Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTĂRÂRE nr. 997 din 29 septembrie 2010  privind aprobarea închiderii definitive şi monitorizării postînchidere a stării de siguranţă a obiectivului şi a factorilor de mediu a unor mine şi cariere, etapa a XI-a, şi modificarea unor acte normative în domeniul închiderii unor mine şi cariere    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 HOTĂRÂRE nr. 997 din 29 septembrie 2010 privind aprobarea închiderii definitive şi monitorizării postînchidere a stării de siguranţă a obiectivului şi a factorilor de mediu a unor mine şi cariere, etapa a XI-a, şi modificarea unor acte normative în domeniul închiderii unor mine şi cariere

EMITENT: Guvernul
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 692 din 15 octombrie 2010
    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi ale art. 52 alin. (2) din Legea minelor nr. 85/2003, cu modificările şi completările ulterioare,
    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.
    ART. 1
    (1) Se aprobă închiderea definitivă, conservarea, ecologizarea şi monitorizarea postînchidere a stării de siguranţă a obiectivului şi a factorilor de mediu a minelor şi carierelor aflate în patrimoniul unor companii/societăţi naţionale sau societăţi comerciale care activează în sectorul minier, prevăzute în anexa nr. 1.1.
    (2) Se aprobă valorile necesare derulării, în perioada 2010-2014, a programului unic de etapizare pentru modernizarea a 8 staţii de epurare şi tratare a apelor de mină, în 8 amplasamente diferite. În baza studiilor de soluţii se vor moderniza/optimiza procesele tehnologice pentru creşterea randamentelor specifice la fiecare staţie de epurare în parte, scopul final fiind depăşirea limitelor tehnologiilor actuale şi încadrarea în normativele în vigoare.

    ART. 2
    Rezervele geologice neexploatate ale minelor şi carierelor care se închid rămân în gestionarea Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale.

    ART. 3
    (1) Scoaterea din funcţiune a mijloacelor fixe aferente obiectivelor miniere prevăzute a se închide potrivit anexei nr. 1.1, precum şi valorificarea acestora se fac cu respectarea prevederilor Legii nr. 15/1994 privind amortizarea capitalului imobilizat în active corporale şi necorporale, republicată, cu modificările şi completările ulterioare. Sumele obţinute din valorificarea mijloacelor fixe se folosesc cu respectarea prevederilor legale.
    (2) Se aprobă sistarea definitivă a lucrărilor de investiţii neterminate, terminate şi nerecepţionate aferente obiectivului care se închide. Investiţiile neterminate se casează şi se valorifică conform procedurii de valorificare a mijloacelor fixe prevăzute în Legea nr. 15/1994, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
    (3) Anexele tehnice şi dependinţele, de natura celor prevăzute la art. 37 alin. (2) din Legea minelor nr. 85/2003, cu modificările şi completările ulterioare, care se impun a fi menţinute în funcţiune pe parcursul executării lucrărilor de închidere a obiectivului minier, se preiau de către ministerul de resort, urmând ca la finalizarea lucrărilor să fie valorificate conform prevederilor legale.
    (4) Anexele tehnice şi dependinţele, altele decât cele prevăzute la art. 37 alin. (2) din Legea nr. 85/2003, cu modificările şi completările ulterioare, se valorifică prin grija operatorului economic de care a aparţinut obiectivul minier, cu aprobarea prealabilă şi sub coordonarea direcţiei de specialitate din cadrul ministerului de resort sau, după caz, a altei persoane juridice legal desemnate în acest sens de ordonatorul principal de credite. Valorificarea se face prin vânzare sau acordare cu titlu gratuit, în condiţiile legii, la cererea autorităţilor publice locale sau a persoanelor interesate/afectate. Toate construcţiile civile sau miniere rămase nevalorificate se casează potrivit prevederilor Legii nr. 15/1994, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, şi se vor dezafecta conform proiectului tehnic.
    (5) Construcţiile care rămân nevalorificate la terminarea lucrărilor de închidere şi ecologizare, precum şi terenurile aferente perimetrului ecologizat se predau Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale, în condiţiile legii.

