Comunica experienta
MonitorulJuridic.ro
Email RSS Trimite prin Yahoo Messenger pagina:   HOTĂRÂRE nr. 948 din 26 septembrie 2012  privind actualizarea valorii de inventar, schimbarea regimului juridic al unor imobile aflate în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Apărării Naţionale, precum şi pentru actualizarea anexei nr. 4 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului    Twitter Facebook
Cautare document
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

 HOTĂRÂRE nr. 948 din 26 septembrie 2012 privind actualizarea valorii de inventar, schimbarea regimului juridic al unor imobile aflate în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Apărării Naţionale, precum şi pentru actualizarea anexei nr. 4 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului

EMITENT: Guvernul
PUBLICAT: Monitorul Oficial nr. 674 din 26 septembrie 2012
    În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, al art. 9 alin. (1) şi al art. 20 din Legea nr. 213/1998 privind bunurile proprietate publică, cu modificările şi completările ulterioare, al art. 867 alin. (1) din Legea nr. 287/2009 privind Codul civil, republicată, al art. 9 din Legea nr. 152/1998 privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, în conformitate cu prevederile art. 2^1 şi 2^2 din Ordonanţa Guvernului nr. 81/2003 privind reevaluarea şi amortizarea activelor fixe aflate în patrimoniul instituţiilor publice, aprobată prin Legea nr. 493/2003, cu modificările şi completările ulterioare,
    Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.
    ART. 1
    Se aprobă actualizarea valorilor de inventar ale imobilelor aflate în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Apărării Naţionale, prevăzute în anexa nr. 1, care face parte integrantă din prezenta hotărâre, reevaluate conform Ordonanţei Guvernului nr. 81/2003 privind reevaluarea şi amortizarea activelor fixe aflate în patrimoniul instituţiilor publice, aprobată prin Legea nr. 493/2003, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi a datelor de identificare ale acestora ca urmare a actualizării adreselor la care sunt situate imobilele.

    ART. 2
    (1) Se aprobă transmiterea unei părţi dintr-un imobil, având datele de identificare prevăzute la nr. crt. 1 din anexa nr. 2, care face parte integrantă din prezenta hotărâre, din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Apărării Naţionale în domeniul public al municipiului Slatina şi în administrarea Consiliului Local al Municipiului Slatina, judeţul Olt.
    (2) După preluare, imobilul prevăzut la alin. (1) se utilizează pentru sistematizarea zonei, prin amenajarea de spaţii verzi, zone de agrement, locuinţe şi spaţii comerciale, într-un termen de 5 ani de la data preluării imobilului prevăzut la alin. (1).

    ART. 3
    Consiliul Local al Municipiului Slatina va transfera, potrivit legii, în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Apărării Naţionale un număr de 48 de unităţi locative, împreună cu terenul aferent acestora, construite pe un teren aflat în proprietatea publică a municipiului Slatina, realizate prin programe derulate de Agenţia Naţională pentru Locuinţe, cu fonduri potrivit Hotărârii Consiliului Local nr. 51/2012, în maximum 2 ani de la realizarea transferului, structura pe camere urmând a fi stabilită prin protocol încheiat între părţile interesate.

    ART. 4
    (1) Se aprobă transmiterea unei părţi dintr-un imobil, având datele de identificare prevăzute la nr. crt. 2 din anexa nr. 2, din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Apărării Naţionale în domeniul public al municipiului Slatina şi în administrarea Consiliului Local al Municipiului Slatina, în vederea reabilitării acestora cu fonduri potrivit Hotărârii Consiliului Local nr. 51/2012, în termen de 2 ani de la data preluării, conform cerinţelor Ministerului Apărării Naţionale.
    (2) Partea de imobil prevăzută la alin. (1) revine în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Apărării Naţionale după efectuarea recepţiei la terminarea lucrărilor de investiţii, pe baza unui protocol de predare-preluare încheiat între cele două instituţii.

