
    5004510101 Transferuri către I 4.381 489 951 811 710 710 710
    instituţii publice II 4.381 489 951 811 710 710 710
    500471 TITLUL XIII ACTIVE I 29.640 4.440 1.000 5.000 6.200 6.200 6.200 600
    NEFINANCIARE II 29.640 4.440 1.000 5.000 6.200 6.200 6.200 600
    50047101 Active fixe I 13.007 2.290 432 1.585 2.700 2.700 2.700 600
                                    II 13.007 2.290 432 1.585 2.700 2.700 2.700 600
    5004710101 Construcţii I 2.630 630 500 500 500 500
                                    II 2.630 630 500 500 500 500
    5004710102 Maşini, echipamente I 4.948 1.493 170 1.385 600 600 600 100
    şi mijloace de transport II 4.948 1.493 170 1.385 600 600 600 100
    5004710103 Mobilier, aparatură I 2.159 167 192 600 600 600
    birotică şi alte active II 2.159 167 192 600 600 600
    corporale
    5004710130 Alte active fixe I 3.270 70 200 1.000 1.000 1.000
                                    II 3.270 70 200 1.000 1.000 1.000
    50047103 Reparaţii capitale I 16.633 2.150 568 3.415 3.500 3.500 3.500
    aferente activelor fixe II 16.633 2.150 568 3.415 3.500 3.500 3.500
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    a. Achiziţii de imobile
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    5000 TOTAL GENERAL I 2.630 630 500 500 500 500
                                    II 2.630 630 500 500 500 500
    5004 BUGETUL ASIGURĂRILOR I 2.630 630 500 500 500 500
    PENTRU ŞOMAJ II 2.630 630 500 500 500 500
    500471 TITLUL XIII ACTIVE I 2.630 630 500 500 500 500
    NEFINANCIARE II 2.630 630 500 500 500 500
    50047101 Active fixe I 2.630 630 500 500 500 500
                                    II 2.630 630 500 500 500 500
    5004710101 Construcţii I 2.630 630 500 500 500 500
                                    II 2.630 630 500 500 500 500
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    b. Dotări independente
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    5000 TOTAL GENERAL I 8.661 2.115 473 1.773 1.400 1.400 1.400 100
                                    II 8.661 2.115 473 1.773 1.400 1.400 1.400 100
    5004 BUGETUL ASIGURĂRILOR I 8.661 2.115 473 1.773 1.400 1.400 1.400 100
    PENTRU ŞOMAJ II 8.661 2.115 473 1.773 1.400 1.400 1.400 100
    500451 TITLUL VI TRANSFERURI I 1.554 455 111 388 200 200 200
    ÎNTRE UNITĂŢI ALE II 1.554 455 111 388 200 200 200
    ADMINISTRAŢIEI PUBLICE
    50045101 Transferuri curente I 1.554 455 111 388 200 200 200
                                    II 1.554 455 111 388 200 200 200
    5004510101 Transferuri către I 1.554 455 111 388 200 200 200
    instituţii publice II 1.554 455 111 388 200 200 200
    500471 TITLUL XIII ACTIVE I 7.107 1.660 362 1.385 1.200 1.200 1.200 100
    NEFINANCIARE II 7.107 1.660 362 1.385 1.200 1.200 1.200 100
    50047101 Active fixe I 7.107 1.660 362 1.385 1.200 1.200 1.200 100
                                    II 7.107 1.660 362 1.385 1.200 1.200 1.200 100
    5004710102 Maşini, echipamente I 4.948 1.493 170 1.385 600 600 600 100
    şi mijloace de transport II 4.948 1.493 170 1.385 600 600 600 100
    5004710103 Mobilier, aparatură I 2.159 167 192 600 600 600
    birotică şi alte active II 2.159 167 192 600 600 600