    ART. 4
    (1) Fondurile necesare pentru închiderea definitivă, conservarea şi ecologizarea obiectivelor miniere, inclusiv monitorizarea factorilor de mediu postînchidere, pentru companiile/societăţile naţionale, fundamentate în programele tehnice de dezafectare sau conservare, elaborate în acest scop şi avizate conform legii, se asigură atât din sursele proprii ale acestora, cât şi din alocaţiile bugetare aprobate cu această destinaţie. Administrarea sumelor alocate prin legea bugetului de stat se face de către ministerul de resort, direcţia de specialitate, în conformitate cu prevederile legale, prin operatorul specializat înfiinţat în acest scop prin Hotărârea Guvernului nr. 313/2002 privind înfiinţarea Societăţii Comerciale de Conservare şi Închidere a Minelor "Conversmin" - S.A., cu modificările şi completările ulterioare, în baza listelor-anexă la Programul anual de conservare, închidere, reconstrucţie ecologică şi activităţi postînchidere.
    (2) Fondurile necesare efectuării tuturor activităţilor, inclusiv cele auxiliare, necesare în procesul de închidere şi ecologizare a obiectivelor miniere, precum şi cele privind organizarea şi desfăşurarea achiziţiilor publice, efectuarea unor teste şi expertize în perioada derulării lucrărilor, organizarea şi desfăşurarea recepţiilor, precum şi altele asemenea se prevăd în devizele generale ale obiectivelor, cu încadrarea în valorile totale aprobate prin hotărâri ale Guvernului. Plata pentru asemenea activităţi la obiectivele supuse închiderii se face conform contractelor de achiziţie publică, normelor interne şi/sau tarifelor aprobate prin ordin al ordonatorului principal de credite.
    (3) Fondurile prevăzute la alin. (1), pentru obiectivele miniere cuprinse în anexa nr. 1.1, se solicită lunar de către ordonatorul principal de credite, pe baza cererilor de deschidere a creditelor bugetare care vor fi însoţite de centralizatorul deconturilor justificative ale operatorilor economici, în conformitate cu anexa nr. 2.
    (4) Deconturile justificative, inclusiv cele care constituie, după caz, avans, se întocmesc de către operatorul economic, pe baza contractelor încheiate pentru realizarea programelor tehnice de dezafectare sau de conservare a minelor şi a cheltuielilor efectiv realizate, rezultate din situaţiile lunare de lucrări.
    (5) Deconturile justificative prevăzute la alin. (4) vor fi avizate de către direcţiile generale ale finanţelor publice judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, după caz, unde se situează obiectivul la care s-au efectuat lucrările de închidere, indiferent de sediul social al operatorului economic care a efectuat această lucrare, în conformitate cu anexa nr. 3.
    (6) La avizarea deconturilor justificative, direcţiile generale ale finanţelor publice au obligaţia de a verifica încadrarea sumelor solicitate pentru închidere în valoarea aprobată prin hotărâre a Guvernului.
    (7) Anexa nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 816/1998 privind conservarea şi închiderea definitivă a unor mine şi cariere, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 443 din 20 noiembrie 1998, anexa nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 17/1999 privind închiderea definitivă şi conservarea unor mine şi cariere, etapa a II-a, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 14 din 20 ianuarie 1999, anexa nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 720/1999 privind aprobarea programului pentru conservarea şi închiderea definitivă a unor mine şi cariere, etapa a III-a, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 443 din 13 septembrie 1999, anexa nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 493/2000 privind aprobarea Programului pentru conservarea şi închiderea definitivă a unor mine şi cariere, etapa a IV-a, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 284 din 22 iunie 2000, cu modificările şi completările ulterioare, anexa nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 602/2001 privind aprobarea închiderii definitive a unor mine şi cariere, etapa a V-a, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 369 din 9 iulie 2001, cu modificările ulterioare, anexa nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 898/2002 privind aprobarea închiderii definitive a unor mine şi cariere, etapa a VI-a, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 645 din 30 august 2002, anexa nr. 3 la Hotărârea Guvernului nr. 926/2003 privind aprobarea conservării, închiderii definitive şi monitorizării factorilor de mediu postînchidere a unor mine şi cariere, etapa a VII-a, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 602 din 25 august 2003, anexa nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 1.846/2004 privind aprobarea conservării, închiderii definitive şi monitorizării factorilor de mediu postînchidere a unor mine şi cariere, etapa a VIII-a, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1.112 din 27 noiembrie 2004, anexa nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 1.008/2006 privind aprobarea închiderii definitive şi monitorizării factorilor de mediu postînchidere a unor mine şi cariere, etapa a IX-a, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 692 din 14 august 2006, cu modificările ulterioare, şi anexa nr. 3 la Hotărârea Guvernului nr. 644/2007 privind aprobarea închiderii definitive şi monitorizării factorilor de mediu post-închidere a unor mine şi cariere, etapa a X-a, şi modificarea unor acte normative în domeniul închiderii unor mine şi cariere, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 469 din 12 iulie 2007, se modifică şi se înlocuiesc cu anexa nr. 3.

    ART. 5
    Potrivit prevederilor art. 4 alin. (1) din prezenta hotărâre şi ale art. 25 alin. (2) din Hotărârea Guvernului nr. 349/2005 privind depozitarea deşeurilor, cu completările ulterioare, Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri asigură şi este responsabil de monitorizarea factorilor de mediu postînchidere, pentru o perioadă de cel puţin 50 de ani.