    ART. 5
    În cazul în care nu se respectă destinaţia imobilului prevăzută la art. 2 alin. (2) şi nici obligaţiile prevăzute la art. 3 şi 4, acesta şi partea de imobil prevăzută la art. 4 alin. (1) revin de drept în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Apărării Naţionale, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

    ART. 6
    (1) Se aprobă transmiterea unui imobil, având datele de identificare prevăzute la nr. crt. 3 din anexa nr. 2, din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Apărării Naţionale în domeniul public al municipiului Târgu Jiu şi în administrarea Consiliului Local al Municipiului Târgu Jiu.
    (2) După preluare, imobilul transmis potrivit prevederilor alin. (1) se utilizează în vederea realizării de locuinţe, prin programe derulate de Agenţia Naţională pentru Locuinţe, şi obiective sociale, respectiv staţie de tratare a apei, drumuri acces, reţele de utilităţi publice, grădiniţă, spaţii de agrement, în termen de 5 ani de la data preluării imobilului prevăzut la alin. (1).

    ART. 7
    Consiliul Local al Municipiului Târgu Jiu va transfera în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Apărării Naţionale, conform legii, 30% din numărul de locuinţe construite pe terenul aferent imobilului prevăzut la nr. crt. 3 din anexa nr. 2, dar nu mai puţin de 60 de unităţi locative, împreună cu terenul aferent acestora, în maximum 3 ani de la realizarea transferului.

    ART. 8
    În cazul în care nu se respectă destinaţiile imobilului prevăzute la art. 6 alin. (2) şi nici obligaţiile prevăzute la art. 7, acesta revine de drept în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Apărării Naţionale, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

    ART. 9
    (1) Se aprobă transmiterea unor imobile, având datele de identificare prevăzute la nr. crt. 4 şi 5 din anexa nr. 2, din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Apărării Naţionale în domeniul public al judeţului Hunedoara şi în administrarea Consiliului Judeţean Hunedoara.
    (2) După preluare, imobilele transmise potrivit prevederilor alin. (1) se utilizează pentru realizarea unor obiective de investiţii publice de interes judeţean, care se vor realiza în termen de 5 ani de la data preluării imobilelor prevăzute la alin. (1).
    (3) În cazul în care nu se respectă destinaţia imobilelor şi termenul prevăzute la alin. (2), acestea revin de drept în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Apărării Naţionale, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

    ART. 10
    Predarea-preluarea imobilelor transmise potrivit prevederilor art. 2 alin. (1), art. 4 alin. (1), art. 6 alin. (1) şi art. 9 alin. (1) se face pe bază de protocol încheiat între părţile interesate, în termen de 60 de zile de la intrarea în vigoare a prezentei hotărâri.

    ART. 11
    Ministerul Apărării Naţionale îşi va actualiza în mod corespunzător datele din evidenţa cantitativ-valorică şi de cadastru şi, împreună cu Ministerul Finanţelor Publice, va opera modificarea anexei nr. 4 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1.020 şi 1.020 bis din 21 decembrie 2006, cu modificările şi completările ulterioare.



                    PRIM-MINISTRU
                    VICTOR-VIOREL PONTA
                    Contrasemnează:
                    Ministrul apărării naţionale,
                    Corneliu Dobriţoiu
                    Ministrul
                    administraţiei şi internelor,
                    Mircea Duşa
                    Ministrul
                    delegat pentru administraţie,
                    Radu Stroe
                    Ministrul dezvoltării regionale
                    şi turismului,
                    Eduard Hellvig
                    Viceprim-ministru,
                    ministrul finanţelor publice,
                    Florin Georgescu

    Bucureşti, 26 septembrie 2012.
    Nr. 948.
    ANEXA 1

    DATELE DE IDENTIFICARE
    ale imobilelor aflate în domeniul public al statului şi
    în administrarea Ministerului Apărării Naţionale la care
    se actualizează valorile de inventar, conform prevederilor
    art. 2^1 şi 2^2 din Ordonanţa Guvernului nr. 81/2003
    privind reevaluarea şi amortizarea activelor fixe aflate
    în patrimoniul instituţiilor publice, aprobată prin
    Legea nr. 493/2003, cu modificările şi completările
    ulterioare, precum şi alte date ale acestora, ca urmare
    a actualizării adreselor la care sunt situate imobilele