    corporale
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    e. Alte cheltuieli asimilate investiţiilor
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    5000 TOTAL GENERAL I 3.300 70 200 1.010 1.010 1.010
                                    II 3.300 70 200 1.010 1.010 1.010
    5004 BUGETUL ASIGURĂRILOR I 3.300 70 200 1.010 1.010 1.010
    PENTRU ŞOMAJ II 3.300 70 200 1.010 1.010 1.010
    500451 TITLUL VI TRANSFERURI I 30 10 10 10
    ÎNTRE UNITĂŢI ALE II 30 10 10 10
    ADMINISTRAŢIEI PUBLICE
    50045101 Transferuri curente I 30 10 10 10
                                    II 30 10 10 10
    5004510101 Transferuri către I 30 10 10 10
    instituţii publice II 30 10 10 10
    500471 TITLUL XIII ACTIVE I 3.270 70 200 1.000 1.000 1.000
    NEFINANCIARE II 3.270 70 200 1.000 1.000 1.000
    50047101 Active fixe I 3.270 70 200 1.000 1.000 1.000
                                    II 3.270 70 200 1.000 1.000 1.000
    5004710130 Alte active fixe I 3.270 70 200 1.000 1.000 1.000
                                    II 3.270 70 200 1.000 1.000 1.000
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    f. Cheltuieli de expertiză, proiectare, asistenţă tehnică, pentru probe tehnologice şi teste şi predare la beneficiar şi
    de execuţie privind reparaţiile capitale, precum şi alte categorii de lucrări de intervenţii, cu excepţia celor incluse
    la lit. d), astfel cum sunt definite de legislaţia în vigoare, inclusiv cheltuielile necesare pentru obţinerea avizelor,
    autorizaţiilor şi acordurilor prevăzute de lege
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    5000 TOTAL GENERAL I 19.430 2.184 1.408 3.838 4.000 4.000 4.000
                                    II 19.430 2.184 1.408 3.838 4.000 4.000 4.000
    5004 BUGETUL ASIGURĂRILOR I 19.430 2.184 1.408 3.838 4.000 4.000 4.000
    PENTRU ŞOMAJ II 19.430 2.184 1.408 3.838 4.000 4.000 4.000
    500451 TITLUL VI TRANSFERURI I 2.797 34 840 423 500 500 500
    ÎNTRE UNITĂŢI ALE II 2.797 34 840 423 500 500 500
    ADMINISTRAŢIEI PUBLICE
    50045101 Transferuri curente I 2.797 34 840 423 500 500 500
                                    II 2.797 34 840 423 500 500 500
    5004510101 Transferuri către I 2.797 34 840 423 500 500 500
    instituţii publice II 2.797 34 840 423 500 500 500
    500471 TITLUL XIII ACTIVE I 16.633 2.150 568 3.415 3.500 3.500 3.500
    NEFINANCIARE II 16.633 2.150 568 3.415 3.500 3.500 3.500
    50047103 Reparaţii capitale I 16.633 2.150 568 3.415 3.500 3.500 3.500
    aferente activelor fixe II 16.633 2.150 568 3.415 3.500 3.500 3.500
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    TOTAL CAPITOL 65 - ÎNVĂŢĂMÂNT
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    6500 ÎNVĂŢĂMÂNT I 6.883 612 1.075 866 1.410 1.410 1.410 100
                                   II 6.883 612 1.075 866 1.410 1.410 1.410 100
    6504 ÎNVĂŢĂMÂNT I 6.883 612 1.075 866 1.410 1.410 1.410 100
                                   II 6.883 612 1.075 866 1.410 1.410 1.410 100
    650451 TITLUL VI TRANSFERURI I 4.381 489 951 811 710 710 710
    ÎNTRE UNITĂŢI ALE II 4.381 489 951 811 710 710 710
    ADMINISTRAŢIEI PUBLICE