    ART. 6
    Măsurile de natura ajutorului de stat prevăzute de prezenta hotărâre vor fi notificate şi acordate potrivit prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 117/2006 privind procedurile naţionale în domeniul ajutorului de stat, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 137/2007.

    ART. 7
    (1) Pentru minele şi carierele prevăzute în anexele nr. 1.1 şi 1.2 la care lucrările nu încep în anul financiar în care au fost aprobate, cheltuielile pentru conservare anuală şi monitorizare anuală vor continua şi în perioada următoare, pe baza unor analize tehnico-economice, cu condiţia încadrării în valoarea aprobată.
    (2) Pentru minele şi carierele la care lucrările nu au început în anul financiar în care s-a aprobat închiderea, lucrările vor putea începe în perioada următoare, pe baza proiectului de execuţie, cu condiţia încadrării în valoarea aprobată, pe total, prin hotărâri ale Guvernului.

    ART. 8
    Se aprobă suplimentarea valorilor alocate pentru unele obiective miniere aprobate la închidere prin hotărâri ale Guvernului, potrivit anexei nr. 1.2.

    ART. 9
    La anexa nr. 1 punctul XVII din Hotărârea Guvernului nr. 1.008/2006, cu modificările ulterioare, poziţia 55 va avea următorul cuprins: "Lucrări anuale de remedieri, intervenţii calamităţi, documentaţii, avize, teste, analize de laborator, studii, norme şi normative tehnice, arhivare".

    ART. 10
    În cadrul obiectivelor miniere programate la închidere şi ecologizare se va acordă prioritate lucrărilor de la depozitele de steril şi iazurile de decantare aferente acestora.

    ART. 11
    Ministerul de resort şi operatorii economici implicaţi vor lua măsurile necesare pentru aplicarea prevederilor prezentei hotărâri.

    ART. 12
    Anexele nr. 1.1, 1.2, 2 şi 3 fac parte integrantă din prezenta hotărâre.



                    PRIM-MINISTRU
                    EMIL BOC
                    Contrasemnează:
                    Ministrul economiei, comerţului şi mediului de afaceri,
                    Ion Ariton
                    Ministrul mediului şi pădurilor,
                    Laszlo Borbely
                    Ministrul finanţelor publice,
                    Gheorghe Ialomiţianu

    Bucureşti, 29 septembrie 2010.
    Nr. 997.
    ANEXA 1.1

    LISTA
    minelor şi carierelor care se închid în etapa a XI-a
    - lei, inclusiv TVA -

┌───────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┬────────────────────────┐
│ │- lei, inclusiv TVA - │
├────┬───────┬────────────────┬───────────┬────────────┬──────────┬───────────┬─────────────────────────┼──────────┬─────────────┤
│ │ │ │ │ │ │ │din care: │ │ │
│ │Mina/ │ │Data │ │Valori │Cheltuieli ├─────────────┬───────────┤ │Monitorizare │
│Nr. │cariera│Obiectivul │încetării │Codul │calculate │totale │pentru │pentru │Conservare│postînchidere│
│crt.│/ │ │activităţii│perimetrului│în preţuri│pentru │elaborarea │închidere, │(anuală) │(anuală) │
│ │iazul │ │ │ │ │închidere │documentaţiei│inclusiv │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ecologizare│ │ │
├────┼───────┼────────────────┼───────────┼────────────┼──────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│0 │1 │2 │3 │4 │5 │6 (7 + 8) │7 │8 │9 │10 │
├────┴───────┴────────────────┴───────────┴────────────┴──────────┴───────────┴─────────────┴───────────┴──────────┴─────────────┤
│Compania Naţională a Uraniului - S.A. Bucureşti │
├────┬───────┬────────────────┬───────────┬────────────┬──────────┬───────────┬─────────────┬───────────┬──────────┬─────────────┤
│ │ │Crucea-Botuşana │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │parţial (SV), │ │ │octombrie │ │ │ │ │ │
│1. │Mina │Uzina R2, │- │160001 │2009 │24.046.339 │526.747 │23.519.592 │0 │29.593 │
│ │ │E2 - Feldioara │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │(BV) │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼────────────────┼───────────┼────────────┼──────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│2. │Mina │Băiţa Plai (BH) │2009 │160003 │iunie 2009│57.686.622 │350.000 │57.336.622 │8.281.121 │642.371 │
├────┴───────┴────────────────┴───────────┴────────────┴──────────┴───────────┴─────────────┴───────────┴──────────┴─────────────┤
│Societatea Naţională a Lignitului Oltenia - S.A. Târgu Jiu │
├────┬───────┬────────────────┬───────────┬────────────┬──────────┬───────────┬─────────────┬───────────┬──────────┬─────────────┤
│3. │Mina │Ploştina (GJ) │2008 │31063 │septembrie│22.761.510 │596.980 │22.164.530 │2.764.000 │43.240 │
│ │ │ │ │ │2009 │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼────────────────┼───────────┼────────────┼──────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│4. │Mina │Mina Zegujani │2009 │31217 │septembrie│13.041.490 │337.810 │12.703.680 │2.266.000 │43.240 │
│ │ │(MH) │ │ │2009 │ │ │ │ │ │
├────┴───────┴────────────────┴───────────┴────────────┴──────────┴───────────┴─────────────┴───────────┴──────────┴─────────────┤
│Societatea Naţională a Cărbunelui - S.A. Ploieşti │
├────┬───────┬────────────────┬───────────┬────────────┬──────────┬───────────┬─────────────┬───────────┬──────────┬─────────────┤
│5. │Mina │Lupoaia-Brusturi│1978 │- │octombrie │2.991.180 │130.630 │2.860.550 │0 │24.143 │
│ │ │(SJ) │ │ │2009 │ │ │ │ │ │
├────┴───────┴────────────────┴───────────┴────────────┴──────────┴───────────┴─────────────┴───────────┴──────────┴─────────────┤
│Staţii de epurare ape de mină │
├────┬───────┬────────────────┬───────────┬────────────┬──────────┬───────────┬─────────────┬───────────┬──────────┬─────────────┤
│6. │- │Staţie pilot │- │- │noiembrie │40.710.000 │3.271.195 │37.438.805 │0 │0 │
│ │ │ │ │ │2009 │ │ │ │ │ │
├────┴───────┼────────────────┼───────────┼────────────┼──────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│TOTAL: │6 poziţii │ │ │ │138.475.631│5.213.362 │156.023.779│13.311.121│782.587 │
└────────────┴────────────────┴───────────┴────────────┴──────────┴───────────┴─────────────┴───────────┴──────────┴─────────────┘