┌──────┬───────┬────────────┬───────────┬──────────────────┬─────────────┐
│ │Codul │Denumirea │ │ │Valoarea de │
│Nr. │de │bunului din │Denumirea │Adresa imobilului │inventar │
│M.F.P.│clasi- │domeniul │tehnică (pe│care se transmite │actualizată a│
│ │ficare │public al │scurt) │ │bunului │
│ │ │statului │ │ │imobil (lei) │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Municipiul │ │
│ │ │ │ │Bucureşti, Şoseaua│ │
│103650│8.19.01│1108 │construcţii│Odăii nr. 470, │142.500*) │
│ │ │Bucureşti │şi teren │sectorul 1, C.F. │ │
│ │ │ │ │nr. 77107 │ │
│ │ │ │ │Bucureşti │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Municipiul │ │
│ │ │3151 │construcţii│Călăraşi, extra- │ │
│103715│8.19.01│Călăraşi │şi teren │vilan, judeţul │1.662.698*) │
│ │ │ │ │Călăraşi, C.F. nr.│ │
│ │ │ │ │24753 Călăraşi │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Comuna Jegălia, │ │
│ │ │ │construcţii│extravilan, │ │
│103747│8.19.01│2407 Jegălia│şi teren │judeţul Călăraşi, │158.680,81 │
│ │ │ │ │C.F. nr. 21310 │ │
│ │ │ │ │Jegălia │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Oraşul Câmpina, │ │
│ │ │ │construcţii│str. Drumul │ │
│103716│8.19.01│1608 Câmpina│şi teren │Taberei, judeţul │566.626,02 │
│ │ │ │ │Prahova, C.F. nr. │ │
│ │ │ │ │12157 Câmpina │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Comuna │ │
│ │ │ │ │Brezniţa-Ocol, │ │
│ │ │ │ │comuna Izvoru │ │
│ │ │3096 │ │Bârzii, │ │
│ │ │Brezniţa- │construcţii│extravilan, │ │
│103895│8.19.01│Ocol, Izvoru│şi teren │judeţul Mehedinţi,│55.270.905,96│
│ │ │Bârzii │ │C.F. nr. 50290 şi │ │
│ │ │ │ │C.F. nr. 50294 │ │
│ │ │ │ │Brezniţa-Ocol, │ │
│ │ │ │ │C.F. nr. 50592 │ │
│ │ │ │ │Izvoru Bârzii │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Comuna Brebeni, │ │
│103919│8.19.01│2417 Brebeni│construcţii│extravilan, │5.481.162,52 │
│ │ │ │şi teren │judeţul Olt, C.F. │ │
│ │ │ │ │nr. 491 Brebeni │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Municipiul │ │
│ │ │ │ │Caracal, extra- │ │
│103853│8.19.01│3125 Caracal│construcţii│vilan, judeţul │963.009,24 │
│ │ │ │şi teren │Olt, C.F. nr. │ │
│ │ │ │ │51739 şi C.F. nr. │ │
│ │ │ │ │51738 Caracal │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Oraşul Deta, │ │
│ │ │ │ │comuna Banloc, │ │
│ │ │ │ │extravilan, │ │
│104174│8.19.01│2399 Deta, │construcţii│judeţul Timiş, │269.736.63 │
│ │ │Banloc │şi teren │C.F. nr. 401306 │ │
│ │ │ │ │Deta, C.F. nr. │ │
│ │ │ │ │402375 şi C.F. nr.│ │
│ │ │ │ │402383 Banloc │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Comuna Remetea │ │
│ │ │ │ │Mare, satul │ │
│ │ │ │ │Ianova, │ │
│103501│8.19.01│2466 Remetea│teren │extravilan, │54.854.296*) │
│ │ │Mare │ │judeţul Timiş, │ │
│ │ │ │ │C.F. nr. 404861 şi│ │
│ │ │ │ │C.F. nr. 404860 │ │