    65045101 Transferuri curente I 4.381 489 951 811 710 710 710
                                   II 4.381 489 951 811 710 710 710
    6504510101 Transferuri către I 4.381 489 951 811 710 710 710
    instituţii publice II 4.381 489 951 811 710 710 710
    650471 TITLUL XIII ACTIVE I 2.502 123 124 55 700 700 700 100
    NEFINANCIARE II 2.502 123 124 55 700 700 700 100
    65047101 Active Fixe I 899 79 65 55 200 200 200 100
                                   II 899 79 65 55 200 200 200 100
    6504710102 Maşini, echipamente I 538 69 14 55 100 100 100 100
    şi mijloace de transport II 538 69 14 55 100 100 100 100
    6504710103 Mobilier, aparatură I 361 10 51 100 100 100
    birotică şi alte active II 361 10 51 100 100 100
    corporale
    65047103 Reparaţii capitale I 1.603 44 59 500 500 500
    aferente activelor fixe II 1.603 44 59 500 500 500
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    TOTAL CAPITOL 68 - ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ SOCIALĂ
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    6800 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 27.138 4.317 876 4.945 5.500 5.500 5.500 500
    SOCIALĂ II 27.138 4.317 876 4.945 5.500 5.500 5.500 500
    6804 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 27.138 4.317 876 4.945 5.500 5.500 5.500 500
    SOCIALĂ II 27.138 4.317 876 4.945 5.500 5.500 5.500 500
    680471 TITLUL XIII ACTIVE I 27.138 4.317 876 4.945 5.500 5.500 5.500 500
    NEFINANCIARE II 27.138 4.317 876 4.945 5.500 5.500 5.500 500
    68047101 Active fixe I 12.108 2.211 367 1.530 2.500 2.500 2.500 500
                                   II 12.108 2.211 367 1.530 2.500 2.500 2.500 500
    6804710101 Construcţii I 2.630 630 500 500 500 500
                                   II 2.630 630 500 500 500 500
    6804710102 Maşini, echipamente I 4.410 1.424 156 1.330 500 500 500
    şi mijloace de transport II 4.410 1.424 156 1.330 500 500 500
    6804710103 Mobilier, aparatură I 1.798 157 141 500 500 500
    birotică şi alte active II 1.798 157 141 500 500 500
    corporale
    6804710130 Alte active fixe I 3.270 70 200 1.000 1.000 1.000
                                   II 3.270 70 200 1.000 1.000 1.000
    68047103 Reparaţii capitale I 15.030 2.106 509 3.415 3.000 3.000 3.000
    aferente activelor fixe II 15.030 2.106 509 3.415 3.000 3.000 3.000
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    C - Alte cheltuieli de investiţii
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    6500 ÎNVĂŢĂMÂNT I 6.883 612 1.075 866 1.410 1.410 1.410 100
                                   II 6.883 612 1.075 866 1.410 1.410 1.410 100
    6504 ÎNVĂŢĂMÂNT I 6.883 612 1.075 866 1.410 1.410 1.410 100
                                   II 6.883 612 1.075 866 1.410 1.410 1.410 100
    650451 TITLUL VI TRANSFERURI I 4.381 489 951 811 710 710 710
    ÎNTRE UNITĂŢI ALE II 4.381 489 951 811 710 710 710
    ADMINISTRAŢIEI PUBLICE
    65045101 Transferuri curente I 4.381 489 951 811 710 710 710
                                   II 4.381 489 951 811 710 710 710
    6504510101 Transferuri către I 4.381 489 951 811 710 710 710
    instituţii publice II 4.381 489 951 811 710 710 710