    ANEXA 1.2

    LISTA
    obiectivelor miniere aprobate la închidere, conform anexei nr. 1.1 la prezenta hotărâre, la care valorile se modifică prin suplimentare

┌────┬───────┬─────────────┬───────────┬────────────┬─────────┬───────────┬─────────────────────────┬──────────┬─────────────┐
│ │ │ │ │ │ │ │din care: │ │ │
│ │Mina/ │ │Data │ │Valori │Cheltuieli ├─────────────┬───────────┤ │Monitorizare │
│Nr. │cariera│Obiectivul │încetării │Codul │calculate│totale │pentru │pentru │Conservare│postînchidere│
│crt.│/ │ │activităţii│perimetrului│în │pentru │elaborarea │închidere, │(anuală) │(anuală) │
│ │iazul │ │ │ │preţuri │închidere │documentaţiei│inclusiv │ │ │
│ │ │ │ │ │ │ │ │ecologizare│ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│0 │1 │2 │3 │4 │5 │6 (7 + 8) │7 │8 │9 │10 │
├────┴───────┴─────────────┴───────────┴────────────┴─────────┴───────────┴─────────────┴───────────┴──────────┴─────────────┤
│Compania Naţională a Uraniului - S.A. Bucureşti │
├────┬───────┬─────────────┬───────────┬────────────┬─────────┬───────────┬─────────────┬───────────┬──────────┬─────────────┤
│ │ │Avram Iancu │ │ │iunie │ │ │ │ │ │
│1. │Mina │(BH) – │1999 │6656/1313 │2009 │70.496.793 │2.380.558 │68.116.235 │0 │3.016.663 │
│ │ │suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Ciudanoviţa │ │ │iunie │ │ │ │ │ │
│2. │Mina │(CS) – │1997 │344/725 │2009 │44.528.448 │402.776 │44.125.672 │0 │10.042.451 │
│ │ │suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│3. │Mina │Lişava (CS) –│1998 │342/723 │iunie │118.858.241│1.449.836 │117.408.405│0 │4.300.898 │
│ │ │suplimentar │ │ │2009 │ │ │ │ │ │
├────┴───────┴─────────────┴───────────┴────────────┴─────────┴───────────┴─────────────┴───────────┴──────────┴─────────────┤
│Societatea Naţională a Lignitului Oltenia - S.A. Târgu Jiu │
├────┬───────┬─────────────┬───────────┬────────────┬─────────┬───────────┬─────────────┬───────────┬──────────┬─────────────┤
│ │Micro- │Berbeşti Est │ │ │august │ │ │ │ │ │
│4. │cariera│(VL) – │1998 │31069 │2008 │8.089.602 │10.623 │8.078.979 │0 │703.442 │
│ │ │suplimentar -│ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┴───────┴─────────────┴───────────┴────────────┴─────────┴───────────┴─────────────┴───────────┴──────────┴─────────────┤
│Compania Naţională a Metalelor Preţioase REMIN - S.A. Baia Mare │
├────┬───────┬─────────────┬───────────┬────────────┬─────────┬───────────┬─────────────┬───────────┬──────────┬─────────────┤
│ │ │Baia Sprie │ │ │iulie │ │ │ │ │ │
│5. │Mina │Est (MM) - │2006 │41089 │2008 │12.160.225 │649.936 │11.510.289 │3.151.566 │0 │
│ │ │suplimentar -│ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Rodna Valea │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Vinului (BN) │ │ │ │ │ │ │ │ │
│6. │Mina │- │- │- │aprilie │363.696 │130.900 │232.796 │0 │0 │
│ │ │staţia de │ │ │2009 │ │ │ │ │ │
│ │ │epurare - │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Socea (SM) - │ │ │ │ │ │ │ │ │
│7. │Mina │staţia de │- │- │aprilie │221.344 │61.880 │159.464 │0 │0 │
│ │ │epurare - │ │ │2009 │ │ │ │ │ │
│ │ │suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Mestecăniş │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │(SV) - │ │ │aprilie │ │ │ │ │ │
│8. │Mina │staţia de │- │- │2009 │251.686 │25.347 │226.339 │0 │0 │
│ │ │epurare - │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Aluniş Fata │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Mare - │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Valea │ │ │ │ │ │ │ │ │
│9. │Mina │Colbului (MM)│- │- │aprilie │6.332.903 │509.550 │5.823.353 │0 │481.715 │
│ │ │- │ │ │2009 │ │ │ │ │ │