│ │ │ │ │Remetea Mare │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Comuna Bata, │ │
│104147│8.19.01│1019 Bata │construcţii│extravilan, │10.308,90 │
│ │ │ │şi teren │judeţul Arad, C.F.│ │
│ │ │ │ │nr. 301489 Bata │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Comuna Dăbuleni, │ │
│103883│8.19.01│2860 │construcţii│extravilan, │984.585,98 │
│ │ │Dăbuleni │şi teren │judeţul Dolj, C.F.│ │
│ │ │ │ │nr. 30270 Dăbuleni│ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Comuna Orodel, │ │
│103899│8.19.01│2692 Orodel │construcţii│extravilan, │221.654,29 │
│ │ │ │şi teren │judeţul Dolj, C.F.│ │
│ │ │ │ │nr. 30052 Orodel │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Comuna Pleniţa, │ │
│103901│8.19.01│2359 Pleniţa│construcţii│extravilan, │294.958.285*)│
│ │ │ │şi teren │judeţul Dolj, C.F.│ │
│ │ │ │ │nr. 529 Pleniţa │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Comuna Pleniţa, │ │
│ │ │ │construcţii│extravilan, │ │
│103900│8.19.01│1232 Pleniţa│şi teren │judeţul Dolj, C.F.│12.633.949,60│
│ │ │ │ │nr. 524 şi C.F. │ │
│ │ │ │ │nr. 525 Pleniţa │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Oraşul Haţeg, │ │
│ │ │ │construcţii│extravilan, │ │
│103492│8.19.01│3133 Haţeg │şi teren │judeţul Hunedoara,│9.846,3 │
│ │ │ │ │C.F. nr. 61520 │ │
│ │ │ │ │Haţeg │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Comuna Ilia, │ │
│ │ │ │construcţii│extravilan, │ │
│103502│8.19.01│1730 Ilia │şi teren │judeţul Hunedoara,│196.314*) │
│ │ │ │ │C.F. nr. 61226 │ │
│ │ │ │ │Ilia │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Municipiul Deva, │ │
│ │ │ │ │extravilan, │ │
│103541│8.19.01│5159 Deva │teren │judeţul Hunedoara,│37.218,47 │
│ │ │ │ │C.F. nr. 66551 │ │
│ │ │ │ │Deva │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Comuna Băcia, │ │
│ │ │ │construcţii│extravilan, │ │
│104145│8.19.01│1562 Băcia │şi teren │judeţul Hunedoara,│133.963,75 │
│ │ │ │ │C.F. nr. 60541 │ │
│ │ │ │ │Băcia │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Municipiul Râmnicu│ │
│ │ │ │ │Sărat, şoseaua │ │
│ │ │ │ │Focşani, │ │
│ │ │376 Râmnicu │construcţii│extravilan, comuna│ │
│106982│8.19.01│Sărat │şi teren │Podgoria, judeţul │12.900.716,21│
│ │ │ │ │Buzău C.F. nr. │ │
│ │ │ │ │1523 Râmnicu │ │
│ │ │ │ │Sărat, C.F. nr. │ │
│ │ │ │ │1184 Podgoria │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Municipiul Râmnicu│ │
│ │ │687 Râmnicu │construcţii│Sărat, Şoseaua │ │
│106986│8.19.01│Sărat │şi teren │Podgoriei, judeţul│594.494,46 │
│ │ │ │ │Buzău, C.F. nr. │ │
│ │ │ │ │6484 Râmnicu Sărat│ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Comuna 23 August, │ │
│ │ │1425 - 23 │construcţii│satul Dulceşti, │ │
│107090│8.19.01│August │şi teren │judeţul Constanţa,│400.531 │
│ │ │ │ │C.F. nr. 14707 23 │ │
│ │ │ │ │August │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Extravilan comuna │ │