    650471 TITLUL XIII ACTIVE I 2.502 123 124 55 700 700 700 100
    NEFINANCIARE II 2.502 123 124 55 700 700 700 100
    65047101 Active Fixe I 899 79 65 55 200 200 200 100
                                   II 899 79 65 55 200 200 200 100
    6504710102 Maşini, echipamente I 538 69 14 55 100 100 100 100
    şi mijloace de transport II 538 69 14 55 100 100 100 100
    6504710103 Mobilier, aparatură I 361 10 51 100 100 100
    birotică şi alte active II 361 10 51 100 100 100
    corporale
    65047103 Reparaţii capitale I 1.603 44 59 500 500 500
    aferente activelor fixe II 1.603 44 59 500 500 500
    6800 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 27.138 4.317 876 4.945 5.500 5.500 5.500 500
    SOCIALĂ II 27.138 4.317 876 4.945 5.500 5.500 5.500 500
    6804 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 27.138 4.317 876 4.945 5.500 5.500 5.500 500
    SOCIALĂ II 27.138 4.317 876 4.945 5.500 5.500 5.500 500
    680471 TITLUL XIII ACTIVE I 27.138 4.317 876 4.945 5.500 5.500 5.500 500
    NEFINANCIARE II 27.138 4.317 876 4.945 5.500 5.500 5.500 500
    68047101 Active fixe I 12.108 2.211 367 1.530 2.500 2.500 2.500 500
                                   II 12.108 2.211 367 1.530 2.500 2.500 2.500 500
    6804710101 Construcţii I 2.630 630 500 500 500 500
                                   II 2.630 630 500 500 500 500
    6804710102 Maşini, echipamente I 4.410 1.424 156 1.330 500 500 500
    şi mijloace de transport II 4.410 1.424 156 1.330 500 500 500
    6804710103 Mobilier, aparatură I 1.798 157 141 500 500 500
    birotică şi alte active II 1.798 157 141 500 500 500
    corporale
    6804710130 Alte active fixe I 3.270 70 200 1.000 1.000 1.000
                                   II 3.270 70 200 1.000 1.000 1.000
    68047103 Reparaţii capitale I 15.030 2.106 509 3.415 3.000 3.000 3.000
    aferente activelor fixe II 15.030 2.106 509 3.415 3.000 3.000 3.000
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