│ │ │staţia de │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │epurare - │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Tyuzosa (MM) │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │- │ │ │aprilie │ │ │ │ │ │
│10. │Mina │staţia de │- │- │2009 │1.340.410 │261.800 │1.078.610 │0 │0 │
│ │ │epurare - │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Toroioaga │ │ │ │ │ │ │ │ │
│11. │Mina │(MM) staţia │- │- │aprilie │328.954 │45.851 │283.103 │0 │530.493 │
│ │ │de epurare - │ │ │2009 │ │ │ │ │ │
│ │ │suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Nistru 9 Mai │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │- │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │11 Iunie (MM)│ │ │aprilie │ │ │ │ │ │
│12. │Mina │- │- │- │2009 │1.536.279 │429.128 │1.107.151 │0 │721.105 │
│ │ │staţia de │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │epurare - │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Anton II │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Băiţa (MM) - │ │ │decembrie│ │ │ │ │ │
│13. │Mina │postînchidere│1996 │42010 │2008 │89.449 │16.342 │73.107 │0 │0 │
│ │ │- │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Delniţa (SV) │ │ │ │ │ │ │ │ │
│14. │Mina │postînchidere│1997 │37057 │decembrie│20.148 │10.754 │9.394 │0 │0 │
│ │ │- │ │ │2008 │ │ │ │ │ │
│ │ │suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Rodna Valea │ │37038 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Vinului (BN) │ ├────────────┤decembrie│ │ │ │ │ │
│15. │Mina │postînchidere│1990 │41082 │2008 │240.487 │28.521 │211.966 │0 │4.328 │
│ │ │- suplimentar│ ├────────────┤ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │44005 │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Toroioaga │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │(MM) │ │ │decembrie│ │ │ │ │ │
│16. │Mina │postînchidere│1997 │41112 │2008 │1.007.225 │90.346 │916.879 │0 │0 │
│ │ │- │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Vişeu - │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Novicior (MM)│ │ │decembrie│ │ │ │ │ │
│17. │Mina │postînchidere│- │41138 │2008 │235.244 │28.098 │207.146 │0 │0 │
│ │ │- │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Răzoare Puţ 2│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │(MM) │ │ │decembrie│ │ │ │ │ │
│18. │Mina │postînchidere│1991 │35008 │2008 │21.532 │10.865 │10.667 │0 │2.166 │
│ │ │- │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Rotunda Valea│ │ │ │ │ │ │ │ │
│19. │Mina │Sibilei (MM) │1996 │50008 │decembrie│0 │0 │0 │0 │4.377 │
│ │ │postînchidere│ │ │2008 │ │ │ │ │ │
│ │ │- suplimentar│ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Măcârlău (MM)│ │ │decembrie│ │ │ │ │ │
│20. │Mina │postînchidere│1997 │41075 │2008 │13.488 │13.488 │0 │0 │84.344 │
│ │ │- suplimentar│ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Catarama │ │41019 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Ivaşcoaia │ │ │decembrie│ │ │ │ │ │
│21. │Mina │(MM) │1997 ├────────────┤2008 │299.771 │33.301 │266.470 │0 │27.409 │
│ │ │postînchidere│ │42033 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │- suplimentar│ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Valea Roşie │ │ │ │ │ │ │ │ │
│22. │Mina │(MM) │1997 │50000 │decembrie│53.599 │3.866 │49.733 │0 │0 │
│ │ │postînchidere│ │ │2008 │ │ │ │ │ │
│ │ │- suplimentar│ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Aurum (MM) │ │ │ │ │ │ │ │ │
│23. │Mina │postînchidere│1997 │50034 │decembrie│35.978 │2.657 │33.321 │0 │0 │
│ │ │- │ │ │2008 │ │ │ │ │ │
│ │ │suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┴───────┴─────────────┴───────────┴────────────┴─────────┴───────────┴─────────────┴───────────┴──────────┴─────────────┤