│107137│8.19.01│5081 Peştera│teren │Peştera, judeţul │6.649.299 │
│ │ │ │ │Constanţa, C.F. │ │
│ │ │ │ │nr. 256N Peştera │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Municipiul │ │
│ │ │ │ │Constanţa, zona │ │
│107088│8.19.01│3282 │construcţii│industrială Palas,│3.529.831 │
│ │ │Constanţa │şi teren │judeţul Constanţa,│ │
│ │ │ │ │C.F. nr. 151.431 │ │
│ │ │ │ │Constanţa │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Extravilan comuna │ │
│ │ │ │ │Adamclisi, judeţul│ │
│ │ │2920 │construcţii│Constanţa, C.F. │ │
│107057│8.19.01│Adamclisi │şi teren │nr. 10756, C.F. │2.940.106 │
│ │ │ │ │nr. 10.758, C.F. │ │
│ │ │ │ │nr. 10.760 │ │
│ │ │ │ │Adamclisi │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Extravilan oraş │ │
│107153│8.19.01│2392 Ovidiu │construcţii│Ovidiu, judeţul │9.493.052 │
│ │ │ │şi teren │Constanţa, C.F. │ │
│ │ │ │ │nr. 106182 Ovidiu │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Comuna Costineşti,│ │
│ │ │ │construcţii│satul Schitu, │ │
│107159│8.19.01│1357 Schitu │şi teren │judeţul Constanţa,│9.050.628 │
│ │ │ │ │C.F. nr. 106.182 │ │
│ │ │ │ │Ovidiu │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Extravilan │ │
│ │ │ │construcţii│municipiul Tecuci,│ │
│107048│8.19.01│3287 Tecuci │şi teren │judeţul Galaţi, │189.664 │
│ │ │ │ │C.F. nr. 101.285 │ │
│ │ │ │ │Tecuci │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Extravilan comuna │ │
│107046│8.19.01│3117 │construcţii│Cosmeşti, judeţul │179.663 │
│ │ │Cosmeşti │şi teren │Galaţi, C.F. nr. │ │
│ │ │ │ │1943 Cosmeşti │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Extravilan comuna │ │
│ │ │1576 │construcţii│Movileni, judeţul │ │
│107047│8.19.01│Movileni │şi teren │Galaţi, C.F. nr. │2.716.031 │
│ │ │ │ │100057, C.F. nr. │ │
│ │ │ │ │100278 Movileni │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Extravilan comuna │ │
│106911│8.19.01│3137 Măgura │construcţii│Măgura, judeţul │97.744,38 │
│ │ │ │şi teren │Bacău, C.F. nr. │ │
│ │ │ │ │3075 Măgura │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Extravilan comuna │ │
│106924│8.19.01│3193 Măgura │construcţii│Măgura, judeţul │437.100,72 │
│ │ │ │şi teren │Bacău, C.F. nr. │ │
│ │ │ │ │956/N Măgura │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Extravilan │ │
│ │ │2701 Lunca │construcţii│localitatea Lunca │ │
│103946│8.19.01│de Sus │şi teren │de Sus, judeţul │693.990 │
│ │ │ │ │Harghita, C.F. nr.│ │
│ │ │ │ │50446 Lunca de Sus│ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Municipiul │ │
│ │ │ │ │Piatra-Neamţ, │ │
│ │ │ │ │Aleea Tineretului │ │
│106954│8.19.01│522 │construcţii│nr. 6, judeţul │1.726.799,67 │
│ │ │Piatra-Neamţ│şi teren │Neamţ, C.F. nr. │ │
│ │ │ │ │55049, C.F. nr. │ │
│ │ │ │ │54771 şi C.F. nr. │ │