    ANEXA 6/04/01


        MINISTERUL MUNCII ŞI JUSTIŢIEI SOCIALE
        COD OBIECTIV 1
                                          FIŞA
                   OBIECTIVULUI/PROIECTULUI/CATEGORIEI DE INVESTIŢII
    a. Achiziţii de imobile

        Tipul cheltuielii: C - Alte cheltuieli de investiţii
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
        D. EŞALONAREA VALORII RĂMASE DE FINANŢAT ŞI SURSELE DE FINANŢARE
        I - Credite de angajament
        II - Credite bugetare
                                                                                                                  -mii lei-
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    Surse de finanţare şi I/II TOTAL Cheltuieli Cheltuieli Program Estimări Estimări Estimări Estimări
    costuri de finanţare efectuate preliminate 2018 2019 2020 2021 anii
                                                  până la 2017 ulteriori
                                                 31.12.2016
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
              0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    5000 TOTAL GENERAL I 2.630 630 500 500 500 500
                                   II 2.630 630 500 500 500 500
    6800 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 2.630 630 500 500 500 500
    SOCIALĂ II 2.630 630 500 500 500 500
    6804 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 2.630 630 500 500 500 500
    SOCIALĂ II 2.630 630 500 500 500 500
    680471 TITLUL XIII ACTIVE I 2.630 630 500 500 500 500
    NEFINANCIARE II 2.630 630 500 500 500 500
    68047101 Active fixe I 2.630 630 500 500 500 500
                                   II 2.630 630 500 500 500 500
    6804710101 Construcţii I 2.630 630 500 500 500 500
                                   II 2.630 630 500 500 500 500
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


        MINISTERUL MUNCII ŞI JUSTIŢIEI SOCIALE
        COD OBIECTIV 2
                                          FIŞA
                   OBIECTIVULUI/PROIECTULUI/CATEGORIEI DE INVESTIŢII
    b. Dotări independente