│Compania Naţională a Cuprului, Aurului şi Fierului MINVEST Deva │
├────┬───────┬─────────────┬───────────┬────────────┬─────────┬───────────┬─────────────┬───────────┬──────────┬─────────────┤
│ │ │Băişoara (CJ)│ │ │iulie │ │ │ │ │ │
│24. │Mina │- │2002 │37027 │2008 │500.550 │50.000 │450.550 │0 │0 │
│ │ │suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Complex Vechi│ │ │ │ │ │ │ │ │
│25. │Mina │Puţ Iosif │1999 │- │iulie │1.858.548 │80.000 │1.778.548 │0 │0 │
│ │ │(AB) - │ │ │2008 │ │ │ │ │ │
│ │ │suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Boiţa Haţeg │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │(HD) │ │ │decembrie│ │ │ │ │ │
│26. │Mina │postînchidere│1997 │41143 │2008 │234.273 │12.159 │222.114 │0 │68.496 │
│ │ │- │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Ohaba Ponor │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │(HD) │ │ │decembrie│ │ │ │ │ │
│27. │Cariera│postînchidere│1986 │14001 │2008 │401 │104 │297 │0 │3.188 │
│ │ │- │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Bălan Central│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │(HG) │ │ │decembrie│ │ │ │ │ │
│28. │Mina │postînchidere│1997 │41010 │2008 │2.786.836 │2.691 │2.784.145 │0 │0 │
│ │ │- │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Ruda Brad │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │(HD) │ │ │decembrie│ │ │ │ │ │
│29. │Mina │postînchidere│1997 │41138 │2008 │3.193 │445 │2.748 │0 │0 │
│ │ │- │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Maşca Puţ 1 │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Iara (CJ) │ │ │decembrie│ │ │ │ │ │
│30. │Mina │postînchidere│1998 │37021 │2008 │6.082 │3.762 │2.320 │0 │0 │
│ │ │- │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Complex Vechi│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Puţ Iosif │ │ │decembrie│ │ │ │ │ │
│31. │Mina │(AB) │1999 │- │2008 │534.835 │11.061 │523.774 │0 │0 │
│ │ │postînchidere│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │- suplimentar│ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Muncel (HD) │ │ │ │ │ │ │ │ │
│32. │Mina │postînchidere│1999 │26003 │decembrie│27.870 │5.441 │22.429 │0 │84.928 │
│ │ │- │ │ │2008 │ │ │ │ │ │
│ │ │suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Buturoasa │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │(AB) │ │ │decembrie│ │ │ │ │ │
│33. │Mina │postînchidere│2003 │- │2008 │2.367 │198 │2.169 │0 │0 │
│ │ │- │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Ghelari Est │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │(HD) │ │ │decembrie│ │ │ │ │ │
│34. │Mina │postînchidere│1999 │37035 │2008 │24.445 │5.355 │19.090 │0 │0 │
│ │ │- │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Ruşchiţa │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │(Pârâul cu │ │ │decembrie│ │ │ │ │ │
│35. │Mina │Raci) (CS) │1990 │37020 │2008 │5.433 │2.380 │3.053 │0 │1.775 │
│ │ │postînchidere│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │- suplimentar│ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │37013 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ ├────────────┤ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │37028 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Ocna de Fier │ ├────────────┤ │ │ │ │ │ │
│ │ │- │ │37029 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Docnecea (CS)│ ├────────────┤decembrie│ │ │ │ │ │
│36. │Mina │postînchidere│1997 │41005 │2008 │296.793 │6.545 │290.248 │0 │66.446 │
│ │ │- │ ├────────────┤ │ │ │ │ │ │
│ │ │suplimentar │ │41006 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ ├────────────┤ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │41078 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ ├────────────┤ │ │ │ │ │ │