│ │ │ │ │54866 Piatra-Neamţ│ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Comuna Muntenii de│ │
│ │ │1563 │ │Jos, judeţul │ │
│106902│8.19.01│Muntenii de │construcţii│Vaslui, C.F. nr. │374.653,12 │
│ │ │Jos │şi teren │1047, C.F. nr. │ │
│ │ │ │ │1048 Muntenii de │ │
│ │ │ │ │Jos │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Municipiul │ │
│ │ │ │ │Sighişoara, │ │
│104093│8.19.01│2813 │construcţii│extravilan, │1.289.904 │
│ │ │Sighişoara │şi teren │judeţul Mureş, │ │
│ │ │ │ │C.F. nr. 53835 │ │
│ │ │ │ │Sighişoara │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Municipiul Târgu │ │
│ │ │2302 Târgu │construcţii│Mureş, extravilan,│ │
│104002│8.19.01│Mureş │şi teren │judeţul Mureş, │22.081 │
│ │ │ │ │C.F. nr. 131224 │ │
│ │ │ │ │Târgu Mureş │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Comuna Săuca, │ │
│ │ │ │ │extravilan, │ │
│106747│8.19.01│3169 Săuca │teren │judeţul Satu Mare,│3.385.797 │
│ │ │ │ │C.F. nr. 10282 │ │
│ │ │ │ │Săuca │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Comuna Axente │ │
│ │ │1214 Axente │construcţii│Sever, extravilan,│ │
│103972│8.19.01│Sever │şi teren │judeţul Sibiu, │4.035.075 │
│ │ │ │ │C.F. nr. 100526 │ │
│ │ │ │ │Axente Sever │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Municipiul Sibiu, │ │
│ │ │ │construcţii│strada Orlat │ │
│104083│8.19.01│1075 Sibiu │şi teren │judeţul Sibiu, │705.981 │
│ │ │ │ │C.F. nr. 113835 │ │
│ │ │ │ │Sibiu │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Municipiul Sibiu, │ │
│ │ │ │construcţii│Şoseaua Alba Iulia│ │
│104087│8.19.01│2924 Sibiu │şi teren │nr. 71, judeţul │661.523 │
│ │ │ │ │Sibiu, C.F. nr. │ │
│ │ │ │ │6463 Turnişor │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Municipiul Sibiu, │ │
│ │ │ │construcţii│Şoseaua Alba Iulia│ │
│104078│8.19.01│793 Sibiu │şi teren │nr. 77, judeţul │2.389.807 │
│ │ │ │ │Sibiu, C.F. nr. │ │
│ │ │ │ │59108 Sibiu │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Municipiul Sibiu, │ │
│ │ │ │ │intravilan, │ │
│104089│8.19.01│5106 Sibiu │teren │judeţul Sibiu, │20.468 │
│ │ │ │ │C.F. nr. 114004 │ │
│ │ │ │ │Sibiu │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Comuna Budureasa, │ │
│ │ │2640 │construcţii│intravilan, │ │
│106769│8.19.01│Budureasa │şi teren │judeţul Bihor, │116.510.471 │
│ │ │ │ │C.F. nr. 50030 │ │
│ │ │ │ │Budureasa │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Comuna Ucea, │ │
│ │ │ │ │extravilan, │ │
│104122│8.19.01│3150 Ucea │construcţii│judeţul Braşov, │13.839.646 │
│ │ │ │şi teren │C.F. nr. 105440, │ │
│ │ │ │ │C.F. nr. 105441 │ │
│ │ │ │ │Ucea │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Oraşul Codlea, │ │
│ │ │ │construcţii│extravilan, │ │
│104127│8.19.01│1181 Codlea │şi teren │judeţul Braşov, │78.133.706 │
│ │ │ │ │C.F. nr. 103987 │ │