        Tipul cheltuielii: C - Alte cheltuieli de investiţii
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
        D. EŞALONAREA VALORII RĂMASE DE FINANŢAT ŞI SURSELE DE FINANŢARE
        I - Credite de angajament
        II - Credite bugetare
                                                                                                                  -mii lei-
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    Surse de finanţare şi I/II TOTAL Cheltuieli Cheltuieli Program Estimări Estimări Estimări Estimări
    costuri de finanţare efectuate preliminate 2018 2019 2020 2021 anii
                                                  până la 2017 ulteriori
                                                 31.12.2016
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
              0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    5000 TOTAL GENERAL I 8.661 2.115 473 1.773 1.400 1.400 1.400 100
                                   II 8.661 2.115 473 1.773 1.400 1.400 1.400 100
    6500 ÎNVĂŢĂMÂNT I 2.453 534 176 443 400 400 400 100
                                   II 2.453 534 176 443 400 400 400 100
    6504 ÎNVĂŢĂMÂNT I 2.453 534 176 443 400 400 400 100
                                   II 2.453 534 176 443 400 400 400 100
    650451 TITLUL VI I 1.554 455 111 388 200 200 200
    TRANSFERURI ÎNTRE UNITĂŢI II 1.554 455 111 388 200 200 200
    ALE ADMINISTRAŢIEI PUBLICE
    65045101 Transferuri curente I 1.554 455 111 388 200 200 200
                                   II 1.554 455 111 388 200 200 200
    6504510101 Transferuri către I 1.554 455 111 388 200 200 200
    instituţii publice II 1.554 455 111 388 200 200 200
    650471 TITLUL XIII ACTIVE I 899 79 65 55 200 200 200 100
    NEFINANCIARE II 899 79 65 55 200 200 200 100
    65047101 Active fixe I 899 79 65 55 200 200 200 100
                                   II 899 79 65 55 200 200 200 100
    6504710102 Maşini, echipamente I 538 69 14 55 100 100 100 100
    şi mijloace de transport II 538 69 14 55 100 100 100 100
    6504710103 Mobilier, aparatură I 361 10 51 100 100 100
    birotică şi alte active II 361 10 51 100 100 100
    corporale
    6800 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 6.208 1.581 297 1.330 1.000 1.000 1.000
    SOCIALĂ II 6.208 1.581 297 1.330 1.000 1.000 1.000
    6804 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 6.208 1.581 297 1.330 1.000 1.000 1.000
    SOCIALĂ II 6.208 1.581 297 1.330 1.000 1.000 1.000
    680471 TITLUL XIII ACTIVE I 6.208 1.581 297 1.330 1.000 1.000 1.000
    NEFINANCIARE II 6.208 1.581 297 1.330 1.000 1.000 1.000
    68047101 Active fixe I 6.208 1.581 297 1.330 1.000 1.000 1.000
                                   II 6.208 1.581 297 1.330 1.000 1.000 1.000
    6804710102 Maşini, echipamente I 4.410 1.424 156 1.330 500 500 500
    şi mijloace de transport II 4.410 1.424 156 1.330 500 500 500
    6804710103 Mobilier, aparatură I 1.798 157 141 500 500 500
    birotică şi alte active II 1.798 157 141 500 500 500
    corporale
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


        MINISTERUL MUNCII ŞI JUSTIŢIEI SOCIALE
        COD OBIECTIV 5
                                          FIŞA
                   OBIECTIVULUI/PROIECTULUI/CATEGORIEI DE INVESTIŢII
    e. Alte cheltuieli asimilate investiţiilor