│ │ │ │ │41083 │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Ruşchiţa │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │(complexe) │ │ │decembrie│ │ │ │ │ │
│37. │Mina │(CS) │1997 │41085 │2008 │316.475 │7.273 │309.202 │0 │93.999 │
│ │ │postînchidere│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │- suplimentar│ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Ruşchiţa │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │(vârful Boul)│ │ │decembrie│ │ │ │ │ │
│38. │Mina │(CS) │1.991 │37026 │2008 │490.249 │4.284 │485.965 │0 │0 │
│ │ │postînchidere│ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │- suplimentar│ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Baia de Aramă│ │ │ │ │ │ │ │ │
│39. │Mina │(MH) │1997 │42029 │decembrie│660.776 │6.000 │654.776 │0 │5.469 │
│ │ │postînchidere│ │ │2008 │ │ │ │ │ │
│ │ │- suplimentar│ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Florimunda │ │41045 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │(CS) │ │ │decembrie│ │ │ │ │ │
│40. │Mina │postînchidere│1999 ├────────────┤2008 │131.094 │5.474 │125.620 │0 │0 │
│ │ │- │ │42013 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Sasca Montană│ │42042 │ │ │ │ │ │ │
│ │ │(CS) │ ├────────────┤decembrie│ │ │ │ │ │
│41. │Mina │postînchidere│1998 │42027 │2008 │410.267 │6.050 │404.217 │0 │0 │
│ │ │- │ ├────────────┤ │ │ │ │ │ │
│ │ │suplimentar │ │42044 │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Altân Tepe │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │(TL) │ │ │decembrie│ │ │ │ │ │
│42. │Mina │postînchidere│2003 │43003 │2008 │430.648 │10.254 │420.394 │0 │0 │
│ │ │- │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Boiţa Haţeg │ │ │ │ │ │ │ │ │
│43. │Mina │(HD) staţia │- │- │iulie │1.245.237 │19.653 │1.225.584 │0 │0 │
│ │ │de epurare - │ │ │2009 │ │ │ │ │ │
│ │ │suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Ogaşul │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │Grecilor (CS)│ │ │decembrie│ │ │ │ │ │
│44. │Mina │postînchidere│1996 │- │2008 │125.626 │3.570 │122.056 │0 │36.686 │
│ │ │- │ │ │ │ │ │ │ │ │
│ │ │suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Dealu Negru │ │ │ │ │ │ │ │ │
│45. │Mina │Inferior (SV)│2003 │42015 │iulie │13.955.300 │120.100 │13.835.200 │9.330 │0 │
│ │ │- │ │ │2008 │ │ │ │ │ │
│ │ │suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│46. │Cariera│Ostra (SV) - │2003 │86001 │iulie │42.564.157 │575.485 │41.988.672 │846.342 │35.607 │
│ │ │suplimentar │ │ │2008 │ │ │ │ │ │
├────┴───────┴─────────────┴───────────┴────────────┴─────────┴───────────┴─────────────┴───────────┴──────────┴─────────────┤
│Societatea Naţională a Cărbunelui - S.A. Ploieşti │
├────┬───────┬─────────────┬───────────┬────────────┬─────────┬───────────┬─────────────┬───────────┬──────────┬─────────────┤
│ │ │Sfântu │ │ │ │ │ │ │ │ │
│47. │Cariera│Gheorghe (CV)│1996 │31107 │iunie │79.906.467 │0 │79.906.467 │0 │0 │
│ │ │- │ │ │2009 │ │ │ │ │ │
│ │ │suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┼───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│ │ │Pescăreasa │ │ │octombrie│ │ │ │ │ │
│48. │Mina │(Ag) - │1998 │31037 │2009 │1.218.103 │55.645 │1.162.468 │0 │34.750 │
│ │ │suplimentar │ │ │ │ │ │ │ │ │
├────┴───────┼─────────────┼───────────┼────────────┼─────────┼───────────┼─────────────┼───────────┼──────────┼─────────────┤
│TOTAL: │48 de poziţii│ │ │ │414.261.527│7.590.352 │406.671.185│4.007.238 │20.350.735 │
└────────────┴─────────────┴───────────┴────────────┴─────────┴───────────┴─────────────┴───────────┴──────────┴─────────────┘