│ │ │ │ │Codlea │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Municipiul │ │
│ │ │ │ │Cluj-Napoca, │ │
│106674│8.19.01│3185 │construcţii│extravilan, │3.737.322 │
│ │ │Cluj-Napoca │şi teren │judeţul Cluj, C.F.│ │
│ │ │ │ │nr. 284633 │ │
│ │ │ │ │Cluj-Napoca │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Comuna Floreşti, │ │
│106676│8.19.01│3192 │construcţii│extravilan, │7.646.830 │
│ │ │Floreşti │şi teren │judeţul Cluj, C.F.│ │
│ │ │ │ │nr. 58175 Floreşti│ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Municipiul │ │
│ │ │ │ │Cluj-Napoca, │ │
│ │ │3072 │construcţii│strada Moş Ion │ │
│106679│8.19.01│Cluj-Napoca │şi teren │Roată nr. 18, │23.460.030 │
│ │ │ │ │judeţul Cluj, C.F.│ │
│ │ │ │ │nr. 284560 │ │
│ │ │ │ │Cluj-Napoca │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Comuna Moisei, │ │
│ │ │ │construcţii│extravilan, │ │
│106709│8.19.01│2792 Moisei │şi teren │judeţul Maramureş,│3.741.498 │
│ │ │ │ │C.F. nr. 5944 │ │
│ │ │ │ │Moisei │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Municipiul │ │
│ │ │ │construcţii│Slatina, str. │ │
│103917│8.19.01│539 Slatina │şi teren │Tunari nr. 1, │7.009.040 │
│ │ │ │ │judeţul Olt, C.F. │ │
│ │ │ │ │nr. 50494 Slatina │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Municipiul │ │
│ │ │ │construcţii│Slatina, str. │ │
│103918│8.19.01│813 Slatina │şi teren │Ionaşcu nr. 65, │132.157*) │
│ │ │ │ │judeţul Olt, C.F. │ │
│ │ │ │ │nr. 19415 Slatina │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Municipiul Târgu │ │
│ │ │ │ │Jiu, Strada │ │
│103931│8.19.01│1059 Târgu │construcţii│Narciselor, │5.529.847,63 │
│ │ │Jiu │şi teren │judeţul Gorj, C.F.│ │
│ │ │ │ │nr. 40857 Târgu │ │
│ │ │ │ │Jiu │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │3121 │ │Comuna │ │
│103936│8.19.01│Turcineşti │construcţii│Turcineşti,judeţul│754.290,86 │
│ │ │ │ │Gorj │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Judeţul │ │
│ │ │ │ │Braşov,oraşul │ │
│104049│8.19.01│2899 Predeal│construcţii│Predeal, Str. │8.243.757,41 │
│ │ │ │şi teren │Râşnoavei - DN │ │
│ │ │ │ │73A, C.F. nr. │ │
│ │ │ │ │101665 │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Comuna Valea │ │
│ │ │ │ │Doftanei, satul │ │
│ │ │ │ │Trăisteni, punct │ │
│ │ │3191 Valea │construcţii│"Priscu", tarla │ │
│103827│8.19.01│Doftanei │şi teren │10, parcela 87/6 │668.311,80 │
│ │ │ │ │F, judeţul │ │
│ │ │ │ │Prahova, C.F. nr. │ │
│ │ │ │ │22999 Valea │ │
│ │ │ │ │Doftanei │ │
├──────┼───────┼────────────┼───────────┼──────────────────┼─────────────┤
│ │ │ │ │Municipiul │ │
│ │ │ │construcţii│Călăraşi, Str. │4.508.221,752│
│103713│8.19.01│346 Călăraşi│şi teren │Independenţei nr. │----------- │
│ │ │ │ │5, judeţul │ │
│ │ │ │ │Călăraşi │ │
└──────┴───────┴────────────┴───────────┴──────────────────┴─────────────┘