        Tipul cheltuielii: C - Alte cheltuieli de investiţii
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
        D. EŞALONAREA VALORII RĂMASE DE FINANŢAT ŞI SURSELE DE FINANŢARE
        I - Credite de angajament
        II - Credite bugetare
                                                                                                                  -mii lei-
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    Surse de finanţare şi I/II TOTAL Cheltuieli Cheltuieli Program Estimări Estimări Estimări Estimări
    costuri de finanţare efectuate preliminate 2018 2019 2020 2021 anii
                                                  până la 2017 ulteriori
                                                 31.12.2016
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
              0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    5000 TOTAL GENERAL I 3.300 70 200 1.010 1.010 1.010
                                   II 3.300 70 200 1.010 1.010 1.010
    6500 ÎNVĂŢĂMÂNT I 30 10 10 10
                                   II 30 10 10 10
    6504 ÎNVĂŢĂMÂNT I 30 10 10 10
                                   II 30 10 10 10
    650451 TITLUL VI I 30 10 10 10
    TRANSFERURI ÎNTRE UNITĂŢI II 30 10 10 10
    ALE ADMINISTRAŢIEI PUBLICE
    65045101 Transferuri curente I 30 10 10 10
                                   II 30 10 10 10
    6504510101 Transferuri către I 30 10 10 10
    instituţii publice II 30 10 10 10
    6800 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 3.270 70 200 1.000 1.000 1.000
    SOCIALĂ II 3.270 70 200 1.000 1.000 1.000
    6804 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 3.270 70 200 1.000 1.000 1.000
    SOCIALĂ II 3.270 70 200 1.000 1.000 1.000
    680471 TITLUL XIII ACTIVE I 3.270 70 200 1.000 1.000 1.000
    NEFINANCIARE II 3.270 70 200 1.000 1.000 1.000
    68047101 Active fixe I 3.270 70 200 1.000 1.000 1.000
                                   II 3.270 70 200 1.000 1.000 1.000
    6804710130 Alte active fixe I 3.270 70 200 1.000 1.000 1.000
                                   II 3.270 70 200 1.000 1.000 1.000
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


        MINISTERUL MUNCII ŞI JUSTIŢIEI SOCIALE
        COD OBIECTIV 1078
                                          FIŞA
                   OBIECTIVULUI/PROIECTULUI/CATEGORIEI DE INVESTIŢII
    f. Cheltuieli de expertiză, proiectare, asistenţă tehnică, pentru probe tehnologice şi teste şi predare la beneficiar şi de execuţie privind reparaţiile capitale, precum şi alte categorii de lucrări de intervenţii, cu excepţia celor incluse la lit. d), astfel cum sunt definite de legislaţia în vigoare, inclusiv cheltuielile necesare pentru obţinerea avizelor, autorizaţiilor şi acordurilor prevăzute de lege

        Tipul cheltuielii: C - Alte cheltuieli de investiţii
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
        D. EŞALONAREA VALORII RĂMASE DE FINANŢAT ŞI SURSELE DE FINANŢARE
        I - Credite de angajament
        II - Credite bugetare
                                                                                                                  -mii lei-
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    Surse de finanţare şi I/II TOTAL Cheltuieli Cheltuieli Program Estimări Estimări Estimări Estimări
    costuri de finanţare efectuate preliminate 2018 2019 2020 2021 anii
                                                  până la 2017 ulteriori
                                                 31.12.2016
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
              0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────
    5000 TOTAL GENERAL I 19.430 2.184 1.408 3.838 4.000 4.000 4.000
                                   II 19.430 2.184 1.408 3.838 4.000 4.000 4.000
    6500 ÎNVĂŢĂMÂNT I 4.400 78 899 423 1.000 1.000 1.000
                                   II 4.400 78 899 423 1.000 1.000 1.000
    6504 ÎNVĂŢĂMÂNT I 4.400 78 899 423 1.000 1.000 1.000
                                   II 4.400 78 899 423 1.000 1.000 1.000
    650451 TITLUL VI I 2.797 34 840 423 500 500 500
    TRANSFERURI ÎNTRE UNITĂŢI II 2.797 34 840 423 500 500 500
    ALE ADMINISTRAŢIEI PUBLICE
    65045101 Transferuri curente I 2.797 34 840 423 500 500 500
                                   II 2.797 34 840 423 500 500 500
    6504510101 Transferuri către I 2.797 34 840 423 500 500 500
    instituţii publice II 2.797 34 840 423 500 500 500
    650471 TITLUL XIII ACTIVE I 1.603 44 59 500 500 500
    NEFINANCIARE II 1.603 44 59 500 500 500
    65047103 Reparaţii capitale I 1.603 44 59 500 500 500
    aferente activelor fixe II 1.603 44 59 500 500 500
    6800 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 15.030 2.106 509 3.415 3.000 3.000 3.000
    SOCIALĂ II 15.030 2.106 509 3.415 3.000 3.000 3.000
    6804 ASIGURĂRI ŞI ASISTENŢĂ I 15.030 2.106 509 3.415 3.000 3.000 3.000
    SOCIALĂ II 15.030 2.106 509 3.415 3.000 3.000 3.000
    680471 TITLUL XIII ACTIVE I 15.030 2.106 509 3.415 3.000 3.000 3.000
    NEFINANCIARE II 15.030 2.106 509 3.415 3.000 3.000 3.000
    68047103 Reparaţii capitale I 15.030 2.106 509 3.415 3.000 3.000 3.000
    aferente activelor fixe II 15.030 2.106 509 3.415 3.000 3.000 3.000
    ─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────