    NOTE:
    1. Valorile cuprinse în coloana (6), la staţiile de epurare, reprezintă valori totale pentru lucrări de remediere sau de optimizare a fluxului tehnologic, iar cele din coloana (10) reprezintă valori anuale suplimentare pentru exploatare.
    2. Valorile cuprinse în coloana (6), pentru obiectivele la care este specificat "postînchidere", reprezintă lucrări de remediere, iar cele din coloana (10) reprezintă valori anuale suplimentare de monitorizare.

    ANEXA 2

    MINISTERUL ECONOMIEI, COMERŢULUI ŞI MEDIULUI DE AFACERI
    Aprobat
    Ordonator principal de credite,
    ............................
    DECONT CENTRALIZATOR*)
    privind cheltuielile realizate pentru închiderea minelor, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. .........., pentru
    deschiderea finanţării pe luna ........./anul ..........
    I. închideri
    II. conservări
    III. monitorizări postînchidere

┌─────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────────┐
│ │lei, inclusiv TVA│
├────┬────┬──────────┬──────────┬───────────┬─────────────┼───────┬─────────┤
│ │ │ │Cheltuieli│Cheltuieli │ │ │ │
│ │ │ │totale │efectuate │Cheltuieli │ │Diferenţa│
│Nr. │ │ │aprobate │pentru │pentru │Sumele │de │
│crt.│Mina│Obiectivul│pentru │conservare,│monitorizare │alocate│acordat │
│ │ │ │închidere │proiectare,│postînchidere│ │7 = 4 - 6│
│ │ │ │pe anul │închidere │ │ │7 = 5 - 6│
│ │ │ │..........│ │ │ │ │
├────┼────┼──────────┼──────────┼───────────┼─────────────┼───────┼─────────┤
│0 │1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │
├────┼────┼──────────┼──────────┼───────────┼─────────────┼───────┼─────────┤
│1. │ │I │ │ │X │ │ │
├────┼────┼──────────┼──────────┼───────────┼─────────────┼───────┼─────────┤
│2. │ │II │ │ │X │ │ │
├────┼────┼──────────┼──────────┼───────────┼─────────────┼───────┼─────────┤
│3. │ │III │ │X │ │ │ │
├────┼────┼──────────┼──────────┼───────────┼─────────────┼───────┼─────────┤
│4. │ │TOTAL │ │ │ │ │ │
├────┴────┴──────────┴──────────┴─────┬─────┴─────────────┴───────┴─────────┤
│Director general, │Director economic, │
│…………….. │…………………. │
└─────────────────────────────────────┴─────────────────────────────────────┘

    *) Se aplică pentru toate minele şi carierele a căror conservare, închidere definitivă şi monitorizare postînchidere au fost aprobate prin hotărâri ale Guvernului.
    Direcţia generală planificare şi dezvoltare economică,
    Director general,
    ....................

    ANEXA 3

    OPERATOR ECONOMIC
    (furnizor produse/prestator servicii/executant de lucrări)
    (Elemente de identificare)
    DECONT JUSTIFICATIV
    privind cheltuielile realizate pentru închiderea minelor, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. .......,
    pentru deschiderea finanţării pe luna ....../anul ......
    I. închideri
    II. conservări
    III. monitorizări

┌─────────────────────────────────────────────────────────┬─────────────────┐
│ │lei, inclusiv TVA│
├────┬────┬──────────┬──────────┬───────────┬─────────────┼───────┬─────────┤
│ │ │ │Cheltuieli│Cheltuieli │ │ │ │
│ │ │ │totale │efectuate │Cheltuieli │ │Diferenţa│
│Nr. │ │ │aprobate │pentru │pentru │Sumele │de │
│crt.│Mina│Obiectivul│pentru │conservare,│monitorizare │alocate│acordat │
│ │ │ │închidere │proiectare,│postînchidere│ │7 = 4 - 6│
│ │ │ │pe anul │închidere │ │ │7 = 5 - 6│
│ │ │ │..........│ │ │ │ │
├────┼────┼──────────┼──────────┼───────────┼─────────────┼───────┼─────────┤
│0 │1 │2 │3 │4 │5 │6 │7 │
├────┼────┼──────────┼──────────┼───────────┼─────────────┼───────┼─────────┤
│1. │ │I │ │ │X │ │ │
├────┼────┼──────────┼──────────┼───────────┼─────────────┼───────┼─────────┤
│2. │ │II │ │ │X │ │ │
├────┼────┼──────────┼──────────┼───────────┼─────────────┼───────┼─────────┤
│3. │ │III │ │X │ │ │ │
├────┼────┼──────────┼──────────┼───────────┼─────────────┼───────┼─────────┤
│4. │ │TOTAL │ │ │ │ │ │
├────┴────┴──────────┴──────────┴─────┬─────┴─────────────┴───────┴─────────┤
│Director general, │Director economic, │
│…………….. │…………………. │
├─────────────────────────────────────┴─────────────────────────────────────┤
│Vizat │
│Verificat realitatea şi exactitatea datelor din decont, conform │
│procesului-verbal de constatare nr. ....... │
│Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului ........., │
│Director general, │
│........................ │
└───────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


    ----------

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016