    *) Valoarea contabilă este actualizată în Inventarul centralizat al bunurilor din domeniul statului.

    ANEXA 2

    DATELE DE IDENTIFICARE
    ale imobilelor al căror regim juridic se schimbă

┌────┬───────────┬─────────────┬─────────────┬─────────────┬────────────────┐
│ │ │ │ │Codul de │ │
│ │ │ │ │clasificare │ │
│ │ │ │ │din │ │
│ │ │Persoana │Persoana │inventarul │ │
│ │ │juridică de │juridică la │bunurilor │ │
│ │Locul unde │la care se │care se │aflate în │ │
│Nr. │este situat│transmite │transmite │administrarea│Caracteristicile│
│crt.│imobilul │imobilul/ │imobilul/ │Ministerului │tehnice ale │
│ │care se │Codul unic de│Codul unic de│Apărării │imobilului │
│ │transmite │înregis- │înregistrare │Naţionale │ │
│ │ │trare fiscală│fiscală │care │ │
│ │ │ │ │alcătuiesc │ │
│ │ │ │ │domeniul │ │
│ │ │ │ │public al │ │
│ │ │ │ │statului │ │
├────┼───────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────────┤
│ │ │ │ │- imobil 539 │ │
│ │ │Statul român,│Municipiul │- parţial - │ │
│ │Municipiul │din │Slatina, în │cod 8.19.01 -│Suprafaţa totală│
│ │Slatina, │administrarea│administrarea│nr. M.F. │a terenului, │
│1. │str. Tunari│Ministerului │Consiliului │103917 C.F. │inclusiv │
│ │nr. 1, │Apărării │Local al │nr. 50494 │construcţiile = │
│ │judeţul Olt│Naţionale CUI│Municipiului │Slatina - │116.807 mp │
│ │ │- 4183229 │Slatina CUI -│valoarea │ │
│ │ │ │4394811 │contabilă - │ │
│ │ │ │ │7.009.040 lei│ │
├────┼───────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────────┤
│ │ │ │ │- imobil 813 │ │
│ │ │ │ │- parţial - │ │
│ │ │Statul român,│Municipiul │cod 8.19.01 -│ │
│ │Municipiul │din │Slatina, în │nr. M.F. │Suprafaţa totală│
│ │Slatina, │administrarea│administrarea│103918 - │a terenului, │
│2. │str. │Ministerului │Consiliului │pavilioanele │inclusiv │
│ │Ionaşcu nr.│Apărării │Local al │A şi B C.F. │construcţiile = │
│ │65, judeţul│Naţionale CUI│Municipiului │nr. 19415 │1.004 mp │
│ │Olt │- 4183229 │Slatina CUI -│Slatina - │ │
│ │ │ │4394811 │valoarea │ │
│ │ │ │ │contabilă - │ │
│ │ │ │ │18.181,9 lei │ │
├────┼───────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────────┤
│ │ │ │ │- imobil 1059│ │
│ │ │Statul român,│Municipiul │- cod 8.19.01│ │
│ │Municipiul │din │Târgu Jiu în │- nr. M.F. │Suprafaţa totală│
│ │Târgu Jiu, │administrarea│administrarea│103931 C.F. │a terenului, │
│3. │Str. │Ministerului │Consiliului │nr. 40857 │inclusiv │
│ │Narciselor,│Apărării │Local al │Târgu Jiu - │construcţiile = │
│ │judeţul │Naţionale CUI│Municipiului │valoarea │123.886 mp │
│ │Gorj │- 4813229 │Târgu Jiu CUI│contabilă - │ │
│ │ │ │- 4956065 │5.529.847,63 │ │
│ │ │ │ │lei │ │
├────┼───────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────────┤
│ │ │Statul român,│ │- imobil 5159│ │
│ │Municipiul │din │Judeţul │- cod 8.19.01│ │
│ │Deva, │administrarea│Hunedoara, în│- nr. M.F.P. │Suprafaţa totală│
│ │localitatea│Ministerului │administrarea│103541 C.F. │a terenului, │
│4. │Peştişu │Apărării │Consiliului │nr. 66551 │inclusiv │
│ │Mare, │Naţionale - │Judeţean │Deva - │construcţiile = │
│ │judeţul │domeniul │Hunedoara CUI│valoarea │16.918 mp │
│ │Hunedoara │public CUI - │- 4374474 │contabilă - │ │
│ │ │4183229 │ │37.218,47 lei│ │
├────┼───────────┼─────────────┼─────────────┼─────────────┼────────────────┤
│ │ │Statul român,│ │- imobil 1562│ │
│ │ │din │Judeţul │- cod 8.19.01│ │
│ │ │administrarea│Hunedoara, în│- nr. M.F.P. │Suprafaţa totală│
│ │Comuna │Ministerului │administrarea│104145 C.F. │a terenului, │
│5. │Băcia, │Apărării │Consiliului │nr. 60541 │inclusiv │
│ │judeţul │Naţionale - │Judeţean │Băcia - │construcţiile = │
│ │Hunedoara │domeniul │Hunedoara CUI│valoarea │65.097 mp │
│ │ │public CUI - │- 4374474 │contabilă - │---------- │
│ │ │4183229 │ │133.963,75 │ │
│ │ │ │ │lei │ │
└────┴───────────┴─────────────┴─────────────┴─────────────┴────────────────┘


    -----

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Comentarii


Maximum 3000 caractere.
Da, doresc sa primesc informatii despre produsele, serviciile etc. oferite de Rentrop & Straton.

Cod de securitate


Fii primul care comenteaza.
MonitorulJuridic.ro este un proiect:
Rentrop & Straton
Banner5

Atentie, Juristi!

5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR

Legea GDPR a modificat Contractele, Cererile sau Notificarile obligatorii

Va oferim Modele de Documente conform GDPR + Clauze speciale

Descarcati GRATUIT Raportul Special "5 modele Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016