    ANEXA 7/04


        MINISTERUL MUNCII ŞI JUSTIŢIEI SOCIALE
                                        SINTEZA
                       sumelor alocate pentru instituţii publice
                         finanţate parţial din venituri proprii
                                   pe anii 2018-2021

                                                                                                                          - mii lei -
    ┌────┬────┬────┬────┬───┬───┬──────────────────────────────────────────────────────┬──────────┬──────────┬───────────┬───────────┐
    │Ca- │Sub-│Pa- │Gru-│Ar-│A- │ │ Program │ Estimări │ Estimări │ Estimări │
    │pi- │ca- │ra- │pa/ │ti-│li-│ Denumire indicator │ 2018 │ 2019 │ 2020 │ 2021 │
    │tol │pi- │graf│Ti- │col│ne-│ │ │ │ │ │
    │ │tol │ │tlu │ │at │ │ │ │ │ │
    ├────┴────┴────┴────┴───┴───┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼──────────┼───────────┼───────────┤
    │ A │ B │ 1 │ 2 │ 3 │ 4 │
    ├───────────────────────────┼──────────────────────────────────────────────────────┼──────────┼──────────┼───────────┼───────────┤
    │0001 10 │VENITURI PROPRII TOTAL VENITURI │ 22.603│ 23.102│ 23.602│ 24.102│
    │0002 10 │I. VENITURI CURENTE │ 603│ 1.102│ 1.602│ 2.102│
    │2900 10 │C. VENITURI NEFISCALE │ 603│ 1.102│ 1.602│ 2.102│
    │3300 10 │C2. VÂNZĂRI DE BUNURI ŞI SERVICII │ 603│ 1.102│ 1.602│ 2.102│
    │3310 │VENITURI DIN PRESTĂRI DE SERVICII ŞI ALTE ACTIVITĂŢI │ 603│ 1.102│ 1.602│ 2.102│
    │ 50 │Alte venituri din prestări servicii şi alte activităţi│ 603│ 1.102│ 1.602│ 2.102│
    │4200 10 │IV. SUBVENŢII │ 22.000│ 22.000│ 22.000│ 22.000│
    │4310 │SUBVENŢII DE LA ALTE ADMINISTRAŢII │ 22.000│ 22.000│ 22.000│ 22.000│
    │ 09 │Subvenţii pentru instituţii publice │ 22.000│ 22.000│ 22.000│ 22.000│
    │5010 │VENITURI PROPRII - TOTAL CHELTUIELI │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 22.603│ 23.102│ 23.602│ 24.102│
    │ │II. Credite bugetare │ 22.603│ 23.102│ 23.602│ 24.102│
    │ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 21.792│ 22.392│ 22.892│ 23.392│
    │ │II. Credite bugetare │ 21.792│ 22.392│ 22.892│ 23.392│
    │ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 5.922│ 6.217│ 6.517│ 6.817│
    │ │II. Credite bugetare │ 5.922│ 6.217│ 6.517│ 6.817│
    │ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 15.420│ 15.650│ 15.850│ 16.050│
    │ │II. Credite bugetare │ 15.420│ 15.650│ 15.850│ 16.050│
    │ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALĂ │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 450│ 525│ 525│ 525│
    │ │II. Credite bugetare │ 450│ 525│ 525│ 525│
    │ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 811│ 710│ 710│ 710│
    │ │II. Credite bugetare │ 811│ 710│ 710│ 710│
    │ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 811│ 710│ 710│ 710│
    │ │II. Credite bugetare │ 811│ 710│ 710│ 710│
    │6500 10 │PARTEA a III-a CHELTUIELI SOCIAL-CULTURALE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 22.603│ 23.102│ 23.602│ 24.102│
    │ │II. Credite bugetare │ 22.603│ 23.102│ 23.602│ 24.102│
    │ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 21.792│ 22.392│ 22.892│ 23.392│
    │ │II. Credite bugetare │ 21.792│ 22.392│ 22.892│ 23.392│
    │ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 5.922│ 6.217│ 6.517│ 6.817│
    │ │II. Credite bugetare │ 5.922│ 6.217│ 6.517│ 6.817│
    │ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 15.420│ 15.650│ 15.850│ 16.050│
    │ │II. Credite bugetare │ 15.420│ 15.650│ 15.850│ 16.050│
    │ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALĂ │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 450│ 525│ 525│ 525│
    │ │II. Credite bugetare │ 450│ 525│ 525│ 525│
    │ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 811│ 710│ 710│ 710│
    │ │II. Credite bugetare │ 811│ 710│ 710│ 710│
    │ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 811│ 710│ 710│ 710│
    │ │II. Credite bugetare │ 811│ 710│ 710│ 710│
    │6510 │ÎNVĂŢĂMÂNT │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 22.603│ 23.102│ 23.602│ 24.102│
    │ │II. Credite bugetare │ 22.603│ 23.102│ 23.602│ 24.102│
    │ 01 │CHELTUIELI CURENTE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 21.792│ 22.392│ 22.892│ 23.392│
    │ │II. Credite bugetare │ 21.792│ 22.392│ 22.892│ 23.392│
    │ 10 │TITLUL I CHELTUIELI DE PERSONAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 5.922│ 6.217│ 6.517│ 6.817│
    │ │II. Credite bugetare │ 5.922│ 6.217│ 6.517│ 6.817│
    │ 20 │TITLUL II BUNURI ŞI SERVICII │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 15.420│ 15.650│ 15.850│ 16.050│
    │ │II. Credite bugetare │ 15.420│ 15.650│ 15.850│ 16.050│
    │ 57 │TITLUL IX ASISTENŢĂ SOCIALĂ │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 450│ 525│ 525│ 525│
    │ │II. Credite bugetare │ 450│ 525│ 525│ 525│
    │ 70 │CHELTUIELI DE CAPITAL │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 811│ 710│ 710│ 710│
    │ │II. Credite bugetare │ 811│ 710│ 710│ 710│
    │ 71 │TITLUL XIII ACTIVE NEFINANCIARE │ │ │ │ │
    │ │I. Credite de angajament │ 811│ 710│ 710│ 710│
    │ │II. Credite bugetare │ 811│ 710│ 710│ 710│
    └───────────────────────────┴──────────────────────────────────────────────────────┴──────────┴──────────┴───────────┴───────────┘


                                         -----

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016